Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rate a Wrestler - Triple H

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. In Ring Work

8/10 To już nie te lata, ale dalej jest przyjemnie patrzeć na króla królów a akcji...

2. Mic Work

9/10 Mic Skillsy to on ma świetne - nie ma co! Szczególnie przy DX z 97 ;]

3.Charisma

10/10 Porywacz publiki

4.Overall

9/10 Już nie ta świetność co kiedyś... Szkoda też, że nie jest heelem... Ale niech nie miesza się w booking...

5.Future

8/10 Skoro chce dorównać Flairowi, to musi jeszcze troszkę powalczyć... Jak już skończy - spokojnie może się dorwać do bookingu...

Total: 44/50

Next: Y2J

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brejver

3

• Amarru

3

• Rzeznik

2

• Fedor124

2

Top użytkownicy w tym temacie

1. In Ring Work

9/10 nie licząc skakańców :P na palcach jednej ręki można wyliczyc lepszych od niego z WWF/E

2. Mic Work

8/10 jako heel genialny, jako face gorzej, ale tez sobie radzi

3.Charisma

9/10 He is the Game

4.Overall

9/10 Po prosty nigdy nie ma się go dość. Czasami jak ktos złapie kontuzje to "przynajmniej od niego odpoczniemy", a od HHH nie chce się odpoczywać.

5.Future

7/10 Jak face zdobędzie jeszcze kilka champów, żeby Rica przegonić :P

Total

42/50

Nastepny:

JOHN MORRISON

wręcz można powiedzieć że sam się prosi o feudy
można wiedzieć co to oznacza?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Urządzenie:  Windows

1. In Ring Work

8/10 Tripel H cały czas daje rade, chociaż jego pedigree nie wygląda już tak fajnie jak kiedyś

2. Mic Work

8/10 Genialne, powtarzam - GENIALNE heelowskie speeche, jako face jest dużo gorzej.

3.Charisma

10/10 - Nie mam żadnych wątpliwośći - HHH ma charyzmę.

4.Overall

8/10 - Lubie go jako heela' jako face jest słabszy - ale Tryplak daje rade.

5.Future

7/10 - Na pewno jeszcze powiększy ilość zdobytych pasów - ale koniec kariery zbliża się nieustannie

Total

41/50

Następny - AJ Styles

Buli napisał/a:

wręcz można powiedzieć że sam się prosi o feudy

można wiedzieć co to oznacza?

Chodziło mi oto że jest wszędzie gdzie jest (dla mnie ) ciekawie dlatego to tak nazwałem ....

1. (10-10) IN RING WORK - HHH odkąd pamiętam jest dobry w ringu i niezgadzam sie z tymi co mówia żę latka lecą i już nie jest taki jak kiedyś, a wręczprzeciwnie, kiedyś go nie lubiłem chodzi o jego początki a teraz jest po prostu zajebisty.

2. (7-10) MIC WORK - W tej kwestii imo Trypel nie jest prymusem ale 7 mu sie należy za całokształt.

3. (10-10) CHARISMA - HHH zawsze interesował publike czy jako hell czy face bez wątpienia ma facet charyzme jak mało który wrestler, w końcu uczył się od najlepszych Ric Flair i inni.

4. (7-10) OVERALL - Całokształtnie Trypel jak dlamnie spisuje sie na 7 bo jak wyżej pisałem nie lubiłem go na początku jego kariery oraz nie markuje mu, chociarz ostatnio troche cieszyłem się jak wygrywał z Ortonem czy Cena.

5. (7-10) FUTURE - Myślę że przyszłość Huntera jeszcze wiele nam pokażę przez najbliższe kilka lat z przerwami ofcoz bo każdy wrestler musi sobie zrobić kiedyś przerwę chiciarzby odpocząć, zająć sie rodziną, wydać zarobioną kase :) lub jak Austin pić w cieniu chłodne Pifko i łowić ryby.

Overall - 41/50

Next Wrestler - The Undertaker

"Behold to the creator of the new world"

1. IN RING WORK - 7/10 - jak na standardy WWE jest całkiem niezły. Wrestlerzy o podobnej budowie ciała, często bywają wolniejsi i dysponują mniejszym arsenałem ciosów. Zawsze lubiłem oglądać jego walki, szczególnie te w gimmicku Hunter Hearst Helmsley, kiedy to był jeszcze lepszy niż obecnie.

2. MIC WORK - 7/10 - nigdy niczym mnie jakoś specjalnie nie zachwycił..ale nie można powiedzieć, że gadanie mu kiedyś źle wychodziło... 7 zasłużone

3. CHARISMA - 9/10 - zajebiście charyzmatyczna osoba. Nie jest to HBK czy Y2J ale i tak zawsze stanowił czołówkę. Najbardziej zachwyciłem się nim w original DX, jednak zawsze stawiałem go troche w tle Kida :)

4. OVERALL - 8/10 - ocena adekwatna do obecnego poziomu wrestlingu w WWE...wiadomo, że jakby HHH walczył w jakiejś innej federacji, nie dostałby takiej oceny

5. FUTURE 9/10 - nie oglądam WWE, więc nie wiem co tam się dzieję. Triple to jednak rodzina Vincenta Jr. więc jestem prawie, że przekonany, że coś jeszcze osiągnie :)

Overall 40/50

next - ktoś z indy

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Urządzenie:  Windows

1. IN RING WORK - 8/10 - niezły, dość szybki, jak na swoje warunki fizyczne, zawyżyłem ocenę o 2 punkty, bo jako jedyny w WWE potrafi POPRAWNIE wykonać spinebuster

2. MIC WORK - 10/10 - sam fakt, że to on prowadził Ric Flair's Farewell, świadczy o tym, że jego skillsy przy mikrofonie są doceniane w WWE; do tego należy wspomnieć feudy (Taker, Goldberg) które HHH ratował (bądz upgrade'ował) swoją gadką

3. CHARISMA - 10/10 - w obecnym WWE nad nim jest jedynie Taker, na równi - Y2J i pojawiający się raz na pół roku SCSA

4. OVERALL - 8/10 - solidny, dobry zawodnik, w zasadzie bez słabych punktów (no, może ten self-push w dawnych latach)

5. FUTURE 5/10 - 2-3 latka i HoF... Paul już niczym nas nie zaskoczy... przyjdzie era Ortonów, Umagów i Morrisonów :/

TOTAL: 41/50

Next: TAKER

• Reputacja:   1

3. CHARISMA - 10/10 - w obecnym WWE nad nim jest jedynie Taker, na równi - Y2J i pojawiający się raz na pół roku SCSA

To chyba jakieś nieporozumienie, żeby porównywać obecnego Y2J z HHH. A ponieważ już widzę, że będę miał w jego sprawie odmienne zdanie, proponuję, żeby następnym wrestlerem do oceniania był Chris Jericho. Swoją drogą, całkiem dobry pomysł z tym tematem :)

Ok, jedziemy zatem z ejCzem.

1. IN RING WORK 7/10 - nota trochę zaniżona, bo staram się patrzeć globalnie, a nie przez pryzmat obecnego rosteru WWE. W przeciwnym razie HHH musiałby dostać co najmniej 9. Fakt, w ringu jest niezły, potrafi się poświęcać (choć chyba niespecjalnie lubi :P), jest bardzo dobrym workerem, choć zasób jego ciosów pozostawia sporo do życzenia, choćby porównując z okresem sprzed kilku(nastu) lat. Ale jego walki ogląda się dobrze, czasem nawet bardzo, stąd taka ocena. Aha, a Spinebustera może i wykonuje poprawnie, ale do ideału bardzo daleka droga.

2. MIC WORK 8,5/10 - ścisła czołówka WWE, chociaż powtarzalny do bólu. Na plus duże poczucie humoru i wtrącanie czasem zabawnych skitów. Ale idę o zakład, że za kilka lat manierę HHH będziemy wyśmiewali na równi z defekacyjnym głosikiem Macho Mana. Nie zmienia to jednak faktu, że z mikrofonem pracuje jak mało kto w federacji, i to od lat.

3. CHARISMA 8,5/10 - bo tęsknię za heelowym HHH, a jako face ta jego charyzma, choć duża, jest jakby taka bardziej...mdła :)

4. OVERALL 8/10 - obok HBK, Edge'a i Kennedy'ego bez dwóch zdań najbardziej dominująca postać w federacji. Doszedł do tego...umówmy się, że w równych częściach własną ciężką pracą i talentem oraz koligacjami rodzinnymi, ale najważniejsze jest to, co widzimy na naszych monitorach, a ogląda się to dobrze :)

5. FUTURE 6/10 - Wszyscy przewidujący jego rychłe przejście na emeryturę, nie martwcie się. H powalczy jeszcze dobre parę lat. Największym zagrożeniem dla niego, a przy tym i dla całej federacji jest to, że młodej krwi nie uda się przejąć pałeczki. Wykształciłoby to zapewne w H'u jako postaci trzęsącej całą federacją poczucie mesjanistycznej powinności ratownia federacji i podupadających ratingów i nagłą egofestową wysypkę, której skutki odczujemy wszyscy. No, ale to tylko moja prognoza i oby się nie sprawdziła :)

TOTAL: 38/50

Następny: Y2J, albo Jeff Hardy ;)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

1. In Ring Work

6/10

Solidny repertuar niezłych ringowych zagrań. Przyznać jednak trzeba, że choć dobry w ringu, Tripel nie należy do absolutnej czołówki najlepszych technicznie wrestlerów. HHH jest solidnym workerem, ma dużą ringową świadomość, poza tym posiada duży talent do klecenia obfitujących w nagłe zwroty akcji opartych na solidnej dawce brawlu pojedynkach. Triple H to prawdziwy main eventer -

w pełnym znaczeniu tego słowa. Prawdą jest jednak, że repertuar Triplera jest ograniczony i wrestler ten momentami staje się bardzo przewidywalny. Cóż, pan Laveque od dawna mnie niczym nie zaskoczył...

Poza tym nie należę do zbytnich fanów pedigree...

2. Mic Work

9/10

Triple H doskononale radzi sobie z mikrofonem. Nieważne czy występuje w roli rozrabiaki z DX robiącemu na złość Vincowi, czy posągowego Kinga Kingsów, HHH ma zawsze coś do powiedzenia, co na pewno wywoła euforię publiczności. Absolutna czołówka federaycjnych mówców.

3.Charisma

10/10

Charyzma to rzecz której Triplowi na pewno odmówić nie można. Powiem więcej - Tripel na drugie ma charyzma ;). Zarówno jako face i jako heel HHH potrafi rozpalić tłumy do czerwoności. Każdy nowicjusz, który chce zrobić jaką taką karierę w tym biznesie powinien przynajmniej zapoznać się z zagraniami Triple H.

4.Overall

8/10

Nie ważne czy się ubóstwia, czy się go nienawidzi - WWE bez Triple H nie było by tym samym. Hunter jest jednym z czołowych graczy w federacji, szczególnie na tle obecnego rosteru. Podłością (he he, cóż za mocne słowo) byłoby łączenie jego obecnej pozycji w federacji jedynie z koneksjami rodzinnymi i odpowiednim poziomem... hm... czułości dla Stefki (chociaż te czynniki na pewno odgrywają ważną rolę). Hunter jest bardzo dobrym facem, świetnym tweenerem i wprost fenomenalnym heelem - diabolicznym czarnym charakterem, którego tłumy kochają nienawidzieć.

5.Future

6/10

Triple H nie ma jeszcze 40-stki, więc w tym biznesie może mieć jeszcze przez długie lata wiele do powiedzenia (patrz Ric Falir), jednakże według mnie najlepsze lata ma już za sobą. Tripler osiagnął już wszystko co miał do osiągnięcia. Kolejne tilte reigny (a na pewno takie nastąpią) będą po prostu kolejnymi do kolekcji. Miło byłoby gdyby dokonał jeszcze choć raz unifikacji pasów (czy na obecnych federacyjnych zasadach taki wariant jest wogóle możliwy?).

Total:

39/50

Następny w kolejce:

Undertaker

1. IN RING WORK – 8/10 - Co tu dużo pisać, ciosów nie ma dużo, ale są one bardzo dobrze opanowane. Żadko zdarza mu się zepsucie ciosów. Duży plus za bardzo dobre wykonywanie swego finisher'a.

2. MIC WORK – 9/10 - Bardzo dobrze radzi sobie za mikrofonem, jednak nie daje mu 10, bo uważam, że są osoby radzące sobie lepiej z mikrofonem (np. Kennedy).

3. CHARISMA – 10/10 - tak jak pisza inni, nie ma wątpliwości, że Triple jest jednym z najbardziej charyzmatycznych osób w WWE. Wystarczy spojrzeć na reakcję ludzi gdy zabrzmi jego entrence theme lub gdy pojawi się w okolicach ringu.

4. OVERALL – 9/10 - wielka gwiazda i czołowy wrestler.

5. FUTURE – 6/10 - osiągnął praktycznie wszystko w federacji, ale wątpie aby jeszcze przez długi czas to trwało. Pewnie Triple chciałby walczyc przez wiele lat, ale myśle że po 2-3 latach będa to występy ograniczane i będzie się on pojawiac okazyjnie (coś jak Stone Cold)

TOTAL – 42/50

Kto następny? – Undertaker

1. In ring work - 9/10 - tak jak poprzednicy uważam, że Triple H nie ma ogromnego repertuaru ciosów, ale za to są wykonywane bezbłędnie.

2. Mic work - 10/10 - wypowiedzi Triple H są rewelacyjne, zawsze jest miło go posłuchać.

3. Charisma - 10/10 - bezapelacyjnie Triple H jest jednym z niewielu wrestlerów który potrafi rozpalić publike do czerwoności.

4. Overall - 10/10 - co tu dużo pisać? Żywa legenta współczesnego wrestlingu.

5. Future - 4/10 - Triple H zgarnął wszystko co możliwe w WWE i sądze, że wkrótce Triple nie będzie pojawiał sie tak często na ringu.

Total - 43/50

Kto następny? - The Undertaker

154344559147c85b0fc00a6.jpg

1. IN RING WORK – 6\10

Bardzo doświadczony wrestler, jeden z najlepszych w obecnym WWE... Ale i tak mu daleko do kurnikowców :) Ograniczony moveset, nie podoba mi się jego styl walki, choć kilka walk oglądałem z przyjemnością, ale tylko kilka. Tak jak już pisano, jeden z niewielu wykonujących poprawnie spinebustera w WWE :)

2. MIC WORK – 7\10

Lubię oglądać segmenty z nim, ale tylko w DX, razem z HBK. Jako King of Kings czegoś brakuje tym segmentom... Nota "tylko" 7, ponieważ lubię tylko jego segmenty w DX, ale wtedy trochę przyćmiewa go Hickenbottom moim zdaniem :)

3. CHARISMA – 9\10 -

Nic do jego charyzmy nie mam, ale jest kilka osób, u których ta nota mogła by być maksymalna, np. SCSA, Samoa Joe (jeśli w TNA na trybuny by przychodziłoby tyle fanów co w WWE, to mogę być pewien, że Joe miałby większy pop :))

4. OVERALL – 8\10 -

Bardzo ważna postać WWE, w tym momencie może i nawet najważniejsza. Na plus uznaje , to co robił w starym DX (choć z tamtych czasów mało oglądałem :)), na minus bookowanie samego siebie przez pewien czas (a może i nadal sam się bookuje? :P). Po za tym nie trawię go w obecnym gimmicku "King of Kings".

5. FUTURE – 4\10 -

Hunter już chyba nie może w WWE zrobić nic, oprócz kilku kolejnych runów, a następnie wizyty w HOF :)

Total: 34/50

Next: Bryan Danielson

OTO MOJE OCENY:

-IN RING WORK:

7/10-jak dla mnie za duza powtazalnosc chwytow-przewidywalnosc-przez to lekka nuda-ale zaradnosci mu odmowic mu nie mozna :)

-MIC WORK:

7/10-okropny glos,choc ma czasem cos madrego do powiedzenia

-CHARISMA:

10/10-zadko kto ma taka charyzme i zapal-bez dwoch zdan zasluguje na kazdy pas :o

-OVERALL:

8/10-swietny,ale wciaz mi tu u niego czegos brakuje :???:

-Future:

-9/10-jeszcze dluuugo da rade innym :spoko:

-TOTAL:

39/50

NEXT:THE UNDERTAKER :shock:

Misty

1468365774834935289489.jpg

1. In Ring Work

8/10 - z jednej strony chciałoby się w ringu czegoś więcej, ale na tle innych zawodników z WWE, Triple H jest zdecydowanie z tej najwyższej półki

2. Mic Work

8/10 - ja nie przywiązuję jakiejś dużej uwagi na Mic Scillsy, chociaż miło jest niekiedy posłuchać kogoś dobrego przy micu. Triple H do takich zawodników należy, ale napewno jest wielu lepszych przy mikrofonie

3.Charisma

9/10 - ten podpunkt można oceniać na kilku różnych płaszczyznach. no ale jedno trzeba Hunterowi przyznać, publika przy nim szaleje, no ale nie ma się czemu dziwić :)

4.Overall

7/10 - tylko 7, bo jestem do niego jakoś uprzedzony ze względu na pozycję w WWE. Doceniam to, że nie wykorzystuje tego w pełni i nie bierze wszystkiego dla siebie, no ale każdy jego sukces będzie widziany pod kątem "załatwił sobie push".

5.Future

8/10 - nie obraziłbym się, gdyby Hunter jeszcze przez kilka lat pokazywał się aktywnie w ringu :) no a po zakończeniu aktywnej kariery napewno obejmie jakąś posadkę w WWE, pewnie coś związanego z bookingiem. I wyjdzie to wszystkim tylko na dobre :)

Total: 40/50

Next: Undertaker

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!