Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoiler Raw z 30.06.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A co to mój problem, ze najpierw patrzycie na forum i tematy niż wwe.com i wyniki? Mam to gdzieś...

Drogi Panie wiem, że może to Ci się wydawać dziwaczne, ale wyobraź sobie, że większość użytkowników najpierw ogląda gale a nie wchodzi na WWE.com i patrzy wyniki, bo to najzwyczajniej w świecie psuje przyjemność z oglądania gali. A Ty jak gdyby nigdy nic wyjebałeś spoiler z gali na stronie głównej, w najbardziej widocznym miejscu i jeszcze piszesz, że masz to gdzieś. Zapraszam na irca to sobie porozmawiamy bardziej na luzie :)

PS: Widzę, że w profilu masz gg, panowie zapisujcie sobie i wysyłajcie dla kolegi spoilery z każdej gali, najlepiej zaraz po obejrzeniu gali na żywo :)

Edytowane przez nasjazz
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• avenged

6

• mistico

3

• nasjazz

2

• Plaski

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

spoiler w najczystszej postaci . wielkie dzięki :x :-x

ale coś mnie korciło, żeby tutaj nie wchodzić, dlaczego nie posłuchałem sumienia :neutral:

jak ochłonę i obejrzę to się wypowiem

Edytowane przez bibek1983

PS: Widzę, że w profilu masz gg, panowie zapisujcie sobie i wysyłajcie dla kolegi spoilery z każdej gali, najlepiej zaraz po obejrzeniu gali na żywo :)

dobry pomysł i zapraszamy na irca na kanał #wcwfans

3369234304976bdd94af0c.jpg

A co to mój problem, ze najpierw patrzycie na forum i tematy niż wwe.com i wyniki? Mam to gdzieś...

Uwazaj zebys nie mial gdzies swojej obecnosci na tym forum jak dostaniesz bana. Forum jest nie tylko od podawania wynikow walk poza tym spojrz na regulamin:

16] Nie spoilerujemy (nie zdradzamy wyników) gal które odbyły się niedawno. Cisza po PPV powinna trwać 3 dni i w tym czasie o wydarzeniach na tym PPV możemy wypowiadać się tylko w specjalnym temacie dotyczącym tego PPV w innych zaś tematach ukrywamy nasze wypowiedzi w tagu spoiler. Jeśli chodzi o gale TV to cisza ta trwa krócej bo 2dni. W rozmowach na luzie istnieje kompletny zakaz spoilerowania.

I wszystko jasne.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Lol mam dostac bana? Najwyżej warna, a tak poza to WSZYSCY co się tu wypowiedzieli powinni dostać warna! A dlaczego?

13] Bądź uprzejmy i staraj się pomóc innym. Jeśli nie masz nic wartościowego do dodania w danym temacie, nie pisz i tak zostanie to skasowane przez Moderatorów.

Łyso wszystkim?

Kolejna rzecz - a ślijcie mi wyniki gal na gg, tylko oszczędzicie zachodu :)

...Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi...

17368439564866771abe689.jpg

Człowieku, narobiłeś bigosu, a zamiast grzecznie przeprosić jeszcze się wykłócasz ?! Po za tym, nikt cię tu nie wyzywa, nikt nie jest nie uprzejmi, niektórzy nawet napisali swe wypowiedzi w formie pouczenia, mimo że zepsułeś im radość z gali. Wież mi, nikomu nie jest z tego powodu łyso, a ty zachowujesz się moim zdaniem poniżej krytyki. I stwierdzam to mimo że postanowiłem nie oglądać już WWE.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Tak tylko chodzi mi o to:
Jeśli nie masz nic wartościowego do dodania w danym temacie, nie pisz i tak zostanie to skasowane przez Moderatorów.
. Nikt nie pisze o CM Punku tylko o tym, ze zepsułem coś tam radość z gali czy coś...

Bo nie każdy obejrzał galę... Ona była dziś w nocy człowieku... Niektórzy jeszcze nawet nie wstali... A temat sam odzwierciedla spoiler... Wystarczy, że tylko rzucisz okiem na temat i wiesz o co cho...

Napisałem to o 11:21, więc kto o takiej godzinie jeszcze śpi?

Może ktoś do cholery komentować zdobycie pasa przez CM Punka czy tylko mi będziecie tutaj truć, ze coś źle zrobiłem?!

Weź zlituj się człowieku, bo pofatyguje się do tego Gdańska i może słownie Ci wytłumaczę skoro pisemnie nie rozumiesz. Przez swoje zachowanie straciłeś szacunek w oczach 99,99% społeczności na forum więc już lepiej nie machaj regulaminem, bo to kurwa Ty jako pierwszy go złamałeś... Jak Ci do tej głowy przemówić, że zepsułeś zabawę ludziom ? JAK ?!

[ Dodano: 2008-07-01, 13:33 ]

A wyobraź sobie, że są wakacje i niektórzy jeszcze o 11 śpią :roll:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Urządzenie:  Windows

Kolega dostał juz warma, wiec chyba wystarczy pyskówek, stało się..... Myśle że jakieś wnioski z tego wyciągnie. Koncentracje kierowac Panowie na temat

• Reputacja:   1

Mi na szcęscie nie zepsuł niespodzianki bo sam sobni ja zepsulem. chciałem tylko zobaczyc zdjęcia na wwe.com z tej gali a tu patrze no i... sami wiecie. Oczy ledwo mi się otwierały i ZONK. Moim zdaniem to był ciąg dalszy niedzielnego PPV. Dobrze ze zdobyl WHC teraz pewnie zacznie feudowac z takim Kanem aby ten za jakis czas zostac World Heavyweight Champem a pozniej Kaneowi odbierze pas nie kto inny jak... UNDERTAKER! To moj scenariusz jesli chodzi o losy tega pasa. Myśle ze specjalnie zapushowali go aby mial wiecej sukcesow w federacji. Chcą szybko go obrzucić złotem i najprawdopodobniej pozniej zeszmacic.

miszcz_94, ?? co to za wizja ?? Każdy głupi wie że o pas WHC w brandzie RAW będą sie ubiegać Batista i Ssijna.

A co do tego wydarzenia z RAW to naprawde jestem zaskoczony i stwierdzam fakt że może i warto oglądać RAWy choćby mialo sie 3/4 gali przewinąć.

Ostatnio WWE sie robi dosyć nieprzewidywalne jak widać co zawsze jakiś lepszy znak dla oglądających

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dziwię się, że tak łagodnie traktujecie perfidnych spoilerowców, którzy nawet nie znają pojęcia spoiler, bo pierwsze co robią przed obejrzeniem gali to patrzą na wyniki :shock: Na szczęście obejrzałem RAW bez żadnych informacji o tym co się wydarzyło i tylko dzięki temu miałem jakąś tam frajdę.. Wracając do spoilerowców to z takimi trzeba twardo :evil: Szczególnie jak nie wykazują ani trochę skruchy.. Ban powinien być i tyle.

16476371734edf391100c30.jpg

#up

fajnie, ze wypowiadasz się na temat... teraz w tym temacie piszemy o przejęci pasu przez Punka więc dajcie se wszyscy spokój z tym co zrobiłem tak? Nie mam zamiaru przepraszać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      AEW Dynamite: A na koniec tygodnia będzie gala PPV. W tym roku jeszcze nic z AEW nie oglądałem, ale może dla gali PPV zrobię wyjątek.
    • KyRenLo
      Już pękło 200 tysięcy: Do rekordu pewnie daleko, ale na podium Blondas podobno wskoczył. WWE róbcie z Blondasa teraz Homelandera i problem z głowy. 
    • Grok
      Maxxine Dupri opowiedziała o hejcie i krytyce, z jaką spotyka się w mediach społecznościowych, i jak z tym sobie radzi. W najnowszym odcinku podcastu Impaulsive zapytano ją, co jest dla niej najtrudniejsze w występach w ringu. Podróże i rozłąka z domem to jedno z jej największych wyzwań. Wrestling w ringu też bywa ciężki, ale właśnie na to się zdecydowała Dupri. Krytyka w social mediach czasem ją dotyka, dlatego zrezygnowała całkowicie z platformy X/Twitter. Dupri podkreśliła, że nadal kor
    • Grok
      Fani WWE poznali Rey Fenix w marcu zeszłego roku. Nie minęło dużo czasu, odkąd jego brat, Penta, pojawił się w głównym rosterze WWE. Bracia zostali przydzieleni do przeciwnych brandów: Penta do Raw, a Fenix do SmackDown. Penta wygrał Intercontinental Championship na Raw w zeszłym tygodniu, co było jego pierwszym tytułem w firmie. Z kolei Fenix walczył o United States Championship kilka razy, ale nie udało mu się zdobyć pierwszego pasa. Bracia zbudowali już reputację jako jeden z najlepszych ta
    • Bastian
      Nie przesadzajmy już z tym profesjonalizmem Ceny. Może i nie walczył pod wpływem jak Jeff Hardy, ale jak każdy gwiazdor w swoim fachu, wykazywał się gigantycznym ego. Rok temu CM Punk nawinął Jasiowi w twarz, parodiując go, że "Cena zakopał więcej talentów niż Undertaker"  Po sławetnym heel turnie sprzed roku Teddy Long wypalił, że pracował z Ceną i wie, że to prawdziwy heel  Dużo się mówiło o tym jak Cena torował wrestlerom drogę do pushu. Pamiętam o Aleksie Rileyu i Kennym Dykstrze. Nawet nied
  • Dodaj nową pozycję...