Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moim zdaniem PES jest znacznie lepszy...tak przy okazji w weekend mam turniej w PES-a taki między uczelniami więc sprawdzę czy coś reprezentuje :D

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

4

• AiBqu

4

• nttn

3

• Plaski

3

Top użytkownicy w tym temacie

Ja też zawsze byłem po stronie Pes'a. Chociaż w Fifkę też można popykać. PES zawsze zachwycał mnie realistyką, grywalnością, intuicyjnym systemem sterowania... Fifa tego nie ma. Jedyne co mnie wkurza w Pesie to brak kariery rodem z Fify 05/06. Licencje mnie gówno obchodzą(za przeproszeniem). Ale nigdy jeszcze nie grałem w Pesa przez neta, więc może czas zacząć... Najpierw jednak muszę wrócić do formy. :D :D

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Urządzenie:  Android

Ja osobiscie jestem zwolennikiem PES'a bo bardzo mi sie podoba to poczucie wolnosci (mozesz zrobic z pilka co chcesz i to praktycznie bez znajomosci zadnych kombinacji klawiszy, wystarcza kierunki). Ale zeby nie krytykowac tak bardzo FIFY to przyznam ze tez sobie w nia mozna pograc i niezle sie bawic. Ja sie opowiadam po stronie PES'a ale obi gry sa dobre.

PS. Co do wypowiedzi Randy'ego: Tez mi wlasnie brakuje takiego porzadnego trybu kariery w PES'ie. A co do Licencji to wlasciwie juz w momencie premiery sa juz Option File ktore uaktualniaja nazwiska i nazwy klubow a niedlugo pozniej patch'e ze strojami,stadionami,twarzami zawodnikow itd.

11210267854ec833ae4df82.jpg

A ja wole fife ta gra jest w moim guscie mialem wszystkie od fifa 2001.A co do pes'a to tak mi sie gra sucho nie wiem czemu ale chyba przez to że jestem przyzwyczajony do stylu fify.

Musze przyznac ze w menedzery tez sie dobrze gra bo tam sie nie liczy tylko zrecznosc ale cos wiecej...

[you] Pomyśl Nim Pomyślisz :D

http://speedy.sh/8aqze/Franc2.rtf

163765755248a5b3aee70ed.jpg

Moim zdaniem PES daje poczucie swobody. Nie lubię fify, bo ogranicza mnie. O ile w PES-ie wychodzą mi kontry, szybkie ataki, czy też gra pozycyjna, to w fifie zostaje tylko to ostatnie. To oczywiście moja subiektywna ocena.

Chociaż nie powiem, w FIFĘ 2001 grało mi się bardzo dobrze.

• 2 miesiące temu...

Mi to w sumie obojetne zależy jak mam ochote grać.

Jak chce rzoklepać obrone ładną akcję w ataku pozycyjnym to włączam PES.

A jak przeprowadzić ładne indywidualne akcje zakończone strzałem na bramkę to włączam FIFE

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Zdecydowanie PES oprócz tego że Fifa ma licencje, to grywalność zachowanie piłkarzy na boisku jest lepsze po stronie Pro evo. Juz sie nie moge doczekać PES 2009

Pro Evolution Soccer zdecydowanie . Fifa zawsze miała przewagę pod względem licencji czy polskiego komentarza ale pod względem grywalności PES przebija Fifę.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• 2 tygodnie później...

Grałem w pierwszą fife z 1996 roku, dalej po kolei w każdą aż do 204 i...wybieram Pro evolution soccer. TEn realizm, a jak się gra w dwójkę w jednej drużynie, przy odrobinie zgrania wychodzi magia. Choć Fifa zawsze będzie w moim sercu, ilez ja w nią ciołem z ojcem :evil:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Wybieram Fifę.Dlaczego ?Grałem od Serii 2000 i DLA MNIE to chyba najlepsze serie gier jakie wyszły.W pesa grałem w 3,6,8 i powiem tylko tyle nigdy mi do gustu nie przypadły.Aha teraz mój wujek gra w pesa 6 bo.....jest polski komentator i gra na najłatwiejszym poziomie :lol: :lol: :lol:
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Heh przecież to jasne że PES :D Jest prawie pod każdym względem lepszy od FIFY 8) Obecnie pocinam w PRO 6 - lepsza grafika, więkrza grywalnośc jedyny plus mało licencjonowanych druzyn :( Ale ogólnie PES wygrywa i zawsze wygrywał wojnę z FIFĄ.
  • 5 tygodni później...

PES najlepsza gra o piłce nożnej.Fifa też dobra nie powiem.
We want Dark Sam!

17794869784a630ab0499dd.jpg

FIFA 2002 była pierwszą grą jaką miałem na kompa, ale od roku 2005 w FIFIE nie ma prawie nic nowego, a do tego doszło ślamazarne tempo rozgrywki. PES-owi oddałem już serce, nakłoniła mnie do tego całkowicie część szósta produktu Konami. Mam nadzieję że Pro Evo nie spadnie na psy, a będzie z roku na rok podwyżać Kanadolom z EA poprzeczkę.

108940769154394f4e4b6a0.jpg

• 10 miesięcy temu...

Według mnie o wiele lepszy jest PES.

PES 09 jest bardzo dopracowany.

Ładna grafika.

I według mnie można robić lepsze akcje.

Szkoda tylko że jest po angielsku...

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...