Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najzaje*istszy z najzaje*istrzejszych![The Immortal RP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zakopane. Backstage 2 godziny do rozpoczęcia UP5.

Ekran chwilę śnieży… po chwili słychać głos jakiś spedalony głos.

Głos : Co jest do cholerki z kamerą? Nie działa? Nie ma obrazu… a teraz?

Pojawia się obraz i widzimy Zbysia Wierzchowskiego stojącego pod drzwiami z napisem „The Immortal” .

Wierzchowski: Działa już ? Ale fajno. No więc… Panie i panowie znajdujemy się przed szatnią Jamesa Jacka Johnsona „The Immortal’a” , który na ostatniej gali wygrał ze swoim byłym Tag Team partnerem Gotixem (Zbyszek puka do drzwi… nikt nie otwiera) J.J.J. jesteś tam? Chciałbym Ci zadać parę pytań (cisza)…Jak myślisz z kim będziesz walczył na UP5. Co sądzisz o ostatniej walce? Dużo osób twierdzi , że oszukiwałeś. Co teraz czujesz do swojego byłego Tag Team partnera?

Głos z tyłu: Przeważnie jak ktoś nie otwiera , to znaczy , że go nie ma tępy niedorozwoju!

Kamerzysta szybko się odwraca i naszym oczom ukazuje się „Ten Wspaniały”!

Wierzchowski: O Witam…

Immortal: Milcz jak do mnie mówisz wieśniaku! Pytasz co Najzaje*istszy z najzaje*istrzejszych czuje do Gotixa? The Immortal nie jest pedałem jak ty, o nie, Immortala kręcą panienki, ale mniejsza z tym. Gotix… wygrał lep…

Wierzchowski(przerywa J.J.J.) Co ty mówisz? Nie jestem pedałem!

Immortal: Zbyszku… The Immortal nie ma czasu kłócić się z tobą. Wszyscy wiedzą co robisz ty z Tyskim. Wie to kamerzysta, wie to Klaudia Potocka, wie to nawet te dziecko ulicy Gotix. Tak jak J.J.J. mówił za nim mu bezczelnie przerwano…

Wierzchowski(znowu przerywa) : James nie wiem o czym mówisz!

Immortal(wściekły) : The Immortal próbował kulturalnie, chciał , żeby to zostało tajemnicą, ale jak tak… Gdy J.J.J. po ostatniej gali przechodził korytarze usłyszał jęki z schowka na miotły. The Immortal pomyślał „ o pewnie Klaudia nie ma co robić i zabawia się miotłą. „Ten Wspaniały” musi jej pomóc”. To co zobaczył J.J.J. przypomniało mu dzieciństwo Gotixa. Klęczałeś przed Tyskim i… (Johnson pokręcił głowa z niesmakiem).

Wierzchowski zrobił się blady i otworzył usta jakby chciał coś powiedzieć.

Immortal: Dokładnie taką minę miałeś wtedy! A teraz spiepszaj niedorozwoju! Tak ja The Immortal mówił. Gotix ! Wygrał lepszy… a dokładniej Najzaje*istszy z najzaje*istrzejszych. Nie oszukujmy się … z twoim poziomem powinieneś walczyć w Proving Ground… ale J.J.J. twierdzi , że gdybyś chciał rewanżu , to The Immortal chętnie skopie Ci dupę. O tak! Będzie kopał po całym zakopanym, po całej hali, po całym ringu! Ponieważ jest 7 razy lepszy! You are Job-Man so… suck my hole In ass … albo kurwa nie… nie ssij bo Ty to lubisz z Henkiem pod prysznicem robić, więc przyjemności Ci The Immortal nie da!!J.J.J. mówi , żebyś spierdalał wieśniaku w garniturku z pogrzebowego!

-----------------------

40 minut do UP5.

Kamera przenosi nas w okolice ringu. Widzimy ludzi , którzy nie mogą doczekać się gali i przyszli szybciej. Jak zawsze towarzyszą im transparenty „Tyski oddam Ci się”, „Twój Stary to Husar” , „Vaclav bądź moim Emo Boy” itp.

Na VoltTron pojawia się titantron Johnsona, stroboskopy zaczynają migać na biało i po kilku sekundach na rampie pojawia się J.J.J.! Gdy „Ten Wspaniały” idzie w stronę ringu słychać lekki Heat. Immortal wchodzi na narożnik i podnosi ręce do góry, po chwili schodzi i bierze mikrofon.

Immortal: Tak! O to Master of The Peoples, o to Najzaje*istszy z najzaje*ostrzejszych, o to The Immortal! Na ostatniej UP J.J.J. udowodnił soją wartość. Pokazał , że Gotix przy „Tym Wspaniałym” to zwykły Job-Man. Tak jest. The Immortal skopał tyłek Mr. G bez najmniejszych kłopotów. Zobaczmy na to jeszcze raz na najciekawsze fragmenty!

Uderza Pantera - Walk, po drugim basie na rampie pojawia się Gotix, Zapalają się zielone i czerwone światła, Gotix robi dwa salta w tył i unosi ręce w geście… niespodziewanie J.J.J atakuje Gotixa krzesłem! Walka się jeszcze nie rozpoczęła, Johnson odrzuca krzesło i serwuje ex-partnerowi serie stompów

Gotix wyprowadza Superkick, ale The Immortal łapie go za nogę i podcina, po czym zakłada Reverse figure 4 leg lock! Johnson uśmiecha się podle i coś pokrzykuje do Street Fighter’a, ten jednak po krótkiej chwili zdołał doczołgać się do lin. Sędzia nakazuje przerwanie submission, J.J.J niechętnie wykonuje to polecenie. Szybko wstaje i aplikuje rywalowi One handed buldog! Mr. J zaciąga przeciwnika na narożnik, tam sprzedaje mu jeszcze kilka ciosów po czym dostarcza Demonic DDT

Gotix ląduje w narożniku, dostaje kick w twarz, seria kopnięć, zakończona efektownym low blow

The Lion powoli wstaje, Facebuster! Wiadomo co się stanie, The Immortal Stunn… nie... Gotix wyprowadza punch, jeszcze jeden i następny, clothesline? Nie... J.J.J unika, po czym kopie w brzuch rywala i The Immortal Stunner! Pin... publika liczy razem z sędzią... 1... 2... 3! (James Jack Johnson wygrywa!)

James Jack Johnson patrzy na to z uśmiechem, a publika reaguje dość mocnym Heatem.

Immortal: To pokazuje , że Gotix przy The Immortalu jest zwykłym śmieciem, końskim zwisem bez przyszłości i ambicji! Co do UP5… The Immortala nie obchodzi z kim się zmierzy! J.J.J. wie , że pokona każdego! Czy to będzie Dziecko Ulicy- koński zwis Gotix, czy to będzie pomalowany pajac Venomus z którego taka trucizna jak z koziej pizdy rajsentaszka, czy to będzie mistrz HVW Vacek, czy to będzie sam skurwysyn Biauy we własnej kurwa osobie! The Immortal jest w formie i skopie dupy wszystkim! Jeśli ktoś ma odwagę i jaja by stawić czoło „Temu Wspaniałemu” to proszę ! Kto ma ochotę posmakować The Immortal Stunner? The Immortal czeka… tylko ruszyć tłuste dupska! Najzaje*istszy z najzaje*ostrzejszych nie ma dużo czasu!

J.J.J. Opiera się o narożnik czekając na rywala… ale nikt nie wychodzi na ring.

Immortal: Tak jak J.J.J. myślał. Nie macie klasy by stawić mu czoła! Nie macie jaj by wyjść na ring i stoczyć bój z Mr. J ! Więc dobrze The Immortal sam po kogoś pójdzie! Now I come and now I want to kick somebody ass!

James schodzi z ringu i rusza w kierunku backstage.

Immortal: Come On bitch!(Taunt)

Nagle ktoś atakuje Immortala! To Knight of Street uderza Immortala jarzeniówką w głowę! Immortal krwawi! Gotix kopie jeszcze Immortala, zanim odciąga go ochrona… Po chwili The Immortal wstaje kick-up'em i wraca do szatni lekko się zataczając...

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AGNKP

2

• JPP

2

• Rudolf

1

• The Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe widzę inspiracje The Rockiem , w sumie nie dziwie się jest moim ulubionym wrestlerem. Dość dobre RP ale moim zdaniem nie musisz cenzurować slow.

• Styl:  Jasny

Świetny RP. Bardzo mi się podobała rozmowa ze Zbysiem :D . Kolejny świetny pomysł to akcja tocząca się przed UP. Bardzo dobrze opisane.

„Tyski oddam Ci się”, „Twój Stary to Husar” , „Vaclav bądź moim Emo Boy” itp.

:lol: :lol: :lol:

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Twój Stary to Husar - mocarne :lol:

A ogólnie eRP nastawiony na poczucie humoru. Okropnie czułem The Rock'a czytając twoje słowa. Może to i lepiej - bo wyszło całkiem w porządku. Lekko dłużej pisane i byłbym nawet skłonny przyznać ci 7/10 biorąc pod uwage jak ukierunkowałeś tekst.

życze powodzenia i dalszych dobrych eRpów .. :)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Vaclav bądź moim Emo Boy

Cholercia, widzę że wpływy mego emo fan base'u z # sięgają aż tutaj :lol:

Hahaha Ciiii Vaclav :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Vaclav bądź moim Emo Boy

Cholercia, widzę że wpływy mego emo fan base'u z # sięgają aż tutaj :lol:

Mnie kiedys rozwalil podpis na plakacie ktory wymyslil Vacek 8)

Vaclav idolem mlodych metalowek
8)

Zeby nie robic offa to RP calkiem dobry z duzym poczuciem humoru. Nie podoba mi sie jedno. Kiedys Doomtrooper uswiadomil mi ze moja postac to tylko nieco zmieniony Raven. Widac to takze u ciebie bo kopiujesz The Rocka. Wedlug mnie powinienes nieco zmienic ta postac, dodac wiecej pomyslow od siebie :-) Peace :-)

8363302634890420816486.jpg

Twój Stary to Husar

A twoją starą pokonał Gotix :P

joke ( Gx nieobrażaj się :D )

Sam RP spox, choć zastanawia mnie dlaczego twój wrestler chyba w każdym RP udziela wywiadu ???

a wiesz , że nad tym nie myślałem :D w sumie czemu nie ? Przecież kamera przeważnie jest tam gdzie reportaż ... nie jeździ za wrestlerami do Niemiec na rozruby :P

A tak serio ... nie zauważyłem xD w następnym Rp sobie odpuszczę... chociaż...

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Przecież kamera przeważnie jest tam gdzie reportaż ... nie jeździ za wrestlerami do Niemiec na rozruby :P

No pewnie, że nie jeżdżą. O ustawkach wiedzą tylko kumiaci :P (w końcu stara, złota zasada głosi : " Kto Ma Wiedzieć To Wie" :lol: , w skrócie KMWTW, a w razie gdyby jakiś niekumaty hool's :P przeglądał to forum, to skrót czyta się KAEMWUTEWU. :twisted: