Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Prolog...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Prolog:

22.30 gdzieś we wsi pod Kabulem marzec 1988r :

Ostatnimi tchnieniami obozowe latarnie,

dają światło pogrążonej w śnie nocy małej wiosce ...

Gdzieś w oddali widać przebłyski Eksplozji...

po chwili docierają dźwięki..

niczym Ciche wzdęcia oznajmiające śmierć kolejnych istnień...

W mrokach nocy da sie zobaczyć jeden bardziej niż inne oświetlony budynek...

Kiedyś był to dom jakiegoś wieśniaka, teraz stał sie

przekształconym na prędce Polowym Biurem dowódcy Sił szybkiego reagowania...

jakby od niechcenia padające światło przez brudne szyby odsłania niczym kulawy kopacz rowów.. postacie dwóch osób w izbie...

jedna siedząca przy biurku otoczonym i pozawalanym butelkami po Czystej Moskiewskiej... Wyraźnie niezadowolona z przebiegu sytuacji

Druga lekko zmieszaną lecz stojąca na baczność tuż przy drzwiach...

-Towarzyszu Pułkowniku

- Przerywacie Mi idioto !!! Czego Do kurwy nędzy chcecie Kapralu???..

- Towarzyszu Pułkowniku Jeden z naszych oddziałów dostał sie pod silny ogień Nieprzyjaciela... Wielu rannych... i zabitych... Prosi o natychmiastowe wsparcie.....

- I z takiego powodu mi Przerywacie Do Kurwy nędzy Kapralu?????!!!!... Mam ważniejsze sprawy na głowie niż Oddział Pieprzonych Debili Który sobie sam rady dać nie może...

powiedźcie tym mamisynką ze Nie wyślemy żadnego wsparcia.. niech walczą i giną jak przystało na prawdziwych żołnierze armii czerwonej... poza tym mamy jeszcze 25 milionów obywateli.. wiec tych 50 nie robi różnicy..

- Ale Towarzy....

- Czy ja Kurwa Kapralu Niewyraźnie mówię???!!!

- Nie... Towarzyszu Pułkowniku

- To co jeszcze wy tu Kurwa Robicie Towarzyszu??!!

-Towarzyszu Pułkowniku... Dowódca Kompani A został Ciężko postrzelony...prawdopodobnie Nie przeżyje do jutra...

- i tym też zawracacie mi głowę Kapralu??? Już wam Kurwa Mówiłem że Mam ważniejsze sprawy na głowie...

- Tak jest Towarzyszu Pułkowniku!!!.. z całym szacunkiem lecz to jest jeden z naszych najlepszych ludzi....

- A co ja Kapralu do Kurwy nędzy mogę zrobić??? Wysłać Kondolencje i list gratulacyjny do jego rodziny?

Pomyślcie logicznie...

- Chciałem jedynie poinformować Towarzyszu Pułkowniku o sytuacji...

- Dziękuje Kapralu... A teraz zostawcie Mnie samego... mam Wiele rzeczy do zrobienia... tak jak i wy

Szpital Polowy:

Gdyby porównać go do Hotelu... Nie dostałby nawet gwiazdki... Ludzie w nim nie umierali z reguły od odniesionych ran..... Ciężki Odór śmierci wypełniał go po brzegi... wręcz wylewał sie do świata zewnetrznego z każdego, nawet najmniejszego otworu... po środku jednego z czterech pomieszczeń stał Ciężki żelazny stół.. na nim leżała jakaś dobrze oświetlona postać a wokół niej gromadzący sie ludzie w niebieskich kitlach... hmm... przynajmniej Kiedyś były Niebieskie....

- Zrobiliśmy co mogliśmy... Siostro

- Czy przeżyje?

- Nie mnie o to Towarzyszko Pytajcie... Jeśli da rade przetrwać do rana... ma szanse... jeśli nie.. To Kompania A straci jednego z najlepszych Dowódców...

- A wie Towarzysz jak odniósł Takie obrażenia?... widzieliście jego Twarz Towarzyszu? Jak To możliwe że Takie Ciecie nie uszkodziło oka?

- Jeszcze nie wiem Siostro... Kilka opowieści o nim krąży... a odpowiedź Która jest prawdziwa zna tylko on sam... jak przeżyje To sie o to jego spytajcie.. ja nie mam czasu i ochoty na takie bajki...

- żal mi będzie tego Młodziaka Gdy i on umrze...

- W dzisiejszych czasach i w tym zapomnianym przez Boga miejscu szybko sie awansuje... lecz także ze stołka spada... nie on pierwszy i nie ostatni Siostro... I proszę sie nie rozczulać... To nie on sie zapisał na ochotnika tylko Ojczyzna Wezwała... A za ojczyznę trzeba przelewać Krew albo Ginąć!!

- Przecież z karty wynika że on jes...

- zamknijcie sie Siostro... Niewiedza to błogosławieństwo.. i nie chce wiedzieć z kąd posiadacie te informacje Towarzyszko... i radze ich nie rozpowiadać!..

- Tak jest Towarzyszu

CDN....

23.34 4 maja 2008r łódź.

Jeden z tych pubów gdzie dresy boją sie wchodzić po zmroku nawet w towarzystwie 40 znajomych... Usytuowany Tuż pod ziemią... Wnętrze ponurego miejsca Rozświetlone zostało przez Migocząca jarzeniówką jakby zaraz miała i ona stąd spierniczyć... Tudzież Pisała alfabetem morsa... „zabierzcie mnie z tąd!!!”.. Niewiele osób było w Tym pubie... lecz dwie charakterystyczne.. rzucające sie w oczy, niczym Metale pośrodku Pielgrzymki radia Maryja... choć oświetlenie tego baru w kulki Leci.. można dostrzec Twarz obydwu postaci.... Jedna z nich z szpecącą Blizną, Druga w miarę normalna.. gdyby sie jej lepiej przypatrzeć można było by odnieść wrażenie że To Scott Jameson.. Pytanie co on robi w takim miejscu.. Temu pierwszemu sie nie dziwie... ale Jemu?.. hmmm... wróćmy jednak do wydarzeń..

-Witaj Scott...

-Siemano stary !! Kopę lat cię nie widziałem…hej mam fajny sposób na biznes jeżeli potrzebujesz kasy no i też rozrywki. Jest taka federacja wrestlingowa HVW i można się tam zabawić za całkiem niezłą kasę… Poza tym gadaj co u ciebie, co robiłeś przez te 20 lat.

- Przez ostatnie 20 lat zajmowałem sie wieloma rzeczami... Byłem Najemnikiem przez przeszło 18.. Walczyłem w całej Afryce Północnej, i środkowej... a także jakże mi bliskim wschodzie... Obalałem nie jeden rząd... Z mojej reki zginęło więcej osób niż jesteś w stanie sobie wyobrazić... a ty mi dziś przychodzisz i próbujesz wkręcić w jakieś zapasy?? Czy Tobie nadmiar Metalu na mózg przypadkiem nie uderzył Żołnierzu?... hmm.. Kurwa sam go słucham... ale wracając do pytania... czy Cie kurwa pojebało?... Czy ja wyglądam na idiotę w różowych bokserkach latającym po ringu?...

- Stary…nie nie. We wrestlingu możesz pokazać swoją prawdziwą osobę. Nie musisz przecież podpierdalać w ringu w pończochach jakiejś lafiryndy z ulicy i stringach…Możesz tam wejść takim jakim jesteś, i walczyć takim jakim jesteś. A poza tym to świetna rzecz aby się odstresować, i zapomnieć o wszystkim. Według mnie twoja osoba, z taką przeszłością na pewno się przyda do federacji.

-...hmm... z reszta i tak przyda mi sie odrobina odpoczynku, wspomnienia... wspomnienia mnie kiedyś zabiją... trzeba mieć jakiś sposób ucieczki od nich... hmm.... Dobra.. Zrobię to... ale ty sie zamknij... moje dane są dla innych poza tobą poufne....

Trzeba by było Jakąś ksywę wymyślić... Kurwa Żołnierzu... nic mi do łba nie przychodzi..... Pomożecie?

- Wiesz…możesz mieć ksywę np. Alliant….czy chuj wi….choć nie..to za proste…powiem ci że ja wziąłem się zapisałem po Imieniu i Nazwisku żeby to jebać już…ale fakt ty musisz mieć coś ekstra…może być War Hearth…albo np. Metal Hearth…choć nie…zajęte…ja ci powiem…ty jesteś od chuja żelazny gość, jaja z żelaza jak pamiętam i w ogóle…trza było Ci mocno wjebać żebyś się złamał…O WIEM !! Może Iron Hearth…brzmi nieźle i obrazuje twoją osobę… Mówię ci..to będzie bomba

-Niech będzie.... Iron Hearth... brzmi znajomo... Dobra pora wymarszu... i w gruncie rzeczy .... dzięki... i do Rychłego Żołnierzu...

Mroczna postać wstała trochę ociężale jakby zmęczona samym życiem... wychodząc rzuciła z pogardą pieniądze na blat baru... po czym zniknęła w mrokach nocy... po kilku minutach i Scott wyszedł...

(małe sprostowanie... RP pisane na prędce... Mature mam 5 maja... wiec czasu nie miałem.. za słabą jakość przepraszam...

a co do speecha... Postać Iron Heartha nie wali speechów.. :)

Edytowane przez QuaQ

81656381947f89e9dd11bf.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pitbulljames

1

• Avos

1

• nasjazz

1

• QuaQ

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Znakomite RP, szczególnie jak na początek.

Według mnie świetnie pokazana osoba którą grasz, widze tu ręke profesjonalisty :D

no i bardzo fajnie użyłeś mojej osoby :smile:

30647399048b9a5c265ace.jpg

Bardzo dobre RP, możecie mi zarzucić, że się nie znam, ale mi się podoba i liczę kolego, że obaj wyjdziemy zwycięsko z dark matchy i zmierzymy się w drugiej rundzie :)
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Powiem Ci jedno ... Życzę powodzenia z Nasjazzem (Big Shakur chyba nie napisal RP ^^)
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!