Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pierwszy dzień z życia Silent Hunter'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Widzimy jak kamera oblatuje cały Kraków. W pewnym momencie kamera szybko zaczyna zbliżać się do domu Silent Hunter'a drzwi się automatycznie otwierają, kamera oblatuje całe mieszkanie, kamera wlatuje do pokoju Silent Hunter'a i widzimy go w całej okazałości. Bardzo dobrze zbudowanego mężczyzne, który ogląda Film pod tytułem "Hostelowiec 8". Możemy się domyślić iż SH lubi horrory :).

Obraz robi się czarny

Po krótkiej chwili

Silent Hunter skończył oglądać, więc wyszedł na zewnątrz trochę się przewietrzyć w okolicy widział tylko jakiś pijaczków. Silent Hunter udał się do siłowni(przesiaduje tam bardzo często). W środku możemy ujrzeć trzy osoby, które również ćwiczą. Silent Hunter wziął się za wyciskanie najpierw ćwiczył Klatę, po krótkiej chwili podchodzi do niego jakiś wychudziały mały pryczek i chce nawiązać rozmowę.

Pryczek - Witam, koledzy mi powiedzieli że bardzo dużo czasu przesiadujesz na siłowni. Do czegoś się szykujesz?

Silent Hunter - Tak... Szykuje się do walki na Under Pressure V jak oczywiście wiesz co to jest...

Pryczek - Nie zbardzo możesz mi to wytłumaczyć?

Silent Hunter - Nie bardzo... Wiesz bardzo mi przeszkadzasz...

Pryczek - No ale widzę, że jesteś bardzo umięśniony często przychodzisz na siłownie i chcę się dowiedzieć na co się przygotowywujesz.

Silent Hunter po chwili nerwowo odkłada sztange i przestaje ćwiczyć i siada koło "pryczka".

Silent Hunter - Wiesz co.. High Voltage Wrestling to jest taka Federacja znajdująca się w Polsce i jest NAJPOPULARNIEJSZĄ federacją jaka jest i właśnie Under Pressure V jest to Gala i ja właśnie przygotowywuje się do walki..

Pryczek - A powiedz czy ja bym miał szanse dostać się do HVW?

Silent Hunter - ekhm(Hunter z dużym uśmiechem na twarzy) Poćwicz trochę to może będzie szansa.

Pryczek - A może jednak nie mógłbyś jakoś mnie "wkręcić" do tego?

Silent Hunter - Słuchaj!! Ja dopiero debiutuje idz się dowiedz więcej o tej Federacji w Internecie..

Pryczek - Ale ja nie mam internetu..

Silent Hunter - To sobie kup i mi nie przeszkadzaj!! Wypierdalaj do Kawiarenki internetowej!!

Pryczek - Widzę, że nie lubisz mnie(Pryczek ze strachem wypowiada te słowa)

Silent Hunter - A do Huja powiedz czego mam Cie lubić? Dlatego bo mi przeszkadzasz w przygotowaniach?

Pryczek - Eeeee... No nie...

Silent Hunter - No właśnie więc powiem grzecznie Piss off Bitch..

Pryczek - A co to znaczy?

Silent Hunter - Że masz wypierdalać na pole i rolnikować...

Pryczek - Aha.. A i jeszcze jedno pytanie.. Jak się dostałeś do HVW?

Silent Hunter - Ot patrz psiamać nie da poćwiczyć. Powiedziałem Raz SPIERDALAJ DO KAWIARENKI INTERNETOWEJ ALBO SOBIE ZWAL KONIA.. OJ... ALBO SOBIE KUP INTERNET!! WIDZISZ KURWA JUŻ PRZEZ CIEBIE GŁUPOTY PIERDOLE...

Pryczek - I jeszcze jedno pytanko mogę?

Silent Hunter - Wiesz co Ci powiem?

Pryczek - Huh? Co? Lubisz Mnie?

Hunter nie wytrzymał i Pryczek dostał pomiędzy oczy piąchą. Pryczek wybiega z Siłowni..

Silent Hunter - No mam nadzieję, że się już nie pojawi...

Hunter wziął się dalej za ćwiczenia.

Obraz się robi czarny

Po 2 godzinach ćwiczen Silent Hunter wychodzi z siłowni i kieruje się do domu. Podchodzi pod bramkę swojego domu i widzi, że coś się znajduje w środku skrzynki na listy. Otwiera ją i wita go List od HVW a w środku znajduje się informacja na temat jego walki..

Hmm no co my tu mamy.. Jakiś Jack "Avos" Ross trzeba sprawdzić informacje na jego temat...

Hunter podchodzi do komputera i włącza go.

Po krótkiej chwili

Widzimy Huntera jak przegląda informacje o Jack "Avos" Ross'ie

Hmm no no Heel może być przyjemnie, Irokez(grrr) jak ja nie lubie ludzi co robią sobie z głowy jedno wielkie jajco. Nie zakumplujemy się na stówe... jest za bardzo przyjacielski... Następny co my tu mamy hmmm jakiegoś Shawn'a Endeverafter'a nie lubie takich gości, napewno w ringu nic nie pokaże, będe nim rzucał gdzie się da nie dam jemu spokoju, wystarczy spojrzeć na jego wygląd "blondasek". Napewno nigdy się z nim niezakumpluje... Dobra starczy tego..

Silent Hunter odchodzi od komputera lecz nie wyłącza go ponieważ ściąga "Morze krwi", po odejściu widzimy jak Hunter kieruje się do łóżka i przykrywa się stertą brudnych szmat... Po chwili widzimy jak kamera zbliża się do Hunter'a i obraz staje się coraz ciemniejszy

7894118684ede4cf290d46.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• Rudolf

2

• Avos

1

• HcK

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Cóż, dla mnie średnie RP, choć na Dark Match powinno wystarczyć. Jak dla mnie to speech torchę słaby, w końcu Acos już występował na UP więc można by było napisać o nim trochę więcej (np. jak to oberwał w debiucie :P ). No i rozmowa stoi na dość niskim poziomie.

Bardzo, ale to bardzo średnie RP. Mogłeś jeszcze chwilę pogłówkować, mamy czas do 27. A od strony polonizacyjnej, mogłeś powymyślać jakieś przezwiska, dużo powtórzeń :roll:

w końcu Acos już występował na UP więc można by było napisać o nim trochę więcej (np. jak to oberwał w debiucie ). Dalej mnie po tym jaja bolą :) nie acos tylko avos na przyszlosc ale ze c jest obok v to ci wybacze.

Co do RP. Tak średnie, podobal mi sie motyw z ,,pyrtkiem" na silowni. I jak poprzednio troche za malo speechu.

Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Silent Hunter - Ot patrz psiamać nie da poćwiczyć. Powiedziałem Raz SPIERDALAJ DO KAWIARENKI INTERNETOWEJ ALBO SOBIE ZWAL KONIA.. OJ... ALBO SOBIE KUP INTERNET!! WIDZISZ KURWA JUŻ PRZEZ CIEBIE GŁUPOTY PIERDOLE...

Słabo :P Straszny dialog :evil:

Popatrz jak piszą RP main eventerzy HVW i wyciągnij wnioski :D

Poczytaj speeche Vaclava, Jupitera, Chrisa Attitude'a, Scorpa i postaraj się następnym razem coś w tym stylu napisać. Początki są trudne, lecz wszystko zależy od Ciebie.

16476371734edf391100c30.jpg

Poczytaj speeche Vaclava, Jupitera, Chrisa Attitude'a, Scorpa i postaraj się następnym razem coś w tym stylu napisać. Początki są trudne, lecz wszystko zależy od Ciebie.

Dlaczego nie dorzuciłeś jeszcze mó? :D Ja uczyłem się właśnie od Niego :P

Co do RP. HardcoreKane, nie przejmuj się, jak na początek, to nie jest katastroficznie. Widziałem o wiele gorsze RP. Jak nie wierzysz to przeczytaj mój pierwszy :P

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Problem w tym, że widziałem już jak niektórzy inspirują się RP mó i nie wygląda to zbyt dobrze :lol: Poza tym psycho jest tylko jeden 8-)

16476371734edf391100c30.jpg

Problem w tym, że widziałem już jak niektórzy inspirują się RP mó i nie wygląda to zbyt dobrze

Pewnie chodzi Ci o mnie :D

Poza tym psycho jest tylko jeden

Z tym się w 100% zgadzam. Nikt nigdy nie będzie zarazem taki zajebisty i taki skurwysyński :twisted:

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg