Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

One Night Stand 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z racji, ze gala juz za 2 tygodnie i po pierwszym RAW znamy az 4 walki to jest sens zalozyc temat o tej gali odrazu.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7137868

Undertaker vs Edge TLC Match for World Heavyweight Championship

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7117550

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton in a Last Man Standing Match

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7117528

John Cena vs. JBL (First Blood Match)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7117558

Shawn Michaels vs. Batista (Stretcher Match)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7117424

Jeff Hardy vs. Umaga (Falls Count Anywhere Match)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7126332

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk (Singapore Cane Match)

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7161970

Melina vs. Beth Phoenix ("I Quit" Match)

I mam nadzieje, ze nie zabookuja walki Santino vs Piper...

Edytowane przez xero
  • Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Plaski

9

• ajfan

9

• thejehmes

8

• luki

7

Top użytkownicy w tym temacie

Ciezko mi cos powiedziec sensownego na temat tej gali.

Kolejny raz walka Triple z Randym. Pewnie kolejna klapa. Oby nie bylo tak jak na Judgment Day (z tego co czytalem walka wyszla kiepsko). I pytanie, na czym polega Last Man Standing Match?

Teraz może być ciekawie, JBL powinien wygrać gdyż to walka First Blood. Jakieś nieczyste uderzenie JBL'a i walka przesądzona.

Jeżeli Batista odzyska formę to mógłby być dobry match. Osobiście to jestem za HBK. I co do tej walki to moje kolejne pytanie - Na czym polega Stretcher Match?

No nareszcie powróci Jeff i to w walce z Umagą. Skoro to Anywhere Fall to będzie ciekawie. Chcę zobaczyć jak Jeff sie zaprezentuje po powrocie ;)

• Urządzenie:  Windows

I pytanie, na czym polega Last Man Standing Match?

Na tym, aby tak "nastukać" przeciwnikowi, aby nie wstał przez określony czas (najczęściej 10 sek).

A co do gali:

Wcześniej się wytrzymywało Janusz vs. Orton to teraz musimy wytrzymać Hunter vs. Orton. Na razie mogę wytrzymać, ale jak nie zmienią challengera to długo nie wytrzymam i zacznę przewijać tak jak walki kobiet w WWE.

Spoko, bo zobaczę zakrwawionego wrestlera, którego nie lubię. Janusza nigdy nie lubiłem, a JBL'a lubiłem tylko jako Bradshaw'a z A.P.A. Nie spoko, bo nie chcę znów ich oglądać walczących przeciw sobie na ringu, wolałbym jakiś Triple Theart z jakimś dobrym trzecim, aby pociągnął walkę.

Co to za Stretcher Match?? Pierwszy raz widzę taką nazwę :???:. Jak będę wiedział na czym polega to się wypowiem.

Jeff Wraca i zaczyna od samego początku feud... Dobrze, bo przynajmniej znowu wykona jakiegoś Swanton Bomba z dachu, albo innego samolotu. Choć Jeff jest mi obojętny to walę, żeby wygrał.

Ludzie Stretcher Match było na CS trzeba wywieść przeciwnika na noszach !!

Stretcher Match W tej walce należy położyć przeciwnika na noszach lekarskich i przewieźć go na nich poza wyznaczoną linię.

Last Man Standing walka w której należy znokautować przeciwnika tak, aby w ciągu dziesięciu sekund nie wstał na równe nogi ( tak jak w boksie )

Co do samej gali... Każda walka dostała jakąś stypulacje, ale znając WWE taki nadmiar atrakcji obróci się przeciwko nim. Najciekawiej zapowiada się walka Umagi z Jeffem, ale znając życie ten, który zasłużył na zwycięstwo go nie dostanie :P , wygra Jeff żeby nie było mu przykro i żeby po raz kolejny nie złapał się za narkotyki :P

JBL zapewne również przegra, bo nie można uszkodzić twarzy bezcennego :D

Nie mogę się doczekać kiedy to na następnym Vickie ogłosi, że na ONS odbędzie się walka o WHC pomiędzy Takerem i Edgem. :twisted:

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

tutaj hardy wygra... :) a tak w ogole co to za walka Falls Count Anywhere Match

Mozna wszedzie odklepac :]

Last Man Standing matches wychodziły całkiem nieźle w ostatnich latach. Czy Triple H drugi raz z rzędu podłoży się w takiej stypulacji z Ortonem? Wątpie.

Reszta walk nie prezentuje się najgorzej, choc ja osobiście nie lubie stypulacji Strecher Match.

Oprócz tego dojdzie pewnie Undertaker vs Edge IV. Z uwagi na Taker'a może byc Casket Match, choc to właśnie tutaj powinno byc wg mnie LMS.

Hymmm ... nie oglądałem walki na backlash,Judgment Day więc nie wiem jak walczą na PPV , co do walki wiem tylko jedno ! HHH wyjdzie wygrany ! WWE nie pozwoli mu tak szybko oddać pasu ! Tak musi być !

Nie wiem, nie chce wiedzieć ! Nie obejrzę !

Taa... Michałek tylko ma trochę ruchu :D Batista mi trochę nie pasuje tu, wolałbym Jericho :P

Nie chce mi się pisać (edytuje posta później)

It's Easy Bein' Sleazy

Oto plakat na ONS 08:

http://www.arabinarab.com/up/images/675697onenightstand08.jpg

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton - Last Man Standing Match

Nie... Który to już raz? Trypel powinien wypromować jakiś słabszy pas i bronić go na każdym PPV. Już i tak jest bardzo wypromowany...

:] Kolejna powtórka... JBL wygraj!

Basista powinien Jobować ile wejdzie... Steryd nawet nie ma siły zrobić swojego finishera... Tu stawiam na HBK...

Jeff Hardy vs. Umaga

No tu może być nawet ciekawie. Stawiam na Jeffa, ponieważ (jak już ktoś napisał) Vince chce mu ulizać tyłek, żeby więcej nie brał narko... Umaga do jobbu zleciał - a szkoda...

I doszła nowa walka na wczorajszym ECW

Former ECW Champions Match:

Big Show vs. Cm Punk vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guererro (Mogli tu wstawić Hollyego) vs. John Morrison - zwycięzca zmierzy się na Night of Champions o ECW Title...

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton - Last Man Standing Match

W tej walce całym sercem jestem za HHH, Ortona nienawidze, i gdy oglądam jego każdą walke, mam nadzieje że w niej przegra.Triple H dasz rade!

Mam nadzieje że wygra Cena.Lubie go i uważam że jest obecnie jednym z najlepszych wrestlerów jacy teraz występują.

Tutaj nie można być nieczgo pewnym.Wiemy jak świetnie walczy Batista, ale i Shawn też dużo potrafi. Nie mam w tej walce faworyta, niech wygra lepszy :grin:

Jeff Hardy vs. Umaga

Wydaje mi sie że Hardy pokona Umage bez większych problemów.Przede wszystkim jest szybszy i zwiniejszy, a tego Umaga może nie wytrzymać.

Edytowane przez Krauser

Mam nadzieje że wygra Cena.Lubie go i uważam że jest obecnie jednym z najlepszych wrestlerów jacy teraz występują, a poza tym HE TIME IS NOW :P

To ciekawa teza, przy tych brakach Ceny w umiejetnosciach wrestlingowych ;) .

JBL jest teraz w łaskach Vince'a i myślę, że to on wygra walkę.

Nie wiem też, dlaczego stawiacie na wygraną Hardy'ego gdyż McMahaon chce mu ulizac dupe? Przeciez to bzdura... Po prostu Jeff ma mocniejszą pozycje w WWE niż samoańczyk, a po drugie Umaga zaczął jobbować, jak już wspomniał wcześniej Gotix...Po trzecie wcześniej Hardy wygrywał walki, jego pozycja w WWE była naprawdę wysoka i co? Nie odwiodło go to od brania niedozwolonych środków. Więc nie piszcie takich bzdur...

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Ostateczne wyjaśnienie z mojej strony:):

Last Man Standing Match – Jedyną drogą do zwycięstwa jest knockout czyli wrestler nie może wstać podczas odliczania do 10. Czasem liczenie jest rozpoczynane przez sędziego kiedy wrestler się przewróci (lub zostanie przewrócony) a czasem trzeba spinować przeciwnika aby sędzia rozpoczął liczenie.

First Blood Match – Walka prowadzona do momentu kiedy jeden wrestler spowoduje u drugiego krwawienie. Rzadko walczący krwawią obficie. Walki takie zabookowane są zazwyczaj na nacięciu się samemu.

Stretcher match - Wymaga uwięzienia przeciwnika na noszach

Falls Count Anywhere Match – W standardowej walce, przez Pin można wygrać tylko w ringu. W tym meczu ta zasada nie obowiązuje. Nie obowiązuje również Count out. Zawodnicy mogą jednak zostać zdyskwalifikowani za opuszczenie areny. Te mecze zawsze toczą się w różnych miejscach hali. Ten mecz może mieć dodatkową stypulację np.: „No DQ” czy „hardcore match” tak więc wrestlerzy mogą używać do walki dodatkowych przedmiotów.

Krauser zastanów się następnym razem gdy będziesz miał coś napisać...twierdzisz "Lubie go i uważam że jest obecnie jednym z najlepszych wrestlerów jacy teraz występują, a poza tym HE TIME IS NOW " pomijając błąd ortograficzny w pisowni jednego z ostatnich czterech słów to tak jak już napisał rocket masz ciekawą tezę ponieważ...ja nie widzę żadnych umiejętności wrestlingowych u Ceny...no ale to pewnie dlatego, że się nie znam a Ty jesteś wielkim znawcą tematu :)

Druga sprawa to Batista - HBK...napisałeś "Wiemy jak świetnie walczy Batista" a przepraszam Cię kiedy to było...bo ostatnim razem gdy w miarę dobrze walczył była WrestleMania 23 i to jeszcze Undertaker z niego wyciągnął co tylko mógł...

Osobiście do reszty walk odniosę się później:)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Na pewno oglądałeś ostatnie RAW, gdzie gdyby nie Orton to raczej JBL nie pokonał by Ceny w tag matchu.Dlatego właśnie stawiam na Cene, jest silniejszy a przede wszystkim młodzszy i lepiej przygotowany kondycyjnie , ale pewnie jak zwykle JBL fartem rozwali mu łep a on zacznie krwawić.Tak bywa. :grin:

Wracam do Batisty, spójrz na walke w ostatnim Raw jak załatwił Y2J.Pozatym mgr z języka nie mam, więc popełniłem i zaraz poprawie a druga rzecz: nie nazywaj mnie wielkim znawcą tematu bo długo w tym nie siedze i nie znam się tak świetnie jak Ty, wyraziłem tylko swoją opinie bo chyba po to jest to forum.

Krauser, rozumie to, że lubisz Cenę, ale czy to ma oznaczać, że jest o niepokonany? Cena nigdy nie był zbytnio dobrym wrestlerem, poprostu McMahon go wypromował na najsilniejszego i niepokonanego. Podobnie jest z Batista...

NIe chcę żeby wyszło tak jakbym był złośliwy, ale jakby Batista walczył świetnie to walka z jego udziałem nie byłaby najgrosza walką WM24, a walki na innych PPV/tygodniówkach nie wiały nudą ;) .

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Na pocztku chce powiedzieć, że lubie gale ONS. Moze i nie zawsze na dobrze wychodzi WWE ładowanie na jednej gali samych walk z stypulacją, ale mi takie coś się bardzo podoba i na ta galę czekam.

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton in a Last Man Standing Match: WWE lubi korzystać z LMS matchy, ale czemu z nich nie korzystać skoro zawsze fajnie wychodzą? Nie spodziewam się jednak w tej walce wielkich emocji, bo raczej pewna jest wygrana HHH.

John Cena vs. JBL (First Blood Match): jakoś mnie ta walka nie kręci i jest mi calkowicie obojetna. Moze dzieki stypulacji bedzie ona lepsza niz na ostatnim PPV, no i licze na inny wynik (wygrana JBL'a)

Shawn Michaels vs. Batista (Stretcher Match): Jakoś Strecher Matche mnie nie przekonują. Po pozomie walki tez nie spodziewam sie niczego super. Pewnie zobaczymy w niej Y2J. Mysle ze HBK wygra ten pojedynek

Jeff Hardy vs. Umaga (Falls Count Anywhere Match): jak chyba każdy chcialbym aby Umaga wygral. Wygrana z Jeffem mogla by go dosc mocno wypromować. Niestety praktycznie jestem pewien wygranej Jeff'a, w koncu to jego pierwsze PPV po powrocie. Stypulacja tez idealna aby Jeff mógł znów pokazać marką swą odwage i poświęcenie i skoczyc z wysokości. Jeff i Umaga dobrze ze soba współpracują dzięki czemu możemy się spodziewać dobrego widowiska.

Former ECW Champions Match: Troche głupio, że dali do tej walki Big Showa. Spokojnie mógłby on feudowac o pas na SD!, a tak to zapewne wygra ta walke i zacznie sie jego feud z dawnym partnerem Kanem