Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Night of the Champions

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mi już Dibiase jr. "przypadł do gustu" (nie jestem gejem :P) chodzi oczywiście o prezentowanie się przed publiką i ogólne zachowanie... wydziałem jakieś tam urywki jego walk i nie jest źle :) pozatym jego kończącą akcją(chyba) jest cobra clutch (coś ala sgt. slaughter) :) a więc myśle że będzie ciekawa walka ale nie przewiduje jakoś czystego zakończenia... wydaje mi się że Cody kopnie w zad Holly'ego i z Tedem połączą siły... DH Smith odszedł na Smackdown! a więc napewno nie on będzie partnerem DiBiase... ;] tak sobie myślę że może Killings albo Helms?(czy on wogóle jeszcze wróci?) WWE musi czymś zaskoczyć wkońcu :)

Niechce mi się rozpisywać na temat każdej walki ale ogólnie NoC zapowiada się wręcz genialnie jak na ostatnie PPV, i już nie moge sie doczekać poniedziałkowego ściągania :D

może tak po krótce:

Punk nie wykorzysta walizki, Triple oraz Edge obronią pasy (ewentualnie pas straci Triple H) i w zależności od wyniku walki Triple H vs Cena, pas zachowuje/traci Kane, Jericho zapewne w walce z Michaelsem broni tytuł (przy pomocy super ekstra mega mocnego Cade'a) Matt broni pas bez problemu, Mickie również broni tytuł, Natalya zdobywa :) Tag Team (SD!) oby nie karzełek! OBY!, stawiam na M&M's :D

Nie polecam zbytnio oglądania gali na żywo... lepiej poczekać pare godzin i ściągnąć chociażby wersję NSV :)

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron
  • Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miszcz_94

16

• nttn

8

• weedhead

8

• -Raven-

7

Top użytkownicy w tym temacie

pozatym jego kończącą akcją(chyba) jest cobra clutch (coś ala sgt. slaughter)

E? Chodzi chyba o cammel clutch? Czyli Steiner Recliner dla fanów WCW :D

Edytowane przez Venomus

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_DiBiase%2C_Jr.#World_Wrestling_Entertainment_.282008-Present.29

spójrz na jego akcje :) chociaż niewiem czy wiki to wiarygodny informator :D

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

To jeden i ten sam cios po prostu pod innymi nazwami :)

8363302634890420816486.jpg

WHC - myślę że Edge straci pas na rzecz Batisty i nastąpi wymiana pasów między rosterami.

WWE champ - Trypel obroni pas. Tak jak napisałem wyżej może nastąpić zmiana pasów w rosterach.

WWE TT - Mam nadzieję że Miz i Morrison obronią pasy. Może Finlay zasługuje na pas ale nie z partnerem karłem.

World TT - Dibiase jr. i nie wadomy partner zdobędą pasy. Cody i Holly nie pasują do tego tytyłu. Chyba że Holly i Cody obronią pasy, a potem Cody odejdzie od Hardcora i przyłączy się do Dibiase'ego i wtedy zdobędą pasy.

Women's Title - Mickie obroni.

Diva's Title - pas nie potrzebny, jakby divy z wszystkich rosterów nie mogły walczyć o jeden pas. Ale i tak stawiam na Natalie.

ECW Title - Kane mógł by obronić pas, tylko że jest w Rawie. Pewnie pas zdobędzie Henry.

IC Title - Y2J mógłby walczyć z Jeffem Hardym. Jeff by wygrał i wziął pas do SD! a zamiast IC na Rawie byłby Ecw Title. A wszyscy z ECW walczyli by o US Title, jeden pas starczy jak na tak mały roster.

US Title - Liczę na wygraną Matta.

A przy okazji. Czy ktoś mógłby podać kanał na jakim będzie NoC w SopCast.

Ja na NoC obawiam się jednego. Żeby Y2J nie walczył z Mysterio o pas :/

Powiem krotko: gala slaba. Podobaly mi sie jedynie walki o WHC i WWE Title. To jedyne pojedynki, gdzie byly jakies emocje. W miare OK byla tez walka o IC, choc dobor przeciwnika dla Y2J wg mnie zupelnie z dupy. O reszcie mozna zapomniec. Kiepscizna.

O bez kitu ;) I widzicie :P Mówiłem że Mark Henry zdobędzie pas ECW !

Tylko dziwię się dlaczego przeszedł on z powrotem do ECW :???:

RAW teraz w ogóle nie ma się czym chwalić :P Może chcą zrobić z pasa IC typ pasa WWE lub WHC ?

It's Easy Bein' Sleazy

No tak gala nie zachwyciła, najlepszą walką była Y2J vs Kofi naprawde bardo zaskoczyli mnie Kingstonem jako contenderem do IC no i wygrana po tak dobrym matchu. Bardzo emocjonujące były też walki o WHC i WWE. Zdecydowanie najgorszą walka była o US Title Matt vs Chavo na ktorej opadały mi ręce. Women's Title to początek roll-upów jednej i drugiej a potem było jak było. Diva's Title poszedł się je**ć. W World Tag Team Championship bez zadnych niespodzianek bylo to do przewidzenia. ECW Title tak samo do przewidzenia jestem ciekaw jak Henry bedzie spisywal sie jako mistrz.

Ocena: 5/10 - i nawet CM Punka nie dali :/

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Pytanie do tych co już oglądali: co z pasem Div? Bo z tego co czytałem raport, to walka się nie odbyła. Wie ktoś?

Tak walka się nie odbyła i najprawdopodobniej odbędzie się na którymś z tapingów SmackDowna moze w tym tygodniu.

Gala jak na razie taka sobie bo tylko widziałem zdjęcia na wwe.com, jednak już ściągam galę więc zobaczę pełne walki. Wyniki było do przewidzenia, jednak 4 sprawy:

1. Skoro HHH wygrał to wwe pas zostaje na smacku?

2. Skoro Edge obronił pas to też zostaje na smacku?

3. Trzeci punkt nawiązuje do 1, 2. Nie mogą być WWE i WHC na Smacku jednocześnie więc pewnie HHH przejdzie poraz kolejny na RAW?

4. Po jaką cholerę dali Marka Henrego na ECW...

#edit

xd HHH na RAW, srr

Edytowane przez avenged
...Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi...

17368439564866771abe689.jpg

1. Skoro jest na SD! i obronił swój pas to tytuł zostaje na SmackDownie.

2. j/w

3. EEE On już jest na Smacku.

4. No co komuś należy się puush od czasu do czasu a nie tylko Jobber i "Ju Kant sii miii" albo "Tajm tu pleii de gejm"

Pomijając wszystkie kwestie formalne związane z Draft'em, jedyne co mnie boli to sposób w jaki zorganizowano walkę między Edge'em a Batistą. Konkretnie fakt że walce tej sędziował Chavo, którego obiektywizm można porównać do obiektywizmu Edge'a gdy sędziował podczas walki między Chavo a Batistą.

A pamiętacie tą walkę między Batistą a Umagą z 27 czerwca ? Gdy tylko Batista zaczął wygrywać, od razu rzucili się na niego Edge, Hawkins, Ryder i Chavo. Razem z Umagą, w pięciu, o mało go nie wykończyli. Na szczęście Triple H przybył z pomocą.

Undertaker'a zgubiło to, że w przeciwieństwie do Batisty, zawsze działał sam i nie mógł się spodziewać od nikogo pomocy. Sam sobie był winny. Batista i Triple H wspólnie mają pewne szanse w konfrontacji z La Familia.

Mam pytanie są gdzieś na stronie wyniki tej gali?