Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

undertaker na wikipedii

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak teraz już się wszystko zgadza na szczęście , komuś widocznie wcześniej sie bardzo nudziło i pisał takie głupoty

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomek

3

• john sina

2

• KENTA

2

• Przemek_1991

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem czego się czepiacie. Autor tamtych wybryków to jakieś człowiek z ciężkim cieciństwek i chcący się popisać przed kimś i pokazać, że jest kozi. Tak samo pisał ktoś treść o tym Webbie czy jak on miał co sędziował mecz polski. Pisali na wikipedi, że zginie itd. Administracja wiki powinna zabronić zmieniania treść artykułów jakie tam zamieszczają bo inaczej będą nadal tworzyć bzdury...

• Styl:  Jasny

Jest jednym z najpopularniejszych wrestlerów na świecie. Od kilkunastu lat był zawodnikiem WWE w rosterze SmackDown'a. 1 czerwca 2008r podczas event'u One Night Stand wygrał z Edge TLC Match (Tables Ladders & Chairs - Stoły Drabiny i Krzesła). on wtedy przegrał
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Natomiast w 311 walkach ze swoim rodzonym bratem Kane'm jako para nie odniusl zadnej porazki. dobre :D :D
  • 2 tygodnie później...

no sprawdziłem i co ??

widze ze masz mój avatar wiec moj zmienie

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Co jest złego z RVD?Ja tam nic nie widzę.

może on ma schizy 8-)
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

troche nie aktualne ale prawdziwe
http://wywiady-psw.blogspot.com/ - mój blog Wywiady PSW

366034736498156ba4f22c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• GGGGG9707
      A tego to nie sprawdzałem nawet ale w takim razie to kolejna nędzna próba samoobrony przez WWE. Dziwna strategia zamkniętej twierdzy udając że wszystko jest super a negatywne opinie to tylko hejterzy, ludzie którzy nie mają pojęcia o biznesie albo boty. Bardzo słabe pojęcie ale z drugiej strony nie dziwne po tym co TKO odstawia. Ostatnio sobie pomyślałem jaki może być ich następny krok aby obrzydzić wrestling i w sumie po tym jak rok temu weszły stoły sponsorskie, była drabina sponsorka (w
    • Grok
      Piątkowy odcinek WWE SmackDown na USA Network przyciągnął średnio 1,19 miliona widzów, co oznacza spadek o 13,7 procenta w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To najniższa widownia, jaką SmackDown zanotowało na USA od 23 stycznia – czyli przed wprowadzeniem przez Nielsen nowego sposobu liczenia wskaźników za pomocą systemu Big Data + Panel. Odcinek skupiał się na skutkach wydarzeń z gali Elimination Chamber i zmianie mistrza WWE Championship, gdy Cody Rhodes pokonał Drew McIntyre. Wskaźnik w g
    • HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
  • Dodaj nową pozycję...