Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Waszym Piekłem, Naszym Ukojeniem (Jack Ross RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Od teraz całkiem zmieniam styl pisania RP, myślę, że się spodoba. Że nie miałem już pomysłów na poprawienie RP-a postanowiłem go wrzucic już teraz.

(TV HVW – Widzimy skocznie Zakopiańskie i młodych skoczków trenujących na niej. Nagle Przenosimy się do biura Piotra Balickiego.

Piotr – W Zakopanem będą walki niespodzianki. Z pewnych meczy mamy tylko sześć, z czego pięć jest z Proving Groundu (czyli przedmeczowych walk w których występują debiutanci oraz najsłabsi zawodnicy HVW). oto one.)

Pre-show: HVW Proving Ground

Darkmatch #1: Theo & Maggot vs Sergiej & Sixty Six

Darkmatch #2: The Flying Man vs Adam Kraszyński

Darkmatch #3: Michael Mile vs Tomash Tomashewsky

Darkmatch #4: Scott Callaway vs CoolMan

Darkmatch #5: Jack "Avos" Ross vs Silent Hunter vs Shawn Endeverafter

Piotr – Oraz tylko jedna walka z gali.

Ricky Banks vs Itchytude – Piotr – Jest to walka o kontrakt Itchytude.

A teraz przedstawmy zawodników gali.

(W tym momencie ukazują się zawodnicy z Proving Groundu. Wkońcu doszło do Jack’a Ross’a.

Postać stała z opuszczoną głową, rozłożonymi rękami na pion, cała (no prawie) ubrana na czarno. Nagle tylko przy nim przemówił niewiadomo czyj głos.

Głos – Wielka niewiadoma HVW. Widzieliśmy co potrafi, ale może się to zmienić w kolejnej jego walce w której walczy z debiutantami.

(Reklama gali kończy się na ukazaniu najładniejszych miejscówek w Zakopanem.)

HVW TV – Dzięki kamerze umieszczonej na suficie widzimy … ciemność … nagle coś się zaczyna świecić. Widzimy postać z długopisem w ręku, i wielką książką przed postacią … nic więcej.

(Kamera zaczyna okrążać biurko, postać itd.)

Dzięki żarówce widzimy go … długie, czarne włosy i straszna twarz. Tak to Jack Ross.

(Kamera zmienia uchwyt. Widzimy teraz górę głowy Jack’a iii…)

Jack - ... Tak, to jest dzień przed galą (Tu Jack spogląda na kalendarz) dokładnie (dzień przed datą gali)

(Coś zaszeleściło ale Jack nie zwrócił na to uwagi.)

(Kamera zbliża się do książki a widzimy tam tekst)

,,Mojej walki marzeń nie było i nie będzie… przynajmniej jak na razie, ale to wszystko się może zmienić… do PPV jest jeszcze dużo czasu a na Under Pressure V walczę… z debiutantami ! Chciałbym bardziej rewanżu z The Flying Manem lecz w takiej sytuacji mnie nie postawili. Szkoda bo, że się tak wyrażę ,,Chętnie bym mu dokopał” Ale cóż (Tutaj Avos wziął łyk wody) jak to powiedział pan Vlad ,,Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma” Więc bardzo chciałbym wygrać a to moja najlepsza cecha więc Hunter, Shawn nie myślcie sobie, że wam odpuszczę… wprost przeciwnie nie dam wam szansy wygrania … Morze Apokalipsy zbliża się do was. A ja jestem falą tego morza, wkońcu to ma być… TO BĘDZIE MÓJ PIERWSZY RAZ NA GALI I NIE MA SZANS ABYM TO PRZEGRAŁ. Życie po tym nie będzie wam miłe. Mrok, ciemność, to was pochłonie, tylko to z was zostanie i nie cieszcie się z tego, że walczycie z jednym z najsłabszych… Dokąd żyję będę walczył. Do ostatku sił. Ale tak, taka jest prawda, że porażka i remis nic nie dają więc będzie ostro. I obiecuję wam, że nie odpuszczę aż do końca. Strzeżcie się ponieważ Piotr i Vlad nie wiedzieli w jakiej sytuacji was kładą, wystawiając was do walki ze mną. Hunter, czy to nie tu opłakiwałeś siebie? Jaki to jesteś naiwny. Gdy byłeś dzieckiem widziałem cię tu. Mówiłeś sobie: ,,Ja jestem aż takim nieudacznikiem? Jestem aż tak naiwny? I nikt we mnie nie wierzy. Jestem do niczego.” A ty Shawn. Ciebie też widziałem (choć o tym nie wiedziałem). W przeciwieństwie do Huntera byłeś taki … radosny, szczęśliwy. Aż bałem się na ciebie spojrzeć. Ale to była inna… rzeczywistość. To był inny świat. Ty do niego nie pasowałeś. Tam wszyscy opłakiwali wszystko. Tylko wytrwali… przetrwali… . ”

Jack – To by było na tyle.

(Kamera za Jack’iem idzie równym mu tempem i widzimy telewizor. Avos wkłada do magnetowidu kasetę i ogląda swoją walkę na ostatniej gali).

Jack – Zobaczymy

(5 minut później)

Jack – Już wiem jakie błędy popełniłem na ostatniej gali. Strzeżcie się sługi (tu podkreślił) Satana. Bo nie mam zamiaru przegrać. Która godzina ?

(Widzimy zegarek (5:00) )

Jack – A więc dobra. Jeszcze dużo czasu. Idę potrenować.

(Po treningu była dziesiąta rano więc Avos położył się spać. Było ciemno, kamera w coś walnęła a obraz utraciliśmy sprzed oczu)

[ Dodano: 2008-07-19, 10:24 ]

aha i prosze o oceny :)

Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avos

2

• pablo modjo

1

• Nikuś

1

• The Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Wg mnie lepiej niż poprzednio. Fajnie, że zamieściłeś speech Rossa. Następnym razem powinno być jeszcze lepiej. Obserwuj tych najlepszych, lecz pamiętaj żeby ich nie kopiować - tak na wszelki wypadek :)

16476371734edf391100c30.jpg

:) Pamiętam żeby nie kopiowac. To by było karalne. Dzięki za ocene.
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

No, RP całkiem całkiem. Dobry "tekst książki", i wstęp nie najgorszy. Idzie Ci coraz lepiej! :)

Ciekawe wejscie , speech , na pewno lepiej niz poprzednio , zycze powodzenia i bys wyszedl z PG

• Styl:  Jasny

Napewno lepiej niż poprzednio. Speech niezły, tylko bardzo krótkie to RP. Nie jest zle, sytuacje dobrze opisane, życzę powodzenia i wyjścia z PG. Pozdro :-)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg