Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy CM Punk sprawdzi sie jako nowy mistrz WWE?

Czy danie pasa mistrzowskiego CM Punkowi było dobrym pomysłem?  

262 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy danie pasa mistrzowskiego CM Punkowi było dobrym pomysłem?

• Tak
      172
    • Nie
      41
    • Zdecydowanie za wcześnie
      49

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

CM Pank bardziej by pasował do cruiserweight( ale go wycofali). W sumie jak napisał mistico budową to on nie pasuje do tego pasa. Ale wole Punka niż Edga w roli mistrza WHC. Najbardziej do WHC pasował by mi Big Show :smile: Ale cóż każdy ma inny gust. Edytowane przez Zaku1234

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

2

• kmL

2

• Brychu

1

• kamień

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oczywiście że głosuje na "TAK", to posunięcie było bardzo dobre, odejście od schematów.

Wiele więcej możliwości niż ciągle te same feudy. Wiele osób pisze że Punk dostał ten push za wcześnie, może i tak, ale ja uważam że wrestler, który wcześniej przegrywał prawie każdy match, teraz stanie na swoim 'normalnym' poziomie, gdzie będzie mógł pokazać jak na prawdę potrafi wykonywać swoją prace. Wiele osób z forum interesuje się wrestlingiem od dłuższego czasu i nie są przyzwyczajone do takich sytuacji, ale myślę że oglądanie do znudzenia wręcz tych samych workerów na PPV było by o wiele bardziej nudne niż oglądanie nowej, 'świeżej' postaci w tym miejscu. Z resztą już na RAW, na którym został WHC mogliśmy zobaczyć coś nowego (JBL i jego obstawa), i późniejsze wkroczenie Ceny i CT.

WWE chce powiększyć ratingi i myślę że takie, innowacyjne posunięcia pomogą je zwiększyć.

Time to retire - i will join TNA.

• Urządzenie:  Windows

Zaku co to jest "Crucified"?

Mowi sie tyle o tym ze CM Punk nie wyglada na mistrza, a potem porownuje do Hitmana czy Benoita. A HBK? na dzien dzisiejszy mysle ze HBK wazy mniej a wzrostem sa podobni wiec jesli HBK byl tyle razy mistrzem to czemu - od tej strony patrząc - Punk nie moze byc?

To co mi sie nie podoba to fakt, ze mam wrazenie "niewykorzystania" teczki MiTB. Pod wzgledem story-line, pod wzgledem postaci i jej buildu (szeroko rozumianego). czuc ze sytuacja byla naciągana :) Zaskoczenie bylo, ale jej wlasciciel malo wypushowany jest jak do roli World Champa. Inna sprawa, ze publika bardzo lubi CMka i teraz sie zastanawiam co dalej, a przede wszystkim - jak dlugo?.

BTW - byl swietny moment aby wzmocnic gorna czesc roosteru WWE gdy niesamowita popularnosc zdobywac zaczynal Kennedy ..... Kennedyyyy ... i ówczesny face turn mogl mu pozwolic pojsc w slady Stone Colda. Wowczas po dwoch miesiacach zaczalby sie krecic w sposób naturalny wokol WCH pasa i nie bylo by poczucia ze jest to robione na sile.

A Punk? mam wrazenie ze najchetniej dali by mu do wykorzystania walize przy pasie IC, a treraz wpadl nieco na sile do ME ... zycze mu aby sie sprawdzil, bo nie chce szmacenia pasa.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

CM Punk to jeden z moich ulubionych wrestlerów. Ale się cieszyłem po ostatnim RAW widząc twarz głupiego Edge'a który stracił pas. Bałem się tego pojedynku z JBL bo myślałem że już pas starci ale na szczęście Cena z Crymetime wjechali. Say money, money. Yeah, yeah:)

Tylko szkoda że Punkowi czasem nie wychodzi GTS tak jak powinien. Acha i jeszcze ma najlepszą muzyczkę przy wejściu:

Killswitch Engage "This fire Burns" - nutka wymiata:)

Na mój gust jest jeszcze za wcześnie żeby sie wypowiadać jeszcze 2-3 PPV i będzie mozna o tym rozmawiać.

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Mi on pasuje ale ja myśle że straci pas na gab

a moim zdaniem najleprzy jest john cina on jest boshki

i tak w ogole pokemona rzadza

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Dzizus............

Fakt, faktem markuje Punk'owi od momentu kiedy pierwszy raz zobaczylem jego walki w ROH... I jest spora roznica jesli chodzi o CM Punk'a walczacego w WWE i Punk'a w starych dobrych czasach kiedy to walczyl w wyzej wspomnianym Ring Of Honor czy federacjach niezaleznych takich ja IWA...

Tak jak ktos wczesniej napisal Punk byl championem praktycznie w kazdej federacji jakiej sie pojawil (no moze procz TNA) ale wszedzie sie sprawdzal w tej roli. Najbardziej w ROH.. ale pomiedzy wtedy a teraz byla malenka roznica....... to nie bylo WWE! ... W ROH Punk praktycznie na kazdej gali dostawal mnostwo czasu przy mic'u.. a obecnie jesli widzimy Punk'a przy mikorfonie to jest madafakin cud.

Tak czy siak nie zgadzam sie z tymi ktorzy twierdza ze Punk w roli WHC to zbyt szybka decyzja.... Punk nie jest jakims zoltodziobem.. ma juz swoje lata kariery.

Po ostatnim RAW mam mieszane uczucia...

Sa dwie opcje... albo WWE nie bedzie na tyle laskawe i zeszmaci Punk'a.

Albo CM Punk przejdzie heelturn (DAJ BOZE!) i wygra kantem...

Biore jeszcze pod uwage pojawienie sie Kane'a w tej walce i DQ... ale to sa tylko domysly i spekulacje. .....

A tak w ogole.... Bring The Anaconda Vice, Back!

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

• 1 rok później...

jego powinni zamknać w więzieniu za to co zrobił Jeffowi Hardemu. Kto widział te walkę ten widział co ten frajer(c.m.punk) zrobił Hardemu. C.m. punk nie umie przegrywać. Kiedys go lubiłem ale po ogladałem pare walk z nim zawsze wszyscy byli winni jego porażka tylko nie on. Jeff był od niego 100 razy lepszy. Był bo mu c.m.punk złamał kręgosłup.

[ Dodano: 2009-11-20, 12:48 ]

C.m.punk nie umie przegrywać. Nie nawidze go za to co zrobi ł Jeffowi Hardemu. Przez niego Jeff hardy juz nie walczy. Kiedys go lubiłem. Ale to co zrobił J.Hardemu złamał mu kręgosłup. C.M.Punk to zrobił bo przegrał walkę. Możecie się ze mną nie zgadzać ale C.M.Punk jak zaczoł zdobywać pasy mistrzowskie zgłupiał.

jego powinni zamknać w więzieniu za to co zrobił Jeffowi Hardemu.

Był bo mu c.m.punk złamał kręgosłup.

zaczoł

:? :lol: :lol:

Panie, wyluzuj pan. (a tak na serio poprawiłeś mi humor :lol: :lol: :lol: ) Zmarnuję Ci może życie ale lepiej było jakbyś przeczytał to co napiszę poniżej.

Po pierwsze Wrestling jest udawany, reżyserowany. Czyli Hardego kręgosłup jest w jak najlepszym porządku a CM stał się "zły" (czyli heelem) bo tak go zabookowali.

Po drugie nie mogą go zamknąć w więzieniu :lol:

Przez niego Jeff hardy juz nie walczy.

Hardemu skończył się kontrakt z federacją i po prostu odszedł.

jego powinni zamknać w więzieniu za to co zrobił Jeffowi Hardemu. Kto widział te walkę ten widział co ten frajer(c.m.punk) zrobił Hardemu. C.m. punk nie umie przegrywać. Kiedys go lubiłem ale po ogladałem pare walk z nim zawsze wszyscy byli winni jego porażka tylko nie on. Jeff był od niego 100 razy lepszy. Był bo mu c.m.punk złamał kręgosłup.

[ Dodano: 2009-11-20, 12:48 ]

C.m.punk nie umie przegrywać. Nie nawidze go za to co zrobi ł Jeffowi Hardemu. Przez niego Jeff hardy juz nie walczy. Kiedys go lubiłem. Ale to co zrobił J.Hardemu złamał mu kręgosłup. C.M.Punk to zrobił bo przegrał walkę. Możecie się ze mną nie zgadzać ale C.M.Punk jak zaczoł zdobywać pasy mistrzowskie zgłupiał.

Nie no, koleś po prostu wymiatasz!

Tak się uśmiałem przy tym poście ;)

Ty woesz jak rozweselać ludzi :lol:

A co do tematu:

Wg. Punk jest dobrym mistrzem, bo nie jest żadnym drewnem.

Ma dobrą formę, i bardzo dobrze mi pasował jako posiadacz pasa WHC

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...