Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

One Night Stand 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ogólnie powinni wrócić do starych zasad TLC. 3-4 teamy i rozwałka na całego.

Wiesz,wszystko ok,ale teamy zostały totalnie zeszmacone,a pasy tag team mają mniejsze znaczenie niż Women's title. Jeszcze na Smackdown/ECW coś się dzieje,ale Raw to kompletne porażka. Cody Rhodes w TLC robiący roll upa,albo schoolboy'a. :rotfl2:

Niestety, Dudley Boys vs Hady Boyz vs E&C już raczej nie zobaczymy.

Ja jestem nawet ciekaw tego TLC. To była chyba jedyna szansa na urozmaicenie tego arcy-ciekawego feudu. Dać stypulację,w której Edge czuje się mocny.

Poza tym,hej czy może to PPV wypaść gorzej od Backlash i Judgment Day?

213559901458cecbdd39123.jpg

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Plaski

9

• ajfan

9

• thejehmes

8

• luki

7

Top użytkownicy w tym temacie

A ja myślę że Taker lepiej się spisywał w roli Champa i myślę że na One Night Stand jednak zdobędzie WHC title , może i EDGE ma szanse na zdobycie tytułu ale z pewnością Undertaker będzie miał więcej do powiedzenia w tym matchu . Samo za siebie mówi to że taker od jakiegoś czasu dostaje bardzo dużego pusha a dzięki temu na dzień dzisiejszy jest drugi w Power 25 na Wwe.com
http://www.wwe.com/inside/power25/

. Jak dla mnie Taker ma o wiele większe doświadczenie od EDGE i potrafi zrobić większe show czego wszyscy chcemy :)

A ja myślę że Taker lepiej się spisywał w roli Champa i myślę że na One Night Stand jednak zdobędzie WHC title , może i EDGE ma szanse na zdobycie tytułu ale z pewnością Undertaker będzie miał więcej do powiedzenia w tym matchu . Samo za siebie mówi to że taker od jakiegoś czasu dostaje bardzo dużego pusha a dzięki temu na dzień dzisiejszy jest drugi w Power 25 na Wwe.com
http://www.wwe.com/inside/power25/

. Jak dla mnie Taker ma o wiele większe doświadczenie od EDGE i potrafi zrobić większe show czego wszyscy chcemy :)

Taker z czego pamietam wystapil w ladder matchu tylko z Hardym, wiec niewiem o jakim doswiadczeniu mowisz.

Nie spisywal sie w roli champa, dlatego mu zabrali pas.

Co do tego meczu ma Power25, to tylko pokaz kto jest bardziej popularny.

Nie mówię tutaj o doświadczeniu w ladder matchu tylko ogóle taker ma większe doświadczenie i według mnie sprawdza się w prawie każdej sytuacji . Co do nie spisywania się jako Champ to są różne zdania na ten temat , właściwie kwestia gustu . Mi np. się nie podobało jak Orton reprezentował pas WWE a innym np. jak najbardziej to się podobało . Wiadomo Taker ma już swoje lata ale w trzymaniu pasa to nie przeszkadza . A zresztą poco tutaj gadamy , zobaczymy jak to będzie po ONS , o ile WWE nie będzie dalej trzymało pasa jako vacant . :P

Plaski, jemu chodziło chyba nie tylko TLC ale ogólnie

• Urządzenie:  Android

lukibarca napisał/a:

Jeżeli jest to broń, jak w tym przypadku kij

-to chyba Kendo Stick

To że ma fachową nazwę to już wyklucza z bycia kijem? Chesz się popisać wiedzą to najpierw musisz ją mieć (bez urazy).
lukibarca, nie wiem czemu uwazasz, że Taker nie nadaje się do walk typu ladder match. Pamiętam jego walke z Jeffem i było ona bardzo dobra.
Pewnie że była dobra, bo Taker to bardzo dobry wrestler, który ze wszystkim se poradzi. Ale jak Undertaker wykorzystał drabinę w tym meczu? (specjalnie obejrzałem ten mecz jeszcze raz i szczegółowo napiszę)

1. Złożoną drabiną uderzył Herdyego w głowę.

2. Rzucił Jeffa na leżącą drabinę.

3. Gdy Jeff leżał w drabinie (nie wiem jak to nazwać) wystając trochę poza ring, poleciał leg drop na drabine i w leżącego w niej Jeffa

4. Pchnął Jeffa w stojącą w narożniku drabinę.

5. Jak Hardy wszedł na drabinę żeby zdjąć pas, ten także wszedł na górę i chockeslam z drabiny.

Trochę mało zważając dodatkowo na to że 4 z 5 akcji można było zrobić bez drabiny. Poza tym

to było ok. 6 lat temu
Teraz w tym syfiastym gimmicku (nazbieram se przez to wrogów :P ) może być tylko gorzej. Chociaż z drugiej strony Taker to jeden z najlepszych. Skokami przez górna line w takim wieki niewielku może się pochwalić. No zobaczymy jak to wyjdzie. Jak na razie to najciekawszy punkt karty.
Ogólnie powinni wrócić do starych zasad TLC. 3-4 teamy i rozwałka na całego.
Niby tak, ale jakie teamy? Na Armagedon 06 był ladder z 4 tagami i właściwie tylko 3 walczyły. Kto teraz miałby walczyć? London/Kendrick, Wang Yang/Morre, Deuce and Domino(?), reaktywowane Hardyz, reaktywowane World's Greatest Tag Team. Za dużo reaktywacji a i to by było za mało. Lepiej już byłoby gdyby całkowicie darowali se TLC i pozostawili to jako legendarna stypulacja.
Szykuje sie powtorka z 2006 roku i feudu z Cena czyli bookowanie Copelanda w jego flagowej walce i zagrarantowanie mu przegranej
Czyli cena walczył w TLC? Jednak wole tego nie wiedzieć.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

To że ma fachową nazwę to już wyklucza z bycia kijem? Chesz się popisać wiedzą to najpierw musisz ją mieć (bez urazy).
nie obrażam się,tylko po prostu napisałem, że to Kendo stick (a to chyba nie jest zabronione?).Sory za off

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Reputacja:   1

mysle ze WWE zrobi dobry hardcore na tym PPV zreszta to "tylko jedna noc kiedy wwe jest ektremalne" a co z ECW. tam daja takie walki extreme rules tylko raz w miesiacu i wogole ten roster nie zasluguje na nazwe Extreme Championship Wrestling. znowu powstal feud umaga vs jeff i to znowu moze byc nudne ale z umiejetnosciami akrobacyjnymi jeffa przy duzych ilosciach hardcorowych akcji i broni i sile umagi mozemy sie spodziewac dobrej walki. Cena vs JBL - tu to chyba bedzie tak samo nudno jak na Judgment Day, JBL potrafi uzyc przedmiotow ale jego akcje i tempo wogole po co on wracal. HBK vs Batista - Zwierzak bedzie sie chcial zemsicic za Backlash moze to byc najciekawszy match tej gali. HHH vs. Orton - nie mam nic przeciwko RKO'łom na ciężarówkach i ławkach. Randy zawsze jest chętny dokopać komuś i przyłożyć krzesłem tak więc będzie bałagan. mam nadzieje ze WWE nie zawiedzie nas ta galą.

Własnie skończono kręcić 12 Rounds , więc chyba czas aby John Cena powrócił na pełny etat do wwe . Tylko pytanie czy znowu stanie sie terminatorem czy moze lepszym wyjsciem byłoby zmiana gimmicka (najlepiej taki jaki mial na początku kariery) albo przynajmniej draft na SD .

Własnie skończono kręcić 12 Rounds , więc chyba czas aby John Cena powrócił na pełny etat do wwe . Tylko pytanie czy znowu stanie sie terminatorem czy moze lepszym wyjsciem byłoby zmiana gimmicka (najlepiej taki jaki mial na początku kariery) albo przynajmniej draft na SD .

Według mnie to by był dobry pomysł , myślę że WWE nie odważy się tak odrazu na zmianę gimmicka ale draft na SD jest jak najbardziej fajnym pomysłem . Cena na SD był lepszy i gimmick rapera jemu bardzo pasował :)

Cena w ogóle powinien zaprzestać wrestlingu... Ale nie o nim tu rozmawiamy...

Ciekawe co wyjdzie z tego PPV... Taka jedna wielka powtórka z JD, Backlash (Nie licząc kilku walk) tyle, że z ekstremalnymi stypulacjami... Ta walka ECW, może nawet wypalić, a dodatkowo podnieść wartość pasa. Jeśli wygra Big Show - mamy odrodzenie feudu Kane vs. BS - co na ECW dobrze by wpłynęło... Morrison też mógłby nieźle wypaść w feudzie z Kanem... Cm Punk do lepszego rosteru może przejść, więc to głupota, by dawać mu pas ECW... Stawiam na BS bo to najwiarygodniejszy rywal dla Kane'a...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Cena w ogóle powinien zaprzestać wrestlingu...

Niby czemu? Czyżby nic nie potrafił? Takie stwierdzenia już są męczące.

WWE goes extreme... licze, że nie spiepszą kilku ciekawszych stypulacji, choć ostatnio wszelkie Falls Count Anywhere i Street Fighty były kiepskie.

Cena w ogóle powinien zaprzestać wrestlingu...

Niby czemu? Czyżby nic nie potrafił? Takie stwierdzenia już są męczące.

WWE goes extreme... licze, że nie spiepszą kilku ciekawszych stypulacji, choć ostatnio wszelkie Falls Count Anywhere i Street Fighty były kiepskie.

To wiesz , jest moda na nielubienie Ceny , Misterio i niewiem kogo jeszcze ... co mnie obchodzi ze dzieci ich lubią . Ja też i sie tego nie wstydze . Chociarz nie mowie o reju w tym momencie :)

To że jest taka idiotyczna moda to nie zanczy że każdy powinien się jej podporządkować kiedy napisałem swojego pierwszego posta że lubie Cene to odrazu ''fachowcy'' zaczęli mnie wyśmiewać. A to nie dlatego że nie lubią Ceny tylko dlatego że jest taka moda i uważam że kilku weteranów lubi go ale nie chcą się do tego przyznać bo całe forum zaczęło by się walić.

To samo dotyczy Rya Mysterio i innych wreslerów takie jest moje zdanie

sorki za offa ale musiałem wreszcie to z siebie wydusić i mnie wielkie ''g..'' obchodzi co inni na to powiedzą

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

To że jest taka idiotyczna moda to nie zanczy że każdy powinien się jej podporządkować kiedy napisałem swojego pierwszego posta że lubie Cene to odrazu ''fachowcy'' zaczęli mnie wyśmiewać. A to nie dlatego że nie lubią Ceny tylko dlatego że jest taka moda i uważam że kilku weteranów lubi go ale nie chcą się do tego przyznać bo całe forum zaczęło by się walić.

To samo dotyczy Rya Mysterio i innych wreslerów takie jest moje zdanie

sorki za offa ale musiałem wreszcie to z siebie wydusić i mnie wielkie ''g..'' obchodzi co inni na to powiedzą

Nie jest taka moda uwierz mi...

Ten kto przynajmniej srednio jest wtajemniczony w wrestling zauwazy ze Cena,czy Batista to pozerzy.

Batiste w Evolution nawet lubilem, pokazywal wiecej, a teraz mega potezny Animal nie da rady zrobic finishera na Umadze.

Co do Reya czy Jeffa, jest ich za co lubic.

Chocby za Raya w WCW,ECW czy Jeffa w Hardy Boyz.