Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nigdzie i wszędzie (Jack "Avos" Ross)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Amol...

Protos...

Kaka Demona...

Mielec, Godz. 21.00

Koncert zespołu Behemoth już się kończy. Ludzie zostają na ich ostatnią piosenkę...

W dali słychac głośne jęki...

Głos 1 : Kur*a ale mnie jaja bolą

Głos 2 : Już tak nie jęcz...

Głos 1 : Ku*wa nie jęcz tak ??? Pokaże Ci co on mi zrobił

(Głuche głosy ... jakby kopnięcia)

Głos 2 : Moje klejnoty ... Jack już wiem jak się czujesz

Jack (Był to Głos 1) : Wiesz co zrobic, żeby nie bolało Zenek ??

Zenek (Głos 2) : Wiem co ... poleje spirolem może zadziała ...

Jack : Ale ty jesteś głupi ... chcesz zebym ci pokazał jaja pedale ??

Zenek : Przecież wiesz, że zawsze miałem ochotę do mężczyzn...... AAAAAAA KURW...DEEEEE TEN SPIROL NA SERIO PALI MOJE KLEJNOTY !!!!

Jack : Mówiłem Ci żebyś nie robił tego ... Kur** patrz kto tam idzie ... ten Iron ... Za nim...

Po dziesięciu minutach

Zenek : Zwiał nam ... Cholera

Jack : Jakby wtedy mnie nie przewrócił na tego sędziego to bym miał szansę wygrac...

Zenek : Nie przejmuj się przeszłością ... teraz masz ważniejsze sprawy na głowie jak walki z Flying Man'em

Jack : A kto to wogóle jest ??

Zenek : Chyba jakiś nowy ... Już widziałeś co nowi potrafią zrobic ... nie nie doceniaj ich ...

Jack : Ale przegrałem przez moją głupotę ... Jeszcze w takim meczu ...

Zenek : .... Koncert już się skończył ... Wracajmy do domu ... jutro o 16:00 się spotkajmy

Jack : Spoko ... Nara

Godzina 22:30

Avos szedł spokojnie przez miasto kiedy jakiś buc zagrodził mu drogę, zobaczył, że jest trochę wyższy od niego i lepiej zbudowany...

Avos : Uważaj jak chodzisz buraku ...

Człowiek : Coś ty kurduplu powiedział ??

Avos : Umyj uszy...

Człowiek : Ty mały ...

Dalszej części zdania nie usłyszał ponieważ stracił przytomnośc przez rzuconą w niego cegłą lub jakimś innym przedmiotem. Obudził się nie wiadomo kiedy i gdzie. Był w ciemnym pokoju, czuł, że jest uwiązany drutem kolczastym.

Głos 1 : Idź mi z drogi

Głos 2 : Spokojnie szefie...

Drzwi pod wpływem mocnego kopnięcia otworzyły się...

Zamazany człowiek : A więc to jest nasz gośc.

Avos skądś znał ten głos

Zamazany człowiek : Miło Cię znowu widziec Jack

Avos sobie przypomniał ... To był jego kolega z bractwa Wiktor. Miał Krótkie włosy był niski i chudy.

Avos : Wiktor stary dlaczego tak swojego kumpla traktujesz

Wiktor : Bo widziałem jak przegrałeś ty cioto

Avos : Nie przesadzaj to była moja pierwsza walka chociaż dobrze mówisz, że narazie ciota ze mnie

Wiktor : ROZWIĄZAC GO ... TYLKO OSTROŻNIE.

Avos : Dzięki stary

Wiktor : Nie ma sprawy ... A ten Flying Man to nikt inny jak tylko kolejny nowy ... Pamiętam jak przyszedłeś pierwszy raz do bractwa też taki byłeś ... Ale ja znam Flying Mana ... Może nie jest za silny ale walczy jak zawdowiec Ma 188 cm wzrostu więc jesteś "trochę" wyższy od niego i też trochę cięższy ale uważaj bo on uprawia przeróżne sporty o których się tobie nawet nie śniło...

Avos : Która godzina ?

Wiktor : Ty się lepiej pytaj gdzie jesteś ... Dobra jesteś w Gdańsku i...

Kamień rozbił szybę, zaczęły się odgłosy strzelania

Wiktor : Wychodź tylnymi drzwiami masz 2 godziny go gali ... nie spóźnij się ... CZAS TO WYGRAĆ

Avos prawie dostał kulką w głowę

Wiktor : Masz swoje rzeczy Uciekajjj

Avos dotarł do Hali w Gdańsku. Był pod wrażeniem, kiedy spotkał swojego przeciwnika ...

Z daleka popatrzyli sobie groźnie w oczy, podali ręce i ruszyli w strone hali ...

Flying Man : Miło mi Cię poznac

Avos : Przeciez widzieliśmy się już przy hali przedwczoraj albo kiedyś kiedy to tam było ... ale nie nawiązuje nowych kontaktów.

Poszli oboje do swoich szatni.

Godzina przed galą

Widzimy Jacka w szatni skaczącego, podnoszącego ciężary, chodzącego po ścianach itp.

Ktoś puka do drzwi

Ulotki. Oświadczył miły głos. Avos otworzył drzwi i dostał pięścią w nos.

Hahaha ... Jakieś śmiechy... Ludzie którzy go pobili poszli a Avos leżał nie przytomny na ziemi.

Dziesięc minut przed galą

Avos usiadł na ziemi, odgarnął sobie włosy z oczu aby zobaczyc gdzie jest. Przypomniał sobię, że dostał w nos

- Mój biedny nos ... Zawsze muszę kur** dostawac ... czy nigdy nie mogę komuś dowalic ?

Nie no coś trzeba z tym zrobic ... wiem, po walce (i w tym momencie wyciągnął swoje pisneski) coś się z tym zrobic - Powiedział śmiejąc się ironicznie...

Jack stanął pod drzwiami wejściowymi. Słychac jego entrance theme i spokojnym krokiem wchodzi na halę. A w myśli powtarzał IT'S TIME TO WIN !!!

Edytowane przez Avos
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avos

2

• Amarru

2

• estevez

1

• pablo modjo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No no dobre RP.Idzie ci coraz lepiej 8/10. :P

• Styl:  Klasyczny

WoW! nie wiedziałem że u kogoś uzyskam dobrą ocenę :P
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Amarru, ..... co Ty piłeś? :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Generalnie to wszyscy młodzi popełniacie ten sam błąd, a raczej kilka błędów.

Przede wszystkim skup się na 2, maks 3 sytuacjach i opisuj je konkretniej, zamiast przedstawiać plan całego dnia. Przez takie pisanie, niczego nie opisujesz szczegółowo, a co za tym idzie wypada to marnie. Sceny są banalne, z reguły sprowadzają się do tego, że: ja zbiłem kogoś napotkanego na ulicy, ktoś zbił mnie. Więcej inwencji.

Drugi spory błąd to prostactwo dialogów. Rozumiem, że może być taki gimmick, ale niech chociaż inni uczestnicy RPa będą bardziej rozgarnięci.