Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 26/05/2008 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Match:

Melina pokonala Jillian Hall

Tag Team Match for World Tag Team Championship:

Cody Rhodes & Hardcore Holly © pokonali Briana Kendricka & Paula Londona

Match

JBL & Umaga pokonali Johna Cene & Jeffa Hardy'ego

Match

Mr. Kennedy pokonał Carlito

Match

Judgment Day Rematch:

Shawn Michaels vs. Chris Jericho © zakonczył sie Double Countout

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

2

• domino

2

• miszcz_94

2

• nekrophage

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Przeciętny ten RAW wczorajszy. Najlepszą walką był Judgment Day Rematch Y2J vs HBK. Zaskoczyli mnie tym matchem o World Tag Team Championship dosyc nudnym bo Hardcore i Rhodes kontrolowali całą walkę i nie pozwolili pokonać się tag high-flyerom. Tag Team Match Cena & Hardy vs JBL & Umaga wyszedł troche lepiej ale też kiepściutko. W walce Kennedy vs Carlito działo się natomiast więcej no i po całkiem niezłym widowisku KK schodzi z ringu zwycięski. Divy powiedzmy że oglądałem - zamknąłem oczy i nie patrzałem i tylko zobaczyłem która wygrała. Nie wiem o co chodziło pod koniec gali w gadce McMahona bo już poprostu nie mogłem ani chwili dłużej oglądać RAW.

Ocena: 4/10

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

miszcz_94 napisał(a):
Nie wiem o co chodziło pod koniec gali w gadce McMahona bo już poprostu nie mogłem ani chwili dłużej oglądać RAW.

może to pomoże:

onlineworldofwrestling.com napisał(a):
Vince McMahon immediately announced the 2008 WWE Draft to take place in four weeks right there on RAW. Vince McMahon said he had more ideas and teased the fans with the idea of giving money away. Vince McMahon said “this is not a hoax or a trick,” every week on RAW he was going to give away the sum of one million dollars!

estewu napisał(a):
  miszcz_94 napisał(a):
Nie wiem o co chodziło pod koniec gali w gadce McMahona bo już poprostu nie mogłem ani chwili dłużej oglądać RAW.

może to pomoże:

onlineworldofwrestling.com napisał(a):
Vince McMahon immediately announced the 2008 WWE Draft to take place in four weeks right there on RAW. Vince McMahon said he had more ideas and teased the fans with the idea of giving money away. Vince McMahon said “this is not a hoax or a trick,” every week on RAW he was going to give away the sum of one million dollars!

a można po Polsku? :|

A ja się nie zgodzę z przed przed mówcą, gdyż gala stała na według mnie bardzo dobrym poziomie, o wiele lepszym niż poprzednie, może mi się tylko tak zdaję gdyż oglądałem ją z kolegami wiecie atmosfera fajna zawsze jest, nie zgodzę się też w innej sprawie London i Kendrick właśnie dużo pokazali! Było dużo wątków komediowych ogólnie bardzo dobre raw ;)

"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

estewu, nie wiem tylko po co bedzie co tydzien w RAW oddawal milion dolcow. Po co ma zwracac pieniadze fanom. nierozumiem :/ ...

• Reputacja:   1

Wyniki nawet dobre..HBK vs Y2J zdecydowanie najlepsza walka na gali... Hmm bardzo prawdopodobne że Jericho w niedlugim czasie przejdzie heel turn.. Bardzo się cieszę że w końcu na gali RAW poruszono temat draftu... A ten pomysł z milionem dolców to ja go kompletnie nie rozumiem... No ale zobaczymy jak WWE go rozwinie...

draft będzie za cztery tygodnie na raw wiadomość potwierdzona :grin:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

estewu napisał(a):
Tag Team Match for World Tag Team Championship:

Cody Rhodes & Hardcore Holly © pokonali Briana Kendricka & Paula Londona

No ku*wa bez jaj ile jeszcze te lamusy, którzy tylko od czasu do czasu walczą na Heat będą trzymać pasy. A najlepszy obecnie tag jest szmacony (no może nie szmacony, ale niewykożystywany). To po prostu szczyt szczytów.

Heel turn Jericho? Nie rozśmieszajcie mnie ludzie. Walka się rozkręciła. Przeciwnicy można powiedzieć (bo przecież to federacja dla dzieci) chciali się pozabijać. ten który wychodził na złego założył swojego submissiona poza ringiem i nie chce go puścić. Dopiero po interwencjii sędziego puszcza, a zaraz chwyta za krzesło. I co??????? Spojrzał się jaki to Michaels jest biedny i bezbronny, odłożył krzesło, podał mu rękę i poszedł za scenę rozmyslając jaki to on był przed chwilą niemiły. Co to kurwa jest? I po takim czymś ktoś tą galę ocenia pozytywnie?

Zastanawia mnie o co chodzi z tymi milionami. Zobaczymy za tydzień.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Na telebimie pojawił się Vince McMahon, który powiedział, że na ostatnim Raw Regal dostał to czego chciał i to na co sobie zasłużył. Oznajmił również, iż fani też zasłużyli na uznanie z jego strony, dlatego na koniec gali będzie miał ważny komunikat...

Na ringu stoi Todd Grisham, który będzie dziś prowadził konferencję pomiędzy Randym Ortonem i Triple Hem. Randy powiedział, że wszyscy lekcewarzą jego dotychczasowe osiągnięcia, a na One Night Stand nie będzie żartów i RKO odzyska "swój" pas. Hunter powiedział, że fani nie wątpią w jego osiągnięcia i umiejętności oraz, że on sam uważa, iż Randy jest bardzo utalentowany, jednak zachowuje się jak gnojek. Powiedział również, że Randy chwali się swoimi osiągnięciami, a tak na prawdę Orton stara się osiągnąć cel przy minimalnym wysiłku. Randy rzekł, iż nie ma zamiaru więcej słuchać tych bzdur i że Hunter mówi tak, bo mu zazdrości. Powiedział też, że Triple H boi się np. Shawna Michaelsa, dlatego nie chce go mieć za wroga. Randy sam miał okazję zobaczyć w Evolution, jak Triple H boi się zagrożenia, bo kiedy Randy zdobył swój pierwszy pas, Hunter starał się go wyeliminować. Triple H powiedział, że powali Ortona tak, że ten nie wstanie w ciągu regułowych 10 sekund.

Jillian Hall vs. Melina

Melina założyła swój submission i Jillian nie miała innego wyboru - musiała się poddać. Warto dodać, iż walkę komentowała przeciwniczka Meliny na ONS, Beth Phoenix.

Melina def. Jillian Hall

McMahon zapytał Y2J'a o to, w jaki sposób mógłby pokazać swe uznanie do fanów. Chris powiedział, iż jego pojedynek z Shawnem Michaelsem mógłby zaspokoić potrzeby fanów. Powiedział również, żeby Vince zmienił swój Theme na bardziej Rockowy - i zasugerował swoim nieprzeciętnym wokalem słowa "No chance in hell". Chwilę potem weszli Cryme Tyme! Zaśpiewali jakąś piosenkę i wyczyścili pokój Regala z obrazów.

Cody Rhodes & Hardcore Holly vs. Paul London & Brian Kendrick

Paul London stał poza ringiem, i chciał zrobić "fikołka", ale Holly wziął go na barki i zakończył match Alabama Slamem. Słyszymy "Money" - a na ring wszedł Ted DiBiase! Zaprezentował swojego syna, Teda DiBiase Jr. Młody powiedział, iż niebawem spełni swoje marzenie i zdobędzie złotko, tak jak kiedyś jego ojciec, który był 3-krotnym posiadaczem pasa Tag Team.

Cody Rhodes & Hardcore Holly def. Paul London & Brian Kendrick

McMahon rozmawiał tym razem z Mickie James, która powiedziała, iż możnaby zrobić konkurs, gdzie zwycięzka szkoła będzie mogła zaprosić na jeden dzień divę. JBL oznajmił, że nie podoba mu się wcale ten pomysł, bo Divy mogłyby być hostessami dla bogadych biznesmenów. JBL zaproponował sprzedaż kawałków maty z krwią Johna Ceny po ONS.

John Cena & Jeff Hardy vs. Umaga & JBL

Cena szykował się do Five Knuckle Shuffle, ale szybko został powalony przez Umagę. Ten wyrzucił Johna za ring, a w ten czas Jeff chciał zrobić Swanton Bomb na JBLu. Bradshaw odsunął się, a po tym zrobił Clothesline from Hell i przypiął Jeffa.

Umaga & JBL def. John Cena & Jeff Hardy

Mr. Kennedy vs. Carlito

Carlito chciał zrobić BackStubber, lecz Kannedy popchnął go do narożnika. Po chwili zrobił Mic Check i spinował go. Po tej walce weszła Katie Lea Burchill, która rzekła, iż nie każdemu podobało się odejście Regala, który jednak jej zdaniem robił dobrą robotę, przez co Kennedy ma teraz wrogów. Kennedy został zaatakowany przez Paula Burchilla. (Jobification of Kennedy?)

Mr. Kennedy def. Carlito

Vince wysłuchał wersji jego themu w wykonaniu Murdocha, jednak McMahonowi nie podobało się i kazał mu zebrać wszystkich wrestlerów na rampie po Main Evencie.

Chris Jericho vs Shawn Michaels

Shawn chciał zrobić Sweet Chin Music, jednak Chris kapnął się i kopnął go w brzuch, po czym HBK spadł za ring. Chris jak głupi okładał pięściami rywala i założył mu Walls of Jericho. Sędzia odliczył do dziesięciu i kazał Chrisowi przerwać submission. Jericho złapał krzesło i chciał walnąć nim Shawna, ale ten rozmyślił się i podał rękę rywalowi. HBK miał minę niczym przestraszone dziecko.

Double Count-Out

Na ringu stoi Vince McMahon, który przy wszystkich gwiazdach powiedział, że chce nagrodzić w jakiś sposób fanów. Dlatego za cztery tygodnie mogą spodziewać się draftu, gdzie będą mogli zobaczyć gwiazdy z trzech innych brandów. Co najważniejsze, Vince chce oddać fanom co tydzień MILION DOLCÓW!