Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 19.07.04 - raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE RAW 19.07.04

Na samym poczatku pojawil sie The Game, wzial za mikrofon i powiedzial.

Triple H: wiem ze wielu z was nie jest zbyt zadowlolnych z tego co zrobilem tydzien temu, ale wierzcie badz nie, ja sam tez nie jestem z tego zadowolony, zrobilem w zyciu wiele glupot, ale zeszlotygodniowy wybryk zaskakuje nawet samego mnie.To co zrobilem Eugenowi, sprawia ze czuje sie zle, pali mnie od srodka, zaciska mi zoladek, czuje sie strasznie, czuje sie chory, czulem bol, to bylo strszne uczucie, zaczalem sie zastanawiac Boze czy ja naprawde moge czuc sie tak zle za to co zrobilem tej niwinnej istocie... i wtedy kiedy zaczlem tak myslec wlasnie to sie stalo... pierdnalem... tak ale kiedy to sie wydostalo poczulem sie lepiej, tak samo bylo z Eugenem, kiedy raz sie go pozbylem poczulem sie wysmienicie, Eugene, wiem ze siedzisz w domu na kanapie z mama i ogaldasz RAW, wiec mam ci cos do powiedzenia wiec sluchaj uwaznie, przysun sie do telewizora, blizej nic ci sie nie stanie o tak o wlasnie tak ma cos waznego do zakomunikowania ci:

EUGENE I HATE YOU!!, nigdy nie bylem twoim przyjacielem, nie lubie cie, Evolution nie lubi cie nigdy nie byles czescia Evolution, Evolution nienawidzi cie, ja cie nienawidze, Wszyscy cie nienawidza, wszyscy!!

slyszysz tych ludzi oni nie booouja mnie tylko ciebie ,a wiesz dlaczego? bo jestes posmiewieskiem, wszycy ktorzy cie spotkali wstydza sie ciebie, ja sie ciebie wstydze ci ludzie sie ciebie wstydza, wlaczajac w to twoja mame, panią Dinsmore, wiem ze siedzisz obok swojego syna i mowsz mu wlasnie nie sluchaj go, Ale Eugene popatrz swoje mamie w oczy, ujrzysz ze twoja mam tez sie ciebie wstydzi.

Zrobilem swiatu przysluge tydzien temu, Eugene nie masz potrzeby aby starac sie byc supergwiazda, nie masz potrzeby aby starac sie byc normalnym , tak Eugene ty jestes zalosny, zalosnosc to wielkie slowo wiec mozesz nie zrozumiec co ono znaczy dlatego skrecilem krotki material dla ciebi aby ci wytlumaczyc.To zdiecia z zeszlego tygodnia po tym jak cie pobilismy przedstwiaja twoich kumpli, zrozumiesz po nich co znaczy bycie zalosnym.

Na zdieciach widoczne jest jak Regall i Benoit w ciszy i lekkim placzu odprowadzaja Eugene do karetki.

Triple H kontynuowal: czy oni placza?, czy oni placza?Wiliam REgal i Chris benoit wlasnie plalkali czy ja to widzialem? nie ma placzu w wrestlingu!!! pani i panowie to byl wasz world heavywieight champion placzycy jak male dziecko to jest zalosne!

Muzyka Erica BIschoffa.

Eric Bischoff: Triple H, masz racje to bylo zalosne ale chce zebys wiedzial ze gadalem z moja siostrą i to jest oficjalne, Eugene jest juz historia, odszedl z RAW na zawsze, wszytko dzieki tobie, Triple H chce ci to jakos wynagrodzic zalsugujesz na bardzo duzo. Skoro Smackodown mialo Steel cage world championscip tydzien temu, to niech zaczekaja az zobacza co my szykujemy na RAW za tydzien. Tak, poraz pierwsze w hisotri to bedzie Chris Benoit vs Triple H w 60 minutowym Iron man matchy for the world heavyweight title.

triple H wiem ze na taki match musisz sie przygotowac dlatego dzis masz juz wolne, ale zeby was ludzie nie zawiesc wasz champion bedzie dzis w akcji w walce z Batista.

Triple H: wojku Eric nie wiem jak ci dziekowac, nie ma czlowieka zywego ktory moze wytrzymac ze mna przez 60 sekund w ringu, Chris Benoit chce plakac jak dziecko ja mu dam powod, za tydzien pobije go tak samo jak pobilem Eugene'a. Kiedy 60 minut minie wyjde stad jako chmpion.

pojawil sie william Regall, idac w storne ringu zaczal mowic

William REgall: wy panowie musicie byc z siebie bardzo dumni, bawi was to co stalo sie z tym niwinnym chlopcem, zalosnym nie nazywacie, moze taki jestem, ale nie boje sie lez i z pewnsocia nie boje sie was! Eugene mam nadziej ze ogladasz bo to jest dla ciebie.

Regall wpadl na ring i zaczal ostry brawl z Triplem, punchujac go i kopiajc dal mu lekka nauczke, do czasu az pjawila sie ochrona ktora zabrala Wiliama .

Ten watek praktycznie na tym sie skonczyl.

Pozniej moglismy zobaczyc przechadzajacego sie korytarzem Batiste oraz Rica Flaira, do nich dolaczyl TRiple H ktory w tajemnicy przed kamerami cos waznego obu przekazal.

Chris Jericho Highlight reel.

Chris zaprosil 10 finalistek Divas Searchu. Wszystkie weszly na ring i ktos z zalpecza widac kazal im tanczyc wszystkie stojac w szeregu w miejscu tanczyly. Po chwili Y2J poprosil aby sie przedstawily.

Od siebie dodam ze zadna, ale na pewno wiekszosc tych Div to takie szare myszki, kazda chce wygrac nagorde, prawdziwa gwiazda wie ze wygra nagrode nie musi eskalowac tej rzadzy tak bardzo.To jest moje zdanie od nich bije za bradzo ta przynaleznosc do tlumu, zadna nie czuje sie gwiazda, one powinny byc jak kandydtaki do tytulu Miss, u zadnej z tych div nie zauwazylem gracji.

Podczas przedstawiania sie wszystkie dostaly ostry heat.

Y2J przekazal im wiadomosc, w biorze Erica znajduje sie koperta, ta ktora znajdzie ta koperte w zadnym wypadku nie odpadnie z grona finilistek, nawet jesli publicznosc tak zadecyduje, bowiem od tego wieczoru publika moze glosowac telefonicznie ktorej osoby nie chce juz widziec na RAW.

Jericho zaprowadzil wszystkie panie do biora Ercia, te na miejscu zrobily niezly kipisz, w koncu jedna z kobiet znalazla koperte ale wtedy pojaiwl sie Eric.

nawrzucal kobietom, to on jest Genrel managerem, to on kieruje tym konkursem to jego kasa jest nagorda. Eric nagle spytal sie co one tu robia i tu widac dziewczny nie byly zbyt przygotowane, jedna z tych dziwczym palnega glupote o Eugenie ze Eugenie nas cos tam, co za bluszit nawiasem mowac dobrze ze Bischoff kazal jej szybko sie zamknac

W koncu jakas madrzejsza powiedziala ze to Y2J je tu wyslal.

Po chwili Eric kazal sie wszsytkim wynosic.

Na koncu gali Coach zaprosil ponownie wszystkie 10 dziewczyn tym razem w bikini, wszystkie stanely na rampie a realizator programu powotrzyl numery telefonu.

Matches:

1.Sylvian Grenier vs Tajiri

koncowka: Tajiri zlapal Sylviana w tarantulle, jednak poza ringiem Cownay przywalil w glowe Tajiriego co od razu uratowalo Sylviana. (Rhyno malo tego ze nie pomogl to przeszkodzil bo chcial wejsc na ring co odwrocilo uwage sedziego od tego nieczystego uderzenia), Sylvian wykorzystujac polozenie Tajirirego ktory byl na linach wykonal mu flapjack (ladna akcja) pin 1..2..3

zwyciezca: Sylvian

2. Tyson Tomko vs Hurricane Helms

koncowka: podczas proby odbicia sie od lin, Hurricane zostal zlapany za noge przez Trish, Helms sie odwrocil i zaczal ciagnac TRish za wolosy aby ja ukarac za jej wystepek, w koncu za sprawa sedziego Hurricane puscil ja, odwrocil sie a tam juz w jego kierunku podazal potezny Big Boot Tysona Tomko pin 1..2..3

zwyciezca: Tyson Tomko.

Po walce Trisj miala jakies waty do towarzyszacej Huricaneowi Stacy Kiebler, bez cackania sie walnela ja gipsem w brzuch po czym wrzucila na ring na pozarcie Tomka, ten zlapal ja do powerslama, z pomoca jednak przylecila Rosey w nowych ciuchach, przypomina mi sie Robin, najpierw w jakich szmatach by pozniej a Batmieie 4 dostac juz extra ciuch. no ale nie przesadzajmuy Rosey to nie Robin

ale jego nowe ciuchy to calkiem odswiezony widok.

3. Chris Benoit vs Batista non title match.

koncowka: Big man wykonal Spine buster na champie,potem zaczak go obijac, Batista podniosl Chrisa zasadzil go na linach i sprawil ze Benoit ugrzazl miedzy linami, noga zaplatal mu sie w owe liny i Benoit zwisal tak poza ring. Batista zaszedl poza teren ringu i niczym ofiare wiszaca na kolku wymierzyl kilka zbojczych ciosow noga w twarz mistrza swiata, sedzia bezdyskusyjnie kazal ring the bell.

zwyciezca: Chris Benoit via DQ

Po chwili Batista wrocil na ring by zadac Benoitowi sit down powerbomb.

Jim Ross podsumowla ta walke mowiac ze Batiscie wcale nie zalezalo na wygraniu z Chrisem tylko na zdemolowaniu go na tydzien przed Iron matchem, o tym pewnie tak zazarcie przed walka dyskutowali Batista, HHH oraz Flair.

4. Chris Jericho vs Kane

srodek:obaj sa poza ringiem, Kane lapie Jericha aby walnac go o slup, Jericho mu sie plecami zeslizuguje i Kane sam laduje glowa na metalowym elemencie. Po chwili Jericho nabral rozpedu i niemal nieprzytomego Kane zaatakowal poza ringiem egzugiri,Jericho szybko wrocil na ring, sedzia zaczl liczyc i doliczyl do 10.

zwyciezca: Chris Jericho via count out.

Jericho juz schodzil z ringu kiedy pojawil sie Bischoff, ktory oswiadczyl ze ten match jest falls count anywhere, no DQ.

koncowka: obaj przeniesli sie gdzies w okolice trybun, daleko od ringu, Jericho uderzyl Kane'a takim slupem na koncu ktorego zawieszona jest kamera, ten slup zamocowny jest do jakiego przytwierdzenia dzieki czemu wisi w pozycji poziomiej.

Jeircho powoli zmierza aby polozyc sie na Kanie, kiedy nagle nieczekiwanie pojawil sie Batista ktory podniosl Jericha i strzelil nim o barykade odzielajaca ludzi od tego terenu na kotrym sie znajdowali, po chwili zadal Jerichowi silnego clotrehslinea' ,do Jericha doczolgal sie Kane i spinowal go.

zwyciezca: Kane

5. Edge © vs Randy Orton IC Championship

koncowka(jakies 5 minut do konca walki): Edge czeka az Orton wstanie i sie odwroci, Orton wstal odwrocil sie Edge ruszyl ze spearem, w ostatnim momencie Orton sie uchylil, Edge zatrzymal sie dzieki czemu nie walnal w slupek, mimo to szybko zaszedl Randiego od tylu i zapodal mu reverse takedown,

pin 1..2. kick out, Edge wstaje wchodzi na naroznik, Orton lezy, Edge jest juz na slupku, Orton wstaje, sedzia jest w okolicach Ortona, Edge skacze, Orton sie usowa ,Edge trafil w sedziego!!, nie mamy sedziego. Orton w tym czasie zapodal Edgowi european uppercut.i szybko zszedl pok krzeslo. Celowal tym krzeslem w Edge'a ale ten szybko zapodal spear, pin, ale sedzia jest niedysponowany, Edge po niego poszedl ale nic z tego. Edge probowal podniesc Ortona ale ten zapodal pod nieuwage sedziego low blow i dal Edgowi RKO, po jakims czasie pin 1..2 kick out. Orton nie wierzy. Edge probuje wstac, Ortona tez jest na noagch Edge uderzyl Ortona kolejnym spearem, pin 1..2 kick out. Edge podnosi Ortona, ten probuje dac mu RKO, ale Edge sie wyslizgue i szybko zaklada Ortonowi backslide i pin 1..2 obie nogi Edga na linach (sedzia niw widzi tego oszustw)a..3

zwyciezca: Edge

the end

sorry za bledy i literowki

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

1

• mały

1

• Wee Man

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

thx za raport naprawde dobry
Everything is posible when you 'RoB' 'VaN' 'DaM'

11873709540c4bc9cd1fc5.jpg

Jak zwykle bombastyczny raporcik

Gwoli Ścisłości:

Rosey dostał nowe ubranko,gdyż awansował.Jush nie jest w Super Hero In Training został pełnoprawnym superbohaterem :D

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg