Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fantasy War 3- Edge & Christian vs MCMG

Który tag ma wygrać ?  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który tag ma wygrać ?

• Edge & Christian
      36
    • MCMG
      14

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kolejna edycja Fantasy War. Tym razem pod oceną userów wystawiam dwa wspaniałe tak teamy. Kto zasługuje na wygraną ? Zapraszam do głosowania !
Nie bierzcie ze mnie przykładu.
  • Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Milos

1

• nttn

1

• Rudolf

1

• ajfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli miałby to być match TLC, to tylko i wyłącznie E&C, ale jeśli coś innego, to tu miałbym kłopoty z wybraniem... Myślę jednak, że to doświadczenie jest górą i to E&C wygraliby ten match...

Sądzę, wygrać powinni Edge & Christian. MCMG są świetni, lecz większe umiejętności mają Edge i Christian.

• Urządzenie:  Windows

A ja nie patrzę na zasługi, tylko na obecną formę i ring skill... a tutaj MCMG są górą... Stawiam na młodość :)

Ale tu nie chodzi o teraźniejszość tylko o najlepsze lata ich kariery. W wówczas we wszyskim (oprócz szybkości, to trzeba przyznać) górą byliby E&C. Głos na nich.

Ogólnie WWF > TNA :P

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

ja tu mam trudny wybór. Z jednej strony MCMG to teraz mój ulubiony tag. Z drugiej Edge (jeden z moich ulubionych wrestlerów) i Capitan Charisma. Jednak biorąc najlepsze lata i to że byli Masters of TLC (ulubiona stypulacja). Głos na E&C

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Biorąc pod uwagę najlepsze lata (bo o to właśnie chodzi) to oczywiście Edge&Christian. Ogromne doświadczenie, zgranie zespołowe, świetny Tag.

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Jeśli oceniamy najlepszy okres to górą są E&C, bo sądzę że jako tag MCMG najlepsze lata mają jeszcze przed sobą. Sądzę że w przeciągu roku zdobędą pasy Tag Team w TNA.

E&C to jeden z moich ulubionych teamów, szkoda że dziś obaj są w innych federacjach, bo ciekaw jestem jakby teraz wyglądali razem np Christian jako partner World Heavyweight Championa Edge'a:)

J.w uwazam ze MCMG maja jeszcze swoje lata przed soba a chociaz zbyt wielu walk E&C nie widzialem to podobali mi sie za caloksztalt dlatego na nich glos.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Uważam że Edge i Christian . Cóż nie przepadam za bardzo za Edgem ale wiem , że to bardzo dobry wrestler. Tworzył zresztą z Christianem bardzo udany Tag Team na WWF .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Głos wędruje na Edga i Christian'a ze względu na to iż tak jak napisał Przemek_1991,

tworzyli bardzo dobry zespół. Ciekawie by było gdyby był to mecz Ladder bo tak sądze, że chyba w tym rodzaje meczu oboje najlepiej się czują :P

It's Easy Bein' Sleazy

• Reputacja:   293

Ja wskazuję na E&C chociażby dlatego, że jest to tag z prawdziwego zdarzenia (rozpoczęli kariery jako tag team a dopiero później dostali szansę na solową karierę) a nie hybryda klecona z (zajebistych, jakby nie patrzeć, ale...) single wrestlerów. Co do umiejętności ringowych, to oba tagi prezentują podobne poziomy, MCMG są trochę szybsi w ringu, ale jeżeli chodzi o pozaringowe umiejętności (enterteinment, mic skillsy, scenki backstage) to tutaj E&C byli bezkonkurencyjni. Mój głos idzie na Edge'a i Christiana.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• 2 tygodnie później...

,,Okularnicy" to wygrywają, brakuje już takich dobrych tag teamów w WWE. Edge i Christian biją ich w duecie, solo, ubrani nawet w polo:)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Moim zdaniem wygrali by C&E, to byl tag team z prawdziwego zdarzenia, zgadzam sie z RR ze takich tag teamow brakuje.

5546442554918299d934f8.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Edge i Christian to jeden z lepszych tagów w historii WWF/E, więc jeżeli brać pod uwagę push Shelley i Sabin nie mieliby najmniejszych szans. Zresztą jak spojrzeć na push jaki dostali po rozpadzie tagu też widać, że to nie byle kto. Edge został chempem w WWE, Instant Classic w TNA. Z drugiej strony jak spojrzeć na umiejętności i typowe akcje dla tagów to Shelley i Sabin to światowa czołówka. Polecam ich walki z ROH i Zero-1 Max ;)

15974308365193fac7b7921.jpg