Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Weekend (The Flying Men first in HVW RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A więc to mój pierwszy RP, mam nadzieje że nie będzie tak źle.

Na początku chciałbym przybliżyć trochę postać:

Jacob (dla przyjaciół) jest bardzo głębokim człowiekiem. Jest normalnym zwykłym człowiekiem szarego świata ale jest w nim cos niezwykłego: są to jego umiejętności. Jest on wspaniały w rzeczach typu: parkour, breakdance, oraz w rzeczach gdzie liczy się sprawność fizyczna. Psychicznie nie jest też jakimś maniakiem, lubi poznawać nowych ludzi. Ma zasady o których za chwilę.

Jest porządnym człowiekiem który nie posługuję się innymi ludźmi jak zabawkami. Potrafi być też duszą towarzystwa. (ale nie jest słodki do wyrzygania jak niektórzy w WWE).Nigdy

nie dobija przeciwnika, po walce stara się podać rękę opponentowi, lecz ten nie zawsze ją przyjmuje. Jest miłym młodym (19 lat) przystojnym człowiekiem. Ma on ok.170 cm wzrostu, waży nie dużo bo tylko 70 kilo. A teraz trochę sceny z życia The Flying Mena.

Sobota:

Mr.Highfying wstał ja zwykle wcześnie bo o 7.00 rano.

Jacob-: No cóż kto rano wstaje temu Pan Bóg daje-pomyślał włączając TV.

W telewizorze zobaczył stacje Polmat (prawa autorskie zastrzeżone), lecz przełączył na… oczywiście HVW TV. Zbigniew Wierzchowski słynny reporter

Wierzchowski: Witam w programie HVW o nazwie HVW Magazine, dziś goszczę u siebie samego wspaniałego prezesa HVW. Przed państwem: Piotr Balicki.

(brawa w tle)

Piotr Balicki: Witam

Mr. Highflying uważnie się przygląda.

Wierzchowski: Miło mi pana gościć u nas w studiu, ale przejdźmy do rzeczy przecież to wywiad.

Piotr Balicki: Dobrze niech pan pyta.

Wierzchowski: A więc federacja ma podobno zatrudnić nowych zawodników czy może pan coś o nich powiedzieć.

Balicki: Owszem nawet razem z Ekipą HVW przygotowaliśmy film reportażowy.

Wierzchowski: A więc zobaczmy

Jacob podszedł bliżej TV i z uwagą przyglądał się filmowi

The Flying Men: No zobaczymy, pamiętam jak kazali mi zrobić kilka tricków do migawki zaraz to zobaczymy.

Film się zaczął wyświetlono ksywkę któregoś z nowych wrestlerów i za chwilę pokazano co potrafi.Sytuacja powtórzyła się jeszcze kilka razy i nareszcie pokazano wielkimi Literami:

Mr. Highflying-The Flying Men

Jacob: Tak zaraz mnie pokażą

Na filmie pokazana postać z długimi pomarańczowo-czarnymi włosami (choć Jacob obecnie już kolor zmienił i włosy ma czerwono-niebieskie). Ta postać zaczęła się popisywać różnymi saltami szpagatami i innymi akcjami.Po kilku chwilach wyświetlono kolejne promo.

Mr. Highflying wyłączył zadowolony TV.

Jacob: Teraz jestem „sławny”- zażartował sam do siebie

Popołudniu Jacob udał się na Rynek Gdańska by zaaklimatyzować się tu. Wszedł do jednego sklepiku z pamiątkami i kupił kilka rzeczy. Gdy wracał do domu zauważył że coś jest nie tak.

Gdy przechodził jedną z dzielnic zauważył że jest kompletnie ciemno a przed nim idą jakieś 3 Blockersów. Mr. Highflying Nielubi wszczynać bójek więc szedł spokojnie. Już minął blocków i nagle usłyszał:

Block no.1:Ej koleś to nasza dzielnia więc zmykaj z tymi beznadziejnymi włoskami na drugi Koniec i to już.

I to był błąd, bardzo duży. Może gdyby nie wspomniał o włosach to The Flying Man jakoś to pogodził ale ten kolo przegiął!!!

The Flying Men: Ty mówisz do mnie synek ? (ironicznie się uśmiechając)

Block 2: A widzisz tu kogoś innego panie bezsensowna fryzura?!

Jacob: Masz coś do moich włosów ?! czy może jesteś masochistą???

Block 3: A co może nas pobijesz

I to już był szczyt .Jacob bardzo wkurzony odwrócił się i błyskawicznie powalił Blocka no.3 Superkickiem!

Blocki stali zamurowani i próbowali pomóc koledze.

Mr. Highflying: Synku rada na przyszłość: Nigdy mnie nie obrażaj a wy tak wy dwaj po prostu mieliście farta że mi się spieszy bo inaczej mielibyście zarezerwowane 3 szpitalne łóżka.

Po chwili:

Jacob: Wiecie co?

Block 1 i 2: Co ??

The Flying Men: Gdybyście nic nie mówili o moich włosach nic by waszemu koledze nie było.

Odchodzi zadowolony.

Około 23 Jacob wrócił do domu i po zamieszce z Blockami postanowił wyspać się by być wypoczętym.

Niedziela

Mr. Highflying załamał się, nie, nie z jakiegoś ważnego powodu , załamał się gdy spojrzał na zegarek i ujrzał 6.40

The Flying men : Chyba kompletnie się nie wysypiam, ale cóż wstanę i przejdę się brzegiem morza. To mnie odpręży.

Za chwile był już ubrany w ulubioną bluzę i Dżinsy (Jeansy) oraz postanowił przebiec się na plaże a że Hotel był bardzo blisko nie było to trudne.

Na plaży był około 7.10.

The Flying Men: Nie ma jak morskie, świeże powietrze o poranku

Gdy poszedł dalej zobaczył mały barek na plaży. Zmęczony joggingiem Jacob postanowił sięgnąć po 0,5 litra wody nie gazowanej i pobiegł dalej.

Ok. 8.30 zobaczył 5 chłopców w wieku ok. 13 lat.

Chłopak no.1: Widzieliście jak Jeff skoczył na Umage na ostatnim RAW!

Chłopak no.2: Jasne to było super

Chłopak no.3: Chciałbym obejrzeć galę wrestlingową w naszym mieście.

Wszystkie chłopaki: Tak to byłoby super.

Mr. Highflying przypadkowo usłyszał tą rozmowę i zapytał.

Jacob: Chcecie zobaczyć wrestling, tu w Gdańsku?

Chłopak no.1: Jasne

Jacob: Więc przyjdźcie obejrzeć HVW.

Chłopak no4: Gdzie to będzie???

Mr. Highflying: Tu w Gdańsku więcej szczegółów macie na HVW TV ten program jest w kablówce.

Wszyscy chłopcy: Dzięki

Jacob: Nie ma sprawy.

Jacob pobiegł dalej trenować.

Po skończonym treningu zmęczony The Flying Men postanowił że obejrzy kilka zabytków w Gdańsku. Po skończeniu zwiedzania udał się na Starówkę, ponieważ Jacob uwielbiał pamiątki sprawdził sklep z pamiątkami lecz nie było tam dużego wyboru.

Po południu The Flying Men udał się na małe zakupy kupił potrzebne rzeczy spożywcze. Gdy opuszczał sklep, przypomniał sobie że przecież nie zobaczył karty na UP4.Wykorzystując swoją szybkość przedostał się błyskawicznie do budynku HVW by zobaczyć kartę.

Gdy wszedł zobaczył wychodzącego Jack’a „Avosa” Ross’a.

Avos: (gdy ujrzał Mr. Highflying) szczęścia, synku. Przyda Ci się.

Jacob domyślając się że ma z nim walkę poszedł się jednak upewnić zostawiając w spokoju Avosa.

The Flying Men: Tak jak przypuszczałem walczę z Jack’iem w darkmatchu. (w myślach: Tobie też szczęścia „synku”)

Wieczorem The Flying Men postanowił coś zjeść, poszedł więc na pizze. Zamówił ją i usiadł myśląc:

Mr. Highflying: ( w myślach) muszę dobrać jakąś dobrą taktykę, o cóż on również prezentuje HighFlying jednak połączony z hardcore, ja w Hardcore się nie bawię (wyjątek skoki z drabiny jeśli to nazwać można Hardcore) ale cóż musze dać swój najlepszy High Flying. Muszę być spokojny opanowany, i nie dać się sprowokować. To jak sądzę wystarczy.

Gdy Jacob zjadł kolacje poszedł na plażę obejrzeć zachód słońca, i podziwiać krajobraz a przede wszystkim: wyluzować się. Spacerował przy zachodzie słońca przez 30 minut rozmyślając o walce.

Gdy wrócił do Hotelu poszedł spać.

Jakaś godzina przed UP4:

The Flying Men: (podciągając się) muszę wygrać w debiucie. Za 1 razem zwycięstwo dałoby mi lepszy start.

Do szatni wchodzi Zbigniew Wierzchowski.

ZW: Witam pana panie eee…

Mr. Highflying: Witam jestem The Flying Men debiutant w HVW.

ZW: Dziś pana pierwsza walka co pan może przed nią powiedzieć?

Jacob: Tak dziś mój debiut mogę powiedzieć że dam z siebie wszystko, po prostu wygra dziś lepszy Ja lub mój przeciwnik.

ZW: Właśnie nie obawia się pan swego przeciwnika?

Jacob: Jak najbardziej nie choć szanuję go, myślę że obaj mamy szansę wygrać ten mecz.

ZW: A więc szczęścia panie, eee…

Jacob: The Flying Men, czy to tak trudno zapamiętać??

ZW: A więc szczęścia The Friyng Menie

The Flying Men: FLYING!! co za łoś

The Flying Men już gotowy , szybkim krokiem udał się na Rampę przy swoim Entance Themie. Czy wygra? Dowiecie się na UP4

To był mój pierwszy RP proszę o ocen, Krytykę oraz uwagi, pomoże mi to w następnym RPie.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• estevez

1

• Biggmac

1

• ajfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pardon, że tak spytam...uzgodniłeś z estem udział jego postaci w Twoim erpie?
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kolejny RP w którym zawodnik obija jakiś blokersów pod blokiem.. chyba już w kilku RP to widziałem i bynajmniej nie jest to godny naśladowania pomysł.

Po drugie RP jest w stylu.. Wstałem rano zrobiłem sobie kanapkę z masłem.. podrapałem się po dupie i pomyślałem o najbliższej gali.. później włączyłem TV.. poźniej poszedłem do sklepu po ulubione lody.. wróciłem.. poszedłem gdzieś znów.. i znów.. i cholera to jak jakaś telenowela.. a gdzie speech przed walką.. gdzie pokazanie mic skillsów twojego zawodnika ? Pisz bardziej konkretne RP a nie takie rozlazłe.. skoncentruj się tylko na 2-3 wydarzeniach.. i opisuj tylko takie które mogłby być rzeczywiście puszczone w TV i nie trafić później na łamy takich stron jak Wrestlecrap.

Nawiązania do WWE.. tego nigdy nie strawię.. ale bookerzy mają inne spojżenie więc pewnie ujdzie Ci to na sucho.

Dobry pomysł na początku aby napisać kilka słów o twoim zawodniku.

A tak ogólnie to widziałem o wiele gorsze pierwsze RP więc głowa do góry.. jest szansa na poprawę.. nawet realna..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg