Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przemyślenia na temat Monday Night Raw Draft 23.06.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak tylko ze Vickie nie jest jego zona i nigdy nie bedzie.

Co do Draftow, Vnce wszelkimi sposobami chce poprawic ratingi.

Napedza WWE przez max 3 miesiace i wszystko wroci do nudnej normy.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• weedhead

4

• luki

4

• nekrophage

3

• Krzychu

3

Top użytkownicy w tym temacie

krzychu17b napisał/a:

HHH będzie walczył z Edgem a jak wiadomo obyh dwaj to są mężowie wysoko postawionych kobiet w WWE

Ciekawe bo ja tego nie wiem. Kto jest żoną Edge'a?

jemu chyba chodziło o Vickie :P .

A co do Draftu

Rey on RAW- Nic do tego nie mam dopóki nie będzie walczył w ME.

Jeff on SD-Już myślałem że zobaczymy Hardyz razem ale jednak nie ;/

CM Punk on Raw-I dobrze myślę że wykorzysta walizkę na IC a jak nie to będzie pierwszym który wykorzysta walizke a nie zdobędzie pasa.

Matt Hardy on ECW- chyba trochę szmacą Matta.

Batista on RAW- A ja myślę że na Raw zostanie WWE Title i albo wykupią Huntera powrotem albo Jasiek będzie mieć pas.

Umaga on SD!- Ehh myślę że i tak można zapomnieć o pushu a szkoda.

Kane on RAW- Może nareszcie Kane wróci do ME.

Kennedy on SD!-Feud z MVP lub Finlayem ale koło pasa się raczej nie pokręci.

i nareszcie Triple H on SD!-Szok myślę że Trypel może zostać na Smacku i teraz to piątkowe wieczory będą najciekawsze w WWE (choć dla mnie już są)

Zmiana Komentatorów mnie nie obchodzi.

Ogólnie Draft był ciekawy i zaskakujący choć był to pierwszy jaki widziałem ten mi się podobał. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

praktycznie do ślubu zostały 2 tygodnie chyba że potwierdzi się to co napisali w spojlerze na werstlefans

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Urządzenie:  Android

CM Punk on Raw-I dobrze myślę że wykorzysta walizkę na IC
Kurwa ludzie ile jeszcze będziedzie o tym bredzić. Walkizkę wykorzystuje się na najważniejsze pasy, a nie na bezwartościowy obecnie IC.
Matt Hardy on ECW- chyba trochę szmacą Matta.
No akurat teraz Matt jest największym graczem w ECW więc to raczej on będzie szmacił inncy, a nie inni go.
Umaga on SD!- Ehh myślę że i tak można zapomnieć o pushu a szkoda.
A po jaką cholerę on tak przeskoczył? Właśnie żeby postać push.
Napedza WWE przez max 3 miesiace i wszystko wroci do nudnej normy.
Też się tego boję, ale mam nadzieję że tak nie będzie. Pożyjemy zobaczymy.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

ja jestem bardzo pozytywnie draftem zaskoczony :) WWE świetnie wzmocniło Heawyweightów na SD nie osłabiając przy tym aż tak bardzo main eventerów w RAW. gdzieś czytałem, że Taker z HHH bardzo się gryzą przez swoje duże udziały i znaczenie w federacji, dlatego nie ma co się dziwić, jeśli Taker po powrocie powalczy na RAW. Ciekawe jacy zawodnicy pozmieniają się w tym uzupełniającym drafcie. Szkoda, że najprawdopodobniej Kane przegra pas na NoC. Mogli go zostawić w tym ECW, bo na RAWie mogą znowu zacząć go szmacić :(

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

A ja bym chciał żeby z przejsciem Kane`a na RAW odrodził się Old Kane tylko że bez maski ofcoz, ma to sens mogą powstać niezłe feudy, jeżeli na NoC wygra Batista naprawde ciekawie może sie dziać na RAW, Batista jako czemp, a wokół niego Cena, Kane, ale jeszcze mamy Rey`a i CM Punk`a myślę żę wykombinują coś z IC Title i właśnie Rey i Punk bedą obok niego sie kręcić, fajne by były feudziki Punk, Rey, Y2J.

"Behold to the creator of the new world"

Na wwe.com wlasnie odbywa sie draft uzupelniajacy wsrod mid i lowercarderow. Sa juz pierwsze przenosiny

• Reputacja:   359
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Spokojnie, bez emocji - tak jak pisał RazoR, Hunter już raz wylądował po Draft'cie na Smacku, by po 2 tygodniach wrócić na RAW i obstawiam, że tym razem też będzie podobnie. Podejrzewam, że cały myk z Tryplem jest zrobiony tylko po to, by ludzie w ciemno stawiali kasę na to, że Cena skroi Huntera (na NoTC) z pasa, by zachować go na RAW - albo że Batista powiezie Edge'a i zabierze tytuł na RAW. Nic bardziej (wg mnie) mylnego. Obstawiam, że scenariusz będzie taki, że HHH i Edge obronią tytuły (ewentualnie Big Show pojedzie Kane'a z pasa, by w ECW był jakiś choć trochę liczący się tytuł) a Trypel (może nie od razu, ale powiedzmy za 1-2 miechy) w jakiś dziwny sposób (stypulacja w danej walce, karne wydalenie na RAW przez Vicki G., interes życia dla Smackdown - wymiana Huntera za 3 wrestlerów innych brandów, pokroju Collina Delaney:))) itp) wyląduje z tytułem spowrotem na swojej macierzystej gali. Ciekaw tylko jestem co z pasem US??? Bez sensu by wylądował wraz z Matt'em w ECW (chyba że z ECW zrobią taką "quasi-rozwojówkę" - miejsce gdzie będą upychać wrestlerów na których nie mają pomysłu - gdzie najważniejszym pasem będzie US Title). Czyżby jednak Chavo miał przejąć tytuł i zachować go na Smacku? Trochę ciężko mi w to uwierzyć, zważywszy na to że Hardy zdobył tytuł dość niedawno i dosyć długo czekał na ten moment...

Co by nie mówić, Draft całkiem nieźle zamieszał i dzięki niemu na prawdę ciężko będzie obstawiać wyniki na najbliższym, niedzielnym PPV. Dzięki takim przetasowaniom w końcu będzie mogło dojść do jakichś ciekawych, nowych feudów. Z chęcią w takim układzie obejrzałbym programy: Edge vs. Jeff Hardy, Edge vs. Trypel (o ile - w co wątpię - zostanie na dłużej u "niebieskich"), Orton vs. Batista, Cena vs. Batista, Mysterio vs. Jericho, Kane vs. Batista, Mysterio vs. HBK, Umaga vs Taker (po powrocie Grabarza na Smack'a).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

1.Rey Mysterio z SD! na RAW - w sumie lepiej żeby 65 kilogramowy Rey walczył o WWE title ( w ostateczności o IC title ) niż o pas mistrza wagi ciężkiej.

2.Jeff Hardy z RAW na SD! - szkoda, że Hardyz nie będą walczyć jako team, bo wnieśli by trochę świerzości w dywizji TT na SD!

3.CM Punk z ECW na RAW - Nie wiem co WWE zrobi z panem Mr. Money in the Bank, ale mam nadzieję, że nie będzie walczył o IC title, tylko o WWE title ( Heel turn i feud z Ceną?)

4.Matt Hardy z SD! na ECW - tak jak pisałem przy Jeffie, szkoda że nie będziemy oglądać Hardy Boyz. Liczę natomiast, ze po lekkim pushu Matt dostanie szansę na ECW title, bo dzięki temu podniesie range tego tytułu, a po drugie nie będziemy oglądać Mark Henry vs Big Show.

5 i 6. Co do komentatorów, to jest mi wszystko jedno.

7.Batista z SD! na RAW - Trypla to on nie zastąpi, ale wole go niż Rey'a.

8.Umaga z RAW na SD! - Coś czuje, że najlepszy wrestler federacji :) , znowu będzie tylko jobował Hardemu lub HHH. Jedyny plus jest taki, że może dojdzie do dream feudu dzikusów Umaga vs Great Khali :) .

9. Kane z ECW na RAW - najgorszy draft pick. Tak coś czułem, że dadzą Kane'owi ECW title, po czym walną go na RAW gdzie będzie jobbował Cene, Animalowi i Reyowi. Jedyna nadzieja to heel turn, bo przynajminiej pokręcił by się przy WWE title ( na galach RAW niszcząc mistrza, a na PPV dostając po dupie :( ).

10.Mr. Kennedy z SD! na RAW - no tak. rok temu KK został przeniesiony z SD! na RAW. Co dzięki temu osiągnął? Nic! Mam nadzieję, że teraz pokręci się koło WH title choć WWE title bardziej mi do niego pasował.

11.Triple H z RAW na SD! - szkoda, że prawdopodobnie Taker zniknie z SD! bo liczyłem na feud między tymi panami (byłoby ciekawie a i ratingi by poszły w górę.)

A oto i cały draft uzupełniający...

Mark Henry - ECW

Jamie Noble - RAW

Trevor Murdoch - Smackdown

Big Daddy V - Smackdown

Deuce - RAW

DH Smith - Smackdown

Hornswoogle - ECW

Super Crazy - ECW

Chuck Palumbo - RAW

Brian Kendrick - Smackdown

Matt Striker - RAW

Maria - Smackdown

Shelton Benjamin - Smackdown

Carlito - Smackdown

Finlay - ECW

Layla - Raw

Kofi Kingston - Raw

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Widzę że rostery zmienią się bardzo konkretnie. Ciekawie to wygląda, zobaczymy co to wniesie. Kilku niewątpliwych jobberów zmieniło "miejsca pracy" co może przypominać draft sprzed roku: Daivari i Sandman na Raw, a niedługo później zwolnieni.

Ogólne wrażenie bardzo dobre, może wniesie to korzystne zmiany w federacji.

Czyżby jednak Chavo miał przejąć tytuł i zachować go na Smacku?

Póki, co jest to mało możliwe gdyż Chavo jest oficjalnie w rosterze ECW. ;)

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

Mnie cieszy, że Vince wreszcie trochę "dowartościował" SmackDown!. Bo jakoś zawsze bardziej lubiłem SD! niż RAW ;) . No i jak już wcześniej koledzy pisali, że szykują się ciekawe Feudy.

Przejście Kane jak dla mnie wcale nie oznacza, że od razu dostanie większy Push (chociaż mogę się mylić).

1480916194a0b1a85edad5.jpg

To może słówko o drafcie B

Większość jest takich tylko żeby były jak Noble na RAW, czy Henry w ECW. W starych brandach nic by nie osiągneli, w nowych raczej też nic nie osiągną, ale mogą mieć swoje 5 minut.

Ciekawy draft to Super Crazy do ECW. Po ostatnim roku jobbowania może w końcu dadzą mu jakąś rolę? W końcu w ECW nie ma tak zbyt wielu ludzi żeby im się podkładać. "Zaliczy" wszystkich w 2 miechy i może zacznie coś wygrywać? Oby.

Brian Kendrick - drafted to SmackDown- to najgorsze co mogło być. Team London/Kendrick mógł jeszcze liczyć na jakiś push jako team. Teraz ich rozdzielono i zapewne już nic z nich nie będzie. A szkoda bo to najlepsi pod względem umiejętności.

ps. Na pierwszym drafcie rozdzielono Dudleyów. Co się z nimi działo? Jobbowali, wygrywali coś solo, czy zaraz znowu się zeszli? Może tak samo będzie z Hooliganz?

Jeszcze jedno mnie dziwi- Layla w RAW. Oczywiśnie również mnie to cieszy, ale dziwi bardziej. Ostatnio Maria zdobyła ogromną popularność (wiadomo dlaczego) a teraz odeszła do SD! (yes) i jej miejsce zajeła Layla. Może jakaś sesja w niedalekiej przyszłości (YES!)? :D

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Może jakaś sesja w niedalekiej przyszłości (YES!)? :D

Oczy i przyrodzenie by to cieszyło ale w moim przypadku by tak nie było :P Po prostu Layla mnie jakoś brzydzi :???:

Szkoda, że Marianna odeszła ;( Bo była moją jedyną pociechą na RAW :(

W starych brandach nic by nie osiągneli, w nowych raczej też nic nie osiągną, ale mogą mieć swoje 5 minut.

Zgadza się ! Henry będzie miał swoje 5 min. i żeby nie dłużej ! Przenieśli go do ECW by zastąpił Big Daddy'iego V ! Gdy wróci do ECW ich stały pas to na pewno Mark będzie o niego z kimś feudował :D Zobaczycie :P

Mnie cieszy, że Vince wreszcie trochę "dowartościował" SmackDown!. Bo jakoś zawsze bardziej lubiłem SD! niż RAW ;) . No i jak już wcześniej koledzy pisali, że szykują się ciekawe Feudy.

Miałem takie same zawsze odczucie ;) Vince jakoś stanowczo omijał ten brand i to mnie trochę denerwowało bo omijając ten brand i skupiając się na bardziej na RAW tylko tracił!

A to wszystko ze względu na spadającą oglądalność SD! , za którą gdyby się postarał byłaby prawie taka sama kapusta jak za RAW ;) Mimo starania się Vinca by jego ulubiony brand był najlepszy też miało kilka skutków ubocznych ! Ludziom zbrzydło po jakimś czasie RAW (wszystko ze względu na te same walki,main eventy oraz powtarzające sie te same w kółko feudy) i również straciło kilka kresek oglądalności :)

Nawet teraz zauważcie że Vince bojąc się, że oglądalność RAW spada wprowadził tą swoją Mcmahon Million Dollar Mania (jakoś tak) A gdyby podzielił Main eventerów równo pomiędzy wszystkimi brandami takiego zajścia by nie było !

It's Easy Bein' Sleazy