Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zlot - wrazenia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Tylko proszę w tym temacie bez napinek w stylu.. ale za rok.. za dwa.. za pięć.. jak będę miał 18lat itd. nie puszczać bo jesteśmy przewrażliwieni na ten temat.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

3

• mistico

3

• DDP

2

• Rudolf

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

nie ma sprawy, do przyszłego roku nie ruszam tematu zlotu :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

siema

to ja ten tzw. kolega ze zlotu

poza tym bardzo spoko :grin: bylo na zlociku

Fajnie, że się zarejstrowałeś.. masz mocną przewagę od początku.. bo widziałeś sporo zasłużonych dla forum i "sceny" użytkowników na żywo :-)

btw. dziś postaram się uzupełnić tą relację o swoje fotki.. i piątkowe nieoficjalne pierwsze spotkanie na którym byli Vaclav i Żeru.

Zgodnie z tym co napisałem wyżej to dopisałem troszkę od siebie.

Relacja ta w nieco obrobionej wersji pojawi się także na stronie wraz z kilkoma komentarzami ludzi, którzy uczestniczyli w zlocie.

Następnym razem mam nadzieję, że nie zabraknie możliwości sprawdzenia się na macie w jakimś turnieju submission :-)

Quizy i inne turnieje wiedzowe zawsze można zorganizować przez internet, pójść na piwko ze znajomymi nic wyjątkowego ale móc wypróbować się praktycznie to jest jedyna niepowtarzalna okazja.

Może to przyciągnie więcej fanów podczas kolejnego zlotu, który według mnie powienien odbyć się jeszcze w te wakacje (np. zaraz po sesji).

Co Wy na to??

Quizy i inne turnieje wiedzowe zawsze można zorganizować przez internet,

Tylko, że wtedy w ruch wchodzi google.pl, a nie mózg :P Quiz live to jest jednak najlepsza atrakcja :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Od siebie dodam tylko tyle :)

Jestem osobą która gościła już na kilku zlotach z różnych okazji tak więc jestem do tego zdolny i chętny :) Niestety w terminie zlotu miałem początek sesji tak więc nie mogłem się zjawić :/ Mam nadzieję że niedługo będzie kolejny zlocik :) Obojętnie gdzie ale się napewno zjawię :)

Szkdoa że mnie na pierwszym poważnym zlocie nie było ale trudno :/

5199219949eed950a51bb.png

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1

No jak widać na fotkach było na pewno zajebiście. Szkoda, że kompletnie nie mam czasu (nie mówiąc już o tym, że nie wyspałem się od 9 miesięcy), choć gdyby do zlotu doszlo w stolicy to być może bym się pojawil (zazwyczaj jakoś dawałem radę). Widać, że fajny klimat, i troszkę piwka poszło. Gratulacje dla organizatorów, no i dla tych, którzy przybyli.

Didek - od kiedy palisz fajki? I już jesteś mgr. czy niet? :)

SPoP - tańce były jak podczas ustawki w wawie, czy też nikt nie dał już rady? :)

Przemk0 - wrzuć wersję bez cenzury ;)

46204812740b7d45acaa48.gif

Zwiechu: nie pale (choc w dzien zlotu poszly 3 pety:P), to tylko na potrzebe foty by bylo troche dymu:) a magister jestem od kwietnia.

Ze nie masz czasu wiem, bo na gg mi nie odpisujesz, i nawet na smsy(kiedys poslalem) chyba ze zmieniles numer.

Postaram sie zaraz wrzucic filmiki jakies a co do dystrybucji sie zobaczy:P

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Zwiechu: nie pale (choc w dzien zlotu poszly 3 pety:P), to tylko na potrzebe foty by bylo troche dymu:) a magister jestem od kwietnia.

Bo DiDi pali tylko kiedy pije :D A utrzymuje, że nie pali, bo się nie zaciąga :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg