Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ja tu posprzątam (Polish Eagle)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mówili o nim że jest legendą , mówili że nie istnieje. W dzisiejszych czsach wiele się mówi , a nie wszystko jest prawdą. Wiele nie wypowiedzianych słów jest rzeczywistością , a szary jej kolor odzwierciedla życie. Ludziom potrzebny jest bohater , ludziom potrzebny jest symbol , ludziom potrzebny jest znak , by iść i walczyć dalej. Polacy , obywatele , uciemiężeni , czekają właśnie na tego jedynego bohatera odzwierciedlającego ich marzenia.

Na dachu wieżowca siedział ubrany w czerwoną maskę przypominającą twarz orła człowiek. Na wietrze łopotała jego peleryna w kolorach polski , czerwień to miłość a biel serce czyste. Mężczyzna ten przyglądał się ludziom idącym po chodnikach , jadących samochodami czy po prostu stojących i rozmawiających.

Ludzie , niczego nieświadom , niczego nie podejrzewający , cieszący się życiem. Nie wiedzą że nic im nie grozi , że widmo zła dawno uleciało stąd. Teraz gdy ich "Polski Orzeł" przejął obowiązki bohaterskie w kraju mogą spać spokojni. Tak , moim celem jest pomoc , niesienie pomocy wszystkim potrzebującym , wszystkim poszkodowanym i zapewnienie im obrony.

Mężczyzna rozmyślał tak , wiedział że noc dopiero się zaczyna i dopiero teraz tak na prawdę będzie miał okazję by się pokazać. Spojrzenie w dół i mężczyzna ruszył w dół wieżowca jak zwykły człowiek , po schodach a następnie windą. Ludzie spoglądali i wytykali na niego palcem , śmiali się , nie wiedzieli kto to , co to za błazen. Bohater ze spokojem znosił ich kpiny i wytykanie palcami.

To prości ludzie , winić ich za to nie można. Życie dostarczyło im wielu cierpień , niech Ci ludzie wyżyja się na mnie , niech zrozumieją że ktoś ich rozumie.

- Ludzie słuchajcie mnie. - mężczyzna stał na środku placu i zwrócił na siebie uwagę większości ludzi którzy tędy przechodzili , a że to lato już więc pomimo później pory sporo ich się zebrało. - Słuchajcie mnie szanowni obywatele tego pięknego kraju. Pewnie nie kojarzycie mnie , pewnie zastanawiacie się "Co to za błazen chowa się za maską?" , otóż błazen ten to wasz przyszły bohater , wyzwoliciel. Koniec z tyranią przemysłu i pieniądza. Nie wierzycie mi zapewne , widze to po waszych twarzach wykrzywionych w geście kpiny. Otóż ja jestem usposobieniem waszych barw i herbu narodowych. Biel to serce czyste , czerwień to milość a orzeł to siła i sprawiedliwość. - Polish Eagle spojrzał się po zgromadzonych , pokiwał jedynie głową czując się głupio , ludzie śmiali się i wytykali go palcami , parę osób nawet zrobiło zdjęcia. Wnet , nagle krzyk kobiety i poruszenie. Jakiś mężczyzna zaczął uciekać z torebką w dłoni. Bohater wnet ruszył w pogoń. Szybkość i wyćwiczenie naszego bohatera sprawiły że szybko dogonił zbira. Ten choć próbował zaatakować nie dał rady. Biało czerwony orzeł złapał bandziora w Polish Lock i uniemozliwił mu dalszą ucieczkę.

- Stój łotrze , jak widzisz kradzież nie popłaca. - Bohater podniósł łotra i pogonił go by ten się tutaj już nie zbliżał. - Ludzie , widzieliście próbkę moich zdolności , uratowałem dobrobyt pani której ten rabuś ukradł torebkę.

- Pozwoliłeś mu odejść!! - Słychać było niezadowolenie tłumu.

- Będzie dalej kradł!

- Co z Ciebie za bohater?

- Wynoś się z tąd!

Tak na prawdę jedyną osobą która mu podziękowała była kobieta której rabuś chciał wyrwać torebkę. Polish Eagle zasiadł na ławce w parku i spoglądał na rozchodzących się ludzi. Spoglądał w niebo zastanawiając się co zrobił źle.

Co zrobiłem źle? Maska jest świetna , peleryna z najlepszego materiału , schwytałem łotra ale nie przewinił tak by zrobić mu krzywdę. Wszystko czego pragnąłem legło w gruzach , chciałem szacunku , chciałem tylko pomóć , dać coś tym ludziom czego im potrzeba...nadzieje.!

Polish Eagle nawet nie zauważył jak podszedł do niego mężczyzna odziany w czarny stylowy garnitur. Bohater spojrzał się na niego.

- Witaj , jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności. - Powiedział mężczyzna siadając obok Biało czerwonego orła. - Tak pod wrażeniem że nawet mam dla Ciebie propozycje , można powiedzieć że i rade , chcesz posłuchać?

- Od rad nikt jeszcze nie zginął. - Nasz bohater odpowiedział spokojnie i spoglądał się na mężczyzne z rosnącym zaciekawieniem kto to.

- Cóż pozwól że się przedstawię , nazywam się Piotr Balicki i jestem prezesem federacji HVW , High Voltage Wrestling. Jesteśmy poczatkującą federacją i szukamy talentów , wpadłeś mi teraz w oko , Twoje nie naganne umiejętności pomogłyby mi w rozwoju federacji.

- Wrestling? Przecież to sport walki , nie zamierzam nikogo krzywdzić nawet jeśli to walka fair play. - Bohater najwidoczniej zachmurzył się.

- Ale...jest wiele osób w tej federacji które są złe , rozumiesz? Szerzą chaos , twierdzą że ból , cierpienie i inne złe metody pomogą im dojść do celu , nie dbają o innych. - Piotr Balicki przyglądał się swojemu rozmówcy , zdał sobie sprawę że trafił w dziesiątkę. Polish Eagle wpadł w zadumę , Balicki dał mu czas do namysłu , zostawił wizytówkę i odszedł.

Zło? Wrestling? Czy to ma sens? Jestem bohaterem który ma walczyć ze złem na ulicach , bohaterem która miał dawać nadzieję młodym pokoleniom. A teraz mam propozycję walk , brutalnych? Ale za to mogę spróbować nawrócić parę owieczek które zabłądziły. Będę mógł pokazać się w ... telewizji i pokazać się polakom , obywatelom że walczę w ich imieniu , że daje im nadzieję , że jest ktoś kto poświęciłby się dla ich dobra.

Polish Eagle chwycił wizytówkę i odszedł w kierunku taksówek , cóż może i jest bohaterem ale nie zna całego miasta na pamięć. Po pokazaniu wizytówki taksówkarzowi został przewieziony do siedziby HVW. Wszedł do budynku czując na sobię ciągłe spojrzenia ludzi , ochroniarzy czy nawet sekretarki.

- Droga pani , proszę powiedzieć że Polish Eagle przyszedł do pana Balickiego - powiedział spokojnie , nie musiał czekać nawet minuty , gdyż głos w słuchawce sekretarki nakazał wejście do swojego biura. Biało czerwony orzeł podążył spokojnie w kierunku pomieszczenia.

- Cieszę się że się zastanowiłeś "bohaterze".

- Nie potrzebuje pieniędzy , chcę tylko dostawać walki z tymi "złymi" , z tymi którzy łamią prawo , z tymi.... - Polish Eagle spojrzał się w ekran telewizora który stał w pokoju prezesa Balickiego i ujrzał fragmenty poprzedniej gali , przede wszystkim rzucił mu się w oczy pseudo patriota "Husar" , tak go wołali. - Co to a raczej kto to do licha jest? Czy on nazywa się patriotą?

- Cóż , to jeden z tych gorszych , przechodząc do sedna , kontrakt... - Prezes Balicki urwał w połowie słowa widząc reakcje Polskiego Orła , ten chwycił długopis , przeczytał szybko warunki i podpisał , nie patrząc nawet na sumę którą będzie dostawać. Bez słowa wyszedł z biura zostawiając za sobą prezesa Balickiego który na twarzy miał uśmiech zwycięstwa.

Patriota , który tak się zachowuje to nie patriota , to zwykły zbir , łotr , zwykły śmieć który muszę sprzątnąć , zwykły chłystek który uważa się za kogoś lepszego bo czuje się polakiem , nasz naród jest wspaniały , ale to jest wbrew zasadom. Nie pozwolę na to , nie pozwolę na takie zachowania.

- Ja tu posprzątam... - Dało się tylko usłyszeć gdy bohater wychodził...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

1

• ajfan

1

• The Icon

1

• Gracjano

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak na pierwsze RP to mi się podobało , mamy bohatera w federacji :D

RP świetny teraz już mogę zapomnieć o walce w HVW, ale zostaje PG.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

hmm bardzo mi się podobalo Twoje RP...i duży plus za motyw bohatera :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Jak na debiutanta to wypadasz świetnie. Trzeba przyznać że bardzo dobrze ukazałes kilka cech naszego narodu. Trzymaj się tego a masz szansę na sukcesy.