Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Po honor i zwycięstwo! (The Flying Men RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gala UP4- Proving Ground 2#Darkmatch. Widzimy Swanton Bomb spudłowany! Sędzia wylicza a zawodnicy nie podnoszą się! Tak to koniec...

The Flying Men tuż po gali wyjechał do Zakopanego, tam miała odbyc się gala Under Pressure 5. Tam też przygotowywał się dio następnej walki. Wiedział że walczy z nowym zawodnikiem.

Dzień przed UP5

Widzimy The Flying Mena przechadzającego się po Krupówkach. Kupuję pojedyńczę rzeczy. Niesie torbę i gdy przechodzi obok baru słyszymy głos

Ktoś: Ej, Jacob (ksywa TFM)

Mr.HighFlying spogląda. Okazuję się to być... Marcin, Manager TFM. (lecz jest tylko takim managrem do spraw finansów i innych dupereli, nie wchodiz z TFM na ring ogólnie nie jest postacią HVW)

TFM: O kogo ja tu widze. Po co przyjechałeś???

Marcin: Ogólnie to wypocząć, od razu mówię że biore urlop, a i chcę Ci coś pokazać.

Manager rozwija kartke papieru, która okazuję się być karta na Under Pressure 5.

Marcin: Jak pewnie wiesz walczysz z debiutantem. Uważaj jest on dobry w subissionie. Chyba nie muszę Ci przypominać że to twój słaby punkt.

Jacob: Spokojnie, dużo ćwiczyłem a poza tym, muszę wykorzystać swoją szybkość i zwinność.

Marcin: Właśnie o to mi chodziło, ale popatrz na resztę karty. Mamy dużo debiutantów a tylko najlepsi dostaną się do Under Pressure. Mam nadzieje że zadebiutujesz na UP, bo w PG dużej kariery nie zrobisz

Mr.Highflying: Nie zapominaj, że mamy do czynienia z kartą niespodzianką, więc jeśli nawet bym się dostał to nie wiem z kim walczę.

Manager: No tak ale najpierw skup się na wydostaniu, bo nie wystarczy pokonać Adama, trzeba jeszcze się dobrze zaprezentować.

TFM: masz rację, ja lece jeszcze trochę potrenować żeby jutro być w formie. Narazie.

Marcin: Szczęścia na gali życze

Tak upłynął wieczór TFM. Potem jeszcze trenował. Położył się wcześniej spać by być w formie.

Kilka godzin przed Under Pressure

Mr.Highflying udał się do hali, gdzie miała odbyć się gala Under Pressure 5. Idąc korytarzem ujżał: Big Shakura i Jacka Unkowna, czyszczących toalety. Za chwilę widział też Wesleya Krzysinho oraz DarkSama. Spokojnie udał się do szatni, zostawił swoją torbę, udał się na trening.

TFM po treningu siedział w szatni. Za chwilkę słyszymy pukanie.

Jacob: Proszę wejść

Pukającym okazał się być Zbigniew Wierzchowski

Zbigniew: Mógłbym przeprowadzić... krótki wywiad

TFM:Jasne pytaj.

Zbigniew: A więc, ostatnio pan zremisował z Jackiem Rossem.Co możez nam yyy powiedzieć o tej walce

TFM: A więc to powinna być moja pierwsza wygrana. Zbyt szybko chciałem skończyć to Swanton Bombem, i prze swoją głupote nie trafiłem następnym razem będzie inaczej.

Zbigniew: Co sądzi pan o dzisiejszym rywalu. I co ma pan u do powiedzenia.

Mr. Highflying: I to bardzo dobre pytanie, panie Zbigniewie. Otóż chciałbym tu się wypowiedzieć. Zacznijmy może od mojego rywala. Niejaki Adam Kraszyński. Występował w MMA. Jest świetny w submissionie, oraz wyluzowany przy micu. Ok w MMA skończył z rekordem 3-2-0,chyba tak.Ja w MMA bym ni ewystapił bo to nie moja działka. Od razu powiem, że dużo trenowałem by unikać jego prób submissiona. Odpowiem na to Highflyingiem. Będzie to starcie dwóch wrestlerów prezentujących inny że tak powiem styl. Ja bede starał się wykorzystywać moją szybkość i zwinność, by nie umożliwiać mu szans, na założenie submission. Teraz po debiucie, jestem o wiele lepiej przygotowany, do walki. Myślę że mam szansę wygrać pierwszy mecz w HVW. Szanuję swojego rywala, ale jestem pewien że mam szanse.Ostatnio sie nie udało, terz się uda. . Na ring idę po swoje. Tak Zbigniewie.

Idę na ring po Honor i Zwycięstwo!

Wierzchowski: Dziękuję za ten, wyczerpujący wywiad panie The Flying Men.

TFM: Do widzenia.

Zbigniew: Powodzenia w walce.

The Flying Men opuszcza szatnie, wie że ma szanse wygrać. Ale czy to zrobi? Nie przegapcie Under Pressure 5!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proszę o krytykę, oceny i uwagi.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ajfan

3

• The Icon

2

• pablo modjo

1

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Nie jest źle. Widać, że trzymasz się swojego gimmicku. Następnym razem postaraj się o większy speech i przekazanie emocji FM.

16476371734edf391100c30.jpg

Troche przykrutkawe....ale nie jest zle jak Modjo powiedzial choc malo a raczej krotko ze speechem....

Fakt, trochę się pospieszyłem. Ale kompletnie nie wiedziałem jak rozszerzyć, to zostawiłem jak jest. Na PPV bardziej się postaram

Na PPV bardziej się postaram

Trzeba sie znalezc wpierw na tym PPV :)

no ale myślę że chociaż w PG wystapię :P.

• Styl:  Jasny

RP o wiele lepsze niż ostatnio. Mogłeś jeszcze coś dodać, troche mało opisów. Ale nie jest najgorzej. Powinno wystarczyć na wyjście z PG. Tego Ci życzę. :-)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg