Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #229

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Podobno na SummerSlam Chris Benoit nie będzie walczyl z Triple H`em. Triple H ma w jednej z glownych walk walczyc z Eugenem. Ma to był main event grupy RAW. Drugim main eventem RAW ma być walka o World Title pomiedzyt Chrisem Benoit a Randy Ortonem. WWE bardzo chce zrobic push dla Ortona i jeżeli dojdzie do takiej walki to bardzo możliwe ze Orton ja wygra,

Zarzad czuje ze nastal czas Ortona i będą chcieli żeby pokonal Benoita. Podobna sytuacja była gdy Rock po raz pierwszy zdobywal pas, wtedy również na jednej gali urusl do pozycji main eventera i to oplacilo się

TNA chce stworzyc tag team z mistza ROH Samoa Joe i Ekmo. Jednak Samoa Joe prawdopodobnie nie pojawi siena galach TNA, ponieważ w srednim tag teamie jego pas duzo stracilby na pozycji. Poza tym Ekmo czyni problemy finansowe, co również nie jest dobre przy podpisaniu kontraktu.

Puki co żaden zespol NFL nie podpisal kontraktu z Brockiem Lesnarem i prawdopodobnie żaden już nie podpisze ponieważ zostalo malo czasu do rozpoczecia rozgrywek. Minnesota Vikings chce zabrac na drugi tydzien treningu Lesnara jednak nie wydaje się prawdopodobne żeby podpisalo z nim kontrakt.

Plyta Johna Ceny wyjdzie w listopadzie albo w grudniu

W tym tygodniu NWA-TNA w Orlando podpisze kontrakt 10 letni dajacy im prawo nad NWA World Title oraz NWA Tag Team Title, pomimo ze TNA nie jest tak naprawde czlonkiem NWA. Nazwa NWA będą mialy już tylko tytuly, gdyz federacja teraz nazywa się TNA.

W tym tygodniu na house showach Smackdown odbywa siewalka JBL vs. John Cena o WWE Title. Zawsze regułom jest taka sytuacja ze WWE testuje gwiazdy, które w najblizszym czasie mogą dostac odpowiedni feud i możliwe ze po SummerSlam John Cena rozpocznie batalie o World Title.

WWE bardzo powaznie rozwaza heel turn Edha w najblizszym czasie. Edge rozpoczolby feud z Chrisem Benoit o World Title.

W przyszlym miesiacy na ring wraca Big Show. W zwiazku z tym oraz z powrotem Kurta Angle`a, WWE wiaze nadzieje na wyzsze ratingi grupy Smackdown.

W zeszlym tygodniu Jeff Hardy podpisal kontrakt z TNA. Na pewno teraz Jeff będzie glowna atrakcja TNA, i oczekuje się ze w przyszlym tygodniu na PPV pokona Monty Browna., ponieważ zarzad chce żeby Hardy walczyl o World Title z Jeffem Jarrettem. TNA liczy ze podniesie to buyrate PPV.

Jak pisalem jakis czas temu Alex Shelley podpisal kontrakt z TNA. W zwiazku z tym nie wiadomo jeszcze czy będzie wystepowal na galach ROH, z powody sporow miedzy obiema federacjami. TNA pozwolilo Alexowi na udzial w galach, które były wczesniej zaplanowane, a co do przyszlosci to jeszcze nie wiadomo.

Możliwe ze ma Wrestlemanii XXI Triple H będzie walczyl z Randy Ortonem, ale to sa dopiero bardzo wstepne plany.

Walka Chris Benoit vs. Triple H – Iron Man ma być pierwsza walka wieczoru.

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

2

• rey023

2

• RazorR

1

• Mordercai

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Juz mowilem na ircu pare dni temu o tym ze wwe chce zrobic walke orton vs benoit na summer slam i uwazam ze jest to dobry pomysl chociaz wygrana Ortona nie wydaje mi sie mozliwa ale kto wie.....

Razor cos mi sie nie wydaje by Cena mial walczyc w najblizszym czasie o World Title ,chyba nie ten show :P

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Eugene w me Summeslam ? Nie dziekuje, poprosze innego kandydata...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Eugene może być, ale absolutnie NIE Triple H, on już chyba wszystkim się przejadł

HHH - nie!!

Orton - nie (tym bardziej jako World Champ)!!

jesli juz to niech zostanie Benoit vs Orton... ale niech Benoit wygra... bo Boshee... dawac tytuł temu Dupkowi... to tez byłby jeden z "lepszych" pomysłów WWE...:/

ale mi tam nic do tego.. zeby tylko sie ludzie nie nudzili...

w koncu to tylko Show Biz :)

Wolałbym aby Orton jeszcze nie dostawał pasa.Jest jeszcze za młody i ma czas.

Eugene może być, ale absolutnie NIE Triple H, on już chyba wszystkim się przejadł

Powiedz mi dlaczego w ME tak prestizowej gali ma byc ktos kto ma gimmick "niedorozwinietego" To ma mnie zainteresowac ? Dorosly chlop ktory gra idiote ?

Zastanow sie...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Tutaj się z Tobą Hartfan nie zgodzę...

Mimo wielkiego szacunku do Twojej osoby mam odmienne zdanie,mianowicie w przypadku Eugene'a patrzę na umiejętności a gimnick służy mi do polewki.Ale wolę jush downa Eugene'a niż Triple H u którego znudziło mi się wszystko: gimnick,styl walki,speeche,wpierdalanie się w booking.Jemu też nie można odmówić umiejętności,ale mam jush nieco dość oglądania jego wydłużonej mordy :mad:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

e tam Ja_polykam :P to nie tak

Dla mnie ogladanie kogos w gimmicku kolesia majacego Downa nie jest w zaden sposob ani zabawne ani zachecajace do powrotego ogladania.

Poza tym nie jest to gimmick ktory sie oplaci na dluzsza mete zarowno dla WWE jaki i dla Eugene'a.Wiem ze WWE jest pojebane i zrobia wszystko ale ja nie widze takiego Eugene'a w zwycieskiej batali z np HHH czy Chrisem Benoit ,chociAZ niby dania pasa tej swini JBL tez nie widzialem :P

Moim zdaniem sa w WWE zawodnicy ktorzy o wiele bardziej zasluguja na czas antenowy niz taki Eugene o wiele bardziej widzialbym w main eventach zawodnikow takich jak Y2J ,Christian,Shelton Benjamin,Matt Hardy czy Kane'a a nie takiego pajaca jak Eugene

Sorki za takie slowa ,ale mi sie zupelnie nie podoba gimmick Eugene a fakt ze bedzie na Summer Slam walczyl w jednym z main eventow uwazam za kompletna porazke.

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Wg mnie gimmick Eugena to lekkie nieporozumienie :/ ale nieporozumieniem "ciężkim" trzeba nazwać to jak WWE ten gimmick wykorzystuje (vide obicie Eugena przez evolution)

Podoba mi sie jesgo styl walki, podoba kapitalnie odgrywana "prostolinijność" ale bez przesady, nie na summerslam, nie w me, nie z HHH!!!

Co do reszty nowin to można by ten news wkleić do tematu KOGO BYŚ NIE WIDZIAŁ (...)

Eugene to typowy przykład "zagłaskiwania kota na śmierć" narazie to skutkuje bo publika lubi i kupuje ten gimmick a na galach WWE pojawia się coraz więcej osób z upośledzeniem umysłowym więc WWE widząc co się dzieje stara sie wykorzystać sytuację na maxa.

Problem pojawi sie dopiero wtedy kiedy gimmick Eugene znudzi się ludziom bo kiedyś to napewno nastąpi.

Triple H co do niego mam mieszane uczucia z jednej strony potrafi zrobić dobrą walkę i zawsze zbiera solidny heat od publiki i ostatnio stara sie promowac przyszle gwiazdy(wplyw Rica Flaira) z drógiej strony chcialbym zobaczyć kogoś nowego np:Ortona w pościgu za HW Title.Prawda o HHH jest taka ze w WWE jego pozycja jest nie do naruszenia jesli sam nie bedzie chcial zmniejszyc swojej roli na Raw to przez lata będziemy go oglądać albo jako mistrza albo jako no.1 contendera

R-K-O 4 LIFE