Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

hmm naprawde fajny pomysl na topic..

co do mnie to chyba jest jeszcze prościej nish u kolegów :P a moze jednak nie.. a więc.. moje ksywy to :

Przemk0 - podstawowa ksywa w internecie, a kiedyś na scenie komputerowej. Oczywiście jest to mutacja mojego imienia : Przemek. Wymyslona gdy wchodzilem na scene komputerową tak 8lat temu.. Dlaczego przez zero pisane ? bo tak fajniej wygląda :P Skrót od tej ksywy to : P0 Wymyslony przez ekipe z #wcwfans chyba konkretnie przez Hartfana.

Przems0n - ksywa w realu.. tak wołają na mnie znajomi ze studiów i LO... tez wiadomo pochodzi od imienia.

Szakal - ksywa w e-fedach :P

hmm a tak ogólnie to jeszcze moje drugie imie to Tymon i tak wołają na mnie w domu i kumple z podstawówki.. aa jeszcze jedno.. wiadomo na koloniach sie miało zawsze jakieś ksywy i pamiętam że na jednej.. dawno dawno temu miałem ksywe Motyl :lol: :P

to tyle :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Eugene

2

• mnih

2

• drvampire

1

• DDP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

moje prawdziew imie to : Mateusz... takie sobie, zreszta nie ja je wybieralem :P

aIeM / I'm... otoz pewnego dnia (wlasciwie cieplej wakacyjnej nocy) wracajac z dyskoteki poczulem iz nie dojde do domu bez oproznienia pecherza... nie bylo w poblizu niczego godnego mojego moczu poza swiezo odmalowanym domkiem jednorodzinnym... przeskoczylem wiec ogrodzenie i podbieglem do najblizszej sciany... gdy juz oproznilem sie w polowie spostrzeglem, ze leje tuz pod oknem, z ktorego... obserwuja mnie piekne zielone oczy... hehe to byla zaskoczka... owa zielonooka, jak sie pozniej okazalo moja angielska rowiesniczka, nieoczekiwanie otworzyla okno i zapytala: "How are you?" ... coz moglem odpowiedzeic "I am!" ... moje zaskoczenie bylo jeszcze wieksze, gdy zapytala "Can I suck you?" ... w jej oczach bylo cos takiego, ze nie moglem odmowic :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

J-Ro, a dla wybrańców Jay...

Hmmm... Nick z paruletnią tradycją... Po kilku mniej lub bardziej interesujących: TommyBoyPL (to akurat od imienia), a później MrLikwit (to już grubsza historia - nie na dzisiaj), wybrałem ten... Są dwie (lub trzy) wersje jego pochodzenia - tylko od mojego humoru zależy, która jest bliższa prawdy...

Wersja I - to poprostu skrót aliasu, którym się posługiwałem w PCW (tym pierwszym i niepowtarzalnym), czyli Jimmy Rotten...

Wersja II - sciagnąłem ten nick członkowi ekipy The Alkaholiks (aktualnie The Liks)...

...A wersja trzecia jest zabezpieczona klauzulą "Top Secret"... :twisted:

2097541974d29f370d001a.jpg

...oki...my turn....moje imiona to Kamil,Krystian,Bartek...nie jest tak zle... gdy sie dowiedzialem ze mialem sie nazywac Kazik to jush wogoole pasi mi to co mi nadano :P ...moje xyffki....najczesciej uzywana to oczywiscie BeeRek pochodzaca od mojego nazwiska(Bernatowicz :P )...nazywaja mnie tak od dawien dawna...wlasciwie to od zawshe bylem BeeRek(niewielkie piwo ze wzgledu na wzrost :P )...co ciekawe mojego starshego gdy byl w moim wieq tesh nazywano BeeRek(rodzinna tradycja ...hehe)...drooga xyfffką uzywana szczegoolnie pshez manioorki to BeeRnaś...nie wiem dlaczego wlatnie panny mnie tak wolają...nie wnikam w to...kolejne to:od imienia-Camyell,skroot od BeeRek-Beer loob Bero oraz brr(jezeli chodzi o historie brr to tsheba sie nieco zaglebic w psychike moja i moich qmpli...hieh)

No i to chyba wszystko....

[EVERYTHING ARROUNDS US CAN BE REPRESENTED AND UNDERSTOOD TROUGHT THE NUMBERS]

Roman The Barbarian Giertych toosh po urodzeniu karmiony byl ambrozja i mlekiem od wsieklych kroof a po glowie bity patykiem

27355234741037e1a50926.jpg

Ktos tu narzekal na imie ? A mam wstac ? Moje jest dopiero sic ale i tak wam nie powiem :P Jesli chodzi o nick to DDP nie nalezy do najoryginalniejszych.Po prostu moj ulubiony zawodnik z czasow WCW ktoremu markowalem jak glupi i troche mi zostalo do dzis :P A geneza jest banalna..Kiedystam wyslalem jakis plik do Stingera i w SWN'ie podal moje imie i nazwisko a jak wiadomo w necie lepiej byc anonimowym wiec musialem cos wymyslic na szybkiego i dlugo nie szukalem :) I tak od 3 lat mam tego nicka. Uzywam go wylacznie w necie...Podobnie jak DiDi wymyslony przez Shape'a oraz Dee przez Marcina :) Z ciekawszych z zycia prywatnego procz setek odmian mojego imienia mialem w LO Turbo Lovers :P Kumpel mi wymysli bo podobno mialem wlosy jak wokalista tego zespolu disco polo :P
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Mę imię to Marcin a moja ksywka prosta jak but pochodzi od nazwiska (Koprowski). Ksywka przyjęła się w podstawówce i tak już zostało. Zresztą zarówno mój ojciec jak i brat w pracy są nazywani Koper i w szkole tez byli tak nazywani:), taka tradycja rodzinna :P.

hehe

ja skoromnie i szybko

Kamala, Eugene od wrestlerow

ADK81 = Administarcja domow komunalnych ( tak kiedys przechodzilem obok tablicy informacyjnej) = 81 - rok urodzenia

Amos - imie z bierzmowania :)

pozdrawiam

a imie me to Pawel

78269406145f2cb280ea01.jpg

ale walek, ale walek!

Kazdy doskonale wie, ze masz na imie Eugeniusz i wyjezdzaj nam tutaj z Szawlem :/

No wiesz co, jestes pierwsza osoba, ktora sciemniala w tym topicu :/

Swoja droga Amos bardzo ladne imie, tak ma sie nazywac moj chrzesniak! Pamietaj :P

Od siebie musze dodac jeszcze geneze swojego drugiego (a raczej pierwszego) przydomku: mnih

Otoz jak to bywa pierwsza klasa szkoly sredniej, nowi koledzy, nowe przyjaznie, wszystko od nowa... i to wlasnie to nowe otoczenie nazwalo mnie mnichem. Powody mieli ku temu az trzy.

1) bylem (nawet jeszcze jestem) ministrantem :rotfl:

2) w tamtym okresie swojego nedznego zycia ubustwialem bluzy z kapturem :]

3) jak juz dawno mogliscie zauwazyc, z moja glowa jest cos nie tak :) mam nieskonczenie wiele pomyslow, a w tej niestkonczonosci istnieje nieskonczenie wiele idiotycznych :) No i tak sie kiedys stalo (gdzies 8klasa podstawowki), ze kupilem sobie maszynke fryzjerska i sam, doslownie sam sie golilem (przed lustrem, nie widzac tylu czachy :P ) ... pewnego razu padlo mi swiatlo i musialem do konczyc po ciemku :) Chlopy mialy niesamowity ubaw, i wtedy nazwali mnie mnichem :)

Zreszta do dzis sie gole sam, ale nabralem juz wprawy :)

Ja sam osobiscie troszeczke przeksztalcilem mnich na mnih... to taki maly wyrac buntowniczej natury mej skromnej i lagodnej osoby ;)...

Jestem dyslktykiem, dysgrafem i rzucam dyskiem :P Ogolnie mam gleboko w dupie ortografie, a bierze sie to stad, ze mam z nia spore klopoty :)

A moze poprostu jestem milosnikiem poezji Futurystow? :D

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

ehhhh stek bredni w wykonaniu mniha ;-)

[pozdrawiam hehe]

78269406145f2cb280ea01.jpg

• 1 miesiąc temu...

na imie mam Piotrek, na drugie Tomasz, na bierzmowanie nie mam imienia, bo zamiast iść zdawać egzamin na bierzmowanie to z kolegą poszliśmy na piwo ;) moj nik przechodzil wiele rewolucji w pisowni :P na początku był K-Kwik, potem kEj_QuIcK, potem k-kWik, potem kWik teraz [kWik] ;) a dlaczego własnie taki? powód prawie identyczny jak u Y2J'a, musiałem coś wymyśleć jak trafiłem na scene wrestlingową i zacząłem pisać na ksiegach gości wrestlefans, attitude i bottomline :P kiedyś był jeszcze Viscera :) ale ani jeden ani drugi wrestler nie są ani nie byli w ogóle moimi ulubionymi. w tej chwili mój alternatywny nik to 'hollycaust' a w realu nazywają mnie klax0n :P od nazwiska (Klarys). all Edytowane przez [kWik]

• Urządzenie:  Android

Ok to ja tez powiem :)

The Great One - pochodzi od The Rocka (moj ulubiony zawodnik :P ) i zostalo stworzone w celu hmm wrestlingowym (forum czytaj 8-) )

Viruss - uzywane od 7 lat, xywka nadana przez kumpla podczas grania na PSX'ie :-) od imienia glownego bohatera (nie pytajcie jaka to gra bo juz nie pamietam no i wogole jakas taka padaczna byla :P tylko gl. bohater wymiatal). No i wogole xywka znana juz troszke w swiatku ISSa/WE/PESa na turniejach. That's all :)

Imie me: Dariusz :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

A ja juz nie pamietam skad TO sie wzielo. Moze z The Simpsons, ale nie pamietam :]

mnih, dobra historyjka :] Obslinilem monitor ze smiechu :D! A co do imienia, To jestem Kacper, dla kumpli Kacper, dla rodziny Kacper a Dla kuzynki i cioci z anglii Casper :D

Ale powoli rozpowszechniam ma ksywke Itchy :D

Edytowane przez Itchy

72206429447c1f28e68cff.gif

teraz moja kolej a wiec ogólnie rzecz biorąc zawsze każdy namnie woła po imieniu no ale głupio wpisac jako nick swoje imie ..no i przypomnaiło mi sie ze jeszcze jak keidys garłem w juniorach mielismy słowackiego trenera a że często garm zbyt ostro i kosiłm wszytko co zblirzło sie do pola karne trenre zawsze mówil strong wery strong..aż do tej pory praktycznie zawsze na koniec sezonu dostaje najwiecej kartek to cos musiało cos w tym byc pozatym lubie chodzic na siłownie no i nieodpuszczam .a dodatek do Strong-fan--no bo jestem fanem wrestlingu proste!

458954520447d6ce7641a4.jpg