Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Wymarzona gala

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Last Ride Match:

J.B.L vs Cena

sorki co ci dwaj mają wspólnego z Last Ride?
WWE title:

Bobby Lashley vs Vince Mc

Taki mecz już był, ale o inną stawkę. Zresztą serio chce ci się oglądć McMahona w ringu?
Ecw title:

Mark Henry vs tommy dreamer

World Tag Team Championship:

Finlay&Hornswoggle vs Destruction Brothers

Mam nadzieję że to żarty, takie mecza na wymarzonej gali?

Moja gala:

Bra & panties match for Women Championship

Mickie James vs Lita vs Gail Kim vs Katie Lea vs Layla El vs Velvet Sky vs Stacy Keibler vs Trish Stratus

Na koniec pozostają Mickie, Lita i Kim, a ostatnią ubraną zostaje (trudny wybór) Gail Kim

4 tag team elimination ladder match for Tag Team Championship (jak pierwsz dwa odpadną normalnie to pozostałe dwa kończą ladder matchem)

L.A.X vs MCMG vs team Xtreme vs Dudlay boyz

Pierwsi odpadają latynosi, potem Dudleye, MCMG toczą zacięty ladder match z Hardyz i w końcu bracia wygrywają

13 man TerrorDome match for eXscape Championship

Super Crazy vs Chavo Guerrero vs Jay Lethal vs Sonjay Dutt vs Alex Shelley vs Chris Sabin vs KAZ vs Paul London vs Brian Kendrick vs CM Punk vs Shannon Moore vs John Morrison vs Extreme Tiger

Wiadomo co może się dziać w tak dużej klatce :D, wygrywa Morrison

Cruiserweight Championchip

Billy Kidman vs Hurricane Helms vs AJ Styles vs Petey Williams vs Rey Mysterio

Na koniec jest seria finisherów w sensie że ktoś wykonuje swojego, obraca się i dostaje od kogoś innego. Ostatnim na liście jest AJ i to on wygrywa.

Hardcore Hampionship

RVD vs Sabu vs Mankind vs Abyss

Wszyscy zakrwawieni i wykończeni. Sabu i Abyss leżą gdzieś nieprzytomni, a na wysokości 5 metrów nad barierką (oczywiśnie nie na ringu) RVD i Mankind prubują się wypchnąć. Foley wypada i spada 5 metrów na stos stołów. Dla Rob Van Dama to za mało i wykonuje 5 star frog splash. Wygrywa oczywiście RVD.

6 man elimination tag team match

Hell Brothers vs Edge&Christian&Rhyno

Zwyciężają meksykanie. Kolejność eliminacji: Charly Manson, Christian, Chessman, Edge, Rhyno, ostatni zostaje Cibernético.

Three way Casket Match

Vampiro vs Undertaker vs Sting

Do trumny wpada Sting, a wepchnął go tam Taker i to on wygrywa.

Triple Threat match

Kurt Angle vs DDP vs Bobby Lashlay

Zwycięzca- najlepszy wrestler świata Kurt Angle

World Heavyweight Championship

Triple H vs Shawn Michaels vs Tyson Tomko vs Randy Orton

Po morderczej walce po trzecim Pedigree Hunter pinuje HBK'a.

(Następnego dnia)

Fight of Champions

Matt Hardy vs Jeff Hardy vs John Morrison vs AJ Styles vs Rob Van Dam vs Cibernético vs Undertaker vs Kurt Angle vs Triple H

Aż sam nie wiem kto wygra, ale chciałbym coś takiego zobaczyć :D

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-100876

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

7

• luki

4

• Krzychu

4

• GENESIS

3

Top użytkownicy w tym temacie

lukibarca, gratuluje pomysłowości świetna byłaby ta gala
https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-100880

Ci chodzi o finisher Undertakera Last Ride?

Mi chodzi o typ pakujesz koleśa do Last Rida (to jest smaochód) obejrzyj sobie Undertaker vs Mr Kennedy Last Ride Match

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-100967

• Urządzenie:  Windows

patik421 twoja gala nie jest wymarzona poniewaz wiekszosc walk juz sie odbylo w przeszlosci. a poza tym przy walkach trzeba pisac uzasadnienie dlaczego taka walke wybrales
https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-100968

Dobra zaczne od nowa

Buried Alive Match

Undertaker vs Rey Mysterio

Wygrywa Undertaker przeż Last Ride

Flag Match

Jeff Hardy vs Sabu

Zwyciężca Jeff Hardy

Hardy wykonuje swantom bomb na sabu, sabu leży a jeff podchodzi i zwija flage

Handicap Match

Dudley Boyz vs Randy Orton

Zwycieżają Dudley boyz Przez 3-D

Harbor Brawl

Kane vs Hurricane

Zwyciężca Kane . Kane zrobił Chokeslam do wody

Tables Match

Matt Hardy vs M.V.P U.S Title

Zwyciężca I nowy mistrz matt hardy. Hardy wygrał przez Suplex.

Ladder Match

Batista vs Undertaker Whc Title

Zwyciężca i nowy mistrz Batista .Undi i Batista stoja na drabine batista stanoł na sam czubek tak jak undi i BooM batista bomb

Ale chwile poźniej przychodzi Cm Punk i wykorzystuje walizke słychac gong

Cm Punk Podnosi Batiste na Bary ooo G.T.S 1..2..3.. Gong Nowy mistrz Cm Punk!

Cage of Death 2/3 Lightubes Match Ecw Title

Tommy Dreamer vs Manakind

Zwyciężca przez rzut z klatki and Still Ecw Champion Tommy Dreamer

Special Refree Quest Chuck Norris (czy jakos tak) Submission Match wwe title

Chris Benoit vs John Cena

Zwyciężca i nowy mistrz Chris Benoit. Wygrana chrisa przez Crossface

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-101096

Moja wymarzona gala

Falls count anywhere Match

JBL vs Kane - wychodzą poza budynek i JBL dostaje chokeslama a póżniej tombstona na ulicy,Kane pinuje i wygrywa

I quit match

Mankind vs Sabu - Sabu dostaje 3 razy DDT na krzesło Mankind wsadza głowe sabu pomiędzy dwa krzesla i sabu się poddaje gdy Mankind wyjmuje mr. Socko.

Inferno match

Tommy Dreamer vs Sandman -Tommy oblewa Sandman benzyną i popycha na płonącą podłoge poza ringiem,Sandman zaczyna się palić.Sędzia ogłasza zwycięstwo Dreamera.

Triple threat TLC match

The Rock vs Stone Cold vs Kurt Angle- po długim pojedynku kurt dostaje stunner od Stone Colda a ten dostaje rock bottoma na stół i spada na kurta i obydwoje dostają people elbow(The Rock ma na łokciu coś w rodzaju kastetu) i wchodzi na drabinę.

Hardcore Buried Alive Match

The Undertaker vs Jonh Cena-ponad półgodzinny squash. Na koniec Cena dostaje Last Ride z 20 metrowej rampy i spada do trumny.

Six man elimination match

Mr.Kennedy vs Cm Punk vs Triple H vs Hbk vs Randy Orton vs Edge- jako pierwszy odpada edge który dostaje po finisherze od każdego,pinuje go CM punk.Punk wstaje i dostaje Sweet chin music.HBK pinuje. Na ring wraca Edge i każdy dostaje od niego po spearze.Triple H dostaje RKO i Orton wchodzi na narożnik próba frog splashu i dostaje w locie Sweet chin music.Pinuje go HHH.Kennedy robi Mic check na hbk i go odlicza.Na ringu zostają Mr.Kennedy i The Game.Huntera atakuje The Rock,robi mu pedigree i rock bottom,Kennedy wchodzi na narożnik robi Kenton bomb.PIN 1,2,3.Kennedy wygrywa!

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-101131

To może ja coś wymyśle...

Rey Mysterio vs Jeff Hardy:

Six One Nine czy Swanton Bomb? Jakoś nie boję się o poziom highflyingu w tej walce :P Wygrywa Jeff.

Samoa Joe vs Umaga:

Dwóch podobnych do siebie zapaśników, no może Samoa dużo bardziej skoczny ;) Walka mogłaby być na dobrym poziomie. I oczywiście Joe by wygrał.

Buried Alive Casket Match*: Brothers of Destruction vs Paul Bearer:

Chciałbym zobaczyć jak "bracia" zamykają "ojca" w trumnie i zakopują do grobu.

Tag Team TLC Match: Matt Hardy & Lita vs Dudleyz vs E&C vs MCMG vs AJ Styles & John Morrison:

Ciężko stwierdzić kto wygra ale walka na pewno była by ciekawa.

Bikini Contest: Trish Stratus vs Torrie Wilson vs Stacy Keibler vs Gail Kim vs Michelle McCool:

Bikini contest :P Zwycięstwo najlepszej i najpiękniejszej divy - Trish :)

Hell in a Cell Match: Abyss (w/ James Mitchell) vs Sting:

Walka w klatce dwóch różnych wrestlerów. Wygrana Stinga po rzuceniu Abyssa na pinezki :D

Hardcore Match: The Rock vs Stone Cold Steve Austin vs Triple H:

No i nasz Main Event :twisted: Najpierw Stone Cold Stunner na The Rocku ale The Game wykonuje Pedigree na SCSA na krzesło, a The Rock zwycięża po The Rock Bottom na Hunterze na schodzki :D

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-101173

Oto parę typów odemnie. Wszyscy wymienieni wrestlerzy są oczywiście w swoim primetime.

Cactus Jack vs Al Snow - Hardcore Bout

Musicie mi to wybaczyć, markuje i Foley'owi i Snowi, więc tej walki nie mogło zabraknąć na karcie mojej wymarzonej gali. A i na pewno byłoby to dobre widowski. Nie wybitne, ale wciąż dobre. Jako opener wystarczy xD Wygrywa rzecz jasna Cactus.

The Undertaker vs Christopher Daniels - Casket Match

Fallen Angel kontra Deadman... Czyli dwóch wrestlerów w mistrzowskich, mrocznych gimmickach, do tego świetni w ringu, w gimmick meczu, który doskonale do nich pasuje (Casket Matche wypadają IMO lepiej niż Buried Alive, ale może to dlatego, że średnio lubię jak prawie cały match to brawl poza ringiem). Zwycięzcą oczywiście Taker.

Bret Hart vs CM Punk - 1 Hour Iron Man Match

Prawie jak mój mokry sen :oops: A tak na poważnie, świetny mecz, dwóch wybitnych wrestlerów, których repertuar ciosów jak i wyszkolenie techniczne pozwoliłby na stworzenie widowska wybitnego. Bret oczywiście jest facem, a Punk heelem. I tutaj wygrywa CM Punk (wybaczcie mi, wiem że tu na forum sporo marków Breta).

Rick Flair vs Kenta Kobashi - Singiel Match

Ci panowie nie potrzebują żadnej stypulacji, by stworzyć mecz, który zapisze się na kartach historii. Nie przesadzę chyba za wiele, gdy powiem, że to dwóch najwybitniejszych wrestlerów w historii tego sporu. Walkę wygrywa Nature Boy, ale tylko dlatego, że jest mi bliższą postacią i widziałem masę jego matchów, czego jeszcze o Kobashim powiedzieć nie mogę, ale nadrabiam.

Steve Austin vs Brooklyn Brawler - Singiel Match

Co tu dużo mówić, wygrywa Brooklyn Brawler, pokazując kto jest "The toughest SOB". A przy tym "he Most Electrifying Man In Sports Entertainment" Tak, Brooklyn Brawler, najwybitniejszy wrestler w historii ! (Poraz kolejny panowie i panie, musi mi wybaczyć; Nie mogłem się powstrzymać)

Main Event - The Icon vs The Icon, Shawn Michaels vs Sting - Singiel Match

To jest prawdziwy pojedynek ikon. To jest mecz, który chciałbym zobaczyć. Degenerat Shawn Michaels kontra cichy obrońca uciśnionych Sting. Prawdziwy Main Event marzeń.

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-101185

• 2 tygodnie później...

A, na moja wymarzoną gale poproszę jeszcze Hell in a Cell- Mankindvs Cactus Jack vs Dude LOve (jak się bawić, to sie bawic, jak marzyć, to marzyć;d;d;) )
https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-102651

A moja:

Triple H vs U-taker Hell in a cell & last man standing

dlaczego hhh vs taker?bo zbytnio sie nie lubią i by była niezła jazda

Cm Punk vs The great khali

Sam niewiem czemu...bo chciałbym zobaczyć jak khali dominuje a potem GTS na khalim :roll:

Flair vs Sting Carrer coś tam kto przegra koniec kariery. :P

The Rock vs Hulk Hogan :twisted: bo w fantasy war jest własnie o nich i dalatego.

Matt Hardy vs Jeff Hardy special referee MVP : obydwoje M i J nie lubią mvp to wiadomo ze mvp by bardziej oberwał.

Kozlov vs Umaga vs Big Show vs Kane vs Batista vs Triple H vs John Cena vs Jbl vs Festus vs Edge vs Kofi Kingston vs Y2j vs bujaka bujaka vs Boogeyman vs Randy Orton vs BDV vs Ken Kennedy Hell in a cell i First blood...ooo była by długa walka

Walka div

Divy z raw vs divy z SD! vs Divy ecw + delaney bo może sie do div zaliczać :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-102658

No to teraz ja puszczę wodze fantacji.

Jeff Hardy vs Rey Mysterio-Single Match

Powina z tego wyjść świetna walka napewno było by w niej dużo wysokich lotów.

HBK vs Undertaker-Single Match

Walka wzbudziła by nie wiargodnie wiele emocji.Obaj zawodnicy maja bardzo duże doświadczenie i chęć do walki.

Umaga vs Snitsky-Single Match

Walka potworów moze nie było by to zbyt techniczne widowisko ale zawsze chciałem zobaczyć ich walke.

Sting vs Triple H-Hell in a Cell

Walka naprawdę emocjonująca obaj maja bardzo szeroki repertuar ciosów i do tego ta klatka.Emocje gwarantowane.

John Cena vs Rendy Orton vs Batista vs Kane vs Mark Henry vs Ric Flair vs RVD-TLC Match

Walka w której uczestniczą niemalże 3 pokolenia zapaśników.Niemal że każdy prezentuje odmieny styl walki.Sam jestem ciekawy kto by to wygrał :smile:

Edie Guerro vs Y2J-Casket Match

Na mojej gali chciałem zobaczyć jakiś Casket match może trochę nie typowa obstawa ale był by to pojedynek dwóch wybitnych techników.

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-102758

John Cena vs Rendy Orton vs Batista vs Kane vs Mark Henry vs Ric Flair vs RVD-TLC Match
Tu musze się wtrącić. Co takie klocki jak Batista czy Henry mieliby robić w TLC? Kane, Flair? Pewnie że by se poradzili, ale TLC to nie dla nich. Cena w wymarzonej gali to przesada. Radny'ego da się łyknąć, chociarz to nie jest jego stypulacja. Tak więc z siedmiu twoich wrestlerów pasuje tu co najwyżej dwóch :D
https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-102762

Single Match o WWE Champion

Triple H vs. Niegdyś Mój Ulubiony Wrestler John Cena

Wygrywa Hunter po Pedigree

Triple Threat World Heavywight Championship

Batista vs. Umaga vs. Kane

3 faktycznie ciężkich facetów.Wygrywa Kane przez Chokeslam na Batiście.

Tornado Tag Hardcore Championship

The Hardy Boyz vs. Mankind & Sandman

Ikony Hardcore'u.Wygrywają Hardy Boyz przez Swantoma wykonanego na Sandmanie.

Fatal Four TLC Match

AJ Styles vs. Christian vs. RVD vs. Rey Mysterio

Ludzie stworzeni do tego meczu.Wygrywa RVD po zepchnięciu z drabiny Aj Styles'a i wykonaniu na nim 5 stars Frog Splash.

Hell in a Cell

Undertaker vs. Rinho

Po zaciętej walce,wygrywa Undertaker poprzez Last Ride

Last Man Standing

Edge vs. Samoa Joe

Heel vs. Face,wygrywa Samoa Joe

Steel Cage

Randy Orton vs. Abyss

Po kopnięciu w jaja i wykonaniu RKO wygrywa Randy Orton.

I coś ode mnie :)

Friendly Match

Eddie Guerrero vs. Chris Benoit

Po przyjacielskiej walce wygrywa Chris po odklepaniu Eddie'go,po wykonanym Crossface

Main Event

The Rockers vs. nWo(Hogan i Nash)

Po wspaniałej,pełnej znakomitych akcji,wygrywają nWo,po wykonaniu na Martym Janettim,przez Hogana,Atomic Leg Drop.

Tak wygląda moja wymarzona gala :D

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-102768

Lukibarca mi ogólnie chodziło o to żeby te osoby ze sobą walczyły a to TLC match napisałem tak z rozpędu bo lubię tą walke i chciałem ją gdzieś wcisnąć.
https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-103067

Oczywiście założenie jest takie, że każdy znajduje się w swoim szczytowym momencie jeśli chodzi o umiejętności.

Submission Match

Chris Benoit vs Bryan Danielson vs Kurt Angle

***** gwarantowane.

I Quit Match

Bret Hart vs Shawn Michaels (with Vince McMahon)

Wymarzona końcówka -Bret nokautuje Vince'a, po czym zmusza HBK do poddania się po Sharpshooterze.

Hell in a Cell

The Undertaker vs Samoa Joe

Każdy z nich jest symbolem dla swojej federacji.

Dream Match

Hulk Hogan vs John Cena

To "dream" oczywiście z punktu widzenia promocji obu panów. Taka walka nie powinna trwać jednak dłużej, niż kilka minut. Terminator z przeszłości kontra terminator czasów obecnych.

TLC Match

MCMG vs The Briscoes vs Tyler Black&Jimmy Jacobs

Starcie młodych teamów w legendarnej stypulacji.

30 Minutes Iron Man

CM Punk vs AJ Styles

Oczywiście remis po 30 minutach i zasada "sudden death". Wygrywa Punk po GTS ale po walce obaj celebrują razem.

Icon vs Icon

Stone Cold vs Sting

Dwóch zawodników, którzy gigantyczną popularność zdobyli jako babyface'owie.

Main Event

Edge vs The Rock

Starcie najlepszego heela obecnych czasów z największym showmanem ever. Build up do takiej walki byłby niesamowity, biorąc pod uwagę sumaryczną charyzmę uczestników.

https://forum.wrestling.pl/topic/10627-wymarzona-gala/page/3/#findComment-103405