Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Undertaker wróci ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam wszystkich ;) Lubię wrestling :D interesuje się nim od 2 lat :D oglądam filmiki na DSF jak i również na youtube ;)

Przejdźmy do żeczy :D Ostanio doszły mnie słuchy że undertaker ma powrócić ale nie wiem kiedy :D znalazłem filmik na youtube :D Jak się by poszukało to można znaleść komentarze ludzi którzy piszą że czytali na stronie głównej że undertaker ma powrócić na ślubie EDGE i Viki http://pl.youtube.com/watch?v=as81HKTtZYE

A i jeszcze jedno ? On został zbanowany z SmackDown ? Czy z WWE ? i nie może już wrócić :D ? Do RAW mógłby przystąpić ?

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Buli

1

• HcK

1

• domino

1

• ThomsoN_MDA

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Też słyszałem że może powrócić na ślubie edga i vickie . Myślę że to wszystko to storyline ...

Z filmiku wynika że powróci na summerslam , czego bym chciał :)

Coto znaczy zbanowany po twojemu ?? za dużo gier ??

Został zwolniony a jego profil na stronie wwe zniknął ...

myślę że jak powróci to na SD a nie na Raw

Edytowane przez Buli

a nie możesz sobie przeczytać innych rzeczy newsów itp. to co napisałeś jest bezsensu Po pierwsze to już wrócił na smacku więc po co ten temat? Sorry za to co napisze,a le no wiesz z tego co napisałeś wynika, że wrestling nie jest symulowany, a i jeszcze jedna sprawa:

żeczy :D

jak już to rzeczy pisz po polsku a ni po polskiemu :P

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

• Styl:  Jasny

Tak wróci

powróci w Lipcu na Summerslam chyba podczas walki Edge'a

7894118684ede4cf290d46.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Ja napiszę, ale już planuję spóźnienie do wtorku. Wrzuciłem tylko mały fragment aktualnie, być może jeszcze dopiszę coś dziś i jutro.
    • Przemk0
      Wieczór. Szpital w Szczecinie. Oddział położniczy był już prawie pusty. Godziny odwiedzin już się dawno skończyły. Na korytarzu świeciła tylko połowa lamp, a zza okien przebijały się pomarańczowe światła miasta. Widok z okien nie był imponujący, ot kawałek mokrego od deszczu parkingu i kilka drzew. W pokoju pielęgniarek starsza kobieta w okularach siedziała nad stosem dokumentów. Miała twarz człowieka, który przepracował tu pół życia i widział już chyba wszystko. Do środka weszła młodsza pi
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Piąty dzień turnieju NJPW Best of the Super Juniors odbył się w hali Osaka Municipal Central Gymnasium i skupił się na bloku A. CMLL’s Titan pokonał Ryusuke Taguchi, umacniając pozycję lidera z idealnym bilansem i dorobkiem 10 punktów. Od początku turnieju Titan radzi sobie świetnie dzięki skutecznym submissionom. Ta strategia ponownie przyniosła mu zwycięstwo – Taguchi został zmuszony do odklepania, a Meksykanin powiększył przewagę w bloku A do czterech punktów nad res
    • Grok
      TJPW zawitało do Shinjuku FACE w ramach Spring Tour, a walkę wieczoru stanowił ogromny ośmioosobowy tag team match. Przed czerwcowym wydarzeniem TJPW Stand Alone pretendentki pokonały mistrzynie, zdobywając cenną przewagę psychologiczną. Po jednej stronie ringu stanęły wszystkie mistrzynie: Yuki Arai (Princess of Princess Champion), Suzume (International Princess Champion) oraz Miu Watanabe i Rika Tatsumi (Princess Tag Team Champions). Po drugiej stronie pojawiły się ich rywalki: Yuki Kamifuku,
    • Grok
      Sol Ruca opowiedziała o rozmowie z Triple H po nieudanym wykonaniu Sol Snatchera podczas odcinka Raw z 4 maja. W wywiadzie dla Ringer Wrestling wrestlerka przyznała, jak bardzo komentarze w mediach społecznościowych wpływają na samopoczucie zawodników. Ruca odniosła się też do nieudanego Sol Snatchera z Becky Lynch, przy którym potknęła się o liny. Po segmencie Triple H zadzwonił do niej, pochwalił występ i doradził, by ignorowała szum w social mediach. Później WWE wyczyściło fragmenty segm
  • Dodaj nową pozycję...