Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Impact 19.06.08r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zaraz po wejściu Impactu na antenę naszym oczom ukazał się Black Machismo. Czekał on w Pink Taco na Sonjay Dutt'a, któremu w zeszłym tygodniu rzucił wyzwanie.

Booker-T vs. BG James

Booker był tak głodny walki, że zaatakował James'a zanim ten zdążył wejść na ring. Jego przewaga trwała niemal całą walkę, gdy w końcu doszło do w miarę przyzwoitej wymiany ciosów, BG chciał odepchnąć przeciwnika od lin, ale ten kopnął go w brzuch, wziął rozbieg i wykonał Scissors kick, po czym odliczył Jamesa i tym samym uwieńczył swą dominację podczas walki. Sam BG został potraktowany jak pierwszy lepszy jobber, oddając może trzy ciosy w przekroju całego meczu.

Zwycięzca: Booker T

Walce swojego przeciwnika na Vicory Road przyglądał się Samoa Joe wraz z Borashem. Gdy JB powiedział, że być może Nash miał rację mówiąc, że Booker jest dla aktualnego mistrza zbyt siły, Joe wpadł w szał i zaczął wygrażać się interviewerowi. W tym momencie do szatni powolnym krokiem, jak na emeryta przystało wkroczył Kevin Nash. Na powitanie został nazwany przez Joe "wielkim, wszechpotężnym OZ", dodał też, że to jest szatnia wrestlerów, a Nash ma swoją karierę już za sobą. Następnie mistrz, spytał Big Sexego kiedy ostatni raz pokonał Bookera, ten odparł, że zrobił to wielokrotnie i, że dziś może zrobić to po raz kolejny. Joe nie za bardzo uwierzył w to wyznanie, ale Nash natychmiast powiedział, że za tydzień się przekona jak za pomocą intelektualnej gry można zwyciężyć.

World X Cup

Team TNA (Chris Sabin & Alex Shelley) vs. Team International (Tyson Dox & Daivari)

Bardzo dynamiczna walka, której jakość można ocenić nawet po samej reakcji publiczność, która niemal przez cały mecz biła brawo i skandowała "TNA! TNA! TNA!". W końcówce MCMG wykonali wspólnie dla wiszącego głową w dół w narożniku, Doxa, Bullet Point. Następnie Alex Shelley chwycił próbującego się podnieść Daivariego, wykonał mu Sliced Bread i odliczył do trzech.

Zwycięzcy: Team TNA (Motor City Machine Guns)

Obecna Punktacja World X Cup

TEAM TNA: 1

TEAM INTERNATIONAL: 0

TEAM JAPAN: 0

TEAM MEXICO: 0

Przed Impact Zone miał miejsce dosyć nieoczekiwany segment, w którym to AJ Styles zaatakował grzebiącego w bagażniku swojego chryslera - Kurta Angle. Przynajmniej z początku wydawało mu się, że był to Kurt, ponieważ gdy przewrócił go na plecy i zdjął okulary, jego oczom ukazał się całkiem obcy mężczyzna. AJ niewzruszony krzywdą jaką dla niego uczynił machnął ręką i poszedł dalej.

Ukazano video, z bardzo dużym streszczeniem kariery Gail Kim. Pojawił się w nim Scott D’Amore, dzięki któremu Gail wypłynęła na "szerokie wody", będąc członkinią Team Canada. Kim opowiadała też o kanadyjskich federacjach niezależnych, swojej przygodzie w WWE i swojej dawnej przyjaźni z Angeliną Love, która z perspektywy czasu uważana jest przez nią jako zły rozdział w przeszłości.

Karren Angle udzieliła wywiadu przez satelitę, w którym to po raz kolejny krzyczała, że nie ma romansu ze Stylesem... (Nic nowego co warte byłoby opisania)

Jim Cornette wyszedł na ring i powiedział, że w zeszłym tygodniu LAX rzuciło wyzwanie dla Roode i Storma. Następnie Jim wywołuje na ring mistrzów tag team. Menager LAX, Hector Guerrero chwycił mikrofon i zaczął mówić, że jego drużyna chce zemścić się na Victory Road w walce o stypulacji "Fans Revenge Lumberjack Match", w której to zostanie wybranych dwunastu fanów TNA z paskami, którzy otoczą ring i kiedy ktoś będzie próbował go opuścić arenę walki zostanie "zbiczowany". Hector dodał, że to co zrobili Roode i Storm było zadrą na dumie Latynosa, której nigy im nie zapomną. Cornette starał się przywołać na ring Storma i Roode'a, ale na wyzwanie odpowiedziała jedynie Jackie, która na start rzuciła do Salinas, że ma sztuczne cycki. To spowodowało atak wściekłości u członkini LAX, która rzuciła się na Jacqueline. Cornett powiedział, że skoro są tak chętne do walki to będą ją miały dziś wieczorem.

Kolejny segment, w którym Awesome Kong wyzywa publiczność. Tym razem zostały wyznaczone trzy kobiety, z których Kong miała wybrać swoją przeciwniczkę : blondynka, brunetka i murzynka. Awesome podeszła do barierek i potężnie odepchnęła dwie "białe" kobiety, ale blondynka jak blondynka tak łato nie odpuściła i zaczęła wyzywać Kong co spowodowało, że to właśnie ona miała zmierzyć się o 25.000 zielonych.

Awesome Kong vs. Taylor

Taylor jak na razie okazała się najgodniejszą przeciwniczką dla Kong, przynajmniej najbardziej agresywną. Od razu po popisaniu kontraktu zaatakowała Awesome, i zawzięcie atakowała ją przez całą walkę, wykonała nawet trzy dropkicki w tym jeden w krzesło a drugi z narożnika. Gdy weszła na top rope i próbowała wykonać cross body na stojącą poza ringiem mistrzynię knockout, została złapana w powietrzu i od tego momentu zaczęła się tradycyjna dominacja Kong, która uderzyła plecami przeciwniczki o metalowy słupek, a następnie wrzuciła ją na ring i wykonała Awesome bomb, po którym jeszcze żadna amatorka nie przerwała pinu.

Zwyciężczyni: Awesome Kong

Na backstage Team 3D wydzierał się na leżącym na połamanym stole, Rhino, który prawdopodobnie otrzymał od braci Ray'a i Devona 3-D przez stół.

Sonjay Dutt nadal nie zjawił się w Pink Taco, natomiast udzielił wywiadu dla Jeremego Borasha, w którym to opowiadał jak bardzo kochał So Cal Val i jak bardzo ona odwzajemniała jego miłość.

Kaz vs. Alex Koslov

Dobra i emocjonująca walka obfitująca w wiele ciekawych spotów. W końcówce Koslov próbował wykonać na leżącego na macie Kaz'a springboard splash, ale ten w ostatniej chwili się uchylił i zaserwował dla wstającego przeciwnika Wave of the future, po czym odliczył go do trzech.

Zwycięzca: Kaz

Za ringiem JB przeprowadził wywiad z Christianem Cage, dotyczący jego ringowego partnera Rhino. Cage powiedział, że w TNA takie rzeczy się zdarzają dosyć często. Rhino ma wstrząśnienie mózgu i nie będzie mógł zawalczyć dzisiejszego wieczoru a zastąpi go AJ Styles.

Pokazane zostaje video z ułamkiem z życia Matta Morgana. Matt mówił o swojej walce w dzieciństwie z ADD (zespół nadpobudliwości ruchowej), oraz o swojej karierze koszykarza, która podobna tak dobrze się zapowiadała, że Matt dostał nawet stypendium w Indianie na rozwój swego talentu. Został nominowany też nominowany do drużyny McDonald’s All-America, w której grał razem z Kevinem Garnetem.

Sonjay Dutt w końcu pojawił się w Pink Taco (bar w ECW Arena), aby na spokojnie rozwiązać swoje problemy z Black Machismo. W rozwiązaniu problemu nie pomogło jednak wyznanie, że Val darzy go miłością nie mniejszą niż Machismo. Wściekły Lethal słysząc co mówi Guru uderzył go w twarz i zaczął go okładać wszystkim czym się dało rzucając w niego butelką, dusząc kablem od przedłużacza, oraz przejeżdżając jego twarzą po ladzie baru.

Team 3D udzielił wywiadu, w którym wyraził swoje zdanie na temat nowego partnera Christiana w dzisiejszej walce.

Salinas vs. Jacqueline

Walka do długich i ciekawych nie należała, ale jak wiadomo czołówka knockouts to nie była. Jacqueline zakończyła walkę poprzez założenie przeciwniczce Guillotine choke. Po meczu Jackie wzięła pasek i zaczęła nim okładać członkinię LAX.

Zwyciężczyni: Jacqueline

Christian Cage & AJ Styles vs. Team 3D

Christian Cage posadził Ray'a na narożniku i wykonał mu hurricanrana'e. Gdy cofał się do tyłu natknął się na czekającego na niego Devona, który wykonał mu Lifting falling reverse DDT. Na pomoc swojemu partnerowi chciał podążyć AJ Styles, wykonując cross body z top rope, ale próba ta zakończyła się niepowodzeniem i Styles zaliczył bliskie spotkanie z ringiem. Team 3D chciał wykorzystać zaistniałą sytuację i bracia Devon i Ray ustawili się w pozycji do wykonania swojego firmowego 3-D, na powoli podnoszącym się Stylesie, ale ten ku zaskoczeniu wszystkich zaserowował stojącemu za nim Devonowi pele kick. Ray chciał ratować sytuację i gdy wziął rozbieg aby zaatakować przeciwnika ten się uchylił a członek Team 3D wyleciał ponad linami. AJ dokończył dzieła zniszczenia poprzez wykonanie dla Devona, Phenomenona i odliczeniu go do trzech.

Zwycięzcy: AJ Styles & Christian Cage

Po walce na ringu pojawił się Frank Trigg, który wcześniej został zaatakowany przez AJ, gdy wyjmował rzeczy ze swojego bagażnika. Gdy panowie wyjaśniali między sobą nieporozumienia z drugiej strony na ring wszedł Kurt Angle, który wyrzucił Christiana za ring a następnie założył dla Stylesa Ancle lock.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

2

• estevez

1

• Lil Abyss

1

• nasjazz

1

Top użytkownicy w tym temacie

hmm kilka moich uwag: :)

(Tyson Dox & Daivari)

poprawnie brzmi Tyson Dux

Karren Angle udzieliła wywiadu przez satelitę, w którym to po raz kolejny krzyczała, że nie ma romansu ze Stylesem... (Nic nowego co warte byłoby opisania)

Raport ma opisywać to co się wydarzyło na danej gali bez osobistych odniesień, przemyśleń itp.

Jackie, która na start rzuciła do Salinas, że ma sztuczne cycki.

...może..."obraziła Salinas mówiąc, że masz sztuczne piersi..."

ale blondynka jak blondynka tak łato nie odpuściła i zaczęła

następne twierdzenie osobiste

Na backstage Team 3D wydzierał się na leżącym na połamanym stole, Rhino, który prawdopodobnie

na leżącego na połamanym stole

Sonjay Dutt nadal nie zjawił się w Pink Taco, natomiast udzielił wywiadu dla Jeremego Borasha

udzielił lub udzielili wywiadu Jeremy'emu Borashowi

Walka do długich i ciekawych nie należała, ale jak wiadomo czołówka knockouts to nie była.

kolejne osobiste odczucie

Po meczu Jackie wzięła pasek i zaczęła nim okładać członkinię LAX.

Sędzia chyba także troche dostał paskiem :)

Christian Cage posadził Ray'a na narożniku i wykonał mu hurricanrana'e.

Wykonał na nim

AJ dokończył dzieła zniszczenia poprzez wykonanie dla Devona, Phenomenona

tak jak wyżej...wykonać dla kogoś można piosenke lub np laurkę a on zrobił na nim a nie dla niego :)

Kurt Angle, który wyrzucił Christiana za ring a następnie założył dla Stylesa Ancle lock.

hmm...np. założył mu submissiona lub ankle lock

To tyle jeśli chodzi o moje uwagi :)

Król :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

nie czepiaj się aż tak, sam wiem że pisanie raportów to ciężki kawałek chleba :P tym bardziej, że teraz Impact trwa 1,5h więc trochę lipa siedzieć 2-3h pisząc raport.

Cytat:

Sonjay Dutt nadal nie zjawił się w Pink Taco, natomiast udzielił wywiadu dla Jeremego Borasha

udzielił lub udzielili wywiadu Jeremy'emu Borashowi

a to akurat nasza Podlaska gwara :D

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Ja wiem, że to ciężka praca ale takie mam zadanie :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Ja natomiast odniose się do "osobistych przemyśleń". Myślę, że fajnie jeśli takie coś się pojawia, można poznać opinię piszącego o danej sytuacji. Dobrze by jednak było to dawane w nawias bądź ewentualnie było pisane innym kolorem.

Został nominowany też nominowany do drużyny McDonald’s All-America, w której grał razem z Kevinem Garnetem.
Literówka.
Sonjay Dutt w końcu pojawił się w Pink Taco (bar w ECW Arena)' date='[/quote']Serio ECW, a nie TNA? Ja tam nie wiem tylko się dziwię.
nie czepiaj się aż tak, sam wiem że pisanie raportów to ciężki kawałek chleba
Z tego co zrozumiałem to Król się nie czepiał tylko pokazywał błędy żeby ich więcej nie popełniać.

Impact jeszcze lepszy niż tydzień temu. Na początku rozwalił Tomko (zabrakło teg w raporcie) i chciał Kurta, nieźle mu tan gimmick zmienili. Kolejny świetny mecz X Cup. Swoją drogą to trochę dziwny poział na Mexico, Japan, International i TNA. A gdzie team USA, Canada? I jeszcze pytanko- ten Daivari to ten sam co go przed rokiem z WWE wywalili?

Szykuje się niezła walka pomiędzy Sonjay Dutt i Black Machismo na ppv. Fajnie ukazane jak się nienawidzą. Mogliby jeszcze częściej Cal Val pokazywać :D

Filmiki Morgana? Czym on sobie na nie zasłużył?

Ciekawa konfrontacja między Salinas i Jacqueline (też uważam że Salinas ma sztuczne cycki :D). Wkurza mnie natomiast ten Guerrero. Te jego śmieszne "żywiołowe" meksykańskie wypowiedzi (przynajmniej dla mnie) nie są fajne, ani śmieszne a żałosne. I te "are you ready" gdy miał podpisywać kontrakt. Tylko ja mam takie odczucie?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Co do osobistych przemyśleń to sam je stosowałem.. dla mnie to ubarwia raport, który wtedy nie jest taki suchy. Oczywiście warto aby własne przemyślenia nie mieszały się z samym odtwarzaniem tego co działo się na gali.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg