Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

One Night Stand 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to w takim razie nie warto oglądac ONS 08 skoro sądząc po plakacie znamy wyniki, no chyba że ten plakat to jakiś fejk w co wątpię, k...a czy oni zawsze muszą spi.......ic każde PPV :( , ja już niewiem ludzie chyba nawet oglądaliby jakby znali już wyniki to jakieś chore gdzie w tym rozrywka no oże rozrywak jest ale to już nie to samo :/ .

Za Undertakerem stoi MVP jak wiemy on nie posiada już pasa bo przegrał walkę z Mattem Hardym a na ONS 08 w ogóle nie ma walki o USA title więc raczej nie ma się co sugerować tym plakatem ja jak zwykle będę oglądał całą galę

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Plaski

9

• ajfan

9

• thejehmes

8

• luki

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

właśnie krzychu17b, już chciałem to napisać
A czy nie wydaje wam się, że na koniec feudu Undertaker vs Edge powinni zrobić ta zwaną masakrę?
Jak ty widzisz masakrę w WWE gdzie ostatnio zbanowali krew? Zabójczymi spojrzeniami?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Na razie WWE nie dało "bana" na krew. To, że nie było jej w Steel Cage Match'u jescze o niczym nie świadczy. W innym wypadku na ONS nie byłoby pojedynku First Blood.

Swoją drogą to jak sobie wyobrażasz, domino, masakrę w inferno match'u? Poprzez poparzenie przeciwnika? Chyba dużo bardziej widowiskowa może byc "masakra" w TLC.

AX ma świętą rację Inferno Match był dawno a poza tym jeżeli mnie pamięć nie myli to Edge się specjalizuje w TLC Match'u...jedyny raz przegrał w walce o WWE Title z Cena na Unforgiven w rodzinnym mieście Edge'a

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Brak krwi w WWE to dla mnie kolejny argument żeby przerzucic sie na TNA. Mówie to z bólem serca gdyż z federacią Vinca jestem od 1993 roku i nigdy nie przeszło mi przez myśl żeby oglądac coś innego. Ale kurwa to co sie tam teraz wyrabia to tragedia.Mam już dośc nudnych walk , gównianych PPV , żenujących storylinów czy odgrzewanych feudów Nie mam już 12 lat lat żeby sam widok Rey'a lub Ceny sprawiał że będe oglądał WWE, A taki'' świetny'' pomysł jak rezygnacia z krwi :x przepałnia czare goryczy.
Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

UWAGA SPOILERY!!!!!!!!!!!

Jeff Hardy vs. Umaga (Falls Count Anywhere)

Zwycięzca: Jeff Hardy

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk (Singapore Cane Match)

Zwycięzca: Big Show

John Cena vs. JBL (First Blood Match)

Zwycięzca: John Cena

Melina vs. Beth Phoenix ("I Quit" Match)

Zwycięzca: Beth Phoenix

Shawn Michaels vs. Batista (Stretcher Match)

Zwycięzca: Batista

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton (Last Man Standing Match)

Zwycięzca: Triple H

Edge vs Undertaker (TLC Match for World Heavyweight Championship)

Zwycięzca: Edge

UWAGA SPOILERY!!!!!!!!!!!

/od Przemk0 : Jak juz dajesz spoilery to jest odpowiedni Tag do tego. Dodatkowo to jest temat o tym PPV wiec tu nie musisz sie bać.

Edytowane przez thejehmes

• Reputacja:   1

One Night Stand 2008

Jeff Hardy vs Umaga - Wow tego sie nie spodziewalem swietne akcje Hardiego dodaly blasku tej walce. Brawo za Swantom Bomb. 4/5

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk - Ta walka tez nie najgorsza ale brakowalu mi tu fajnych lotow Morrisona, hardcoru Dreamera. Tylko same singapurskie palki byly no i jakies krzeslo. 3,5/5

John Cena vs. JBL - Najnudniejszy match obok Div. Slabe zakonczenie przez submission i wygladalo to bardzo sztucznie. Wogole Fisrt Blood w ich wykonaniu to jakas pomylka. 2,5/5

Melina vs. Beth Phoenix - j/w slabo divy 2/5

Shawn Michaels vs. Batista - Bardzo melachonijne tempo, HBK w koncowce dobity jak gwozdz w trumne. Dwa Animal Bomby i jeszcze o schodki. Tylko powiedzcie mi co tam robil Jericho??? Cay czas przeszkadzal Batiscie ktory wogol mu nie zwrocil uwagi i wyczekal sobie az sedziowie go usuna :o Ja na jego miejscu bym sie wkurzyl i bym mu przy...al. 3,5/5

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton - Hunter znow z mlotem :D a syfu narobili ze szok. kiedy w ostatnim odliczaniu byla 7 sekunda myslalem ze Orton sie podniesie takie ruchy mial jakby mial wsta ale zaskoczyl mnie i lezal juz do konca. Zreszta Randy m jaks kontuzje bicepsa czy gdzie w oklocach barku bo tego upadek z rongu jak chcial zrobic RKO nie wygladal najlepiej. Albo jak juz schodzil to zaczepil go jakis dzieciak i zaczal go tam wyzywac kurcze Orton sie tak wsciekl i myslalem ze zachwile dziecko dostanie w pape :grin: 4/5

Edge vs Undertaker - i to jest walsnie pojedynek ktory mi zepsul humor i zepsul koncowa ocene tego PPV. Za poziom i extreme matchu dalbym 6/5 ale wynik powoduje ze daje 4,5. Mieczaki Familija znow pomogly niby Edgowi :( A gdzie byl Kane braciszek najukochanszy??? Bardzo podobala mi sie akcja kiedy to Taker zepchnal Edga na stoly ulozone w ringu. Gorzej wygldalo juz zepchniecie Takera przez Edga bo taker nie zwalil tego drugiego stolu. ogolnie zal :sad: 4,5/5

Zliczajac srednia walk wychodzi: 24/35 = ok. 6,8/10 ale patrzac na caloksztalt gala nie wygladala zle.

Dla mnie PPV było bardzo dobre:

Jeff Hardy vs. Umaga - tutaj bardzo ładnie panowie rozegrali walkę trochę za dużo chodzenia aby dojść do tego billboardu, ale fajnie wyglądało kiedy Jeff Umage zepchnął a później Swantom Bomb, JH miał szczęśćie że nie ześlizgnął się z Umagi bo nie było by odliczania 4/5

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk - no tutaj trochę lipa miał być hardcore ale troche im to nie wyszło. Wszsyscy czterej wyrzyli się na Big Show`u(?) później Big Show przez głupiego ochroniarza Chavo zaczął krwawić co nie było zabookowane wg mnie! No i później Big Show wziął siędo kupy no i trochę tam pobił ochroniarza a później wszystkich na ringu Tommyemu zrobił chokeslama i witamy nowy feud Big Show i Kane 3/5

John Cena vs. JBL - Bardzo nudny mecz, to zakończenie bylo raczej stuszne więcej nie mam do powiedzenia 2/5

Melina vs. Beth Pheonix - same submissiony w tym meczu może kilka uderzeń ale to kilka!! 2/5

Shawn Michaels vs. Batista - Batista odzyskuje forme muszę to swierdzić, oraz Animal jest silniejszy od HBK!! Wystarczy zobaczyć że HBK nie mógł wózka ciągnać za to Animal bardzo dobrze sobie poradził, Batista kurcze te dwie swoje Bomby zasadził to jak później HBK chciał zrobić SCM i nogę podniósł tylko do brzucha i jak widownia go wyśmiała to trochę żal mi sięgo zrobiło, jak RF na WM Dla mnie fajna walka 4/5

Triple H vs. RAndy Orton - no tutaj ładny mecz, bardzo dobrze użyte przedmioty, hmmmm... Młot HHH użyty!! Raz myślałem że HHH nie wstanie ale przy 9 się podniósł, biedny RAndy coś mu się stało ale nie mam głośników żeby usłyszeć co mu się stało, to zaczepienie dzieciaka (JA NIE MOGE) cieszmy się że mamy sędziów bo Randy by zabił jakieś dziecko :P 4,5/5

Edge vs. Undertaker - no najlepsze widowisko troche hardocru było dużo stołów użytych, fajna budowla z tych czterech stołów zrzucenie było wiadome kiedy bo Taker tak krzywo ustawił drabinę że akurat spadnie na stoły, więcej nie będę mówił oglądnijcie sami :P 5/5

Galę oceniam na 3.5/5 przez divy i Jasia

Umaga vs Jeff Hardy 2,5/5

Walka jakaś taka smętna.Nie wiem,po prostu tego nie czułem.A za ostatni spot dostaje minus 0,5. Chamskie ustawienie kamery.Chłopaki wylądowali na materac,albo coś innego,a potem to po prostu usunęli.Wolałbym już jakiś solidny swanton z tronu.

BigShow vs Dreamer vs Chavo vs Punk vs Morrison 3/5

Ogólnie walka była ok.Tylko jakoś tak za mało w niej Punka i Morrisona jak dla mnie. Wynik był pewny więc obyło się bez emocji.

John Cena vs JBL 2/5

Mógł mu założyć gogaplatę i walka trwałaby minutę. :lol: Walka nudna. Rozwalił mnie ten bat wyciągnięty z pod ringu.Skąd on się tam znalazł? :???: Myślałem,że dzięki temu jakość meczu podskoczy,jak JBL wybatoży Janka,ale lipa.A chwyt łańcuchem na szyję to był chokehold,a chokeholdy są przecież nielegalne,prawda Vicki?

Melina vs Beth Phoenix 2/5

Nie oczekiwałem poziomu Rock vs Mankind,ale zabrakło mi tu mikrofonu.Przez to walka stała się po prostu submission. Niewykorzystana stypulacja. Kolejny minus za te krzyki.W pewnym momencie ściszyłem słuchawki prawie do minimum.

Podoba mi się ten submission Meliny.

HBK vs Batista 3/5

Nie mogę uwierzyć,że HBK tak lekko podłożył się Dave'owi. Pokonany i upokorzony. No i bezsensowna obecność Y2J. 0,5 na plus za to,że nie byłem do końca pewien wyniku.

HHH vs Orton 4,5/5

Walka nawet dawała radę,choć wynik był oczywisty. 0,5 na plus za to,że najprawdopodobniej coś jeszcze było do pokazania,ale kontuzja Randy'ego to uniemożliwiła. A ten bark nie wyglądał najlepiej na zbliżeniach.Trochę wkurzająca reakcja publiki. Powinni w takiej sytuacji chłopaka pożegnać godnie.

Edge vs Undertaker 5(,5) /5

Walka tylko umocniła mnie w przekonaniu,że to moja ulubiona stypulacja. Mimo,że zakończenie walki było jasne,jak 2x2 za ringiem zbudowali,to jednak do końca nie byłem pewien wyniku.Poza tym nie sądziłem,że tak dziadkiem rzucą. Myślałem raczej,że to Edge pofrunie. Poza tym świetne chokeslamy bliźniakami. Z wyniku jestem raczej zadowolony,bo istniało spore ryzyko,że przegięli z prowadzeniem Takera i ktokolwiek następny miałby z nim walczyć, wyglądałby niezbyt wiarygodnie.Coś czuję,że szykuje się feud o którym pisałem w temacie Draft, czyli Punk vs Edge (Swoją drogą to miałem nadzieję,że Punk wykorzysta walizkę na ONS).

Cała gala 3,5 - 4 /5

213559901458cecbdd39123.jpg

Jeff Hardy vs. Umaga (Falls Count Anywhere)

No jak dlamnie match sie podobał, dawno nie widziałem walki na backstage oraz parking lot, uroku dodał Jeff robiąc closeline z barierki oraz swanton bomb z wozu transmisyjnego.

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk (Singapore Cane Match)

Walka nawet spoko ale było do przewidzenia że Show wygra.

John Cena vs. JBL (First Blood Match)

Już myślałem że JBL wygra ale John Cena mnie zaskoczył i skończyło się wygraną Ceny.

Melina vs. Beth Phoenix ("I Quit" Match)

Beth Pohenix po mistrzowsku wygrała, jak na walkę kobiet bardzo mi się podobała.

Shawn Michaels vs. Batista (Stretcher Match)

Tu Batista imo pokazał co potrafi walka stała na wysokim poziomie, bezbłędnie wykonany Batista Bomb, aczkolwiek nic dziwnego, HBK więcej niż 110kg nie waży także jak dla Dave`a nic trudnego :)

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton (Last Man Standing Match)

Było wiadome że HHH wygra ale jak dlamnie walka za szybko sie rozstrzygła, pewnie dlatego że Orton prawdopodobnie złamał obojczyk lub inną kośc w okolicy barka.

Edge vs Undertaker (TLC Match for World Heavyweight Championship)

Najciekawsza walka ONS, Taker pokazał że potrafi walczyć na TLC, szkoda tylko że Edge wygrał, Take odchodząc dostał duży Cheer, ciekawe co teraz będzie z nim, będzie pauzował czy może w następnym roku do HOF, a może Vince zatrudni go jako Undertaker tylko w innym gimmnicku np. Bad Ass`a :), szkoda że to tak sie skończyło, byłem pewien że Taker wygra.

Ogólnie gala mi sie podobała, jako pierwsze PPV w tym roku 8) daję 8.5/10.

"Behold to the creator of the new world"

Wszsyscy czterej wyrzyli się na Big Show`u(?) później Big Show przez głupiego ochroniarza Chavo zaczął krwawić co nie było zabookowane wg mnie!

Melina vs. Beth Pheonix - same submissiony w tym meczu może kilka uderzeń ale to kilka

Shawn Michaels vs. Batista - Batista odzyskuje forme muszę to swierdzić, oraz Animal jest silniejszy od HBK!! Wystarczy zobaczyć że HBK nie mógł wózka ciągnać za to Animal bardzo dobrze sobie poradził,

cieszmy się że mamy sędziów bo Randy by zabił jakieś dziecko :P 4,5/5

Gosciu, po pierwsze, jak juz walisz czcionka na pol ekranu, ze beda spoilery, to chociaz je tam wstaw! A nie wpis w stylu "pierwszy"!

Po drugie, czy Tobie storyline'y WWE przeslaniaja rzeczywistosc (vide cytowane fragmenty)?

Po trzecie, co masz do submissionow?

Po czwarte, jak czytam takie posty, to troche zaluje, ze "mamy sedziow", jesli wiesz co mam na mysli :-)

Po pierwsze może nie umiem wstawiać spoilerów a i tak w tym wątku można spoilerwoać do woli, umieściłem taką czcionkę tylko po to żeby ktoś jak przez przypadek wejdzie to pierwsze co to wniknie na duży napis.

Po drugie może i przesłaniają, lubię oglądać tak na poważnie wtedy jest frajda.

Po trzecie, w jednym meczu za dużo ich zdeka było i dlatego może walka mi się nie podobała

Po czwarte nie wiem o co ci chodzi :/

P.S. Big Show ma kontuzję

Jak zwykle zamiast detalicznego opisywania kazdej walki pozwole sobie na pare luznych uwag.

Walka Jeffa i Umagi byla... smieszna, mordercza gasnica, zabojczy zjazd po poreczy (przypomnial mi sie sharkboy bijacy team 3d rybami) i plastikowy skok na koniec, ech

Walka Div... czy komus w WWE pomylilu sie stypulacja? Przeciez to nie byl I Quit Match tylko zwyklu Submission Match.

Walka Batisty i HBK zawierala w sobie wieksza dawke extreme niz cala federacja CZW

Orton zlapal kontuzje, super. Teraz kiedy stal sie najciekawsza postacia na RAW bedzie zapewne musial pauzowac dluuuugo. W dodatku jeden z kluczowych punktow karty przepadl

Przy TLC Cena - Edge wszyscy mowili, ze Jasiu spieprzyl z ustawianiem drugiego stołu. Tutaj Copeland zrobil dokladnie to samo a nawet jeszcze smieszniej to wygladalo gdy ustawil po tym drabina idealnie na stoly.

Ogolnie walka byla dobra (a build up swietny). Zwyciestwo Edge'a jest dla mnie duza niespodzianka, ciekawe jakim teraz glupim storylinem nas zaskoczy WWE w sprawie Takera.

może byc bardzo ciekwie po tej gali... już szukam pretendentów do pasów na NoC, wypadł Randy Orton i Undertaker... może batista i cena?? ten pierwszy to chyba na pewno nie sadze aby dali Edgowi MVP lub pulombo:), a co dom ceny to zastąpić go moze HBK(niemiłosiernie skatowany co bardzo mi sie podobało...), lub ktoś z pary JBL - jeff hardy... zobaczymy gala całkiem lajtowa najbardziej Animal vs. HBK i edge vs. undertaker... choć mysle że hardy vs. umaga tez mógł sie podobać( dygresja co do kolegi z góry- to najprawdopodobniej nie był skok na materac- looknij na fozy z wwe.com) 4/5
show hogan, siła goldberga, odwaga jeffa hardego, blada twarz stinga... czego więcej potrzeba??

5204694374947fff7d1497.jpg

ciekawe jakim teraz glupim storylinem nas zaskoczy WWE w sprawie Takera.

Mnie sie wydaje, ze prawdopobne jest pojawienie sie Takera na RAW, co chyba w sumie nie byloby zle. Trzeba poczekac co przyniesie draft.