Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler czerwca 2008

Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać wrestlerem miesiąca?

• Triple H
      12
    • Kofi Kingston
      4
    • Edge
      4
    • CM Punk
      34
    • Mark Henry
      1
    • Samoa Joe
      0
    • AJ Styles
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Glos na Marka Henry za zdobycie pasa ECW. Nie lubie go ale po tylu latach zasluzyl i bedzie teraz niszczyl cale ECW
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

2

• luki

2

• Michu107

2

• krzysinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście CM Punk. Wreszcie jakiś push dla niego i WHC.

Aj Styles za zmianę gimmicku i świetny feud z Kurtem Angle. Aż miło oglądać go w sześciokątnym ringu ostatnio :-)

8340093214bd433ee67ca9.jpg

Mój głos na CM Punk za zdobycie WHC.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Zdecydowanie CM Punk nareszcie on zdobył pas WHC a nie jakiś [ Edge lub Batista ] a Edge ostatnie 2 walki wygrał przez rodzinę Guerrero i on się tylko nimi broni. Nowy mistrz WHC CM Punk.

Hardy Boys - Matt And Jeff

Hardy Hardy Hardy ! ! !

Stawiam na CM PUNKa może trochę za wcześnie dostał pusha ale w sumie pas nawet do nie go pasuje :) ogóle młody zdolny tak bez wątpienia najlepszy szaleniec czerwca ;) :)
RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

CM Punk za zdobycie pasa WHC

Nie znam się na TNA, dlatego głos na Kofi'ego. Mimo, iż trochę za wcześnie dostał pas. jest bardzo dobrze zapoiadającym się wrestlerem :)

Mój głos leci na Triple H. Wygrał z Orton'em na ONS, a jeszcze większym osiągnięciem jest pokonanie Ceny CZYSTO podczas Night Of Champions. Plus wygrane walki na RAW.

To samo tyczy się Edge'a, głównie za zwycięstwo nad DeadMan'em, jednak uznałem, że czyste pokonanie Janusza znaczy w chwili obecnej troche więcej, biorąc pod uwagę fakt, że Taker i tak miał wziąc wolne.

W kwestii CM Punk'a, mam dokładnie takie zdanie jak Lukibarca. Cały miesiąc siedział w ceiniu innych gwiazd, przegrywał walki, dopiero w ostatnim dniu miesiąca zdobył upragnione trofeum. Dla mnie to mimo wszystko za mało, biorąc pod uwagę cały miesiąc.

HHH . Wygrywał wszystkie ważne walki na PPV's i RAW . Kolega z góry uświadomił mi ze CM Punk nie zasługuje na to miano . Głos na The Game :P

595235870486c8ffa6ecb3.gif

Przesada na serio... nie wiem dlaczego wiara tu pisze że CM PUNK? Przecież dokładnie tak jak pisze kolega wyżej... wyszedł z cienia w ostatni dzień miesiąca i co... nagle wszyscy go kochają i go wielbią bo co? bo zdobył WHC dzięki bookerom którzy próbują go wypushować bo ot tak dostanie WHC?? no comment :)...

Głos oddaję na Triple H bo ten wrestler był naprawdę najlepszy... nie przegrał żadnej walki (o ile się nie mylę) na galach PPV gdzie miał dość porządnych przeciwników dał radę bez niczyjej pomocy i bez dirty :P :twisted: :twisted: Triple H RLZ!! 4Ever & EVER ! :P

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

CM PUNK za zdobycie WHC.
I spit at the face of people who don't want to be cool.

236638869494e4649eb605.jpg

Edge za udowodnienie po raz kolejny, ze jest najlepszym heelem WWE

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Michu107, bez urazy, ale każdy wrestler zdobywa swoje tytuły dzięki bookerom, więc twój argument przeciw Punkowi jest całkowicie bez sensu.

Ja głosuje właśnie na Punka, a to dlatego, że jego osoba (wypromowana czy nie) jest znaczącym ożywieniem main eventów Raw. Mówienie że dostał pas z dupy jest moim zdaniem lekko przesadzone gdyż jeśli ktoś ma w kieszeni walizkę MiTB to należy się liczyć że wkrótce zdobędzie któryś tytuł. (chyba nikt nie myślał że wykorzysta ją na IC title)

Głos na CM Punk za zdobycie WHC ;)

Niech się chłopak pocieszy głosem :P bo wątpię żeby przetrzymał dłużej ten pas :P

It's Easy Bein' Sleazy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...