Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zgoda? (Gotix RP)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kamera „podjeżdża” do nie zajętego worka treningowego. Chwila ciszy, ale nagle widzimy jak ktoś w niego kopie. Z kurzu formuje się napis Under Pressure 4. Kamera przestawia się na twarz kopiącego. TAK! To GOTIX! Ten GOTIX! Właśnie ON!

Gotix: Wiecie... Tak sobie myślę... Czy ten nasz Tag Team ma sens? Mam na myśli mnie i J.J.J. The Immortal – coś w tym stylu... Tak naprawdę nie lubimy się. On jest dobry jako pojedynczy wrestler, a ja jestem jeszcze lepszy... Mamoru i Thornpike też są spoko, nawet nie pamiętam o co się pokłóciliśmy, ale...

Nagle drzwi do Sali otwierają się. Wchodzi J.J.J.

J.J.J.: Gotix?! Co Ty tu jeszcze robisz?

Gotix: Nie widać? Trenuję.

J.J.J.: (Głupio się uśmiecha i podchodzi do Gotix’a patrząc mu prosto w oczy) Trenujesz? Powiem Ci coś... Jeśli nie chcesz by Immortal skopał Ci dupsko, to wypieprzaj, ale już...

Gotix: (Uśmiechnął się i po chwili szyderczego zastanowienia założył rywalowi Headlocka) Zadzierasz z największym sk*rwielem ulicy?!

J.J.J.: (Ledwo co mówi) To Ty zadzierasz z najzaje*istszym z najzaje*istrzejszych!

Immortal jakoś się wyrwał i chciał poczęstować kolegę The Immortal Stunnerem, jednak Lion odepchnął go tak, że ten upadł na plecy.

Gotix: No to chodź tu, cfaniaku!

J.J.J. wstaje, ociera usta by zobaczyć czy nie cieknie krew i rusza na Lion’a z „łapami”. Ten potraktował go z kolanka w brzuch i wykonał Street ‘o’ Sphera, po czym wziął go na barki i założył Torture Rack, by następnie otworzyć drzwi z kopniaka i wyrzucić go za salę.

Gotix: Co powiesz na pojedynek na Under Pressure 4?

J.J.J.wyciąga rękę w stonę Gotix’a, ten wysuwa rękę, ale wystawia środkowy palec i robi salto w tył.

J.J.J.: Now I come and now I want to kick your ass!

Gotix: (Zatrzymuje się, opuszcza głowę w dół i podchodzi do rywala, kuca przy nim) Coś Ty powiedział?

J.J.J.: NOW... I... COME... AND... NOW... (W tym momencie zostaje uderzony w twarz)

Gotix: I... WANT... TO... SHOW... YOU... MY... FIST...

HunterG wychodzi z Sali i idzie do domu, jednak... Drogę zastawiają mu 3 „karki” z ABS (Absolutny Brak Szyi)

Kark #1: Nie woź się gościu...

Kark #2: W twarz?

Gotix: K*rwa, z drogi, nie mam czasu...

Kark #3: O! Stawia się!

Karki powoli podchodzą do Gotix'a, ten cofa się do tyłu.

Jakiś głos: Ej! Panowie! Może powalczycie z nami? (Wszystkie twarze kierują się na tajemniczych ludzi)

To Thornpike i Mamoru! Mają w rękach kije baseballowe.

Mamoru: Gotix! Łap Kendo!

Thornpike: No to jazda.

Gotix, Mamoru i Thornpike zaczęli okładać kijami karków. Po chwili ABS’y już leżały...

Gotix: Dzięki panowie! Bez was nie dałbym rady.

Mamoru: Nie ma sprawy...

Thornpike: No co Ty?! Oszalałeś?! Przecież to nasz przeciwnik.

Gotix: No... Nie koniecznie... Na UP4 walczymy Ja i James Jack...

Mamoru: Nie gadaj... Jednego mniej?!

Gotix: Owszem...

... 2 Godziny przed Under Pressure 4...

Gotix siedzi w swojej szatni robiąc pomki. Ktoś puka. Lion nie reaguje, tylko dalej robi pomki. Znów ktoś puka, jednak za trzecim razem wchodzi już sam. Do szatni Liona wchodzi J.J.J. z plastrem na czole.

James: Cześć... No to tak... Wcale nie musimy się kłócić... Możemy walczyć ramie w ramie, ale nie z nienawiścią...

Gotix zbywa go i zaczyna robić pomki na jednej ręce.

James: Bo tak naprawdę... To ja myślę... Że źle się stało, że nasz tag team się rozpadł...

Gotix wstaje, mija Immortala, uderzając go ramieniem i podchodzi do drążka. Zaczyna się podciągać...

James: Chciałem Cię przeprosić...

Lion podchodzi do niego i mówi: Skopać Ci dupsko?

James: No... Nie koniecznie... Ja bym to zrobił z chęcią... (Wyciąga rękę w stronę Gotix’a)

Gotix łapie za „Chabety” rywala, przyciska go do ściany i mówi: Moja ulica, więc Wy Py Ry, i wyrzuca go za drzwi. Wraca do podciągnięć...

Otchłań przeszłości... 3 gale za mną... Under Pressure 4 nadchodzi. Jedna wygrana... Dwie przegrane... Nie równo... Trzeba wyjść na zero... Wygram? Wygram! Immortal jest cienki jak dupa węża... A Ja... Ja...

Obraz zaczyna szumieć, a na ekranie pojawia się wielki czerwony napis: Under Pressure 4...

Głos Gotix’a: J.J.J. to moja następna ofiara... Ale co zrobisz – buta nie zjesz, a ogórkiem się nie ogolisz... Więc Wy Py Ry! Obraz robi się czarny...

Edytowane przez nekrophage
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

2

• Venomus

1

• JPP

1

• Amarru

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Sredni ten RP.....nie wciąga.Ale dam 6.5/10 i powiem jeszcze 8-) że mogło być lepiej.

Gotix: (Uśmiechnął się i po chwili szyderczego zastanowienia założył rywalowi Headlocka) Zadzierasz z największym sk*rwielem ulicy?!

J.J.J.: (Ledwo co mówi) To Ty zadzierasz z najzaje*istszym z najzaje*istrzejszych!

Immortal jakoś się wyrwał i chciał poczęstować kolegę The Immortal Stunnerem, jednak Lion odepchnął go tak, że ten upadł na plecy.

Gotix: No to chodź tu, cfaniaku!

Łał, nie ma to jak teksty z podwórka.

Gotix, Mamoru i Thornpike zaczęli okładać kijami karków. Po chwili ABS’y już leżały...

Co wy się tak znęcacie nad biednymi dresikami?

Ogólnie to wyszło za krótko i troszkę chaotycznie ale next time będzie lepiej ;)

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Łał, nie ma to jak teksty z podwórka.

Chyba z ulicy... Mojej ulicy :] Troszkę go jeszcze poprawie... Ten tydzien jeszcze jest, a ja się "zesrałem" żeby napisać go rano ;]

hm... Trochę ośmieszasz moją postać. Ja rozumiem , że to RP i twoja postać ma wygrywać, ale nie powinna być bicia innych wrestlerów. W końcu zrobi się to bez sensu. Np. mogę napisać:

J.J.J. łapie Gotixa od tyłu i skręca mu kark, po czym wrzuca go pod kosiarkę. Immortal starannie zabrał szczątki Gotixa i wrzucił do wcześniej przygotowanego kwasu.

I tu twój wrestler już nie powinien żyć, a ty i tak napiszesz w swoim RP , że żyje i ma się dobrze.

Powinno być jedynie ośmieszanie słowne itp.

Po za tym RP niezły :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Hej, ja myślałem że to wszystko jest uzgodnione z JPP, jeżeli nie to w takim razie ocena tego RPa wyraźnie spada. No bo co by to było, gdyby każdy tak robił ? Ja walczę na UP IV z Vaclavem i co, mam napisać jak to mu nie nakopałem ? Przecież to niszczy gimmick wrestlera !
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Hej, ja myślałem że to wszystko jest uzgodnione z JPP, jeżeli nie to w takim razie ocena tego RPa wyraźnie spada. No bo co by to było, gdyby każdy tak robił ? Ja walczę na UP IV z Vaclavem i co, mam napisać jak to mu nie nakopałem ? Przecież to niszczy gimmick wrestlera !

Dokładnie, takie rzeczy trzeba uzgadniać w osobami, których wrestlera chce się użyć. Pamiętajcie o tym

Thornpike: No to jazda.

Damn wystąpiłem tutaj i nawet pomogłem , szlag to nie podobne do mnie , ja pomogłem? Mogłeś kolego napisać do mnie z chęcią bym udzielił wskazówki i rozbudowałbyś lepszy dialog mojej postaci , nawet jakby to miał być pojedynczy wyraz :D

RP niestety taka prawda , średnie postaraj się bardziej ;)