Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 07.07.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Rey Mysterio pokonał Santino Marelle

2. Kelly Kelly & Mickie James pokonały Jillian Hall & Layle

3. CM Punk pokonał Snitskiego

4. Kofi Kingston pokonał Charliego Haasa

5. Batista pokonał JBLa, Kane'a i Johna Cene

Tym samym otrzymał prawo walki o tytuł z CM Punkiem na Great American Bash

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nasjazz

1

• Tomek

1

• miszcz_94

1

• Cok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Raw oprócz main eventu i niszczenia limuzyny JBL'a nie pokazało się z dobrej strony.To jest moje zdanie.

Rey Mysterio vs Santino Marella - wynik do przewidzenia 619, splash koniec walki

Divy jak zwykle pominąłem

CM Punk vs Snitsky - tez do przewidzenia WHC kontra wielki jobber.Punkowi troche nie wyszedł GTS.

Kofi Kingston vs Charlie Haas - przewinąłem do końca bo nie lubię stylu walki Kofiego.Tez do przewidzenia wynik był.

Main event -Najlepszy ze wszystkich chociaż nie jakiś na skale Main Eventu. Batista wygrywa po spearze.

Po main evencie pokazali jak Kane wyżywa się na komentatorach najpierw złapał Michaela Cola a temu z pomocą przybiegł Jerry ,,The King" Lawler któremu się nieźle dostało.

A poza tym na RAW konfrontacja CM Punka z Vickie ,no.1 contnderów HBK i Chrisa Jericho.

Zdecydowanie ostatni smack był lepszy.

6.5/10

Jeszcze jedno zdziwiło mnie ze podczas fatal four way gdy kane dusił Cene to publika skandowała Cena!!!Cena!!! Dawno tak nie było.

Edytowane przez Tomek

Raw takie sobie. Tak jak napisał tomek tylko main event był warty uwagi reszta do przewidzenia. Jednak kto by się spodziewał, że Batista po raz kolejny dostanie push na najwyższej rangi pas?

No tak poza Main Eventem walki byly takie sobie ale RAW wcale nie wyglądało źle. Moim zdaniem po Drafcie dzieje się o wiele więcej w trzech brandach, no moze ECW nie zrobiło az takiej wielkiej poprawy.

Ocena: 7/10 Gdyby te matche były lepsze to RAW było by bardzo udane

Gala zdecydowanie słabsza niz na przykład tydzień temu... Oprócz Main Eventu wyniki walk były do przewidzenia , dużo ciekawego się nie działo choć nie powiem John Cena i Cryme Tyme ładnie przerobili wóz JBL-a . No i kolejna zapowiedziana walka na Great American Bash , Batista zawalczy z Punkiem o pas World Heavyweight Champion .

Ocena gali : 6/10

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Dlaczego Fatal 4 Way a no dlatego że JBL ostatnio już sporo jobbowal, Cena i Zwierzątko no jakże by mogli dlatego trzeba było dodać szpeca od takich zadań Kane. Kane jest tak bardzo szmacony że nie pasuje do niego już nawet określenie "Monster".

"Monster" który bardzo łatwo daje się wyliczyć, nie ukrywajmy Batista rzadko kończy walki przez spear, zdaje sobie sprawę z tego że Animal jest w zbyt słabej formie żeby wykonać Batista Bomb na Kane, ale mogli to jakoś inaczej zabookować. Ostatnio walki z Henrym i Big Showem też w sumie takie były - zdecydowanie pokazywały Kane jako najsłabsze ogniwo z tej trójki.

Jeśli sprawy dalej będą się tak miały z Kanem to Kane będzie mało realny jako "Monster" i jego wyjścia na ring , które mają przerażać niby jego rywali będą mało wiarygodne - dla mnie już są i nawet ten heel turn w niczym nie pomoże. A muszę przyznać że nagłe pojawienia się Kane w ringu, czy dawanie Kane jako mistery oponent, po czym szok i przerażenie wszystkich gdy sie okazuje że to Kane czy strach w oczach jego oponenta - to to co najbardziej lubiłem w storylinach z udziałem Kane. Lecz Kane jako mid-carder czy wkrótce może i low nie wprawi mnie już "markmode" ;)

Wiem że WWE od dawna nie ma zamiar już pushować Kane ( i w sumie nawet nie powinni powoli nadchodzą czasy innych), ale mogli by prowadzić go przynajmniej w taki sposób aby nie tracił na tym jego gimmick.

1724760860440aabdb41ec3.png

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 81 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 001 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 878 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Jeśli uznamy, że MJF nie istniał. Poza tym - co mnie powinno obchodzić kto jakim był mistrzem? Ja siadam sobie do oglądania i przede wszystkim mam się dobrze bawić teraz, a nie dbać o to co się działo 5 lat wstecz. Głównie rzucając proma z ciemnych pomieszczeń i korytarzy. A zamknięcie pasa w walizce, nie reprezentowanie i nie pokazywanie go w ogóle to jakaś abominacja, a przynajmniej w obecnej wersji tego storylajnu. Nie poszli w nic sensownego od czasu całkiem udanego początku. Patrzę, też mi się nie podoba, niejednokrotnie na to narzekałem. I co? Podobnie jak wyżej - jak oglądam AEW to mnie mało obchodzi jak robią w WWE, ja się chcę cieszyć z tego co oglądam, a nie z tego, że ktoś robi produkt gorzej. No, teraz tak, bo się stała generyczną stajnią. Jak zaczynali, to polegało to na tym, że młodzi będą musieli stać się bardziej brutalni i udowodnić swoją wartość. Czy jakoś tak. Nic z tego nawet nie zaczęło się dziać. Teraz będzie tylko i wyłącznie ulga, Mox poza kolegami z Death Riders nie jest absolutnie bookowany jako wielki dominator.
    • falas2005
      O czym Ty chłopie mówisz? Mox ma najlepszy run ze wszystkich dotychczasowych mistrzów w AEW. Jest cały czas aktywny na tygodniowkach i tak naprawdę powinien wyglądać champ federacji.  Lepiej zobacz co Rhodes odwala u konkurencji. Mija mu rok od wygrania pasa, a obron miał na palcach jednej ręki. O porządnych feudach to już nawet nie mowie, bo wszyscy wiedzą od dawna, że ma dotrwać do kolejnej WM z pasem i nikt tam się nawet nie starał żeby to jakoś sensownie wyglądało. A to, że Moxley często wygrywa dzięki pomocy kumpli? Na tym polega ta stajnia. Ma być mocarna i jest. Jak ktoś w końcu ich złamie i zabierze pas JM to z automatu będzie kotem. I warto dodać, że Mox mimo bycia heelem nie jest cipą, która się chowa po kątach jak w WWE tylko twardo rywalizuje z oponentami. 
    • KyRenLo
    • KPWrestling
      Zobacz na YouTube
    • Tomos
      No ale celem nie powinno być generowanie emocji, przez które nie chce się w ogóle oglądać danego produktu. Czy to pozytywnie, czy negatywnie, odczucia widza mają raczej przyciągnąć go przed ekran. Tutaj ten booking jest tak bardzo powtarzalny i idący zupełnie donikąd (Death Riders mieli jakiś zamysł, ale stali się zwykłą stajnią, która wygrywa po interwencjach), że te wygenerowane emocje to niechęć i wkurwienie nie na Moxleya, który trzyma ten pas, ale na bookera, który do tego dopuścił. Moim zdaniem to jest różnica. Jak oglądałem Grę o Tron, to Daenerys denerwowała mnie od samego początku, ale różnica jest taka, że na początku była to dobrze napisana postać (bo jej D&D nie pisali) i chciałem włączać te kolejne odcinki, żeby zobaczyć jak się to dalej rozwinie. Ostatnie 2 sezony były napisane na kolanie i tylko z przyzwyczajenia zmusiłem się, żeby to obejrzeć. A Daenerys denerwowała mnie jeszcze bardziej, ale bynajmniej nie z powodu jakiejś wiarygodnej przemiany.
  • Dodaj nową pozycję...