Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Johnny Thornpike / Thorn Mouth #3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

17 Maj 2008 Łódź HVW Under Pressure III

Gdzieś w szatni , po walce Johnnego i Mamoru.

Thornpike i Mamoru świętują swoje zwycięstwo dość głośno. Thornpike co rusz dolewa drinki do szklanki Króla. Ten nieświadom tego że staje się coraz bardziej wstawiony pije ile się da. Johnny również nie był święty i również opijał swoje przekonujące zwycięstwo.

Johnny Thornpike : No , królu , wygraliśmy , nawet przyznam że trochę mi pomogłeś. Cóż poradziłbym sobie bez Ciebie , a nawet bym to zrobił lepiej. - Johnny spogląda się na Mamoru który nie wyglądał na zadowolonego.. - Ale za to królu jaka zabawa we dwóch. Trochę rozróba , nie denerwuj się człowieku , kurwa powiedziałem nie denerwuj się dobra? Rozumiesz że są tylko dwie osoby w tej federacji zasługujące na pasy mistrzowskie , wiesz o tym? To jesteśmy my? Ja i Ty , przygarnąłem Cię. Mamoru , zrozum że to My , stanowimy przyszłość.

Rozległo się pukanie do drzwi , Thornpike uspokoiwszy wciętego króla podszedł do drzwi. Stała w nich młoda i śliczna Klaudia Potocka.

Johnny Thornpike : O widzę że Hooters w końcu zawitali w moje progi , wejdź laleczko i skosztuj prawdziwego mężczyzny.

W drzwiach pojawił się Mamoru , pijący już z gwinta butelkę wódki , Johnny widząc to pokiwał głową.

Mamoru : Czy...czy będziesz moją królową?

Klaudia Potocka najwyraźniej zmieszana nie wiedziała co odpowiedzieć.

Klaudia Potocka : Obawiam się że nie mogę.

Mamoru : Jak to nie możesz? W takim razie , zostaniesz moją niewolnicą, tako rzecze król , ponieważ ja jestem królem , wiesz o tym? Każdy o tym wie , chrzanić królową Anglii , choć była z niej niezła dupa za młodu , chrzanić królów innych państw , liczy się tylko ja...

Johnny Thornpike : ...Johnny Thornpike , liczy się tylko Icon. Tak wiemy królu , a więc Klaudio , bo nie tak masz laleczko na imię? Co Cię tu sprowadza?

Klaudia Potocka : Chciałam zapytać jak się czujecie po zwycięstwie nad waszymy przeciwnikami Gotixem i J.J.J ?

Johnny Thornpike : To oni się tak nazywali? To sprawiliśmy im tylko przysługę zmiatając z tego ringu , Boże , Gotix? - Johnny wybuchł śmiechem. - Wątpię by pamiętali co się stało? A jak my się czujemy? Jak widać świetnie , moglibyśmy walczyć już dziś następna walkę , ale tak na prawdę nie ma dla nas godnych przeciwników , coś tam jeszcze Nicky Damage i The I.O.O.T pokazują ale i tak są daleko w tyle.

Mamoru : Myślę , że oni chcieli się pokłonić , tak pokłonić. Tylko że Król pomimo swojego dobrego charakteru kazał swojemu słudze sprawdzić czy dobrze się pokłonili , sługa zauważył że źle , prawda Johnny wierny sługo? Tak wiem , jestem zbyt dobry , ale jak ktoś się nie kłania to wpadam we wściekłość taką wściekłość że aż...

Johnny Thornpike (cicho) : W taką wściekłość że aż korona w dupie to za mało by Cie powstrzymać. (już głośniej jak Mamoru się na niego spojrzał.) W taką wściekłość że Mamoru , król Mamoru , nie patrz się tak na mnie musiał wraz z moją olbrzymią pomocą sprać parę tyłków.

Klaudia Potocka : A jakie następne plany? Następna gala odbywa się w Gdańsku.

Johnny Thornpike : A to świetnie , cholera wyśpię się , w moim mieście w którym zamieszkałem , to nie Nowy Jork , ale też dobrze. Czyli Gdańsk , a plany? Pierw to by ten duży za mną wytrzeźwiał. - Johnny spojrzał się przez ramię. - Nie Mamoru kurwa już wystarczy!! Ekhm , Klaudio możesz już iść , wiem że mnie pragniesz ale to nie czas i miejsce.

Bez zbędnych słów Johnny zamknął przed Klaudią drzwi i pośpieszył by odebrać Królowi kolejną butelkę. Tak skończyła się ta zabawa , Johnny niestety musiał odwieźć nie przytomnego króla gdzieś do hotelu a sam wracał do swojego kupionego apartamentu , w Gdańsku...kolejnym przystanku HVW.

20 Maj 2008 Gdańsk - Długa

Johnny Thornpike spokojnie tego dnia wyszedł ze swojego luksusowego apartamentu i poszedł się przejść , zwykle nie wychodzi tam gdzie tłum ludzi mógłby go bezkarnie dotykać ale tego dnia czuł taka potrzebę. Wyszedł i spokojnym krokiem udał się w kierunku głównej ulicy Gdańska , ulicy Długiej. Wchodząc na nią rozglądał się wkoło.

Johnny Thornpike : To nie możliwe , pomimo że Nowy Jork jest o wiele lepszy , to taka ulica mogłaby być w moim mieście.

Nie krył swojego zadowolenia po tym jak kupił parę pamiątek , niestety porozumieć się po Angielsku w tym kraju jest niesłychanie trudno i Johnny trochę nerwów stracił. Jednak zobaczywszy dziwny samochód ciężarowy od razu się uspokoił. Był to samochód HVW. Widać było kręcących się wokoło niego ludzi w koszulkach z napisaem High Voltage Wrestling , Johnny podszedł do nich.

Johnny Thornpike : Co wy tu robicie? Zagracacie tym gównem drogę.

Pracownik HVW : Gównem? Uważaj kolego o czym ty mówisz , za kogo Ty się uważasz? - Pracownik dopiero podszedł do Thorn Mouth'a i dopiero zrozumiał do kogo mówi. - Panie Thornpike , ja nie poznałem pana , to...eee , to pewnie przez te słońce co tak mocno daje po oczach. He he. - Johnny w tym czasie spojrzał się w górę gdzie chmury zasłaniały widok. .

Johnny Thornpike : Chmury , widok? Cóż ładna bajeczka , dobra nie ważne Ty kupo gówna , powiedz mi co tutaj robicie , albo nie , sam się domyślam , nie potrzebny bałagan? Gala dopiero za łochocho i jeszcze trochę a Wy już tutaj? Co reklamy umieszczacie Ci ludzie nie wiedzą co to wrestling to skąd mają wiedzieć co to HVW , bo co zrobiliśmy trzy gale? W tym niegościnnym kraju dla tego sportu ludzie przychodzą na galę by zobaczyć co to jest? Myślą że to box czy inne judo. A jak przychodzą Ci którzy coś tam wiedzą na ten temat to maja transparenty Rey Mysterio czy dalej HHH. Co to do kurwy ma być? I co te wasze reklamy czy inne marketingi mają pomóc?

Pracownik : Ale to nakaz od szefa.

Johnny Thornpike : A ja mówię że to gówno daje , ale cóż jak płaci to róbice swoje.

Johnny odchodzi od pracowników i podchodzi do niego jakiś człowiek , Johnny nie spoglądał na niego szedł dalej , rozmyślając.

Człowiek : Przepraszam , panie Thornpike mogę autograf.

Johnny nawet nie spojrzał na typa.

Człowiek : No Panie Thornpike...

Johnny odwraca się by już uderzyć natręta by widzi że to Mamoru przed nim staje.

Mamoru : No widzę że ostry dzisiaj jesteś, ale widzisz Johnny uważam że źle postąpiłeś. Nie możesz łamać tak ducha każdego z którym się nie zgadzasz , to wolny kraj , wolny świat niech myślą co chcą , niech mają marzenia których nie możesz łamać?

Johnny Thornpike : Skończyłeś już pierdolić te farmazony Mamoru? Marzenia? Wolny kraj , wolny świat? Wszystkim rządzi pieniądz , wszystkim kierują firmy , szefowie , rząd. Nie ma marzeń , są tylko pieniądze , rozumiesz pieniądze! A zresztą z Twoją ideologią jest coś nie tak.

Mamoru : Mów jak uważasz , a pierw sprawdź to. - Mamoru pokazuje mu ulotkę reklamową HVW Under pressure IV gdzie zostały podane walki w tym walka Thornpike & Mamoru vs Damage & Husar. - Widzisz mamy walkę sam przed chwilą to zobaczyłem , walczymy z nów jako zespół , jesteśmy królami ringu nie uważasz?

Johnny Thornpike : Damage i Husar , czyli walczymy z tym nadpobudliwym skurczybykiem i przerośniętym dresem który nawet nie wie co to była Husaria. -Chwilę się zastanawia.- Dobra ja też nie wiem ale nie jestem zasranym polakiem. Dobra Mamoru potrenujemy później , trzeba obejrzeć powtórki z ich walk , z tego co wiem to ten wielki przygłup nie wygrał żadnej walki i dobrze , podtrzymamy jego streak , a Damage , cóż poradzimy sobie , w końcu I'm The Icon and they have nothing to do with it....

Thornpike i Mamoru rozdzielają się i idą w swoje strony...

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• AGNKP

1

• Ja Myung Agissi

1

• The Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Piekielnie ładnie :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kurde, ani u Ciebie ani u KoK'a nie ma konkretnej gadki do przeciwnia, tego mi zabrakło, bo chciałem poczytać jak ktoś ładnie jedzie Nicky'ego a tu nic... Reszta ładnie, składnie i spoko :P

16476371734edf391100c30.jpg

W sumie zabrakło dobrego speecha. Dla mnie, trochę za dużo Mamoru. Ale ogólnie to dobre RP, choć ostatni mi się bardziej podobał.