Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontrowersje (Johnny Thornpike RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chwila po walce

Widzimy jak Johnny Thornpike , Mamoru i Polish Eagle powoli wstają po powaleniu przez Husara. Pierwszy wstał Johnny , który nie wygląda na zadowolonego.

Heniek Tyski : Johnny chyba potrzebuje opieki lekarskiej.

Tadeusz Kędzierski : Heńku od kiedy martwisz się o zawodników?

Heniek Tyski : Od zawsze Tadziu , dzięki nim mamy prace , nie może stać się im krzywda.

Johnny zmierza do stanowiska komentatorów , wygląda jakby miał wybuchnąć. Chwyta za mikrofon który tam leżał i trzymając się za głowę wchodzi na ring. Stoi na ringu i spogląda to na Mamoru i Eagla to na widownie. Słychać tylko buczenie , Johnny nie należy do ulubieńców publiczności.

Johnny Thornpike : Cisza , zamknąć się , cisza. (Heat) Kurwa zamknąć mordy (Heel heat , Johny musi odczekać moment zanim publika przestanie buczeć.). Cisza , muszę coś powiedzieć. Oglądaliście teraz szczęśliwa , powtarzam szczęśliwa wygrana łysego analfabety. That was a Fluke. Ale...(Johnny spogląda na wciąż lezącego tag partnera , Mamoru) to ta księżniczka została odliczona , to ona przegrała , rozumiecie? Czy do tych waszych polskich durnych łbów nic nie dociera? (Publika buczy , lecz po chwili słychać cheer jak Polish Eagle zabrał mikrofon Thorn Mouth'owi).

Polish Eagle : (krzycząc) Do Boju Polsko ! (Odwraca się spoglądając na zdziwiona postać Johnny'ego) Obywatelu , co Ty mówisz? Odwracasz się od własnego Tag Partnera? Tak przecież...(W tym momencie Johnny wyrywa mu mikrofon.)

Johnny Thornpike : Co Ty kurwa wygadujesz? I Kim Ty jesteś by zabierać mi mikrofon? Nie odpowiadaj , jesteś tym czubkiem w masce orla , ten jak mu tam...Polish Condom? (Heat publiczności). Co Ty kurwa w ogóle robisz? Będziesz mnie pouczał co mam robić? Ty który nosisz maskę jak z komiksu za dwa złote. Bylem tag championem w wielu niezależnych federacjach i wiem jak traktować członków drużyny. (Chwila ciszy , zawodnicy spoglądają na siebie. Polish Eagle stara się wytłumaczyć ze przybył pomoc) Pomoc? I co zrobiłeś? Dostałeś wpierdol od łysego niedojeba , spieprzaj na spotkanie z liga sprawiedliwych albo na paradę równości , bo tutaj nie pasujesz. (Polish Eagle jeszcze starał się coś powiedzieć zabierając mikrofon Thorn Mouth'owi lecz ten wyrwał mu go i wyrzucil.)

Heniek Tyski : Co za niesportowe zachowanie.

Tadeusz Kędzierski : Heńku dzwonie do lekarza.

Widzimy jak Johnny Thornpike przy swoim entrance themie schodzi z areny , publika gwiżdże , buczy , wyzywa go , innymi słowy nie zegna go życzliwie. Thorn Mouth nie przejmuje się tym zbytnio. Zmierza dalej gdzie kamerzyści i inni członkowie sztabu technicznego schodzą mu z drogi , kamera wraca na stanowisko komentatorów...

Pozniej na Gali

Johnny już wykapany siedział w swojej szatni , oglądając na telewizorze dalsze losy zapaśników na UP. Na twarzy jego malował się grymas niezadowolenia , grymas pokazujący iż nadal nie mógł przeboleć tego , ze przegrał swoja walkę , pierwsza porażka w HVW. Johnny'ego myślenie przerwało skrzypniecie otwieranych drzwi , do szatni Thorn Mouth'a wszedł jego tag partner - ''The King'' Mamoru. Johnny wstał i stanął na przeciw Króla.

Mamoru : (powoli) Johnny wiem ze jesteś zły , lecz zrozum ze to nie była tylko moja wina , wygrali w uczciwej walce , dzisiaj okazali się lepsi , ale...

Johnny Thornpike : (przerywając mu) Ale? Ale co? Na następnej gali się odkujemy? Bullshit , a czemu? Bo nie dadzą nam takiej możliwości. Słyszałeś co mówił Balicki , po Under Pressure 5 jest PPV i walka o Tag Team Championships. Przez kurwa dzisiejszy występ raczej na pewno jesteśmy poza ta walka. I nie pierdol mi o uczciwej walce czy innych duchach sportowych bo to nie ma sensu. To nie football , kosz czy golf. Tutaj trzeba przetrwać , prawo dżungli , dżungli w której mieszkamy , może kiedyś zrozumiesz.

Johnny wychodzi zostawiając Mamoru samego w szatni...

Chwila po incydencie z Big Shakurem i Jackiem Unknownem

Johnny Thornpike wraz z Mamoru idą korytarzem kłócąc się , zazwyczaj się kłócą wiec to nic nowego. Jednak najwyraźniej spranie tyłków dwom nowicjuszom poprawiło humor Iconowi. Kings of the Ring szli dalej korytarzem kłócąc się ciągle. Nagle stanęli spoglądając na osoby zagradzające im drogę. Osob było pół tuzina , byli to dość dobrze zbudowani mężczyźni w czarnych koszulkach z napisem ''Security''. Jeden z nich odezwał się.

Ochroniarz : Johnny Thornpike , musimy Cie wyprowadzić z hali za pobicie dwóch innych zawodników. Big Shakur i Jack Unknown zostali przed paroma chwilami odwiezieni do szpitala. Pójdziesz dobrowolnie czy mamy użyć siły?

Johnny Thornpike : Coz , za mało was by użyć siły. Ale pierw muszę wam coś powiedzieć , jesli nazywacie tego Big Skunksa i Jacka jak mu tam zawodnikami to kurwa czarno widzę nasz los w HVW (Ostatnie słowa skierował do Mamoru) Dobra i tak już wychodziłem.

Johnny raz jeszcze spojrzał szyderczo na ochroniarzy po czym udał się ku wyjściu na parking gdzie stal jego Chrysler PT Cruiser. Johnny tylko co chwile uśmiechał się pod nosem. Uświadamiając sobie na czym polega słynna już ''niszowosc' HVW , na większości wrestlerow którzy są po prostu dziećmi. Przy wejściu na parking stal ubrany w koszulkę z napisem ''Lighttube.com'' Vlad Biggmaczynski palący papierosa.

Vlad Biggmaczynski : A ten co zrobił ze trzeba mu eskorty ochrony na parking?

Ochroniarz : Pobił i doprowadził do ciężkiego stanu dwóch innych zapaśników. Big Shakura i Jacka Unknowna.

Vlad Biggmaczynski : To dlatego nie widziałem tych nierobów , trzeba było im jeszcze dojebać jarzeniówką.

Ochroniarz : (widząc ze Thorn Mouth zaczyna się śmiać) Ale tak nie można...

Vlad Biggmaczynski : To co można i nie można to ustalam ja. Dajcie już mu spokój. (Odwracając się do Johnny'ego) A Ty następnym razem dojeb im jarzeniówką i nie będzie problemu. Teraz muszę znaleźć sobie nowych czyścicieli kibli , kurwa same problemy.

Johnny tylko pokiwał głową ciągle się śmiejąc i ruszył do swojego auta , po czym odjechał.

House Show Zakopane Gdzieś na hali

Widzimy Johnny'ego Thornpike'a , Mamoru i Zbigniewa Wierzchowskiego.

Zbigniew Wierzchowski : Johnny , mogę zając Ci chwilkę? (Widząc ze Johnny znudzony przytakuje , Zbigniew odważył się na pierwsze pytanie) Mowi się ze pan nie jest uznawany za kontrowersyjnego w przeciwieństwie do Husara czy Nickiego Damage'a. Ten pierwszy widziany był wśród chuliganów walczących z niemieckimi skinami a drugi zaatakował chłopaka który czekał na casting na wrestlera HVW.

Johnny Thornpike : Co za cymbał...

Mamoru : Johnny potępiasz Damage'a za to co zrobił? W końcu w twoim postępowaniu widać honorowe zachowanie.

Johnny Thornpike : Cymbał to Wierzchowski ewentualnie Ty jak myślisz ze zmieniłem zachowanie. Popieram Damage'a , bo większość tych ''nowych'' to nic nie umiejące młotki chwalące się ze potrafią moonasulta. A co do Husara to niech napierdala z kim chce i kiedy chce , brzydszy już nie będzie. Ale co znaczy ze ja nie jestem kontrowersyjny? Nikt nie będzie mi mówił ze nie jestem kontrowersyjny. (Odwraca się do jakiegoś pracownika). Ty jak masz na imię?

Pracownik : Franek (W tym momencie Thornpike uderzył pracownika nokautując go)

Johny Thornpike : Widzisz , właśnie uderzyłem Franka. Kuźwa ja nie jestem kontrowersyjny , jeszcze wam pokażę.

Nie czekając na kolejne pytania Thorn Mouth odszedł w swoja stronę uderzając po kolei każdą napotkana osobę i krzycząc sarkastycznie ze on nie jest kontrowersyjny.

Mamoru : Moze nie jest kontrowersyjny , ale jest zabawny....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Cierpię na brak weny , tak wiec to RP jest średnich lotów.

- Mam pozwolenie na użycie Mamoru (Moj Tag partner) , Polish Eagle moj brat który mi pozwolił) oraz Vlad Biggmaczynski (Estewu pozwolil)

- Trochę błędów ortograficznych możecie znaleźć , jestem w Niemczech i wszystkiego mozilla mi nie podkreśla a polskich znaków na klawiaturze nie mam.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Icon

4

• Ja Myung Agissi

3

• pablo modjo

1

• AGNKP

1

Top użytkownicy w tym temacie

RP nawet fajnie się czytało, pomimo twego braku feny :P niezłe speeche, no i trochę na końcu zaleciało DX, ale nic do tego nie mam , bo od moich RP az jebie The Rockiem :D :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

No tak ostatnie segment to czyste D-X..hmm...a czy mój wrestler ma napisane na czole "ciota" albo "jestem frajerem" bo co chwilę ktoś za takiego uznaje Mamoru...RP ciekawy zabawny :) Dobra robota Johnny :)

Król

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

a czy mój wrestler ma napisane na czole "ciota" albo "jestem frajerem"

Hehe nie ma napisane , po prostu staram sie grac swoja postac , ktora nie nalezy do bardzo uprzejmych , to ze wytrzymujesz ze mna jako tag partner to ciekawe. :D

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mi się podobało. W końcu Johnny pokazał swój charakter :) no i że nie zamierza być lalusiem do bicia :) Na plus dobry humor i niektóre rozwalające teksty.

Obywatelu , co Ty mówisz?

:lol:

16476371734edf391100c30.jpg

No ciężko Johnny zwłaszcza że mianowałeś się "liderem" naszego Tag Teamu :D a modjo ma racje uśmiać się można :D

Na plus dobry humor i niektóre rozwalające teksty

To dobrze bo chciałem trochę humoru dodać :) Kurcze czyli jednak tak źle mi nie wyszło to RP ?

No dobrze Tobie wyszło to RP ale szmacisz mi mojego wrestlera !! :)

Król

ale szmacisz mi mojego wrestlera

No dobra już aż tak nie będę , bo po prostu nie dawałem mu dojść do głosu , a chciałem by to było ten dobry gliniarz i ten zły gliniarz :) Następne RP będzie inne :P Postaram się :D

Bardzo fajne RP, zabawne. Generalnie na plus, ale w przypadku ewentualnej walki Husar vs Johnny Thornpike, na UP V wolę wskazać błędy, które mogą bookerzy przeoczyć :P :

- opisanie tego, co nie działo się na gali ( ktoś już kiedyś wytykał to Venomusowi ).

- odnoszenie się do RPów innych zawodników ( znowu Venomus :neutral: idol jakiś czy co? :lol: ).

Nie mogę wyrobić z niektórych tekstów.Zakrztusiłem się kolacją ;)

Na nastepną galę,jak będę pisać RP-a,będę brał przykład z Ciebie :).