Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

test ankiety

marcin145

cy podoba ci się pomysł na reaktywacje attitude channel  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. cy podoba ci się pomysł na reaktywacje attitude channel

• świetny
      6
    • dobry
      4
    • obojętny i tak nie oglądam
      4
    • beznadziejny
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Monday Night Raw: Cody Rhodes: Cody pewnie chwilkę pogada, aż wbije MVP ze swoim mistrzem i Omos zrobi krzywdę blondaskowi i na Fastlane: Rhodes vs Omos. The Judgment Day vs KOSZ Kolejna odsłona, a to pewnie jeszcze nie jest koniec, bo na SS jakaś osobówka pewnie poleci. Liczę na dobrą walkę, a JD obronią tytuły. Dom vs Dragon Lee Zobaczymy, jakie rozwiązanie zostanie wybrane wcale a wcale nie zdziwi mnie strata tytułu. Równie dobrze możemy dostać rewanż na No Mercy, tak czy inaczej panowanie Dominika pewnie na finiszu. Teraz czekać, aż dostaniemy nowego mistrza Intercontinental, a później Dom zgarnie te złoto dla siebie.    
    • Oczywiście. Jedziesz dalej.
    • Jakby mi ktoś powiedział x lat temu, że Jericho będzie walczył w DDT to bym go wyśmiał
    • Jak przed wyjazdem w sobotę się szykowałem to leciała tania podróba "Karate Kid" w telewizji.  Jak zobaczyłem jedną z postaci to się zaśmiałem i musiałem to zrobić   Niestety film trudny do znalezienia, inne kadry lepsze, ale to jedyne z czym mogłem pracować. Mem autorski, może ktoś się zaśmieje  
  • Dodaj nową pozycję...