Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Spoiler Raw z 30.06.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam wszystkich. Chciałbym poruszyć temat CM Punka. Na wczorajszym Monday Night Raw przejął od Edga pas WHC w dosyć nędzny sposób. Pamiętam, że nie tak dawno temu była mowa, że CM Punk nie miał wygrać Money in the Bank na Wrestlemani, nie był dla niego planowany żaden push, więc po jaką cholerę teraz dają mu pas World Heavy? Ciekawe kiedy to Edge, czy Batista odzyskaja od niego pas, bo on nie nadaje się szczerze mówiąc na osobę z pas najwyższej rangi. Co wy o tym sądzicie?

//edit by Koper

Zmieniłem tytuł temat i naturalnie leci ostrzeżenie dla autora

Edytowane przez avenged
...Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi...

17368439564866771abe689.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• avenged

6

• mistico

3

• nasjazz

2

• Plaski

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dzieki Ci Ku*wa dobry czlowieku za taki zaje*isty spoiler, wiekszego sie juz nie dalo zrobic?

tak btw. Myslisz ze mam wstawac o 8rano i od razu sciagac Rawa, bo jakies dzieci sie bawia w spoilery?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Oby to był nędzny poniedziałkowy żart, bo jak walnąłeś spoilera to... :-x

• Urządzenie:  Android

#edit

o jakim spolerze ty mówisz... a co nie łaska wejść na wwe.com > RAW > Photos?

Ja na szczęście zobaczyłem najpierw gale, ale wielu ludziom zjebałeś sprawie chłopie i pewnie Ci się za to dostanie, mam nadzieje...

15974308365193fac7b7921.jpg

A ja i tak zawsze patrze najpierw na wyniki a potem oglądam gale.A co do tej sprawy to ciesze sie że Edge stracił pas ale z drugiej strony żle że trafił do Punka wolałbym Batiste zdecydowanie ale zobaczymy ja to sie potoczy jeszcze

1172056896486a34933c6a9.jpg

kurwaaaa ! naucz się używać opcji [ spoiler ] i jeśli masz zamiar zrobić temat ze spoilerem, to do huja nie dawaj takiej nazwy tematu !!! dzięki za miłe oglądanie RAWu dzisiaj wieczorem :]

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

A co to mój problem, ze najpierw patrzycie na forum i tematy niż wwe.com i wyniki? Mam to gdzieś...
...Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi...

17368439564866771abe689.jpg

Jak ktoś nie oglądał niech nie wchodzi na stronę WWE, by nie psuć sobie niespodzianki.

tak Brychu napisał w temacie z linkami do RAWu ... już sie nastawiałem na zajebiste walki/segmenty ... dzięki

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

avenged, jeśli nie wiesz o co chodzi z twoim spoilerem to poczytaj regulamin forum:)

miejmy nadzieje ze któryś z modów/adminów się tym zajmie i coś z tym zrobi ... może Cie to nauczy żeby na przyszłość troche pomyślec

G4G.pl

Zapraszam!

Ja nie moge prze lol z ciebie zjebałeś mi oglądnięcie RAW teraz to nie mam po co oglądać, i zauważ że jak się wejdzie na forum to odrazu widać w dyskusjach :/ Dziękuje bardzo. Lepiej usuń temat... :-x I może ktoś najpierw wbija na forum żeby pogadać o czym innym chciał sobie wejść w dysksuje a tu miła niespodzianka SPOILER!! Dzieki

A co to mój problem, ze najpierw patrzycie na forum i tematy niż wwe.com i wyniki? Mam to gdzieś...

To widac nie jest to forum dla ciebie...

avenged, żegnaj panowie skasujcie ten temat

3369234304976bdd94af0c.jpg

• Urządzenie:  Windows

Avenged, czy ty w ogóle czytałeś regulamin? Chyba nie. A przeciez on nei ejst zmaieszcozny od tak sobie dla ozdoby.

A za takie podejście to powinieneś wylecieć z forum w kilka sekund po daniu posta. Nie szanujesz innych, to też nie spodziewaj się jakiegokolwiek szacunku od pozostałych użytkowników.

• Reputacja:   2

Hehe, najlepsze jest to, że ten topic jest tu 40 minut i wciaż widnieje wielki spoiler :D Co do tematu, miło, że ktoś szanowany w federacjach niezależnych i ktoś, z kogo litrami nie leje się koks, osiągnął taki sukces w największej federacji na świecie. Mi tam osobiście ten spoiler nie przeszkadza, bo nie obchodzi mnie WWE, ale lepiej pamiętaj chłopie, żeby nie spoilerować, bo to obok niekulturalnego zachowania najczęstszy powód banów na PSW, nie wspominając już o tym, że wielu osobom psujesz zabawę.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Rywalizacji Dame z Paxley ciąg dalszy, niby spoko ale po wygranej Paxley to się już powinno skończyć, Izzi była cienka mistrzynią, ciężko będzie Tatum być gorsza od Dame. Feud Carvera z Troyem może być kolosalnie ciekawy o ile nie ogranicza ich walk do formuły Speed. Cholera jaką to Birth Right może być świetna sprawa to sobie sprawy nie zdawałem. Pomijam to jak wielka satysfakcja było dla mnie zobaczenie Regala i Finlaya w NXT dzisiaj, ale ta stajnia faktycznie dobrze jest urodzona. Mamy Connor
    • HeymanGuy
      Bam Adebayo w meczu Heatsów z Wizards zdobył 83 punktów przebijając rekord Kobego (81 pkt) i LeBrona w barwach Heats (61 pkt). Co za występ! 
    • Grok
      Po latach występów w ringu Booker T niedawno dołączył do zespołu komentatorów WWE 2K26 i podzielił się wrażeniami z tej roli. Booker T i Barrett dołączyli do zespołu komentatorów WWE 2K26 w tym roku, obok stałych głosów: Michael Cole, Corey Graves i Byron Saxton. W nowym wideo opublikowanym przez WWE 2K26 w ramach kampanii promocyjnej, T opowiedział o swoim doświadczeniu jako komentator w grze. T, który czasem komentuje na głównym rosterze, jest stałym elementem NXT u boku Vic Joseph.
    • Grok
      Po tym, jak Charlie Dempsey zgodził się na tag team z Tavionem Heightsem, dokonał heel turnu na swojego byłego partnera we wtorek – po zobaczeniu ojca, Williama Regala, i Finlaya, przy rampie. Wyciągnął Heightsa z ringu, zaaplikował German suplex, co dało zwycięstwo Birthright. Dempsey potem wskoczył do ringu i pozował z resztą ekipy, cementując swój status najnowszego członka grupy. Finlay na social mediach wrzucił fotkę siebie i Regala z ekipą zza kulis z podpisem: „Kto by pomyślał! ⁦@WWENXT
    • Grok
      Infamny segment koncertowy Ricky'ego Saintsa z WWE NXT zniknął z oficjalnych kont WWE na social mediach, a Fightful Select ujawniło powody tej decyzji. W zeszłym tygodniu, w odcinku NXT z 3 marca, Saints dał live-koncert reklamowany jako „The Ricky Saints Absolute Experience”. Pomysł nawiązywał do gimmicków koncertowych Joe Hendry'ego i The Rocka, ale nie chwycił. Segment szybko przyciągnął uwagę w social mediach, zanim WWE zdecydowało się go wyciąć. Segment spotkał się z chłodną reakcją b
  • Dodaj nową pozycję...