Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Sonda Attitude - najbardziej niedocenionym wrestler- koment.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

prosze zamieszczac tu komentarze dotyczace Sony, ktora pojawila sie wczoraj na Attitude

moze zdanie:

od siebie moge powiedziec ze kazdy z tych wrestlerow jest bardzo niedoceniany przez WWE. Najbardziej na push zaslozyl oczywiscie Kane, ktory od dobrych paru lat na to czeka i doczekac sie nie moze. Bookera T rowniez zasluguje na push - ot taki na zakonczenie kariery, gdyz jak wiadomo od dluzszego czasu to planuje. Rob Van Dam - podpisal nowy ktorkoterminowy kontrakt i powinien w najblizszym czasie dostac push - w koncu jest to jeden z najbardziej utalentowanych zawodnikow w WWE. Nunzio Steve Richards - potrafia zrobic swietne wali, ale ci dwaj zawodnicy sa w "drugiej" kolejnosci u mnie. Rhyno - czlowiek z potencjalem, potrafi zrobic swietne walki, widac ze WWE chce z nim co zrobic ale samemu nie wie co.

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

2

• Punisher79

2

• DX-Pac

1

• navroth

1

Top użytkownicy w tym temacie

trudno się z Tobą nie zgodzić, wyraziłeś myśli większosci zarówno forumowiczów, jak i fanów wrestlingu, na www zagłosowałem na RVD, cenię tego zawodnika za szybkość i duże umiejętności, booker - sympatia do niego pozostała mi jeszcze z czasó WCW na Polszmacie i TNT. jednak najbardziej moim zdaniem na pusha zasługuje Mordecai - jestem ciekaw, jak potoczy sie jego kariera w Smackdown!, moze przejdzie do RAW (czego mu serdecznie życzę)...

pozdrawiam

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11918

Jak dla mnie to oczywiste:

Kane,RVD,Booker T,Steven Richards,a także Mordecai (z tymże on musi jeszcze nieco poćwiczyć umiejętności,ale widzę w nim wielki potencjał).

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11920

Punisher zauwaz tylko ze Mordecai w WWE wystepuje od kilku miesiecy, w sumie jest jeszczo mlody i niedoswiadoczony.
https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11925

Ja uwazam ze najbardziej niedocenionymi wrestlerami w WWE jest Rob Van Dam i Kane, dlatego na nich dwoch zaglosowalem (jednego z cafe). Kane w WWE jest niezmierni ponizany, najpierw jest wielkim niezniszczanym monstrum, ktorego nie moze nikt zniszczyc a nagle staje sie chlopcem do bicia. Uwazam takze ze jego angle z Lita jes do **** jeszcze wyjdzie na to, ze to on jest jej synem, a przecierz to jest psychol, a ma dziecko ...geez... to sie niemilosiernie. Co do roba uwazam, ze nie jest az rak szmacony, ale wiem ze zasluguje na wiecej, chocby na jakis staly angle, ktorego ja nie widze narazie. Booker T- ja uwazam, ze do niego wogole nie pasuje bycie heelem, on face a nie heel, i widac ze w tej roli sie nie sprawdze, wyglada to dla mnie na to ze probuje byc nim(heelem) na sile. Co do reszty sie nie wypowiadam. Dziekuje za uwage.
https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11926

co do Morda - racja, ale mowiac potocznie: MA ZADATKI

i licze na to ze bedzie robil coraz lepsze walki z coraz lepszymi wrestlerami...

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11927

co wy widzicie w tej mordoklejce nie dosc ze zielony to cholera zaczna go pushowac i ma miec feud z undertakerem :// po za tym jest wielu wrestlerow ktorzy o wiele wiecej lat pracuja w WWE i nie dostaja takiego pushu (mowa o RVD i Bookerze T ) a spokojnie mogli by zostac ME a nie taki JBL lub juz nie dlugo kopletnie zielony Mordoklejka
https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11932

Ja zagłosowałem na Kane'a.Jest to jeden z moich ulubionych wrestlerów w WWE i to ze federacja robi z niego jak to wszysycy określacie szmaciarza doprowadza mnie do szału :x . Na drugim miejscu jest u mnie RVD którego bardzo cenie z czasów jego występów w ECW (walki z Sabu czy w teamie z Sabu z The Eliminators = rulz). Co do pozostałych zawodników to nie wiem czy kogoś będą bardziej jeszcze pushować.Wydaje mi sie że prędzej poszukają "nowej krwii" niż zapushują kogoś z "starszej gwardii".
https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11948

• Urządzenie:  Android

Moj glos poszedl na Kane, choc teraz bym zaglosowal na RVD :) ale szczerze mowiac (teraz offtopic :P ) pocieszam sie tym ze RVD podpisal krotko terminowy kontrakt i ze przejdzie do TNA i tam dostanie to na co zasluguje :D
https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11950

Wg mnie i tak właśnei zagłosowałem najbardziej niedoceniany jest Rob-Van-Dam.

Miał swoje 5 minut w 2001 roku jako jedna z czołowych postaci alliance.

Ale nigdy nie dostał najwazniejszego Pasa w swoejj karierze.

Trzeba to podkreślić że ani w ECw ani w WWE nie dostał ów pasa nigdy.

A ma wszystkie zadatki na World champa. Świetny przy mikrofonie,duża charyzma,publiczność go kocha i jako heela i jako face'a i do tego wyjątkowy styl walki. Co gorsza nic się nie zapowiada by dostał ów tytuł.Rob Van Dam t oprawdziwy skarb dla WWE ale jak juzznamy historię WWE ma talent do nieumienia wykożystać swoich czarnych koni w rosterze.

Drugą osobą na którą głosował bym t oBooker T..... mam od zawsze sentyment do tego zawodnika już od 94 roku w wCw :grin: ehhh to były czasy.

W wCw około 3 lata przed upadkiem federacji doceniono w końcu potencjał tego zawodnika.

W WWE natomiast ? to samo co RVD nei umiejago poprostu wykorzystać. Wiedzą że jest bardzo lubiany ale tak naprawdę nie wiedzą jak go wykożystać. Na dodatek hamskie "okradzenie" Bookera z pasa przez Triple H\a na Wrestlemanii 19. No comment pas który od tak dawna miał dostać bo zasługiwał na niego został w ostatnim momencie mu nie dany.

NA dalszym planie głosował bym na Kane'a i Rhyno .

Kane wielka czerwona maszyna która jeszcze nie dawno siała postrach jest teraz śmiesznym psyholem który ma problemy z rozwaleniem takich ośób jak Shane McMahon czy Matt Hardy. Ehhhhhh dostał raz swój upragniony pas World w pamiętnym first blood matchu ale na drugi dzień musiał juz jobnąć Austinowi i oddać pas No Comment.

mineło już 8lat od debiutu Kane'a a ten ciągle nie dostał należnego mu pasa World.

Wg mnie po ostatnich miesiacach tego co WWE robi z Kane'm nie dostanei go bo poprostu po tych wszystkich joobach nie był by wiarygodnym mistrzem.

Sprawa z Rhyno wygląda trochęinaczej..... w ECW mega heel niszczący największe sławy tej federacji. po przejściu d oWWE niby na początku był tą samą maszyną niszczącą tylko że po woli kruszejącą i jobbował coraz to żałośniejszym przeciwnikom.

RHyno ma duży potencjał umiejętności też dobre nei mówię że zasługuje na pas World bo nie zasługuje. Ale zasługuje na czas antenowy na pewno oraz na pas IC.

Fajnie że połonczyli go w tag z Tajirim powinni teżraz zrobić z nich tag z odnośnikiem ECW czy coś w tym stylu wykonywującym hardocorowe akcjie. Przynajmniej teraz Rhyno ma swój czas antenowy a nie walczy z młokosami na Heat.

Steven Richards po woli zaczyan być dostrzegany wg mnei .......NARESZCIE!!!!! długo to trwało ......fajnei by ybło reaktywowac Blu World Order którego Richards był by przywódcą ale to tylko marzenia ;) NArazie Richards powinien mieć zmieniony gmmick na coś taki ala w ECW i mógłby wtedy powalczyć o IC tittel.

And theat's the bottom line ..........!!!!!!!

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11956

1.kane

2.kane

3.kane

4....

historia kane'a siega nawet armageddon 2003:P

Triple Threat World Heavyweight Championship - Kane vs. Triple H vs. Goldberg©

triple h pinuje goldberga :D

na royal rumble wchodzi jako 12 , wypada jako 6 :D krotki pobyt na ringu :D

na wrestlemanii nie mozna bylo sie niczego innego spodziewac jak job dla takera:P

na backlash job dla powracajacego edga :lol:

na bad blood wwe nie moglo mu dac pasa wiec przegral z chrisem benoit :P

o vengeance ktos juz wspomnial wiec nie bede jako pierwszy oskarzony o spoiler ale wiadomo o co chodzi :P

czyli ostatnie zwyciestwo na ppv kane odniosl na surviov series :P 16 listopada :twisted: przeciwko "wielkiemu" wrestlerowi jakim niewatpliwie jest shane mc :P

niedlugo wiec moze byc ze kane nie wygra przez caly rok na ppv :lol:

ale w sumie haha moze zamiast wygrywac na ppv wwe wypromuje go na dobrego tatusia :P tak szczerze patrzac to kane nie powinien teraz wogle wygrywac :/ jesli nie daja mu wygrac z matem, egdem , to z kim ma wygrac?

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11968

• Reputacja:   1

Ja oddalem glos na Stevie Richardsa , dla mnie gosciu najmniej jest dostrzegany, na wet na Rawach nie wystepuje tylko na heatach, chetnie widzialbym go jako face' a (o ile juz jest :) ) i jakis gimnick ciekawszy dobry wyglad na superstara,charyzma,mic skillsy,dobry brawler i hardcorowiec,technik,silowe podstawy,szybki, ale coraz bardziej go dostrzegaja

Kane chociaz dostaje czas anenowy to jeden z niewielu dobrych silowych wrestlerow w WWE i porusza sie szybko jak na super heavyweighta, ciekawy gimnick, ale niestety niszczony i zbytn jobbuje

Booker T ten to obecnie po Eddym najlepszy kandydant , chetnie bym widzial Eddy jako champa i feud z Bookerem, no i zgodzie sie ze lepiej sprawdza sie jako face niz heel

Rhyno to all-rounder bardziej w strone silowego wrs i jest dobrym hardcorowcem, dla mnie z Tajirim glowni kandydacie do Tag Titles

Nunzio - najzajebistszy gimnick w WWE wloski mafiozo, szkoa ze odlaczyli od nich Chucka bo we 2 to za malo z Johnym a wszyscy mieli wyglad dobry dla gimnickow, a Nuzno ma dobre mic skillsy, niezly technik, dobry wrestler

RVD- jakos nie jestem az takim wielbicielem jego, bo dla mnie to tylko high-flying i spoty i hardcore nic wiecej, ten sam styl walki ( a ktos tu narzekal za to Edge'a?), coraz bardziej przypomina Jeffa Hardyego (tylko ze RVD chociaz umnie prowadzic walki i sprzedawac akcje i jest bardziej over z publicznoscia) ktos tu mowil, ze ma dobre mic skillsy, no nie wiem czy az takie dobre, dla mnie mogl by byc ostatecznie world champem, ale nie bede plakal jak tego pasa nie dostanie i na ostatnim miejscu bym na niego zaglosowal

https://forum.wrestling.pl/topic/1041-sonda-attitude-najbardziej-niedocenionym-wrestler-koment/#findComment-11977