Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Team Jupiter i Chris znów w akcji!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:: Z życia Chrisa czyli takie tam promo śmiszne ::

Warszawa, późny wieczór.. przed jednym z lokali stoi dwóch dobrze ubranych bramkarzy. Lokal jest tak ekskluzywny, że można do niego dostać się tylko gdy jest się na imiennej liście. Z taksówki wysiada ubrany w czarny garnitur Chris Attitude (z książki o efedach małych i dużych wiemy, że Krzysiek się raczej nie buja po takich miejscach) i podchodzi do bramkarzy. Po chwili przepychanek panowie Ci kategorycznie proszą naszego wrestlera aby opuścił teren przy wejściu do klubu... Chris więc poprawia garnitur i podchodzi do kamery..

Chris "More" Attitude - Nie mają mnie na liście..

Warszawa, elegancka restauracja.. Chris w tym samym garniturze staje przed wpuszczającym do przybytku i prosi o stolik. Niestety nic się nie da zrobić wszystkie miejsca są zajęte i poproszono Chrisa aby zaczekał na wolny stolik wraz z innymi. Chris przypomina czasy w których tutaj jadał (z wspomnianej książki wiemy, że Chris zawsze wolał zjeść rybę w Międzyzdrojach) pyta o pokój VIP i czy go pamiętają. Niestety bez skutku, więc Attitude podchodzi do kamery..

Chris "More" Attitude - Wiele się zmieniło.. znaleźli by dla mnie stolik bez problemu..

Obok kątem oka można zobaczyć jak ktoś podobny do znanego piłkarza wchodzi na salę nawet bez rozmowy z cieciem stolikowym.

Chris "More" Attitude - O! A tego to na twarz tylko wpuścili..

Kamerzysta - No ale.. Ciebie to nikt nie rozpoznaje..

Chris "More" Attitude - Uroki niszowości..

:: House Show przed HVW Under Pressure III - Piotrków Trybunalski ::

Prowadzący house show zapowiada Chrisa "More" Attitude i wśród fanów wybucha spory cheer. Słychać chanty "Chris! Chris! Chris!" i widać różne ciekawe trasparenty w stylu "Jupiter i Chris znowu razem", "Też mam na imię Krzysiek!", "Zielona siła fal nadciąga" itd. Po chwili wyczekiwania zaczyna grać... "I'm Shipping Up To Boston" kapeli Dropkick Murphys - http://www.youtube.com/watch?v=MKyLgRzOTsY - ... wywołuje to mała konsternacje wśród fanów, którzy nie wiedzą jak się zachować. Po chwili na rampie pokazują się 4 młode dziewczyny tańczące do lecącej muzyki (oczywiście tańczą tradycyjny irlandzki taniec), ubrane są w zielone spódniczki i całą resztę też mają w kolorach biało-zielonych. Ktoś sprytny z publiki zaczyna już krzyczeć "Juuuuuuuupiter! Juuupiter!".. jednak pod VoltoTronem pojawia się zapowiadany Chris! Attitude ubrany jest w swoje typowe spodenki w palemki jednak ma na sobie zieloną koszulkę z 4listną koniczyną na piersi i białym napisem "Jupiter & Chris Team". Wrestler energicznie wbiega na ring i pokazuje że ma ze sobą mikrofon.

Heniek Tyski - Ostatnio dmuchawy, teraz występ tancerek.. on nas zrujnuje.

Tadeusz Kędzierski - No, aż tak chyba niszowi nie jesteśmy.

Heniek Tyski - No nie wiem, moja pensja jest bardzo niszowa.

Chris przerywa te dywagacje komentatorów pokazując, że chce mówić. Muzyka zostaje ucięta i..

Chris "More" Attitude - Well.. witam Piotrków Trybunalski!

Fani - Piotrków wita.. Wita chrisa... Wita chrisa..

Chris "More" Attitude - Kto by pomyślał, że kiedyś będę miał taką interakcję z publicznością (uśmiecha się). Do rzeczy jednak do rzeczy .. wszyscy wiemy po co tutaj jestem.. przyszedłem naświetlić wam kilka spraw. Wyjaśnić kilka kwestii.. bo troszkę się tego nazbierało, co? No ta sprawa niszowości.. TuanX wrócił mi zawracać gitarę.. Jupiter znów stanie u mego boku.. jest tego sporo jednym słowem.

Heniek Tyski - Tak tak zajmijmy się sprawą niszowości, ja już złożyłem wniosek o wyższe pensje.

Tadeusz Kędzierski - Jeśli twoja pensja jest jak twój garnitur to rzeczywiście popieram wniosek, ale zobaczmy co Chris ma do powiedzenia na ten temat.

Chris "More" Attitude - Balicki! Uważasz, że Ci wszyscy fani to mało? To, że organizujemy ten house show w Piotrkowie a nie w Warszawie to znaczy o naszej niszowości? (Publiczność buczy, ale Chris po chwili ją uspokaja). Spokojnie.. nie chce was zniechęcać do HVW.. bo bez was ta federacja zginie.. bo nie ma wrestlingu bez fanów. Aczkolwiek zastanawiam się czyja to wina, że na gale HVW nie przychodzi tylu fanów co na podobne widowiska w przeszłości.. czy to aby nie twoja wina Balicki? czy to może nie wina tego że otaczasz się takimi ludźmi jak Vlad? Zastanów się zanim zaczniesz zwalać winę na innych.. ludzie sami do Ciebie nie przyjdą.. Gdzie te kontrakty z wielkimi gwiazdami Polskiego Wrestlingu? Był Psycho i co? już go nie ma.. a gdzie inni? Gdzie wrestlerzy pierwszej i drugiej generacji? Gdzie gwiazdy..

Publika zaczyna skandować : Jupiter! Jupiter! Jupiter! Jupiter!

Chris "More" Attitude - Jest Jupiter.. tak człowiek który kocha wrestling równie mocno jak ja.. i on zdecydował się tutaj walczyć dla was.. Jest Jupiter.. ale Balicki zastanów się czy to nie za mało.. zastanów się jak budujesz swoją federacje.. a później dopiero gadaj o niszowości.. Wrestling nie jest niszowy! powie Ci to każdy wrestler w naszej szatni.. powie Ci to każdy fan jakiego spotkasz.. Well.. Balicki najwyżej to Ty możesz być niszowy i metody prowadzenia twojego przybytku.

Tadeusz Kędzierski - Ostre słowa, kolejny wrestler który popadnie w konflikt z władzami federacji?

Chris "More" Attitude - No dobrze moi niszowi fani (uśmiech).. na ostatnim Under Pressure wrócił do naszego światka ktoś kto nie zasługuje nawet na miano zapaśnika.. TuanX.. (słychać buczenie).. najemnik. Człowiek który za pieniądze zrobi wszystko. Jaka pierwsza więc myśl nam z Jupiterem przyszła do głowy? Może zielony niszczyciel rzuci troszkę euro, a wieczny surfer dołoży złotówek i po prostu kupimy sobie TuanX'a dla siebie... hę? Zaraz zaraz.. a może wy się dorzucicie (Chris pokazuje na fanów)? Pewnie uda się wynegocjować jakąś stawkę za usługi dla nas wszystkich, co wy na to? kupujemy?

Fani cheerują dając znak, że popierają inicjatywę.

Chris "More" Attitude - No pomyślcie sobie dla nas zdradzi Backstabera, a wam może dla przykładu wpaść na urodziny dziecka w przebraniu klowna.. albo pomóc w remoncie. Chłopak wszak lubi pomagać, a młotek pewnie umie utrzymać (uśmiech). No dobrze.. ale koniec żartów.. nie kupimy sobie przychylności swojego przeciwnika nigdy.. to nie w naszym stylu.. to nie w stylu Chrisa. Już doskonale wiecie jakimi zasadami się kieruję.. Jupitera też znacie.. po nas nie spodziewajcie się żadnych brudnych zagrań.. ale to nie znaczy, że będziemy litościwi.. Idziemy na wojnę.. otwartą wojnę! Za morze! Za fale! Chris pauzuje.. no i za Irlandię (uśmiech)..

Fani cheerują.

Chris "More" Attitude - TuanX.. jedno mi się z tobą kojarzy przez te wszystkie lata.. chroniczny brak sukcesów. Na kartach histori nigdy nie zapisałeś się żadnym spektakularnym wyczynem.. żadnych znaczących wygranych.. za to wszędzie gdzie się pojawiasz siejesz zamęt. Tak samo jak zasiałeś go na ostatniej gali HVW. Nie będę narzekał, że być może.. powtarzam być może bo nie wiem jakby potoczyły się sprawy... być może zabrałeś mi pas mistrza wagi ciężkiej. To nie tak.. ale głównie zabrałeś tym wszystkim fanom możliwość zobaczenia uczciwej walki, walki w po której zwycięzca mógłby nazywać się prawdziwym mistrzem wagi ciężkiej. Na miejscu Vaclava nie czułbym, że wygrałem ten pas... że jestem niepodważalnym mistrzem.. a to wszystko dzięki tobie najemniku. Nie chcemy takich ludzi w współczesnych zapasach, każdy uczciwy wrestler który wychodzi na ten ring i daje z siebie wszystko.. każdy taki wrestler powie Ci to samo. Na Under Pressure 3 będę uosabiał wszystkich tych zawodników.. walczył w ich imieniu i postaram się abyś poczuł każdy styl wrestlingu.. i w każdym był bezradny w walce ze mną. Najemniku.. już nie raz w przeszłości pokazałem Ci gdzie jest twoje miejsce.. i tym razem zrobię tak samo. Poczujesz odpływ krwi z mózgu gdy dopadnie Cię Wave Out!

Fani : Wave out! Wave out!

Chris "More" Attitude - TuanX jednak nie będzie sam.. tak jak Ja stanę obok Jupitera.. tak on będzie walczył wraz z Backstabberem. Co ciekawe obaj panowie mają wiele wspólnego.. obaj potrafią wbić nóż w plecy nawet największemu przyjacielowi. No tak Backstaber.. nie obawiasz się, że może ktoś podkupił TuanXa jednak? Może na jego koncie jest już odpowiednia suma za którą ma się znokautować w odpowiednim momencie? Czy będziesz potrafił stanąć spokojnie do niego plecami? Może Yamato Konoe użył swojej gotówki, a może My nie jesteśmy tacy święci na jakich wyglądamy (Chris puszcza oczko)? Ty TuanX także nie bądź taki pewien.. pochłonięty walką ze mną możesz nie zauważyć jak twój partner knuje przeciwko Tobie.. zaryzykujesz to? czy będziesz go sprawdzał co chwilę? Przecież to część ciemnej natury Backstabera! Uważaj! Chris i Jupiter nie mają takich problemów.. wierze w uczciwość zielonego i wiem, iż będzie stał u mego boku do końca! Razem wygraliśmy już kiedyś wiele bitw.. bitw w których nie dawano nam wiele szans i nie inaczej będzie tym razem. Team Jupiter & Chris znów w akcji!

Fani (na przemian) : Juuupiter! Chris! Chris! Juuupiter! Chris! Chris! Juuupiter! Chris! Chris!

Chris "More" Attitude - Każdy kto nas widział już na ringu wie, że razem działamy jak dobrze naoliwiona maszyna.. tak i ta maszyna jeszcze nie zardzewiała.. wszystkie tryby pracują.. buczą.. buchają parą.. i przejedziemy po was jak zielony walec! Zatem Under Pressure 3... Chris "More" Attitude i Jupiter kontra Backstabber i TuanX.. Wynik może być tylko jeden! Skopiemy wasze dupska raz na zawsze! Za morze! Za fale! (Publika powtarza razem z Chrisem).

Chris podaje mikrofon jakieś osobie za niego odpowiedzialnej i wchodzi na kolejne narożniki upajają się cheerem publiki. Z głośników zaś znów leci punk irlandzka nuta zespołu Dropkick Murphys.

Tadeusz Kędzierski - Mocny speech i trudno się nie zgodzić z Chrisem. Czy TuanX i Backstaber będą potrafili zaufać sobie nawzajem? Chris i Jupiter chyba nie mają z tym problemu.

Heniek Tyski - To tak jak my! Stworzeni dla siebie!

Tadeusz Kędzierski - Nie zupełnie, ale może teraz następny punkt programu.

Heniek Tyski - No co ty taki fajny niszowy duet z nas.

:: Transmisja kończy się dla was ::

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

3

• Biggmac

2

• mnih

1

• mu

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

RP ciekawy, fajnie się go czyta... nie pasuje mi tylko że czołowy face "najeżdża" na federacje no ale powiedzmy że rozumiem panującą sytuacje ;) Po za tym nie mam zastrzeżeń, świetne teksty o Tuanie i Stabberze.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Pierwsza część RP to niszowość angle :>

Speech do Balickiego to wynik konferencji którą sami napisaliście przecież i to w której już Chris z Balickim się niezgadzali. Zresztą kto powiedział iż władze fedu muszą być face'ami.. ja Balickiego i Vlada odbieram raczej jako takich tweenerów. To nie był najazd na federacje tylko kontynuacja sprzeczki między Balickim, a Chrisem.

Reszta to już rasowy speech na temat zbliżającej się walki.

To tyle słowem wyjaśnienia..

Vlad jest wręcz heelem ;)

Nie no jak dla mnie to spoko, zresztą konflikt face z władzami federacji jest bardzo ciekawy :D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Nie no jak dla mnie to spoko, zresztą konflikt face z władzami federacji jest bardzo ciekawy :D

To wszystko zależy od was, ja czytam tylko gale i z nich czerpie pomysły.. Jako przykładny RPer nie wymyślam nic na wyrost :)

fuck, zawsze i wszędzie mnie zjesz :) ... oy, czeka mnie dużo wysiłku, jeżeli mam prowadzić wyrównany feud :]

:: Z życia Chrisa czyli takie tam promo śmiszne ::

brawo i tyle

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

i to mam włąśnie na myśli mówiąc , żebyś sie starał , przemk0wski . 8)
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg