Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy CM Punk sprawdzi sie jako nowy mistrz WWE?

Czy danie pasa mistrzowskiego CM Punkowi było dobrym pomysłem?  

262 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy danie pasa mistrzowskiego CM Punkowi było dobrym pomysłem?

• Tak
      172
    • Nie
      41
    • Zdecydowanie za wcześnie
      49

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W sumie z takiego pytania wyniknąc może bardzo ciekawa dyskusja. CM Punk, który nawet nie miał wygrać walki MIAB (miał ją wygrać Hardy), wykorzystał walizkę, i pokonał Edga zdobywając tytuł mistrza świata wagi ciężkiej. Czy to był dobry pomysł ze strony federacji?

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

2

• kmL

2

• Vovi

1

• miszcz_94

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie to był dobry pomysł ze strony federacji , bądź co bądź CM Punk jest lubiany przez fanów , a nie oszukujmy sie Edge i "familia" nie bardzoo . Według mnie i tak najlepszym mistrzem był Undertaker ale wydaje mi sie że CM Punk będzie jego godnym następcą ( Lepsze to niz zeby Edge miał nim być )

Według mnie możliwość w ogóle dania wygrania Punk Money in the Bank była żałosna. Dlaczego taki Chris Jericho nie mógł? Rozumiem, że miał wtedy pas, ale czemu nie mógł zawalczyć o WWE i być Undisputed Championem tak jak kiedyś? Czytałem też w pewnych newsach, nie wiem czy na attitude czy na wrestlefans, że wrelsterzy z wwe nie są zadowoleni z jego towarzystwa. Innymi słowy można powiedzieć, że go nie lubią. WWE daje mu pusha na siłe jak marnuje się wiele młodych, dobrze zapowiadających się wrestlerów. Jednak jest plus w tym całym zajściu. Skoro Edge stracił pas, to Famillia się rozpada. Niedługo ma być ten ich niby ślub. Na 100% coś popsuje całą ceremonie i nie ujrzymy więcej Vicki wtrącającej się ciągle w sprawy walk Edża czy Chavo.

Co do postu wyżej te ceremonię ślubną popsuje napewno undertaker :grin:

Ja myślę że dobrze się spisze jako mistrz. Dzięki temu pushowi stanie się ważną osobą w federacji i zdobędzie wielu fanów. Jego pozycja w WWE będzie wysoka no i osiągnął jakiś sukces, bo póki co był tylko Mr. Money In The Bank i ECW Champion. Ja myśle że zobaczymy go jeszcze jako WWE Championa i ewentualnie World lub WWE Tag Team Champa. Dobre posunięcie ze strony WWE, dali kogoś nowego, świeższego do tego pasa bo przez 2 lata był Taker, Batista i Edge. Teraz ci wszyscy z RAW ktorzy gratuluja Punkowi, beda chcieli odebrac mu ten tytuł. Oczywiście będzie o niego walcył Batista, Cene tez pewnie wkreca, Rey Mysterio no i Kane!

CM Punk, który nawet nie miał wygrać walki MIAB (miał ją wygrać Hardy), wykorzystał walizkę, i pokonał Edga zdobywając tytuł mistrza świata wagi ciężkiej.

I z takiego przypadku powstał super storyline, który ma teraz na celu rozbicie związku Edgea z Edgeheadsami i Vickie. Wszystko popsuje jeszcze Undertaker, a Edge zdobędzie inną(?) divę.

Markuję Punkowi, i jak wiadomo cieszę się z dania mu pasa. Wierzę w to, że będzie dobrym posiadaczem WHC. To, że do tej pory był midcarderem, nie oznacza, że teraz nie będzie Main Eventerem... Będzie, to jest pewne w 99%. To samo tyczy się Kane'a. Nie po to przenosili go na Raw, żeby dalej siedział w Midcardzie... Czeka go chwilowy program z Jamie Noble, to fakt, ale już niedługo... Gdyby jeszcze Punk dostał Heel Turn...

Jak już ma ten tytuł to wydaję mi się że utrzyma go na dłużej lecz i tak uważam że to zdecydowanie za wcześnie :) no ale writerzy ciekawie wymyślili aby cm punk wykorzystał teczkę właśnie w tym momencie :). Ogólnie cieszę się że WHC wrócił na RAW. Jak już mówiłem wydaję mi się że to zbyt wczesne posunięcie ale także wydaję mi się że w tej sytuacji CM Punk zdobędzie dużo fanów :)
One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

Lubie Edge'a,lubie CM Punka.Jednak to był dobry pomysł z tym pasem.Edge nie jest zbytnio lubiany,a CM'owi dzięki temu powiększy się grupka fanów.Odniosę się do cytatu z postu Gotixa:Jeff miał wygrać,ale nabawił się kontuzji.Wracając do CM Punka,według mnie za kilka tygodni dostanie niezłego pusha od Vince'a.

Według mnie możliwość w ogóle dania wygrania Punk Money in the Bank była żałosna. Dlaczego taki Chris Jericho nie mógł? Rozumiem, że miał wtedy pas, ale czemu nie mógł zawalczyć o WWE i być Undisputed Championem tak jak kiedyś? Czytałem też w pewnych newsach, nie wiem czy na attitude czy na wrestlefans, że wrelsterzy z wwe nie są zadowoleni z jego towarzystwa. Innymi słowy można powiedzieć, że go nie lubią. WWE daje mu pusha na siłe jak marnuje się wiele młodych, dobrze zapowiadających się wrestlerów. Jednak jest plus w tym całym zajściu. Skoro Edge stracił pas, to Famillia się rozpada. Niedługo ma być ten ich niby ślub. Na 100% coś popsuje całą ceremonie i nie ujrzymy więcej Vicki wtrącającej się ciągle w sprawy walk Edża czy Chavo.

Pomyśl zaraz coś napiszesz to nie boli. Cm Punk to młody świetny wrestler(zobacz walki z Ring Of Honor) dodatkowo niezwykle charyzmatyczny. Jedynym ale jest tu WWE które z Punka zrobiło o wiele gorszego wrestlera(a i tak jest znacznie lepszy od innych). Nie oglądam na bieżąco gal tej federacji jednak od czasu do czasu pooglądam jakąś walkę i muszę się przyznać że markuje Punkowi i niezwykle zdziwiło mi się że tak pushowany Edge stracił pas czyli duży plus dla bookerów. Poza tym ludzie o co wam chodzi z tym pushem dla Punka? Walizka jest od tego żeby nawet mniej wypromowany zapaśnik mógł zaskoczyć i zdobyć pas. Tak samo było z RVD i Edgem którzy przecież w tamtych czasach kręcili się w midcardzie. A nowego WHC już zaczynają pushować ;) Kto widział ostatnie RAW to to wie :)

Lubie Edge'a,lubie CM Punka.Jednak to był dobry pomysł z tym pasem.Edge nie jest zbytnio lubiany,a CM'owi dzięki temu powiększy się grupka fanów.Odniosę się do cytatu z postu Gotixa:Jeff miał wygrać,ale nabawił się kontuzji.Wracając do CM Punka,według mnie za kilka tygodni dostanie niezłego pusha od Vince'a.

Żadna kontuzja tylko zawieszenie za prochy jeśli dobrze pamiętam.

8363302634890420816486.jpg

Myślę że wygrana Punka to dobry pomysł. Cieszę się że WWE zaczyna pokazywać mniej popularnych wrestlerów z dobrej strony. Do tego szykują się nam nowe feudy co czyni tę decyzję w pełni uzasadnioną.

108940769154394f4e4b6a0.jpg

• Reputacja:   1

Osobiście uważam to za dobre posunięcie. CM Punk świetnie się spisywał jako champiom w wielu federacjach, tak wiec nie obawiam się że teraz będzie inaczej. Koleś ma skillzy i predyspozycje do bycia superstar (ten pas mu to umożliwi). Fani na pewno nie będą narzekać, wystarczy spojrzeć na cheer towarzyszacy jego wejściu na arenę. I jakby nie patrzeć - WWE stało sie mniej sztywne i schematyczne, bo Punk jako champ to tysiąc nowych możliwości.

• Urządzenie:  Windows

Uważam, że danie CM psa to dobry pomysł gdyż jest to jakiś powiew świeżości w WWE i, miejmy nadzieje, szansa na podniesienie poziomu produktu, jaki oferuje WWE.

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Punka chętnie widziałbym z pasem, ale nie z pasem World Heawyweight :/ on nie ma wyglądu na mistrza wagi ciężkiej. Gdyby to był WWE Title - ok, ale sama nazwa tego pasa wskazuje że musi to być ktoś budzący postrach wśród innych ... będzie taka sama sytuacja, jak wtedy, kiedy WHC miał Rey Mysterio :( no ale miejmy nadzieję że trochę ożywi to sytuację na SD! ...

Czy danie pasa mistrzowskiego CM Punkowi było dobrym pomysłem? Nie

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Uważam , że troche za szybko jak na pas World Heavyweight Champion ale wole zzdecydowanie Punka niż Batiste czy Edge'a . Wzrośnie jego popularność (zresztą publika już go lubi ) , pofeuduje z kimś i będzie ciekawie . Na pewno zasługuje na pusha. Czuje jednak że długo się tym pasem nie nacieszy .

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

Punka chętnie widziałbym z pasem, ale nie z pasem World Heawyweight :/ on nie ma wyglądu na mistrza wagi ciężkiej. Gdyby to był WWE Title - ok, ale sama nazwa tego pasa wskazuje że musi to być ktoś budzący postrach wśród innych ... będzie taka sama sytuacja, jak wtedy, kiedy WHC miał Rey Mysterio :( no ale miejmy nadzieję że trochę ożywi to sytuację na SD! ...

Czy danie pasa mistrzowskiego CM Punkowi było dobrym pomysłem? Nie

No sorry mistico ale w przeszłości ten pas mieli takie sławy jak Bret Hart, Chris Benoit i Edge a budową są bardzo podobni. Co do porównania z Reyem to gruba przesada, Punk spokojnie miałby szansę w normalnej walce przeciwko np takiemu Jasiowi.

8363302634890420816486.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...