Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Johnny Thornpike / Thorn Mouth #2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

17 kwiecień 2008 Toruń HVW Under Pressure II

"...Ale w tym czasie Wesley robi rollup... 1.... 2.... kickout! Thornpike dał się zaskoczyć!" Nie , jeszcze nie Myślał Thornpike , wiedział że mimo liczebnej przewagi , jego przeciwnicy nie są dla niego jakimś szczególnym wyzwaniem. "...Obaj szybko wstają, Icon serwuje kilka European Uppercutów swojemu rywalowi... i Icon Slam (Judgement Slam)! To już koniec... Pin... 1.... 2.... 3!..." Tak , to się nazywa zwycięstwo , handicap match przeciwko dwóm przeciwnikom, nadciąga era Thorn'a Thorn Mouth myślał tak schodząc do szatni , po drodze minął obdartusa Vlad'a i przeszedł dalej. Widział wiele osób patrzacych na niego bądź z pogardą To Ci którzy są zbyt głupi by wiedzieć co może ich czekać , bądź ze strachem Ci natomiast są zbyt głupi by się przeciwstawić lękowi , bądź z czacunkiem. Ci nie wiedzą z kim mają do czynienia , głupcy.. Thornpike podążał dalej do szatni , w końcu natknął się na reporterkę panią Klaudię Potocką , chwilę musiała iść za Johnny'm który chyba nie zauważył jej osoby.

Klaudia Potocka : Panie Thornpike , panie Thornpike parę pytań.

Johnny stanął tak nagle że Klaudia uderzyła go w plecy , on nawet nie drgnął , ona prawie padła na ziemię.

Klaudia Potocka : Mogę? Panie Thornpike?

Johnny Thornpike : Skoro musisz zadawaj pytania i obyś nie zabierała mi nie potrzebnie czasu.

Klaudia Potocka : Dobrze, panie Thornpike , Johnny jeśli mogę...

Johnny Thornpike : Nie nie możesz!!

Klaudia Potocka : Ekhm...dobrze panie Thornpike minuty temu stoczył pan pierwszą swoją walkę w federacji HVW , zwycięską mimo przewagi przeciwnika...

Johnny Thornpike : Jakiej przewagi , dziewczyno! Ty się z koniem na łby pozamieniałaś?? Ta dwójka to zwykła banda łamag , ta walka była obrazą dla mojej osoby.

Klaudia Potocka : Ale...

Johnny Thornpike : Nie przerywaj mi lalka , nie skończyłem , prezes Balicki czy jak on tam się zwie uważa że się zna. Może i tak ale za te pieniądze które mi zaoferował spodziewam się godnych worków do bicia. Tak więc jeśli nie masz nic więcej...

Klaudia Potocka : Panie Thornpike jakie ma pan plany teraz w tej federacji?

Johnny przyjrzał się jej , chwycił za podbrudek i zaśmiał się w twarz.

Johnny Thorpnike : Dominacja...

Wyszeptał tak że tylko ona to mogła usłyszeć , zacisnął ręce mocniej na jej podbrudku tak że zaczęła się wyrywać, sam zaśmiał się raz jeszcze i podążył do swojej szatni.

.......................................................................

Później na tej samej gali

Johnny siedział w szatni , oglądał galę na plaźmie która była wpisana w umowę. Chciał mieć luksusową szatnię i taką dostał. Siedział wykąpany , czysty w schludnym garniturze. Siedział i popijał swój ulubiony trunek , niby taki prosty , piwo. Na gali właśnie odbywała się walka... "Obaj zawodnicy leżą, pierwszy wstaje jednak Mamoru ( ... 7.... ) zaczyna wracać na ring... ale Demyt łapie go za nogę... ( .... 8.... ) Mamoru jednak drugą nogą kopie go, ten puszcza nogę... Mamoru biegnie w stronę ringu... (... 9... 10!) Mamoru był o krok od wejścia na ring! (Sędzia ogłasza double count-out!)..."

Johnny Thorpnike : Phi , co to się dzieje, walczą, walczą , wypadają i na ring trafić nie mogą , żenada.

Johnny spoglądał na twarze tych dwóch , zmęczone , niedowierzające , słabe. W jego odczuciu nigdy nie będą zapaśnikami pełną gębą.

Johnny Thorpnike : Kogo też ten prezes ściąga do tej federacji no nie wierzę...

Piotr Balicki : A co nie podobają Ci się moi zawodnicy?

Głos należał do prezesa Balickiego. Stał w drzwiach i spoglądał na Thornpike'a.

Johnny Thorpnike : Nie tyle co nie podobają co nie mają przyszłości.

Piotr Balicki : Skoro tak uważasz...

Prezes się zamyślił chwilę.

Piotr Balicki : To na następnej gali Ty i Mamoru będziecie stanowić zespół , wiem że jesteś wielokrotnym mistrzem Tag Team więc powinno Ci się to spodobać, waszymi przeciwnikami będą J.J.J i Gotix .

Johnny Thorpnike : Skoro chcesz pozbawić przyszłości kolejnych dwóch zawodników dając ich do walki ze mną proszę , ale czemu dajesz ze mną jakąś niedorajdę która nie potrafi wygrać walki?

Piotr Balicki : Jeżeli jesteś taki "świetny" to wygra walke przy Tobie.

Johnny Thorpnike : Kim jesteś by móc tak do mnie mówić?

Piotr Balicki : A Ty kim by podwarzać moje decyzje?

Johnny Thorpnike : I'm The Icon and it's nothing You can do with It

Prezes oburzony wychodzi a Johnny siedzi spokojnie przed telewizorem i spogląda na powtórki tej krótkiej walki , spogląda na Mamoru , jego tag partnera na przyszłą galę.

20 Kwiecień 2008 Gdańsk Aparttament Johnny'ego Thornpike'a

Johnny wstał rano , włączył radio , wziął prysznic , zjadł śniadanie. Od rana jednak coś go trapiło , pamiętał ostatnią galę gdzie została zapowiedziana przez Prezesa Balickiego walka w której ma wziąść udział. Tag Team match , walka w której nie masz szans w pojedynkę. Myślał sobie Thornpike, pierwszy raz zwątpienie go dopadło.

Johnny Thorpnike : Przecież jestem Ikoną , przecież jestem najlepszy do cholery , sam czy w teamie z jakimś "Mamoru" dam sobie radę.

Determinacja na twarzy Johnny'ego widniała bardzo widoczna. Z rozmyślań przerwał dzwonek do drzwi. Johnny powoli podszedł do nich i otowrzył w progu stała para starych kobiet.

Babcia #1 : Dzień dobry młodzieńcze , czy zastanawiał się pan kiedykolwiek kim był Jezus?

Johnny Thorpnike : Eee...

Babcia #2 : No właśnie trudne pytanie zadała moja koleżanka , polecamy panu lekturę tych gazetek w których wszystko pan przeczyta , kim był Jezus , czego uczył...

Johnny Thornpike : Dobra dość tego , starałem się zrozumieć to jazgotanie ale nie potrafię , słysze tylko bla bla bla Jezus , bla bla bla nauczał. Gówno mnie to obchodzi. Zabierajcie swoje stare , pomarszczone tyłki sprzed mojego mieszkania a będę dla was miły.

Babcia #1 : O mój Boże...

Johnny Thornpike : Żaden Bóg Ci nie pomoże po prostu Stand Up and Run Away!!

Johnny wszedł podirytowany do mieszkania , nie rozumiał co to za miejsce , co to za ludzie , Jezus , nauki , co to za biadolenie.

Jhonny Thornpike : Rozumiem kościół i takie sprawy ale żeby nachodzić po domach , bullshit.

Johnny zapomniał o czym wcześniej myślał i zajął się porannym treningiem...

22 Kwiecień 2008 Warszawa W drodzę na trening z Mamoru...

Johnny zasuwał po uliczkach Warszawy w drodzę na halę gdzie czeka na niego jego tag team partner. Nie wiedział czego ma oczekiwać , z jednej strony wiedział że pewnie będzie musiał go wiele nauczyć co mu się za bardzo nie widzi z drugiej jednak strony , nie wie czy ten gość w ogóle wie o co chodzi w Tag walkach. Mówi się że te walki to samo tylko we dwoje bądź więcej. Bullshit . Te walki potrzebują taktyki , potrzebują zgrania , potrzebują umiejętności. Takie przynajmniej były myśli Thorn Mouth'a. W drodzę dopadła go słynna już chyba Klaudia Potocka.

Klaudia Potocka : Panie Thornpike , gdzie pan tak pędzi...

Johnny Thorpnike : Na trening a Ty?

Thornpike zbyt się śpieszył by być nie uprzejmy , czekał tylko jednak na niewłaściwe słowo ze strony jazgocącej kobiety by zmienić swoje priorytety i zastopowac na chwilę.

Klaudia Potocka : Do Mamoru który trenuje na hali.

Świetnie , jeszcze ten babsztyl lezie w to samo miejsce pomyślał Thorn Mouth.

Klaudia Potocka : Zaraz , pan przecież walczy w teamie z Mamoru , czyżby szedł pan na trening z nim? Może parę słów na ten temat?

Johnny wyrwał dyktafon który kobieta podstawiła mu pod nos.

Johnny Thornpike : Jestem Johnny "The Icon" Thornpike , wielokrotny mistrz tag team. Przyszły mistrz HVW , mam powiedzieć parę słów o sobie? Dobrze niech i tak będzie. Moim celem jest jak wspominałem dominacja i zdobycie mistrzostwa w tej federacji. Nie jest dla mnie ważne jak to zrobię i jakimi metodami. Po trupach do celu jak to się mówi. W moim wypadku trupy to każdy napotkany przeciwnik , mówią że oszukuje , mówią że nabieram , mówią że gram nieczysto. Nie dbam o to co mówią. Ja po prostu wykorzystuje sytuację. Jeśli ktoś che być tym dobrym niech będzie , ale niech nie żałuje tego co obok niego przechodzi , czystą grą daleko się nie zajdzie , nie przeżyje taki "dobroduszny" w tym świecie a tymbardziej w tak brutalnym świecie , jestem sobą , po prostu potrafię przetrwać w dziczy którą jest ten świat , po prostu jestem Ikoną, rozumiesz mała , Ikoną.

Johnny doszedł do drzwi hali wraz z Klaudią , wręczył jej dyktafon i wszedł do środka

(w tym momencie słychać silny trzask drzwi prowadzących do siłowni…światło zostaje zapalone)

Postać w drzwiach: King przestań w końcu opowiadać pierdoły!!

(Chcecie znać dalszy ciąg? Przeczytajcie RP Mamoru...)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• The Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

całkiem solidny RP. Podoba mi sie to w jaki sposób Thornpike dowiedział się o walce na UP3, bo motywy z informacją od kolegi mnie nudzą...