Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Co was osłabia nas wzmacnia" (Sergiej )

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera swoim małym obiektywem przez minimalną dziurę w budynku podgląda... no właśnie co??

-Nie wiem gdzie jesteśmy, nie wiem co robimy ale widzimy z przyszłych gwiazd PWE Sergiej'a.

-Szepcze kamerzysta.

Zoom przybliża nam sytuacje, w pomieszczeniu stoi wiele osób ubranych na biało a przed nimi osoba w czarnym stroju, która innym coś pokazuje. Słyszymy głosy:

-Pamiętajcie bycie Ninja nie jest łatwe, skoncentrujcie się nad tym co robicie, zamknijcie oczy, podnieście wasze rozluźnioną głowę i odkryjcie to co tajne przed nami...

Wszyscy jak się okazało ninja podnieśli głowy prosto do nieba...

-Podnieście nogę, zróbcie nią koło na wysokość głowy, przyklęknijcie...

Jeden z Ninja przestaje robić polecenia i krzyczy do dyktatora ( xD) ich rozkazów:

-I co mi to da że pobujam w obłokach....

-Znajdź sens słów chłopcze i nie odzywaj się tak do mnie...

-Bo co mi zrobisz? Salto mi wywiniesz??

-Myśl zanim coś powiesz bo staniesz się tak jak ten którego wyrzuciłeś..

-Mówisz o tym co się podawał za znajomego działaczów HVW i o tego co wcześniej wiedział o długości leczenia Heńka Tyskiego

Do rozmowy wtrąca się inny ninja:

-Mistrzu, co robi ten... nie wiem jak go nazwać? Przerwać ceremonie ninja to świętokradztwo....

-Ty też się zamknij popaprańcu co masz z tego ze powiesz sobie Ameno?? Zachowujesz się jak ostatni debil i tyle!! Co wyjdę na ulice i będę szpanował pasem ninja tak...

-Przestań to świętokra..

-Mam to w głęboko w dupie w ciemnej dupie murzyna!!!!

W tej chwili mistrz pada na ziemie i woła:

-Bóstwo nieba i Bóstwo ziemi ześlijcie na niego ....

W tym momencie Ninja kopie mistrza a ten zemdlał....

Ninja odzywa się do całej reszty ninja:

-Albo sie zamkniecie albo z wami będzie tak samo!

Wszyscy ruszyli na "czarną owce stada" , ten jednak radził sobie bardzo dobrze, jednemu zasadził superkick, drugiemu dropkick, reszta dostała suplex'y, twist of fate i tym podobne akcje, Ninja bez problemu poradził sobie ze wszystkimi, ruszył do wejścia za pomieszczenie, zobaczył kamerzystę, podszedł blisko kamery i wykrzyczał:

-Nazywam się Sergiej, kaput? Taks samo jak stało sie z nimi stanie się z moimi przeciwnikami na UP V,a ty jak masz na imię:

-No tego

-No no co tego gadaj bo sie wnerwiłem...

-Jestem Hilary

-No to siema Hilary...

Sergiej w tym samym momencie robi mu superkick!! Kamera upada...

Sergieja dostrzega miejski monitoring, wchodzi do tramwaja i mówi do kierowcy:

-Jak masz na imię???

-Bo co??

-Bo gówno gadaj!!

-To moja sprawa...

Sergiej rozbija szybę kierowcą który wypada z tramwaju, wchodzi znim na szczyt tramwaju i robi ninjakick, po czym kierowca spada z tramwaju. Sergiej zapala fajkę i wchodzi do tramwaju:

-Dziś ja was zawiozę pozwólcie że do dzielc=nicy Fordon dojedziemy okrążną drogą przez zakopane :D

Sergiej wchodzi do hali w której zaraz będzie walczył wymienia spojrzenia ze swoim partnerem tag'owym i bez słowa wchodzi do WC....

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• domino

2

• pablo modjo

1

• ajfan

1

• Nikuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

kurcze, masz jeszcze trzy dni. Tak krótko napisane RP, to prawie porażka jeśli twoi rywale napiszą jako tako i długo. I w ogóle nie było speechu, powinieneś to wydłużyćź a miałeś czas.

PS: Teraz już nie możesz zmieniać.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

W sumie nic fajnego i nawet nie chce mi się krytykować, bo nie wiem od czego zacząć :)

Obrałeś po prostu złą drogę..

16476371734edf391100c30.jpg

Chłopie, 3 dni, 3 dni! W ciągu tych 3 dni mogłeś tego RP'a 3x dłuższego i 3x ciekawszego! Zero speechu, opis sytuacji też niezbyt dobry... Ahhh.

wiem panowie ale wyjeżdżam a całkowicie zaomniałem o RP :???:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nazywam się Sergiej, kaput?

Z takim rpem to napewno kaput;]

PWE

Myślałem, że to HVW prowadze :???:

Generalnie słabiutko... przede wszystkim język (składnia, ortografie i wszystko pozostałe) wygląda tragicznie. Czego teraz uczą w tych szkołach? Niektórych zdań nawet nie rozumiem.

Poza tym nie wyciągasz lekcji z błędów innych. Czy wy wszyscy myślicie, że rp polega na pobiciu wszystkich wokoło? To nie jest fajne