Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Burdel w dziale z grafiką

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Regulamin działu jest jasny : http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=5499

Macie czas do Niedzieli aby się do niego zastosować i zmienić nazwy swoich tematów.. ew. poprosić o scalenie kilku. Jeśli macie jakieś wątpliwości to proszę pytać tutaj. Wszelkie inne posty (nawet wyrazy poparcia) będą bezpowrotnie kasowane.

Pozdrawiam

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

5

• Luk

2

• rocket

1

• nekrophage

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

PO mam jedno pytanie: Co z postami-prośbami ? Tzn. chodzi mi o to, że niektórzy proszą o zrobienie jakiejś sygny. Więc ma się rozumieć, że takie posty też bedą kasowane, a takie sprawy trzeba załatwiać via PW :) ?

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Właściwie PW od tego jest :]

Bardzo dobrze, że ktoś się w końcu porządnie za to wziął! Szczególnie trzeba wyczyścić "avatary" :]

W niedziele wieczorem usuwam wszystkie tematy, jak juz napisalem w Admin Zone, ktore nie beda odpowiadaly regulaminowi.

PO mam jedno pytanie: Co z postami-prośbami ? Tzn. chodzi mi o to, że niektórzy proszą o zrobienie jakiejś sygny. Więc ma się rozumieć, że takie posty też bedą kasowane, a takie sprawy trzeba załatwiać via PW ?

Tak, prośby załatwiamy na PW. W tematach z grafikami można jedynie komentować prace, dyskutować na ich temat itd.

Ogólnie co do postów to trzymamy też kulturę w tym dziale i na to od dziś będziemy ostro zwracać uwagę.

[ Dodano: 2008-05-23, 18:43 ]

W niedziele wieczorem usuwam wszystkie tematy, jak juz napisalem w Admin Zone, ktore nie beda odpowiadaly regulaminowi.

ej ej :) nie ma tak, że wpadasz nagle i będziesz miał przyjemność usuwania. Ja założyłem temat to ja usuwam :)

A tak na serio brzydkie tematy wywalimy do śmietnika .. nie można być aż takim ostrym :-) w każdym sądzie jest możliwość odwołania, więc osoby będą mogły się odwołać od decyzji.

Ok, musisz mnie zrozumiec Przemk0, ze ostatnimi czasy zagladalem na forum 'zeby zagladac', tydzien temu napisalem matury i musialem troche odreagowac bedac w 'innym swiecie' :-)

Ale foruum wzywa, wiec jestem, prawie zwarty i prawie gotowy :)

czuj, czuj, czuwaj! :twisted:

Wprowadziłem kolejne zmiany do regulaminu.

Zgodnie z zapowiedzią... oczyściłem forum z tematów które nie spełniają regulaminu. Punkt regulaminu o nazywaniu tematów istniał już od dawna więc każdy miał mnóstwo czasu aby się z nim zapoznać. Dodatkowo stworzyłem ten temat.. dałem termin.. temat został przeczytany przez większość postujących w tym dziale i...pełna ignorancja.. tematy zmieniło tylko kilka osób.. Ignorancja.. a może analfabetyzm? Nie wiem.. wiem jedno iż tematy wylądowały w śmietniku..

Aby była jasność to mi nie zależało nigdy aż tak bardzo aby wszystkie tematy były zrobione według schematu podanego w regulaminie.. dlatego pomijałem tą sprawę wcześniej.. ale ostatnio w tym dziale powstawał coraz większy burdel.. i to co teraz zrobiłem jest próbą zwrócenia waszej uwagi na to jak ten dział się rozwija.. No i nie widzę szansy na poprawę w takiej sytuacji gdy większość ignoruje proste ogłoszenie. To chyba nie było trudne wejść w swój temat.. wyedytować pierwszego posta i zmienić nazwę tematu. Skoro nawet tego nie potrafiliście zrobić to co dopiero ze spełnieniem poważniejszych postanowień z nowego regulaminu tego działu.

Powtórze te najważniejsze może jeszcze raz :

- Prośby załatwiamy przez PW

- Komentujemy kostruktywnie.. jeśli nie macie nic sensownego do powiedzenia to nie piszcie.. właśnie setki postów w stylu.. "fajne.. a zrób mi Ortona".. doprowadziły do tego iż zwróciliśmy uwagę na ten dział.

Nie wiem czy się boicie pytać o te swoje tematy czy co.. ale..

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ICH PRZYWRÓCENIA (Jeśli oczywiście nie pochłonie ich śmietnik wcześniej.. a tam tematy utrzymują się tylko 14 dni bez odpowiedzi.. tzn. ostatnia odp. w temacie powinna nie być starsza niż 14 dni).

.. bo już widzę, że niektórzy wpadają na genialne pomysły tworzenia nowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      ... 
    • Grishan
      Kurczę, debiut Boba gdzieś mi umknął. Źle szukam, czy pominąłeś jakąś galę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
  • Dodaj nową pozycję...