Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

One Night Stand 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Former ECW Champions Match:

Moze chca pozbawic Kane'a pasu i dac mu jakis inny? Cos tak mysle.

A walka nie powinna wzbudzac wiekszych emocji.

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Plaski

9

• ajfan

9

• thejehmes

8

• luki

7

Top użytkownicy w tym temacie

Krauser, rozumie to, że lubisz Cenę, ale czy to ma oznaczać, że jest o niepokonany? Cena nigdy nie był zbytnio dobrym wrestlerem, poprostu McMahon go wypromował na najsilniejszego i niepokonanego. Podobnie jest z Batista...

NIe chcę żeby wyszło tak jakbym był złośliwy, ale jakby Batista walczył świetnie to walka z jego udziałem nie byłaby najgrosza walką WM24, a walki na innych PPV/tygodniówkach nie wiały nudą ;) .

Nie oczywiście masz racje Cena nie jest najlepszy, podobnie jak Batista, tylko po prostu są to moi faworyci akurat w tych walkach, pozatym nie napisałem że są to debeściaki, tylko są w grupie najlepszych obecnie wrestlerów, są w grupie ,nie ja tworzą :P

Edytowane przez Krauser

No to tak. Na piątkowym Smackdown mają zapowiedzieć walkę:

TLC: The Undertaker vs Edge

Jeśli Grabarz przegra to zostanie zwolniony

No i po co ta walka skoro DeadMan i tak wygra? Przecież go nie zwlonią ;)

, pozatym nie napisałem że są to debeściaki, tylko są w grupie najlepszych obecnie wrestlerów, są w grupie ,nie ja tworzą :P

Tak, sa w grupie tak zwanej "You CAN'T wrestle!"

Co do gali,

Zapowiada sie dawka hardcoru, tylko wiemy jak wyglada hardcore w WWE :]

No i po co ta walka skoro DeadMan i tak wygra? Przecież go nie zwlonią

A ja uważam, że Taker przegra i przez to przejdzie na RAW

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton (Last Man Standing Match)

Po tej walce chyba Orton troche zwolni za pogonią za pasem, wiadomo HHH wygra.

John Cena vs. JBL (First Blood Match)

Dla mnie Cena jest obojętny, ktoś tam porównywał Cene do Batisty imo Cena jest o sto razy lepsiejszy od Batisty pod względem mic skillsów oraz umiejętności wrestlerskich, co do samej walki to coś czuje że JBL wygra, ale pewnie po gongu Janek mu sprzeda FU.

Shawn Michaels vs. Batista (Stretcher Match)

Tu zapewne HBK znowu zatriumfuje.

Jeff Hardy vs. Umaga (Falls Count Anywhere)

Stawiam na Jumange, Dżefa plusy to że jest high flyerem i risk moverem, a pozatym nic więcej nie pokazuje nie lubie go za bardzo.

Singapore Cane Match: Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk

W tej walce jest 2 faworytów Chavo oraz Show, jak narazie dlamnie to oni tylko sie nadają do walki przeciwko Kane`owi.

"Behold to the creator of the new world"

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

No i po co ta walka skoro DeadMan i tak wygra? Przecież go nie zwlonią

A ja uważam, że Taker przegra i przez to przejdzie na RAW

Popieram, to byłoby raz logiczne, dwa usprawiedliwiałoby te kombinacje z pasem.

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

John Cena vs. JBL (First Blood Match)

A ja w końcu marzę by ktoś zmazał z ryjska Ceny ten debilny uśmieszek i nakopał zdrowo. A tak w ogóle to do jobberlandi z nim i z midcarderami o pozycję walczyć ot co. Ustąpić miejsca lepszym od siebie. :twisted:

Co do Takera...byłoby nieźle gdyby przeszedł do RAW. Ale wtedy w SD! nie pozostanie za dużo gwiazd w rosterze. Nie chcą chyba aż tak osłabić jednego brandu nie? :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Co do Takera...byłoby nieźle gdyby przeszedł do RAW. Ale wtedy w SD! nie pozostanie za dużo gwiazd w rosterze. Nie chcą chyba aż tak osłabić jednego brandu nie? :D

Tak, ale Taker do Raw to nie bedzie jedyny draft...

Kolejny raz walka Triple z Randym. Pewnie kolejna klapa. Oby nie bylo tak jak na Judgment Day (z tego co czytalem walka wyszla kiepsko). I pytanie, na czym polega Last Man Standing Match?
Stawiam na Jeffa, ponieważ (jak już ktoś napisał) Vince chce mu ulizać tyłek, żeby więcej nie brał narko...
Mam nadzieje że wygra Cena.Lubie go i uważam że jest obecnie jednym z najlepszych wrestlerów jacy teraz występują.
Wydaje mi sie że Hardy pokona Umage bez większych problemów.Przede wszystkim jest szybszy i zwiniejszy, a tego Umaga może nie wytrzymać.
Na pewno oglądałeś ostatnie RAW, gdzie gdyby nie Orton to raczej JBL nie pokonał by Ceny w tag matchu.Dlatego właśnie stawiam na Cene, jest silniejszy a przede wszystkim młodzszy i lepiej przygotowany kondycyjnie , ale pewnie jak zwykle JBL fartem rozwali mu łep a on zacznie krwawić.Tak bywa.
ja pierdole
Niestety praktycznie jestem pewien wygranej Jeff'a, w koncu to jego pierwsze PPV po powrocie.
Walczył na JD.
Dżefa plusy to że jest high flyerem i risk moverem' date=' a pozatym nic więcej nie pokazuje nie lubie go za bardzo.[/quote']Undertaker jest do bani. Jego plusy to że jest zajebistym wrestlerem, a poza tym nic nie pokazuje.

No szykuje am sie dawka dziecięcego hardcore. Jak na razie jedyna walka która zapowiada sie w miarę ciekawie to Hardy vs Umaga. Ogólnie mam nadzieję że nie wyjdzie gorzej niż rok temu, ale patrząc na 5 ostatnich ppv można te nadzieje porzucić.

A i jeszcze musi być jakaś walka div (ostatnio w WWE te walki mnie najbardziej interesują). Pewnie wyjdzie Beth vs Melina, ale na ostatnim RAW Mickie gadała z Katie Lea i z tego co zrozumiałem to całkowicie przyjacielska rozmowa to nie była. Byłaby to niezła walka. O umiejętności James jestem spokojny, a była dwukrotna mistrzyni OVW pewnie też coś potrafi. I jeszcze Bra and Panties (w WWE na pewno zalicza się to do extreme :D ), marzenia...

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

No szykuje nam sie dawka dziecięcego hardcore.

Brakuje jedynie barbed wire matchu z użyciem plastikowego drutu kolczastego :twisted:

Już w początkowej fazie tworzenia karty mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ta gal będzie trzymała poziom JD.

ONS zostało chyba stworzone jako PPV ECW, ale jakoś nie widzę tu za wielu wreslerów z ich rosteru. Nie wiem czy ten śmieszny hardcore, jest próbą naśladowania starego ECW, ale jeśli WWE ma taki zamiar to mogę jedynie spaść z krzesła ze śmiechu...

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

ja pierdole

Gościu! Ostatnio się mnie czepiałeś, że się czepiam, a teraz Ty się czepiasz i do tego bluzgasz bez powodu... Sorry za offtop, ale ten kolo mnie denerwuje ;]

[ Dodano: 2008-05-21, 18:23 ]

P.s. Nie wstyd Ci, że młodszy zwraca Tobie uwagę?

[ Dodano: 2008-05-21, 18:26 ]

O ten pociąg co nie chodzi... Przestań się czepiać młodych i oducz się bluzgać...

Gotix ty umiesz napisać coś nie komentując innych?

sorry za offa ale na to się juz patrzeć nie da

Edytowane przez nekrophage

2005- ECW re-union i gala z wrestlerami starego ECW

2006- ECW Invasion, jeśli można to tak nazwać. Walki WWE vs ECW w domowej hali Extreme.

2007- hmmm, za dużo wrestlerów z oryginalnego ECW nie ma, a to co było rok temu się spodobało, to zostawmy chociaż extreme w nazwie i jakieś stypulacje, i to sie spodoba- pomyślał pewnie Vince i efekt widzieliśmy

2008- aż boje się pomysleć

Również mam nadzieję że to nie jest próba naśladowania starego ECW, tylko odcinanie kuponów za gale z 2005 i 2006. Bo jak nie to śmiech na sali.

[ Dodano: 2008-05-21, 18:24 ]

Gościu! Ostatnio się mnie czepiałeś, że się czepiam, a teraz Ty się czepiasz i do tego bluzgasz bez powodu... Sorry za offtop, ale ten kolo mnie denerwuje ;]

[ Dodano: 2008-05-21, 18:23 ]

P.s. Nie wstyd Ci, że młodszy zwraca Tobie uwagę?

Nie bo nie zwracasz mi uwagi tylko krzyczysz obrażony. Tak w ogóle to o co ci chodzi?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Ja zgadzam się z poprzednikami bo po co to zamieszanie z pasem tylko po to aby pas zdobył Edge a Undertaker przeszedł na raw i walczył z HHH :grin:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

WWE...5 razy oglądać tych samych wrestlerów w main Evencie..nic ciekawego a te ECW to już w ogóle..taki tam hardcore że trzeba ich naPPV pokazywac..

Jedyny + to Umaga na PPV.Wolałbym żeby wygrał,bo on pokazuje naprawde dobry wrestling moim zdaniem,tylko ma taki głupi gimmick :/

Przewiduję,że to będzie dno jak JD :/