Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

mierda ! ( psycho one )

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

zandvoort , holandia . późne popołudnie . pogoda jest skurwiale zła , jezt ziiimno , leje deszcz i wieje wiatr taki , że Twoja czapka już dawno jest na ziemi , w kałuży najprawdopodobniej . przed oczami widzisz wkomponowany w długi szeregowiec domków jednorodzinnych domek jednorodzinny ( jakie to oczywiste . :D ) , który jednak troche rózni się od innych , jest oszklony od podłogi po sufit jednak nic nie widzisz bo wszystko skrzętnie ukrywają białe jak śnieg zasłony . kamera rusza do przodu , przeskakuje przez ogrodzenie , przechhodzi między małym ogródkiem i żywopłotem , wjeżdża na schodki i odwraca się tak , że widzisz jedną z zajebiście malowniczych ulic zandvoort , której nazwy nie pamiętam , a i tak ona gówno Ci powie więc nie ubolewaj zbytnio nad tym bo oto przed ogrodzeniem zatrzymuje się czarny jak noc humvee , który doskonale radzi sobie z pogodą , jest pewny i ciężki przez co ma wyjebane na ten wiatr . jednak jego drzwi nie są juz takie pewne i odskakują gwałtownie .. po czym z środka wyłania się tee rex , który tym razem nie traci czasu na zbętne lansowanie metki tylko biegiem wpierdala sie na podwóreczko i wchodzi do domu . kamera wjeżdża przez zamykające się drzwi za nim i widzisz użądzone w stylu black 'n' white mieszkanie inne niż wszystkie , w których do tej pory byłeś . pasuje wszystko idealnie do siebie , czarna skurzana sofa stojąca na grrubym , puchowym , białym dywanie , na który kapie woda z teerexa . a tee spokojnie zdejmuje buty od dc przy okazji pokazujac bezczelnie logo dchouse , otrzepuje się lekko z deszczu po czym zdejmuje okulary od alpina magic i rozgląda się dookoła . w domu jest cicho , pod sufitem kręci się biały wiatrak orzeźwiając ciepłe powietrze , a czarny zegar cicho tyka . tee zdejmuje bluze , przy okazji też wypierdalając po oczach logiem nike - just tee it . :D poprawia koszulke z dużym , ogromnym liściorem sensi i napisem ' children of sensi , smoke it or fuck you . ' po czym wyciąga ze swoich krótkich , dresowych spodenek telefon . chwilke pstryka po czym przystawia tel do ucha .. po krótkiej chwili odzywa się dzwonek , konkretnie dudniące darkiside od dj aphro , za krótym podąża tee , otwierając drzwi ( jakiego koloru ? pomyśl troche sam , kurwa . ) i widząc pokół cały biały , po lewej stronie stół , na którym na pierwszy rzut oka widzisz tylko kilka pustych butelek bo jacku danielsie , biały , wielki telewizor z czarnym ekranem ( bo niby jakim jak wyłączony jest ? :D ) białą jak śnieg sofe , obok której stoi duża , równieżbiała faja wodna , a napprzeciw niej masz okno z czarnymi zasłonami , które lekko przepuszczając światło nadają pomieszczeniu wchuj klimat jeśli dodasz do tego jeszcze wchuj dymu , gęstego dymu o smaku haszu to poczujesz sie prawie jak u psycho . apropos psycho to gdzie jest ten skurwiel ?

tee rozłącza się widząc leżący na białym stole telefon , obok którego w akompaniamencie popielniczki i kilkunastu wypalonych gwizdków leży kilkanaście skręconych , brrąąązowych jointów . tee uśmiecha się pod nosem na ich widok po czym ładuje sobie jednego z nich do ust . chwyta za złote zippo i przypala jointa . po chwili wypuszcza chmure dymu nad głowe po czym gwałtownie odwraca się do otwierających się za nim drzwi . a w drzwiach staje wysoka , ciemnowłosa , zielonooka i cycata brunetka ( ejkejej pieprzona pokojówka , panna , która mieszka z białym i robi mu śniadanie . no i czasem laske , jak biały akurat jest sam . ) w białych dresach od nike'a i luźnej , białej koszlce z dużym jointem i napisem ' god light ? ' z oficjanlej kolekcji nike - bad wear , która w ustach trzyma nieodpalonego jointa i na widok tuana uśmiecha sie .

panna - ( akcentuje jak biały ) - siemasz tee . daj ognia .

tee - cześć mała , gdzie jest biały ?

panna - jest , wkurwia sie . ten cały wrestling jest niezdrowy dla niego .

tuan - jest niezdrowy bo biały opierdala za dużo kokainy mieszając ją z jackiem danielsem z colą . ( dziewczyna pociąga nosem charakterystycznie , tee uśmiecha sie ) nie , nie chce szczura . gdzie jest biały ?

panna - jest , wkurwia sie .

tuan ( lekko zdezorientowany , pociąga jointa ) - ale gdzie jest ?

panna - jest , wkurwia sie , ( znowu akcentuje jak biały ) dawaj ognia , czarnuchu . :twisted:

tee - pytam sie o to , gdzie jest biały , zaraz sie wkurwie .

panna - mówiłam Ci , że to stresujący sport . wraca po każdej gali i rozpierdala pół okolicy , a ja potem musze świeeecić oczami na mieście . ( śmieje sie ) a ja jestem ania chociaż nie ania koper ani nie ania przybylska ale ania . ( a do Ciebie dociera w tej chwili , że ta ciemnowłosa panna to nie kto inny jak tylko ana ivanović , nie wiesz kto to ? pogoogluj , kurwa . ) chcesz coś do jedzenia ?

tuan - a masz ..

ania - ( wchodzi w słowo ) bułki ? mam , z frikandelą Ci zrobie , cool ? to jebany przyyyysmak holendrów , nigdzie indziej nie zjesz tak dobrej jak u mnie , gwarantuje , a jak nie to daje se cycki uciąć . ( uśmiecha sie )

tee - soundz good . białego sprowadź .

ana - ( akcentuje ) stay cool , tee . ten skurwiel pewnie zaraz zejdzie . ustawiał dziś jakies spotkanie w amsterdamie , mówił , a właściwie krzyczał , że pojedziesz z nim bo sam może sobie nie poradzić ze sobą . ( śmieje sie ) zrobie tą szamke bo pewnie nie możesz sie doczekać . stay cool , tee .

tuan siada wygodnie na sofie i przypala jointa , ania chce wyjść z pokoju jednak wpada na nią biały . psycho wygląda troche inaczej niż zwykle , ma co prawda na głowie maske ale rogi są powykręcane , jego włosy niedbale rozczochrane ( uczesany na tzw belejażżż :D ) , biały ma białą koszulke z napisem ' i fuck yo mom , hate me now ' oczywiście z nowej , oficjalnej kolekcjii nike - bad wear , tylko dla dzieci powyżej 18 roku życia . Twoją uwage zwraca to , że koszulka nie jest nieskazitelnie czysta , jak zwykle , jest poszarpana i porozciągana . niżej biały ma krótkie , czarne spodenki od nikea i białe klapki , też z łyżwą , którą pomimo całego zamieszania prezentuje bezczelnie do kamery . ( w serialach komediowych uniósłby noge do góry , żeby jeszczee bardziej bezczelnie pokazać ale dziś to raczej nie śmieszny serial . ) biały chwyta anie za koszulke odsłaniając jej brązowy brzuszek . ( wytrzyj śline , synek . :twisted: )

great one - ( agresywnie akcentuje ) mierda , mówiłem Ci tyle razy , kurwa , żeby zamykać drzwi na zamek bo pieprzony , wielki czarnuch , który wpierdala sie do domu bez pukania to w kolejnym przypadku może nie być tuan tylko jakiś pierdolony porywacz , złodziej , bandyta , będziemy musieli go pobić , związać , zakneblować i w końcu zabić , ( akcentuje agresywnie , chwytając sie za koszulke ) chcesz , kurwa , tego ?

ania ( wsadzając jointa białemu w usta , chłodno ) - zapal sobie bo znowu Ci odpierdala .

biały ( wkurwiony , pokazując palcem na odchodzącą ane ) - mam Cie na oku ! mam Cie , kurwa , na oku ! ( do tuana ) lekceważy mnie , ona mnie , kurwa , lekceważy , widziałeś ? ( dopada do tee rexa , chwyta go za koszulke ) widziałeś to ?

tee - wrzuć na luz , brat .

psycho ( ciągle uczepiony koszulki tee rexa ) - lekcewaaaży mnie jak coraz więcej ludzi i wkuuurwia mnie tym strasznie , gdyby nie miała cycków i pizdy zrobiłbym jej ...

tuan ( akcentuje mocniej ) - wrzuć na luz , brat !

biały ( ciągle wkurwiony ) - .. a potem zakopał jebane zwłoki w ogródku wśród czerwonych , pieprzonych róż , rozumiesz ? nie moge pozwolić , kurwa , żeby mnie lekceważyli , żeby , kurwa ..

tee chwyta białego za koszule po czym ' rzuca ' na fotel ..

tuan - wrzuć , kurwa , na luz , biały . mam dobry hasz , kupiłem po drodze bo jadąc tu do Ciebie przez amsterdam nie sposób sie tam zatrzymać .

psycho ( rozsiada sie w fotelu , jakby zapominając o całej akcji , przypala jointa , wydychając dym nad głowe ) - wiem , ustawiłem tam wywiad z na red light district za 2 godziny , przebiore sie i pojedziemy odpierdolić work . a potem skuć mordy . ( biały lekko sie uśmiecha ) wchodzisz w to , czarnuchu ?

tuan ( kończy jointa ) - soundz good . słyszałem , że kuracja przestaje działać .

biały ( jakby znów zdenerwowany ) - kurwa , przestaje . dawno nie byłem u tego całego lekarza , dawno nie byłem na karaibach , dawno nie brałem tych całych piguł , dawno o siebie nie dbałem , tee , kurwa . ( chwyta sie za koszulke ) coraz mniej zaczyna mi sie to podobać , kurrwa , wszyscy mnie lekceważą , nie szanuuuują mnie , rozumiesz ? ( biały wstaje ) tak nie będzie , czarny bracie , zaprawde , kurwa , powiadam Ci , że tak nie będzie . ( podbija do tuana , chwyta go za koszulke ) rozumiesz , tee ? biały nie będzie , kurwa , nikim , rozumiesz ?? ( wraca na fotel ) nie lekceważ mnie , tee .. wiesz , co sie dzieje ze wszystkimi zasrańcami , którzy zaczynają to robić , wiesz co spotyka ich psychiki po spotkaniu z kurewsko niedopowstrzymania , białym skurwielem , musimy sie pospieszyć bo , kurwa , musze dać znać tym śmieciom , że dzień dziecka dobiegł końca . ( chwyta tuana za koszulke , krzyczy ) musimy sie , kurwa , pospieszyć , rozumiesz ?? ( puszcza tuana , przypala jointa )

tuan - wiem . przebierz sie w coś czystego i ładuj dupe do hummera . jedziemy do amste ...

biały ( siada na fotelu ) - stay cool , tee . mamy mnóstwo czasu .

w tej chwili do pokoju wchodzi po raz kolejny ana , tym razem w rękach trzyma dwa heinekeny w małych puszkach i kanapke dla tuana . stawia ją przy tee rexie po czym rzuca piwem w białego . psycho pewnie chwyta puszke jednak wstaje i zdenerwowany otwiera ją tuż przy ani oblewając ją piwem .

psycho - chcesz sie napić ? ( jedną ręką chwyta anie za koszulke ) nie lekceważ mnie , panno ładna , nie lekce ..

ania - pij to piwo , kurwa i nie drzyj sie na mnie . musisz odstawić koks ( biały w tym momencie puszcza ) bo ..

biały - mierda , musze jebnąć kreske . ( do ani ) kochanie , przynieś wisior z góry , napełniłem go przed chwilą świeżym gównem . ( do tuana ) musisz tego spróbować , kurwa . najczystsza jaką widziałem !

ana - ssij mój biust , biały . sam sobie idź .

psycho - mała , nie igraj z losem bo jak sie wkurwie .. ( pociąga nosem ) jak tak dalej , kurwa , pójdzie to sam zaczne lekceważyć siebie albo pierdolca dostane ! ( popija piwa ) kurwa , heineken nigdzie nie smakuje tak , jak w holandii . jak pierniki w toruniu , jak ziemniaki w poznaniu .. :twisted: tee , kurwa . musimy sie spieszyć . jedz to szybciej , ja ide sie przebrać bo nie ma czasu , kurrrwa ( wybiega z pokoju ) nie ma czasu !

tee - faktycznie , ten wrestling niezdrowy jest dla niego .

kamera robi szybki fast forward o jakieś 15 , 17 minut i przenosi się do wnętrza czarnego jak noc hummera , który zapierdala drogą ( taką , jakiej u nas w kraju nie znajdziesz , chyba , że płatna autostrada . ) w strone amsterdamu srogo ponad 180 ale nie patrzysz w licznik bo ze strachu cały zdrętwiałeś . anywayz , w aucie siedzą children of sensi , w takim samym składzie jak pod czas jebanego screw jobu na poprzedniej gali : za kierownicą , groźny ale wyluzowany jak zwykle , myślami gdzieś w krainie bułek za 2 plny , z jointem w ustach tuan x . tee ma na sobie te same ciuszki , co wcześniej : czarną bluze od nike z białym napisem ' tee can do that ' , który idealnie komponuje sie z mlecznobiałymi dreadami tuana i czarne , krótkie spodenki bo o butach dc już nie musze wspominać ? :D a obok niego biały , jednak zupełnie inny niż ten , którego widzieliśmy kilka chwil wcześniej : jak zwykle w świetnej formie , nieskazitelnie czysto i pięęęknie ubrany , zaczynając od białej maski z lekkimi czarnymi wstawkami i czarnymi , srogimi rogami , na którą biały ma wrzucone czarne okularki od alpina magic , przez jarającego sie jointa w ustach , grrrrubym łańcuchu z tłustym złotym jointem na koncu , białe polo z postawionym kołnieżem rrrozpięte na 3ci guzik od nike'a o czym informuje Cie łyżwa na prawym i lewym rękawie , niżej jasnoniebieskie , szersze jeansy od sean johna i śnieżnobiałe snickersy od nikea . widać , że biały odzyskał świeżość po lekkiej niedyspozycjii w domu bo kiwa głową w rytm jakiegoś tłustego dnb , które dudni w aucie , jak sie wsłuchasz to poznajesz , że to ganjah crew - true playa'z anthem czyli kawałek idealnie pasujący do ekipy dzieci sensi , co lubią kręcić bletki . ;d białego wręcz rozpierdala jakaś energia od wewnątrz , prawie skacze w pieprzonym fotelu .

biały - kurwa , tee . nie moge sie doczekać walki , wiesz o czym mówie . nie moge sie doczekać ( chwyta sie za koszulke ) wpierrrrdolenia jakiemuś marnemu frajerkowi , nie moge sie tego doczekać aż te wszystkie śmiejące sie , kurwa , pyski sie przekonają , że to , że mnie lekceważą skonczy sie dla nich jak wizyta w pokoju żelaznego krzesła : skończy sie tak , że wyjdą . ( ciągnie za swoją koszulke ) pieerrrdolonymi nogami do przodu . ( ciągnie za rękaw bluzy tuana ) rozumiesz ? nauczą sie , skurwysyny , żeby mnie nie lekceważyć , żeby traktować mnie tak , jak należy , jak pieprzonego Booooga ( ciągnie tuana za ręke ) będe jak pierdolona lokomotywa wjeżdżająca z zawrotną prędkością w stos pustych butelek po johnym walkerze , rozpierdole ich w drrrrobny mak bo jestem dobry gracz i podły cham !!

tuan - uspokój sie , kurwa bo zaczynasz mnie denerwować .

psycho - puta madre , to oni zaczynają denerwować mnie , to jest pieprzony brak szacunku dla jebango mistrza , dla kogoś , kto na ten szacunek zasługuje jak nikt inny i kto tego szacunku wymaga ! ( szarpie sie za koszulke ) taka osobistość jak ja , skurwysyny , ja Wam pokaże , jak wilk zającowi , kurwa , pokaże Wam kto powinien dożywotnio zostać umieszczony na pierwszym miejscu tej chujowej listy , pokaże Wam , kurwa , każdemu pokolei i wszystkim naraz , pokaże Wam jak wygląda najczystszy , a zarazem najbrudniejszy wrestling na świecie , najbardziej nieprzewidywalny i efektowny , a zarazem kurewsko efektywny bo po kilku minutach białego tańca pojebańca z mistrzem psycho będziesz wygladał jak wientamska prostytutka po darmowym wypożyczeniu do zakładu karnego ! ( akcentuje , szarpiąc sie za koszulke ) totalnie wyjebany ! :twisted: bo jestem niczym pierdolony huragan kathrina w konfrontacji z małymi drzewkami pomaranczy i kiedy wejdziesz ze mną do ringu możesz sie przygotować na zajebiście szybką i niebezkpieczną jazde bez trzymanki ( szarpie sie za koszulke ) , na pierrrrdolony trip do piekła i spowrotem , zrobie z Tobą to , co wściekły pitbullterier chico z pierdolonym , krrrwistym kawałkiem mięsa ( akcentuje wściekle ) wpierrrdole Cie na śniadanie , a moja tłusta ślina będzie kapać na Twoje resztki i kurewsko obrzydzać Ci ostatnie chwile Twojego chujowego , brudnego i zaszczanego życia . ( szarpie sie za koszulke ) bo po to jest tu biały i po to on jest najlepszy , żebyś Ty był , kurwa , najgorszy , comprende !? ( biały przypala jointa , do tuana ) zatrzymaj sie tu na poboczu . pamiętasz , mówiłem Ci o tym coffe shopie , the grasshopers . daj mi chwile .

po czym biały wysiada z zatrzymującego się na jednej z ulic tuż obok centrum czerwonych latarni humera . podchodzi do ochroniarza , który stoi pod wejściem do coffe shopu / klubu , skleja z nim pione , zamienia kilka słów po czym znika w środku . mija chwila , tee zmienia muzyke i wrzuca numer get busy - busta rhymez feat spliff star . mija kolejna chwila , z coffe shopu wyskakuje biały , skleja kolejną pione z ochraniarzem i wsuwa mu do kiedzeni jointa po czym podchodzi chwiejnym krokiem do tuana i otwiera drzwi od strony kierowcy . w tym momencie białemu w kieszeni dzwoni telefon .

psycho ( odbierając ) - co jest , klaudia ? .. jak to , kurwa , nie dotrzesz ? .. jak to , kurwa , nie dasz rady ? .. wiesz , co Cie czeka jak sie spotkamy . rozpierdole Cie , słyszysz ? nigdy więcej Ci nie pomoge , słyszysz ? Ty jeba ..

rozmówczyni widać rozłączyła się bo biały wściekle rzuca telefonem o ziemie . aparat rozbija sie na kilka części , dopiero teraz widzisz , że mimo nienajlepszej pogody dookoła jest pełno ludzi . biały ciągnie sie za koszulke po czym woła do tuana ..

great one - kolejna , kurwa , który mnie lekceważy ! ( akcentuje ) mierda , już ja sie postaram , żeby nikt nigdy więcej choćby nie pomyślał lekceważąco o potędze białego koloru , już ja im , kurwa , wszystkim udowodnie na co mnie stać i że to dużo więcej niż rozpierdolenie jupitera jedną ręką na macie paląc przy tym lolka i pijąc z butli whisky , która trzymam w drugiej ręce . ( do tuana ) dawaj , stary , zapalimy jakiegoś lolka u taliba . ( szarpie sie za koszulke ) bo mnie te kurrrwy znowu wyprowadziłyt z równowagi . ( patrząc na jakichś kilku patrzących na niego ludzi ) co jest , kurwa ? pieprzonego białego skurwiela nie znacie ? ( szarpie sie za koszulke ) jestem najlepszy , najlepszy , kurwa . i moge w każdej chwili to udowodnić . z każdym , z jebanym plażowiczem , galaktycznym kartoflem , wiochmeńskim robin hoodem i z nintendo 64 , słyszysz ? nie wchodź mi w droge bo mam noge jak opone continental , a Ty jesteś tylko kawałkiem pieprzonego robaka , którego rozjechałem podczas tej szalonej jazdy , na jaką musisz być gotów zawsze i wszedzie .

tuan , który już dawno wyszedł i zamknął auto rozgląda się za jakimis fajnymi turystkami paląc jointa .

biały - tuan , chodź do tego cofee shopu . ( szarpie go za bluze ) wywiadu nie będzie bo ta suka nie dojechała . mówiłem Ci , że mnie lekceważą , kurwa , lekceważą mnie bezczelnie !

tee - biały , wrzuć na luz , to tylko jedna , bardzo pechowa porażka .

psycho - pechowa porażka ?? Boże ( unosi ręce ) Ty widzisz i nie grzmisz , kurwa ! jaka porażka ? gdzie był ten pierdolony sędzia kiedy po tej krótkiej wymianie kontr rozjebałem kapitana planete ? poooowiedz , czy chociaż przez moment pomyślałeś , że on wygra tą wymiane ? pokazałem już wystaaarczająco dużo raaazy , że ten jebany , intergalaktyczny frajer nie jest w stanie zrobić mi nic oprócz zachlapania moich ciuuuchów ( łapie sie za koszulke ) swoją brrrudną krrrwią przegranego skurwiela ! udało Ci sie wygrać tak bardzo mało znaczącą bitwe ale jak zwykle , frajerku : wygrałeś ale to nie znaczy , że psycho przegrał . biały nie przegrywa nigdy i nigdy nie będziesz mógł sie poczuć jak zwycięzca . zapamiętaj to , pieprzony jupiterze frajerze i za każdym razem kiedy pomyślisz o tym farciarskim zwycięstwie przypomnij sobie też o kilkunastu porażkach . bo mógłbym w każdej chwili pokazać Ci w walce jeden na jeden , że nie różnisz sie niczym od tamtego przegrańca , który nie potrafił stawić choćby najmniejszego oporu białemu niszczycielowi , który przegrywał za każdym razem kiedy dochdoziło do konfrontacjii , w każdej kwestii , w każdej kategorii byłeś gorszy wtedy , a teraz jesteś jeszcze gorszy bo biały jest jeszcze lepszy , jeszcze bardziej wkurwiony i zmotywowany , żeby każdego pokolei ustawiać w szeregu , każdego uświadomić o tym , jakie jest jego miejsce w szeregu i dlaczego to właśnie ostatnia lokata najbardziej do nich pasuje , nie wiesz dlaczego , pieprzony wiochmenie ? bo jesteś tylko przestarzałym średniakiem , któremu zawsze udaje sie zostać na najwyższej półce mimo , że nie pokazujesz nic , czym zasłużyłbyś sobie choćby na waaalke z białym mistrzem , słyszysz ? ( biały chwyta sie za koszulke ) gówno znaczysz , jupiter !

psychozilla przypala kolejnego jointa .. rzecz dzieje się już na red light district , dookoła bananacluby , erotic musea i łysi panowie w garniturach od armaniego , którzy zachwalają i zachęcają Cie do lokalu na dobry sex , nie brakuje też małych dilerków , którzy przechodząc obok pociągają nosem albo rzucają krótkie wyrazy , tak żeby każdy wiedział ocb , tee popija piwo i przypala jointa , a biały , zawieszony w swoim monologu kopci tylko jointy , jednego za drugim .

biały - swoją drogą ciekawy jestem bardzo , który z tych wszystkich pajaców mających o sobie zbyt górnolotne mniemanie miałby na tyle duże jaja , żeby wyjść do ringu kiedy stoi tam wściekły , biały byk , pierdolony , zbombardowany do granic możliwości likwidator ścierw ( biały ciągnie sie za koszulke ) , jestem jak jebany clint eastwood , możesz do mnie strzelać milion razy ale ja i tak tu wróce i ostatecznie znajdziesz sie w pozycji leżącej z moją śliną na Twoim brudnym pysku . bo moja ślina to wszystko , na co zasługujesz . ( chwyta sie za koszulke ) jestem gotów walczyć z kaaaażdym z Was , pierdolone szmaty , moge sie zmierzyć z każdą suką , żeby pokazać jej , że to , co stało sie ostatnio było jebanym nieporozumieniem , przypadkiem jeden na miliard przypadków i moge porozmawiać chwile z każdym , kto ma odmienne zdanie , wyjde na ten jebany rong i będe czekał na każdego frajera , który będzie wątpił , że to biały skurwiel jest tutaj najlepszy i najbardziej , kurewsko efektowny , a pozostała lameriada przy mnie wygląda jak rozbity trabant z kolorowych lat 70 obok pieprzonej , zabójczej 911 turbo s , której silnik mruczy tak , jakby mówił do Ciebie ' chcesz mnie mieć , frajerku ale możesz tylko patrzeć ' , chris surfer ? ( chwyta sie za koszulke , akcentuje arogancko ) pedaaale , udąło Ci sie już drugi raz , wiesz dlaczego ? bo głupi ma szczęście , a w tym przypadku ogromne szczęście , wniosek sam przychodzi do głowy , nieprawdaż ? ( ciągnie za koszulke , akcentuje ) pedaaale , nazbierałeś sobie punktów w moim rankingu , jesteś jeden z pierwszych frajerów do odstrzału , jesteś pieprzonym wiceliderem w klasyfikacji ' whoz next ' , a wiesz czemu ? bo naprawde mnie wkurrrwiasz , udało Ci sie przejść obok wybuchającego wulkanu już dwa razy ale powiem Ci coś , brudasie : do 3 razy sztuka , do trzech razy wpierdol . dwa razy Ci sie udało ale za trzecim czeka niespodzianka : mega wpierdol bo jak tylko znajde Cie na mojej drodze po raz kolejny zapłacisz srogą cene za te dwa razy , kiedy udało Ci sie nie przegrać z białym . więc jeśli masz na tyle duże jaja i jeszcze nie rozjebała Ci ich deska albo nie pogryzł żaden małolat : będe czekał w ringu , biały będzie czekał na Ciebie , żeby Cie opluć i ( ciągnie sie za koszulke ) wwwwciągnąć nosem , kumasz !?

psychozilla - to samo tyczy sie yamamo motorola : ( akcentuje agresywnie ) jeszcze rrraaz wejdź mi w droge , pierdolony wieśmacki zółtku , a nasza walka na ppv wogóle sie nie odbędzie bo nie będziesz w stanie nawet podetrzeć sobie dupy w kiblu . ( ciągnie sie za koszulke ) Twój czas już niedłuuuugo , a wtedy rozpierdole Twoją żółtą morde , wypoleruuuje nią swoje buty , a potem cały ring , opluje , spakuje Cie w małą paczke i wyśle do kazachstanu . i taki będzie koniec podbojów kolejneeego wielkiego zawodnika ze skośnymi oczami : spójrz lepiej prawdzie w oczy bo pieprzonym ultimo dragonem to Ty nie jesteś , nintendo . :twisted: możesz conajwyżej poskakać troche dookoła , pomachać swoimi krótkimi , japońskimi łapkami i spierrralać przed walcem , w którym siedzi biały skurwiel bo w konfrontacji z nim wypadasz raczej blado niż żółto , panie tamagotchi . do zobaczenia na ppv , szmato . dostaniesz lekcje , jak sie to robi w europie , śmieciuchu , a potem ... ( chwyta sie za koszulke ) potem zzniiiiszcze robin hooda , co pasuje do swojej roli jak 3 letnia marti do pozycji dyrektora banku ( akcentuje ) abn amro , potrafiłaby sie tylko pokazać publicznie z kasą tak , jak Ty z pasem ale powiedz sam , leśny skrzacie : czy trafił Ci sie już dobry przeciwnik odkąd jesteś mistrzem ? ( szarpie sie za koszulke ) no to , kurwa , powiem Ci , że Ci sie trafił bo jak już wycisne z yamato zamoty ostatnie kropelki jego żóóółtej krrwi to dobiore sie do Ciebie , brudasie bo już nie moge patrzeć jak obniżasz prestiż world title . potrafisz tylko pierdolić i pierdolić i pierdolić bez przerwy , a przy tym jesteś taki nudny , że zasypiam w połowie 3 zdania ( akcentuje ) , boooooring shit , chyba bardziej nudnego i chujowego mistrza świata to nie mieliśmy , co nie , tuan ? ( szarpie sie za koszulke ) i już mam tego , kurwa , dość , jebany kloooszard wozi sie w tej federacji z pasem mistrza świata , a biały przegryyywa w walce z jupiterem , zaraz zaraz . coś tu , kurwa , nie gra . ( szarpie sie za koszulke ) brrrudasie , masz wystarczająco dużo w spodniach , żeby sie sprawdzić z białym ? masz wystarczająco silną psychike , żeby tu przyjść i uważać sie za godnego przeciwnika ? ( akcentuje ) moja koszuuuulka jest bardziej efektowna od Ciebie , jesteś nuuudnym frajerem , któremu sie udało kilka rzeczy pod rząd ale mam złą wiadomość , panie gorsza_kopia_ravena : fart w końcu zawsze zdycha i wtedy musisz zacząć pokazywać swoje umiejętności , masz ich wystarczająco dużo , żeby wyjśc na ring i stanąć oko w oko z białą godzillą ? wierzysz w nie wystarczająco mocno , żeby przyjść , zapomnieć o całym świecie i stanąć w oko w oko z białą śmiercią ? i nie spierdolić ani nie zesrać sie w spodnie ( akcentuje ) niesądze . bo bardziej pasujesz raczej do walki z johnym thornshitem albo venomusem , leśny skrzacie , niż do górnolotnej połowy rosteru niż do walk wieczoru bo tam musisz być zawsze gotowy na nieprzewidywalną jazde bez trzymanki , no rules , no nuthin , tylko Ty i ja , Twój fart i moje umiejętności . wystarczy Ci odwagi aby sie sprawdzić , vaclav ? żeby wyjść i w konfrontacji z kurewsko mocno niszczącym morale spojrzeniem białego skurwysyna , a potem w konfrontacji z samym białym skurwysynem stawić jakikolwiek opór ? ( ciągnie sie za koszulke ) wąąątpie , śmieciu bo jesteś nieskomplikowany jak teledyski britney spears , zjadam Cie duuupą , rozumiesz ? bo żeby być mistrzem nie wystarczy mieć pas mistrza . trzeba walczyć jak mistrz , potrafisz walczyć jak mistrz ? jak biały mistrz ? byłoby zajebiście gdybyś potrafił dotrzymać mi kroku .

w tej chwili przechodzi koło nich kolejny koleszka pociągający nosem i rzucający na wiatr krótkie ' coke ' .. biały odpycha energicznie gościa do tyłu , koleszka robi kilka kroków do tyłu i przelatując przez barierke wpada do wody . wszyscy dookoła patrzą tylko na białego , ten pociąga jointa .. ( i czujesz sie jakbyś oglądał jakąś reklame antynarkotykową . znaczy antykokainową . :D )

biały - nie chce Twojej pieprzonej kokainy ! ( słychać szmery , ludzie zaczynają robić swoje , biały troche ciszej ) mam , kurwa , swoją . dużo lepszą . :twisted:

transmisja idzie sie kochać .

białe kreski zastrzeżone .

nie kopiuj i nie przesadzaj z inspiracją bo Ci w obiad nażyyygam . :twisted:

2oo8 idź sie pierdol corp .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

4

• theGrimRipper

3

• pablo modjo

1

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wyjebiste :D To rozumiem, a nie jakieś nudne rozmyślania o dupie marynie :P

Psycho na world champa! :P To chyba jakiś błąd, że walki Psycho One - Vaclav nie ma na tym długo oczekiwanym PPV 8)

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

Jak zwykle zajebiste rp. Takie erpozy są profesionalne. Konkretne, z życia wzięte :D A nie jakieś pierdolenie.

Psycho na world champa! :P To chyba jakiś błąd, że walki Psycho One - Vaclav nie ma na tym długo oczekiwanym PPV 8)

Popieram w 100 % Biały powinien mieć wszystkie pasy naraz :D

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

mierda ;P

czekałem na tekst o Amelii i poczuciu estetyki ;P

a tak w ogóle, to jak zwykle stylowy shit i Biauy jak zwykle bez szacunku dla rywali ;]

czekałem na tekst o Amelii i poczuciu estetyki ;P

zapomniałem , sorka grim . :D napisz na czasie jak to miało iść , pojawi sie w kolejnym gównie .

to musiałbym w logi mIRCa zajrzeć...

a tak btw, to chciaubym mieć kiedyś feud z Psycho - ciekawe, co by o mnie powiedziau ;]

Wskutek niewykonania jednego ze zlecen (zabicie 15 - letniej gejszy, która była świadkiem jednego z okrutnych morderstw popełnionych przez ludzi Obijryia) podpisał na siebie wyrok śmierci...

... a biały jest samurajem , który wykona wyrok . :twisted:

Jeszcze takie skojarzenie: dziś wyszperałem gdzies na dysku starą empetrójkę pt "Jedziemy po zioło"... normalnie, jak te podróże Psycho i Tee ;]

:lol: podróże białego i tee to bardzo , bardzo hardkorowa wersja tej poisenki . :D

Hahaha dobry erp na maxxa :D hahaha ostatnia długa kwestia najbardziej :D...zwłaszcza do Konoe :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg