Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Historia z życia wzięta... - CoolMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

17 czerwiec 2008

Stare osiedle, Tarnobrzeg

Widzimy stare osiedle na którym stoi dużo starych kamienic. Pośrodku malutki plac zabaw z paiskownicą i zjeżdżalnią. Obok każdej klatki siedzi jakiś pijak z piwem. Obok placu zabaw stoi sklep z napisem „sex shop”. W piaskownicy stoi wysoki mężczyzna. Ubrany tajemniczo w czarne ciuchy. Kamera robi zbliżenie na niego. Mężczyzna zaczyna opowiadać. Gdy opowiada cały czas widać jego twarz:

„Tutaj się wychowałem, najstarsze osiedle w mieście. Gdzie się nie popatrzymy tam pijacy, żebracy czasami widać jakiegoś alfonsa ze swoimi paniami. Małe dzieci które chciałyby wychodzić na pole pobawić się z innymi swoimi kolegami bądź koleżankami, boja się. Boja się tych wszystkich pijaków. Nie wiadomo przecież co takiemu pijakowi strzeli do głowy. Pedofile czasami tędy też przechodzą w poszukiwaniu dzieci. Ale nie będę tego dużo opowiadał bo Wam życie obrzydzę. Opowiem Wam moją historię. Jako mały dzieciak uwielbiałem oglądać wrestling w telewizji. Federacji WCW po prostu mnie zachwycała. Od tamtej pory zapragnąłem zostać wrestlerem, poznawać nowe ciosy. Wszystkie ciosy ćwiczyłem na tacie. Gdy miałem 14 lat na forum internetowym pojawiło się ogłoszenie: „Otwieramy szkółkę wrestlingową w Rzeszowie, wszystkie zgłoszenia proszę kierować pod ten numer 0-300-300-300.” Zawsze o tym marzyłem od razu zawołałem tatę aby zobaczył co o tym sądzi. Tato odpowiedział że to wspaniały pomysł i że sam ma dość żebym trenował te ciosy na nim. Tak więc tato zadzwonił pod ten numer i umówił mnie na pierwszy trening który był treningiem sprawdzającym umiejętnośći.

OBRAZ NA CHWILĘ ZANIKA

27 czerwiec 2008r.

Hala szkółki wrestlingowej, Rzeszów

Widzimy teraz tego samego mężczyznę ubranego w wygodny dresik firmy Adiudas. Jednak teraz mężczyzna ten trenuje na ringu. Idzie mu wspaniale. Każdego przeciwnika pokonuje z łatwością. Trener co chwilę daje mu wskazówki oraz chwali go. Godz. 12.00. Trener woła:

- PRZERWA !!!

Wszyscy zawodnicy udają się do szatni. Biorą ręczniki i idą pod prysznic po czym udają się na stołówkę. Jak zawsze na stołówce trener włącza telewizję. Nagle zatrzymuje na HVW TV. Jeden z zawodników woła do trenera:

- Trenerze co to jest do cholery?

Trener rusza tylko ramionami mówiąc:

- Nie mam pojęcia.

Zachwilę na HVW TV pojawia się pani z pięknym uśmiechem która zaczyna mówić:

- Trwają zapisy do federacji High Voltage Wrestling. Wrestlerów którzy są godni podjąć wyzwanie zapraszamy na halę Ośrodku Sportu i Rekreacji imienia Andrzej Leppusia w Olsztynie 28 czerwca o godzinie 17.00 na trening próbny. Tam pod okiem Janusza Niemałysza zostaniecie ocenieni i będziecie mieli szanse wstąpić do PG. Proving Ground jest to nie co innego jak dark match`e. Lecz jeśli w PG będziecie najlepsi dostaniecie się do HVW. Dziękuje za wysłuchanie wiadomości a teraz przed państwem urywki walki Vaclava.”

Trener powiedział tylko:

- Do swoich pokoi, pakować się jutro jedziemy do Olsztyna!

OBRAZ NA CHWILĘ ZANIKA

28 czerwiec 2008r.

Hala Ośrodku Sportu i Rekreacji, Olsztyn

Widzimy siedzących na ławce 7 zawodników szkółki wrestlingowej z Rzeszowa. Czekają na swoją kolej. Jak na razie wystąpiło już 38 osób. Teraz została wyczytana szkółka wrestlingowa z Rzeszowa. Wszyscy weszli i po kolei zaczęli pokazywać swoje umiejętności, najlepsze akcje, chwyty, dźwignie i wogule wszystko co umieli. Po pokazaniu swoich umiejętności wszyscy czekali na korytarzu. Po 15 minutach przyszedł pan Janusz i wywiesił listę na której znalazł się CoolMan!! Tak to CoolMan. Ten mężczyzna którego poznaliśmy na początku. Wszyscy zadowoleni z Rzeszowskiej szkółki wrestlingowej zaczęli podskakiwać i wiwatować. Cieszyli się że jeden z nich będzie reprezentował ich szkołę. Pan Janusz powiedział:

- Tym co nie dostali się bardzo dziękujemy, proszę udać się do swoich domów. A tych co wywiesiłem na liście proszeni są za mną.

10 nowych wrestlerów ruszyło za panem Januszem. Gdy stanęli przed jakimś gabinetem pan Janusz ich zatrzymał i powiedział że wróci za 15 minut. Wszyscy niecierpliwie czekali. Za 15 minut pan Janusz wyszedł z gabinetu z nową listą na której były wypisane walki na Proving Ground. CoolMan przecisnął się przez wszystkich i zobaczył że będzie walczył z niejakim Scottem Callawayem. Z wyglądu miły chłopak z charakteru także. Podszedł do CoolMana i powiedział:

- Powodzenia na HVW V

- Ja tobie też życzę powodzenia, tylko że powodzenia przy wstawaniu jak cie zleje!!

Po czym CoolMan odszedł

OBRAZ NA CHWILĘ ZANIKA

15 minut później

To samo miejsce

Teraz widzimy CoolMana idącego przez korytarz. Nagle zza rogu wyskakuje mu raporter. CoolMan wydziera się na niego:

- Idioto czemu mnie straszysz?

- Przepraszam bardzo. Jestem reporterem Radia Gąska. Czy mógłbym zadać tobie kilka pytań?

- No tak proszę bardzo.

- Dziękuje. Z kim walczysz na High Voltage Wrestling V?

- Z jakimś szkotem... chwila jak on się nazywał? Scott Callaway.

- Czy jest to przeciwnik godny ciebie?

- Nie mam pojęcia, nie widziałem jeszcze jego w ringu, ale niedługo zobaczę.

- Do czego dążysz w tej federacji?

- Jak to do czego? Najpierw muszę wygrać ze Scottem, i chcę dzięki tej wygranej dostać przepustkę do UP. Później będę się starał wygrywać każdy mecz i dążyć do zdobycia tytułu

- Dobrze dziękujemy za zgodzenie się na przeprowadzenie wywiadu. Do widzenia.

- Nara

OBRAZ ZANIKA

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

3

• Ja Myung Agissi

3

• ajfan

2

• AGNKP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

RP jak na pierwszy to... bardzo średni. Krótki, dobry pomysł z tą "retrospekcją". Ogólnie w następnym trochę go wydłuż.

PS: Użyj reportera HVW: Zbigniewa Wierzchowskiego, lub Klaudii Potockiej. Zamiast wymyślać swoich reporterów.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

fakt RP średni... , ale w porównaniu do mojego pierwszego RP w EWF to to jest cudo :P

Nie lubię Cię już za Avatar.

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Avatar jest za karę do końca miesiąca go mam!! Ja nie nawidzę Tokio Hotel ale wole to niż jeszcze jedno ostrzeżenie :)

A mnie RP się nawet podobało. Chyba najdłuższy speech ze wszystkich debiutantów i dlatego, wydaje mi się najlepszy.

hmm...być może ale jak na mój gust to jest on jakiś taki "bezpłciowy" czegoś mi brakuje...jak na debiut to ujdzie ale mogło być lepiej... :)

Król

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

RP jak na pierwszy to... bardzo średni. Krótki, dobry pomysł z tą "retrospekcją". Ogólnie w następnym trochę go wydłuż.

PS: Użyj reportera HVW: Zbigniewa Wierzchowskiego, lub Klaudii Potockiej. Zamiast wymyślać swoich reporterów.

Ok to myślałem że nie można ich używać ale na następny raz będę wiedział :)

"bezpłciowy"

w jakim znaczeniu? i co poprawić :P Bede wiedział na natępny raz. :P

nie można używać tylko: Piotra Balickiego oraz Vlada Biggmaczyńskiego. Ponieważ często w zastosowaniu ich widzieliśmy: out-of-gimmnick :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

hmmm...to nie tak po prostu musisz napisać na PW do bookerów czy możesz wykorzystać z tego lub tamtego członka rosteru bądź managementu...a dlaczego "bezpłciowy"??...hmm nie widze w tym RP żadnej osobowości...takie RP z pleonazmach zrobiłeś... :)

Król

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jak na debiut to całkiem spoko.

King of Kings, po co dodajesz do każdej swojej wiadomości "Król"?

Pfffff... Wkurzające. 8)

16476371734edf391100c30.jpg

hmm...takie moje przyzwyczajenie...a to, że jest wkurzające to już kwestia gustu... :)

Król