Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Husar RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

24-07-08

Las gdzieś w Niemczech

Widzimy dwie grupy Ludzi. Po jednej stronie stoją ubrani w białe koszulki, dobrze zbudowani, łysi mężczyźni, natomiast po drugiej stronie widzimy bandę zakolczykowanych :) , ubranych w czarne lub czerwone bluzy, nie raz z wizerunkiem Hitlera, Neonazistów. Po kilku chwilach, obie grupy ustawiają się na przeciw siebie ( w odległości ok. 20 m. ) i czekają. Na przód pierwszej "drużyny" :D , wychodzi wysoki, przypakowany, krótko ostrzyżony facet. Podnosi w rękę górę, po czym krzyczy :" Jeeeeeeeeedziemyyyyyyy". Na ten okrzyk, grupa "białych" rzuca się, na drugą bandę. Ci również ruszają. Dochodzi do starcia, które trwa ok. 2 minut, w trakcie którego, co jakiś czas słychać okrzyki: żadko "basta" i znacznie częściej "basten" 8) . W końcu wszyscy neonaziści wycofali się po za jednym, który został złapany jako "jeniec", przez przywódcę białych koszul. Owy przywódca ( chociaż i tak każdy kto to czyta wie, że chodzi o Husara :) ) wrzuca nazistę na plecy, po czym wykonuje mu Polish Export. Powalony facet traci przytomność. Biali mężczyźni zaczynają świętować zwycięstwo okrzykami :"Fucked Gremans". Po pewnym czasie tychże wrzasków, faceci idą w stronę autokaru, który stoi jakieś sto metrów od miejsca bitwy. Niektózy mają siniaki, inni trochę krwawią, ale większość jest cała i zdrowa...

19 godziny później

Autokar znajduje się już w Polsce, w okolicy Bydgoszczy. Mimo iż jest w ponad połowie pusty, słychać jeszcze rozmowy w stylu "ale dokopaliśmy szwabom, nie?". Jedną z osób, która została, jest oczywiście Husar ( przecież nie będę pisał, że Polish Eagle dał się na mówić na wypad na ustawkę :D ). Kilka siedzeń od patrioty, jeden z innych reprezentantów polski 8) , próbuje uruchomić "red connect"® 8) . W końcu mu się udaje .

Koleś:Te, Husar, chodź tu, mamy neta!

Husar:Ta? I co, już pojawiły się na "anet.pl"® informacje typu : "Polscy bandyci zrobili pobili młodocianą grupkę niemców"?

Koleś:Nie, ale na twój szef, podał oficjalnie, że gala Under Pressure V odbędzie się w Zakopanem. Co więcej większość walk będzie ustalana spontanicznie, na chwilę przed galą. Kurde, będzie ciężko...

Husar:A co za różnica, czy moim przeciwnikiem będzie czarnuch, co myśli, że jak będzie ubierał się na biało to będzie biały, czy napakowany Bob Marley handlujący koszulkami na stadionie X lecia. Mogę również walczyć z tym świrem, co utknął w średniowieczu.

Koleś:A co powiesz o tym superhero, z ostatniej gali. Jak on tam się zwie? Polish Eagle? W końcu uważa, że to on jest patriotą, a ty bandytą...

Husar:(zdenerwowanym głosem): Gówno mnie obchodzi, co sądzi o mnie ten przefarbowany spiderman. Myśli, że jest obrońcą uciśnionych, że jest bohaterem, że pomaga ludziom. Co on takiego wielkiego zrobił? Przeprowadził babcię na pasie? Złapał złodzieja torebek? Gratulacje! Tylko, że takie akcje pomocnicze, to równie dobrze byle harcerzyk może przeprowadzić. Ja prawdę mówiąc wole, żeby od czasu do czasu ktoś, został okradziony z portfela, żeby ktoś dostał w ryj, lub żeby komuś zabrali wycieraczki z samochodu, niż wieczne łapówki w piłce nożnej, afery polityczne, gwałty, nadużywanie władzy przez policję lub rząd. Czy pan Polski Orzeł zapobiegnie temu? NIE! Ludzie żyją w biedzie, ośmioletnie dzieci biorą dragi, bezrobocie jest wysokie, a tu kurwa, znajdzie się taki przebieraniec z balu, zdejmie kotka z drzewa i będzie twierdził, że zrobił duży krok do stworzenia lepszej Polski, i że zmniejszył pierdolony procent przestępczości w Trzeciej Rzeczypospolitej. Krytykuje mnie zapewne, za moje podejście do mniejszości narodowych. Ale prawda jest taka, że największym złem właśnie w takich małych występkach, są cyganie. Ja także ich zwalczam, więc jakby nie patrzeć, jestem takim sammym bohaterem, jak pan Orzeł. Dla mnie, to Polish Eagle może nazywać się, jak chce: Obrońca uciśnonych, prawdziwy polak, ostatni Sprawiedliwy, debil ubrany na biało i czerwono. Mam to głęboko w dupie.

Koleś:Dobra, spoko, bez nerwów. Parenaście godzin temu sklepaliśmy dupy niemcom, trzeba się cieszyć. Zastanawia mnie natomiast, czy ten yyy... Thronpike nie będzie chciał rewanżu. W końcu ładnie go urządziłeś, na poprzedniej gali...

Husar:Daj spokój. Zmasakrowałem (z sarkazmem)"Icona" na schodach. Może i Johnny... Zaraz, co to za imię Johnny? Swojego psa bym tak nie nazwał. Johnny to mi się kojarzy, albo z jakimś edziem-pedziem, albo z murzynem, żyjącym w Ameryce w XVIII w. Ale mniejsza o to. Zapewne Johnny, nie wystąpi na najbliższej gali. W końcu jak moja siostra przewróciła się na schodach to złamała sobie rękę. Niby miała wtedy tylko 8 lat, ale z drugiej strony Thornpike nie wygląda mi na człowieka, który może być twardszy nawet od dziecka, w którym płynie ta sama krew co we mnie.(po chwili namysłu)Zresztą pomyśl. Po co Johnny miałby ze mną walczyć? Może tym razem chciałby przyjąć Polish Export na stół komentatorski, albo w czasie spadania zaryć głową w narożnik. Fakty są takie, że Icon zgrywa twardziela, tylko dlatego, że trzyma się z Mamoru, ale i ten też odczuł, co znaczy atakować prawdziwego Polaka od tyłu.

Koleś:No właśnie, a co byś powiedział o zniszczeniu Mamoru na najbliższej gali? :)

Husar:Niewiem czy wiesz, ale Mamoru pochodzi z USA. Mało tego, pochodzi z New York City. A w Nowym Jorku, żyją tylko murzyny i pedały. Na murzyna to on mi nie wygląda..., więc jest pedałem. Chociaż, kto wie co kryje się pod tą białą powłoką. Mniejsza o to. Możesz być pewien, że jeśli dostanę (z sarkazmem)"Króla" w swoje ręce, chłopak, który może i jest lepszy od swojego partnera,ale i tak nie w pojawi się więcej w Polsce, a jedyne co będzie mu się kojarzyło z nazwą "Tatry" to solidny wpierdol, który otrzyma od patrioty.

Koleś:Nooo tak.(chwila ciszy, dres cały czas czyta coś w laptopie, ale po kilkudziesięcu sekundach znowu zaczepia Patriotę) Ty, na stronie HVW piszą jeszcze, że wkrótce w HVW, pojawi się "nowa,stara" drużyna, która ma zdominować całą dywizję tag team, uważaj bo ty również tam wystepujesz , razem z tym śmiesznym Damagem.

Husar:Niestety prawda jest taka, że ten Damage zlałby bez problemu z 1/4 naszej ekipy, bez problemu. Powiem szczerze, nie lubiłem go, ale to bardzo dobry, silny, brutalny wrestler i razem możemy daleko zajść. A tak apropo tego nowego teamu, weź, pokaż mi na chwilę ten laptop.

Facet podaje Husarowi komputer, a ten chwilę szuka czegoś, po czym, z lekkim uśmieszkiem oddaje koledze laptop i odchodzi mrucząc pod nosem:"Tatry, krupówki, Małysz, czy jest lepsze miejsce, gdzie patriota może wygrać?". Kolega Husara spogląda na monitor, na którym niesopdziewanie trwa ładowanie czegoś. Po chwili zostaje wyświetlony filmik :

Zostaje wyświetlony obrazek przedstawiający piękną plażę. W tle słychać przemowę Piotra Balickiego :[...]Baltic Mayhem - bo taką nazwę nosi pierwsze PPV odbędzie się po Under Pressure 5 i będzie miało miejsce na plaży w Mielnie! Mogę ze swojej strony obiecać masę atrakcji - przede wszystkim wszystkie pasy HVW będą na szali(przy tych słowach zostają wyświetlone pasy World champa, następnie pas Pro pain champa, a na następnie Polish Champa) , co oznacza, że odbędzie się mecz w którym wyłonimy pierwszych mistrzów tag team!... Przy słowach "wyłonimy pierwszy mistrzów tag team! pojawiają sie pasy Tag Team champów, jednak sekundę później, słychać jakieś uderzenie. Obraz się zatrzymuje z pasami Tag Team i w kółko słychać "pierwszych mistrzów tag team... pierwszych mistrzów tag team... ". Nagle, na ekranie pojawia się ręka trzymającą spray. Po chwili na całym obrazie maluje litery : "N" "K" "W" . Po chwili pojawia się druga ręka, tym razem z markerem, która pod spodem dopisuje "te tytuły już są nasze".po chwili znowu coś zostało uderzone. Obraz znika. Słychać jeszcze chwilę śmiech, ale i ten powoli cichnie...

Teraz kilka słów o de mnie. Oczywiście zapraszam do komentowania mojego RP, które musiałem skończyć na szybko, bo plany niestety się zmieniły i wyjeżdżam jutro, co powoduje że dostępu do kompa już raczej nie będe miał na tyle dużego, aby dopisać trochę więcej do fabuły RP.

Tak na marginesie :

Aby bookerzy nie odejmowali mi punktów za banalny i do tego słabo rozwinięty pomysł z ustawką :( , dodam od siebie, że genezy jej powstania, możecie się doszukiwać, w tym, że niechce, aby husarowi, ktoś ubliżał od hitlerówców, nazistów, faszystów, czy coś tam, bo wbrew temu co pokazywał film "Ekipa" polscy nacjonaliści nie koniecznie muszą mieć powiązania z III Rzeszą. Co prawda do tej pory nikt tak chyba nie pisał o mojej postaci, Ale (tutaj pozwolę sobie zacytować mó ) :

sobie darujcie , gdyby komuś taki pierdolnięty pomysł wpadł do głowy .
:P .
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AGNKP

3

• Ja Myung Agissi

2

• estevez

1

• The Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Aby bookerzy nie odejmowali mi punktów za banalny i do tego słabo rozwinięty pomysł z ustawką

Jak na moje oko ukazywanie Husara w ustawce jest jak najbardziej na miejscu. W końcu taki gimmick, a Ty w RPach oddajesz go świetnie. Husar jak na bycie chuliganem jest bardzo wygadany. Podobają mi się twoje speeche :)

Krótko mówiąc - bardzo dobry RP, chyba Twój najlepszy. Końcowy fragment z zapowiedzią PPV i motywem "N.K.W." bardzo przypadł mi do gustu:) Myśle, że do czasu UP5 nie będziemy rozszyfrowywać tego skrótu... choć ci bardziej bystrzy mogą się domyślić jeśli uważnie czytali UP4.

Chodziło mi o to, że "wysłanie" Husara na ustawkę, było takim pójściem na łatwiznę.

mówiąc - bardzo dobry RP

Nie obraziłbym się, gdybyście dali mi rywala, który napisze słabszy :D .

Myśle, że do czasu UP5 nie będziemy rozszyfrowywać tego skrótu... choć ci bardziej bystrzy mogą się domyślić jeśli uważnie czytali UP4.

Nie spojleruj!!! :P

Hmm...skrót jest dość jasny :D...a odnoszac się do Twego erpa to musze Cię pochwali...bardzo dobry RP i w dodatku odniosłeś się do mojej postaci...hmm wydaje mi się czy czaisz się aby mnie dostać w ringu :)...??...ale coś mi się wydaje, że tego nie doczekamy :)

Król

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Hmm...skrót jest dość jasny

Cóż, mam nadzieję, że jednak niektórzy są mniej bystrzy, i przed galą nie wszyscy będą wiedzieli jak nowy TT będzie się nazywał (jak coś, to nie rozpowiadaj) ;-)

hmm wydaje mi się czy czaisz się aby mnie dostać w ringu :)

W sumie skupiłem się na Eagle, Iconie i Mamoru, ponieważ ostatni występ Husara, był związany właśnie z nimi i uznałem, że najprawdopodobniej zawalczę, z którymś z nich.

Dobrze nie bój się nic nie powiem :)...hmm...całkiem możliwe, że dostaniesz kogoś z wyżej wymienionej dwójki bo siebie nie wliczam , ;]

Król

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Mamoru idzie na latwizne i nie odda RP...moj na razie sie pisze i zostanie oddany niedlugo....co do Ciebie to na razie Twoj najlepszy RP moim zdaniem , o wiele lepszy od ostatniego , tak wiec poprzeczka wysoko idzie. Walka z mamoru i moim bratem odpada bo nie oddadza RP czyli tylko ja zostalem....zobaczymy...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wg mnie Twój najlepszy RP. Szczególnie mi się podobał speech. Doceniam poczucie humoru Husara :D Jest dobrze!

16476371734edf391100c30.jpg