Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szczątki RPa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Godzina 21:07, dzień przed 3 galą High Voltage Wrestling. HVW TV tradycyjnie juz w ramach zapychacza serwuje widzom 15-minutowy blok reklamowy poprzedzony... innym, 15-minutowym blokiem reklamowym. Po ekranie kicają właśnie różnokolorowe wiosła wchodzące w skład zestawu młodego rybaka, podczas gdy wciśnięty w lekko zniszczony garnitur starszy człowiek zachęca widzów do zakupów. Jednak podczas prezentacji wielosmakowych przynęt w tle zauważyć można znajomą postać. Włocha istota podchodzi coraz bliżej kamery i po kilku chwilach zatrzymuje się za plecami nic niepodejrzewającego prezentera. Długa broda, długie włosy, czarne spodnie i koszulka z grzybkiem z Super Mario Bros.. To Itchytude(co za niespodzianka :P)!

Itchytude – (krzyczy) Hit the lights!

Na te słowa wszystkie światła w studiu gasną, na ekrenia widać... własciwie to nie widać nic.

Prezenter – Jezus, armangendon!

Itchytude – Spokojnie dziadku, jeszcze nie.

W akompaniamencie 8-bitowych dźwieków z sufitu na lince powoli zsuwa się znany i lubiany zielony invader trzymający w odnóżach liczbę 87, oświetlany od frontu dwoma reflektorami.

Prezenter - ...co to za karton?

Itchytude – Ej, mamy ograniczony budżet!

Prezenter – Ja rozumiem, ograniczony budżet, ale...

Itchytude – Cicho mi tu! Sam go sklejałem!

Prezenter - ...

Itchytude – (krzyczy) Światła! Akcja! Kamera!

Obraz wyciemnia się. Z głosników uderza „Raining Blood” Slayera, a realizator serwuje się najlepsze akcje z udziałem Mister'a 87, z obowiązkowym efektem starego filmu. Po około minucie promo kończy się. Muzyka zostaje wyciszona a logo HVW TV zastąpione wspomnianym już zielonym invaderem.

Prezenter – (nieśmiało)...pomylił pan kolejność, panie Tude..

Itchytude – ...Cisza mówiłem! Pora na krótką wiadomość do moich parafian. Puścić materiał!

13.04.2008, Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera w Toruniu. Godzina 10:03. Realizator bardzo dokładnie pokazuje nam pomieszczenie wypchane po brzegi łóżkami szpitalnymi, z których tylko jedno jest zajęte. Obok niego przechadzają się dwie kobiety odziane w równie szpitalne kitle.

Pielęgniarka #1 – I co z nim?

Pielęgniarka #2 – Poważnie się chłopak poobijał i pokaleczył, ale poza tym wszystko dobrze...

#1 – Nie połamał się?

#2 – O dziwo nie.. miał chłop szczęście.

#1 – Głupi ma zawsze szczęście.

#2 – Głupi?

#1 – A co, może mądry? Pani, ten chłop to wrestlant jest!

#2 – Co pani? Że chłopców lubi!?

#1 – Nie, nie! Wrestlant! Co po ringu w lateksie biegają!

#2 – Aaa, toż to szatan wcielony! Mój Romuś to ogląda. Nic dziwnego że oceny spadają!

#1 – Ale fucha jaka... płacą, bo pajacuje po ringu i udaje że walczy.

I tu sie transmisja urywa. Więc dlaczego nie pisać rpa 20 godzin po dedlajnie? Bo się nie zdąży i się spłodzi jedną stronę A4. :P K'woli ścisłości - ten fragment wysłałem do Estewu 5 maja. Czirs panowie.

Edytowane przez Itchy

72206429447c1f28e68cff.gif

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Itchy

3

• Venomus

2

• estevez

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

K'woli ścisłości - ten fragment wysłałem do Estewa 5 maja. Czirs panowie.

Potwierdzam. Ale Itchy... nie odmieniaj mojego nicka:) "do Estewu" ;]

Wyglądał całkiem odmienialnie. W każdym razie zmienione. :P

Heh, już żem myślał, żeś zmienił swego zielonego invadera na grzybka z Mario (to przez wstęp) :D

Okej, wyjdzie ma niewiedza ale muszę spytać. Itchy, why 87? Co oznacza ta liczba dla twego podopiecznego?

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Raczej co ona oznacza dla mnie. Powiedzmy ze to moja mała tajemnica. Ale jestem przekupny. :P

Hm, czyżby jakaś pozycja z Kamasutry która nie jest mi znana? :twisted:

Co powiesz na 2 bronki podczas jakiegoś zjazdu? :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg