Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czarne Skrzydła na drodze Trucizny...(Venomus)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Under Pressure #3...

VENOMUS! VENOMUS! VENOMUS!- po całej hali rozlegało się wołanie podnieconej publiczności.

Venomus po zwycięstwie (ze spora zasługa IOOT'a) stoi na środku ringu i tauntuje wraz z publiką.

" O to właśnie chodziło! Po to zostałem wrestlerem, by publika była zadowolona...cudowne uczucie!"- przez mózg Poisona przewijały się radosne myśli.

Przeskoczył z werwa przez liny i począł powoli zmierzać w stronę wyjścia. Przybijał licznie piątki i 2 sweet signy. Z bananem na ryju kierował sie do swej szatni. Czas to uczcić...

W szatni czekał już Andy wraz z szampanem- tym razem prawdziwym. po kilku minutach drinkowania Ven looknąl na TV. Jakież było jego zdziwienie gdy na zakończenie walki Chris& Jupek Vs TuanX i Stabber zobaczył Biauyego- heh, czyli wujek Psycho wrócił do gry. Robi się coraz ciekawiej pomyślał Poison.

Apartament Venomusa, Poznań

Ven własnie leżał sobie wygodnie rozparty na kanapie i serfował po necie. Dokładniej to po nowo utworzonej stronie www.highvoltagewrestling.pl, na której Balicki od teraz umieszcza karty na następne gale.

_______ UNDER PRESSURE #4___________________

Venomus vs Izzy "Black Wings" Nilsen

-A więc on stoi mi na drodze do IOOT'a i pasa Polish Championa...

Poison wyciągnął komórę. -Andy? załatw mi czas antenowy w HVW TV. Musze zrobić mały spocik reklamowy...

Kilka dni później...

W HVW TV właśnie kończyła sie powtórka ostatniej gali UP...Nagle ekran zrobił sie cały czarny. Nagle pojawia się para czarnych skrzydeł otoczonych jakąś duchową, blada poświatą...Gdy skrzydła zdają się prawie wylatywać z ekranu nagle momentalnie opadają. Sączy się z nich jakiś zielony jad, trucizna...

Błysk i wśród mroku widać sylwetkę...na tle ciemności wybijają się dwie zielone gwiazdy.

- Uskrzydlony Czarny Aniele, latasz sobie beztrosko i nawet nie wiesz, że wkrótce czeka cię zagłada...zamierzam wpompować w te twoje skrzydełka tyle jadu, że milion kobr by nie wystarczyło...myślisz, że możesz stać mi na drodze do Pasa? Myślisz, że zagrodzisz mi dostęp do IOOT'a? Nie ma mowy ty żałosny księciu ciemności. Stary dobry Poison prędzej da się pokonać staruszce niż takiemu śmieciowi. Szykuj się na ogromne pokłady bólu i cierpienia, szykuj się na gorzki smak porażki, coś co będzie towarzyszyć ci do końca twoich bezwartościowych dni...szykuj się na amputację bo zamierzam podciąć ci skrzydła. A będzie to bolesna amputacja.

YOU WILL FEEL THE VENOM!

Nagle ekran gaśnie by po chwili pojawiły się jadowito zielone napisy: Still Venomizing! Na Under Pressure #4!

Under Pressure #4, Gdańsk

Venomus, gotowy do walki siedział w szatni na kilka minut przed pojedynkiem.

Z racji tego, że Big V się nudził postanowił się rozerwać. Chwycił kij bejsbolowy który Andy zawsze zabiera na galę na wszelki wypadek i stanął naprzeciw lustra...

- Hm, a gdyby tak zmienić trochę wizerunek? Bejzbol czarny nie pasuje trochę do gwiazd...Może malować facjatę na biało z czarnymi akcentami jak gość z "Kruka"? Do tego jakiś czarny płaszcz, mroczne spojrzenie i jakieś jadowite stworzonko na kostiumie...skorpion?- po chwili jednak się skrzywił.

- Niee....kto by chciał tak wyglądać? Mogę się założyć, że ludzie by tego nie kupili a jak debilnie by to się komponowało? Poza tym mam wrażenie, że to już gdzieś było...-

Rozważania przyszłego Polish Championa przerwał dzwonek oznaczający, że pojedynek zaraz się zacznie.

Przy wejściu na arenę Ven czekał na entrance theme i w międzyczasie lookał na transparenty. Dominowały takie jak: "Jarzeniówki rulez!, "Venomized!", "I love Children of Sensi, they're Psyched!" i inne takie.

Nagle zaczęło się. Pierwsze akordy Kiss of Judas...

- No dobra, czas połamać parę chicken wingsów i czekać na pojedynek z PBA...- Ven rzekł cicho do siebie po czym wyszedł do publiki która zaczęła wariować. I to zanim kilka fanek rzuciło sie na rzuconą w publikę koszulkę z "Feel The Venom"

Zapowiadała się ciekawa noc...

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Venomus

2

• pablo modjo

1

• damiandziki

1

• IOOT_DZIKO

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ven , coś cieniutko tym razem , czyzby brak weny , czasu albo coś obok tego ?

915802072594e34bce782c.jpg

Też sądzę że twoje poprzednie RP były mocniejsze ;-) Ale bez przesady Dziko, jest dobrze :) Dobry motyw z skrzydłami muszę przyznać :) Wzmianka o tym makijażu mi się nie podobała trochę... chłopie użyłem to wczoraj w moim RP 8) Peace i niech wygra lepszy :)

8363302634890420816486.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Cóż była szansa na walkę o pas :D

IMO krótko, mały speech i jakoś tak nic ciekawego tym razem. Ostatnio było lepiej.

16476371734edf391100c30.jpg

Heh, przyznam, że 3 godziny po napisaniu erpozki miałem pociąg do Karpacza (z którego dopiero co wróciłem) więc czasu za dużo nie miałem.

Wzmianka o tym makijażu mi się nie podobała trochę... chłopie użyłem to wczoraj w moim RP 8) Peace i niech wygra lepszy :)

Co do makijażu...porównanie Vena do Stinga kołotała mi się w łepetynie od jakiegos czasu i akurat nadarzyła sie okazja. Ofkorz niech wygra lepszy!

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg