Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kings of the Ring

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Widzimy obraz transmitowany za pośrednictwem obiektywu kamery który ukazuje nam wnętrze dość dużego pomieszczenia, światło jest mocno przyciemnione. Po intensywnym rozejrzeniu się możemy dostrzec zarys kilku sprzętów sportowych…tak zdecydowanie jest to sala treningowa a na środku widzimy mały ring lekko widoczny dla oka następnie w dalszej części regał z hantlami i wielką sztangę załadowaną w pełni obciążeniem. W pomieszczeniu zauważyć można także kilka mebli w tle całego mroku i ciemności. Widzimy także, że na jednym z mebli stojących w najdalszej części pomieszczenia tyłem do kamery, siedzi jakaś postać. Zdecydowanie jest to mężczyzna a ubrany jest on w ciemne ubrania, twarzy niestety nie możemy zauważyć gdyż tajemniczy mężczyzna na głowie założony ma czarny kaptur).

Postać: Każdego dnia poświęcamy siebie swoje zdrowie i robimy wszystko by osiągnąć nasze cele. Jedni mają je większe inni mniejsze jednak jedno łączy Nas jako ludzi – marzenia. Aby osiągnąć sukces potrzeba dużo cierpliwości a także systematyczności. Nie można osiągnąć wielkiego sukcesu „na skróty” nie wystarczy tylko zapewniać obiecywać sobie i nic nie robić gdyż od samej monologicznej retoryki nic nie zrobimy. Ambicja to wielkie słowo w zawodowym sporcie a także w życiu bez niej nigdy nie pokonasz swych słabości a pokonanie naszych dysfunkcji jest jedyna drogą do celebracji. Kończąc każdy dzień po wielkim wysiłku oddajemy się w błogi sen. Sen jest pięknym stanem gdy nasze marzenia się urzeczywistniają. W snach jesteśmy silniejsi lepsi i najczęściej nie mamy żadnych słabości gdyby nie było marzeń sennych nasze życia byłyby smutne i monotonne. Jednak wstając każdego dnia musimy zmierzyć się z twardą rzeczywistością dnia codziennego. W tym momencie człowiek pokazuje swą wielką siłę psychiczną – albo działa albo się poddaje. Wiele razy widziałem jak ludzie zniechęcali się już na początku swej krwawej drogi…ileż razy widziałem wielkie obietnice bez pokrycia. Ilość marzeń które nie zostały nigdy spełnione jest niepoliczalna. Jednakże jeśli chodzi o mnie zawsze wiedziałem jaką drogą chcę podążać i w jaki sposób się spełniać w życiu. Droga ta jest od zarania bardzo ciężka nie ma słowa „przepraszam” nie ma „nie mogę” jest tylko ciężka praca. W życiu ważne jest aby mieć swe zasady nawet gdyby wszyscy dookoła uważali, że są one złe głupie albo niewykonalne. Nie można dokonać wielkich czynów bez motywacji i determinacji. Dla mnie zawodowy sport i zasady które obrałem są najważniejszymi determinantami w życiu. Idee szlachetnego sportu i idea czystej rywalizacji są właśnie takimi determinantami aby stać na samym szczycie i się utrzymać bo nie sztuką jest raz wygrać i osiąść na laurach SZTUKĄ jest kontynuować swe postanowienia aby ciągle być lepszym zawodnikiem i człowiekiem. Jednym z najważniejszych czynników kształtujących świadomość potęgi sportowca są przeciwności losu…kontuzje…każdy dzień się kończy i wstając rano kształtujemy swoją nową lepszą rzeczywistość. Stając na Volttronie wiem, że to jest moja droga moja ambicja i moja przyszłość. Przebywając wiele godzin na Sali treningowej oddychamy po jakimś czasie każdą cząsteczką tego miejsca…jest ona dla nas domem, przyjacielem i jedyna nadzieją na poprawienie naszej sytuacji. Czas nie uznaje litości nie przeprasza i nie czeka za nikim…czas zmienia się samoistnie i tylko czas rozlicza nas z naszego postępowania.

(Kamera zbliża się ku postaci…gdy obiektyw pojawia się przed postacią mężczyzna zdejmuje kaptur a na jego głowie widzimy korone a w lewej dłoni trzyma berło…wiemy już, że tajemniczym sportowcem jest Mamoru)

Chcesz wiedzieć dlaczego jestem idealnym wrestlerem??...Jestem Mamoru król Wrestlingu najbardziej wszechstronny z wszystkich sportowców chodzących po tej ziemi. Jestem…

(w tym momencie słychać silny trzask drzwi prowadzących do siłowni…światło zostaje zapalone)

Postać w drzwiach: King przestań w końcu opowiadać pierdoły!!

(Postać jest ubrana w czarny stylowy garnitur. Patrząc dalej widzimy krótko przystrzyżonego mężczyznę z lekkim zarostem na twarzy. Po chwili okazuje się, że to Johnny Thornpike za którym wchodzi Klaudia Potocka).

Johnny Thornpike: Chłopie weź w końcu przestań pajacować…co to wszystko ma znaczyć: korona, berło ile Ty masz lat??...chyba za często oglądasz „Króla Artura”

Mamoru: O co Tobie chodzi Johnny??…każdy człowiek ma prawo do kształtowania swego wizerunku i to mamy wpisane w konstytucji.

Johnny Thornpike: Co Ty pieprzysz…ja chyba śnie na następnej gali mamy walkę z Gotixem i The Immortalem a Ty opowiadasz pierdoły o tym jak dojść na szczyt…co Ty o tym wiesz??

(Nagle wtrąca się Klaudia Potocka)

Klaudia Potocka: Dzień dobry panowie chciałabym zadać Wam kilka pytań dotyczących odnośnie nadchodzącej walki z Gotixem i J.J.J. Zrobicie mi tę przyjemnośc??

Mamoru: Dzień dobry Pani, oczywiście chętnie odpowiem na kilka pytań.

Johnny Thornpike: Przyjemność??...Przyjemność to Ty mi możesz sprawić ale w nocy laleczko…

Klaudia Potocka – ehhh (Reporterka widocznie zmieszana i zażenowana)

Mamoru: Trochę szacunku dla kobiety!!

Johnny Thornpike: Szacunku??...Szacunku to ja nie mam do nikogo a już na pewno nie dla jakiejś łatwej laluni z mikrofonem…wiec zamknij się King.

Klaudia Potocka : Panowie na najbliższej gali zmierzycie się w pojedynku z Gotixem i The Immortalem jakie macie odczucia na temat samej walki??

Mamoru: Gotix i The Immortal są wrestlerami młodymi perspektywicznymi i do walki podejdziemy ze stosownym szacunkiem…żadnego przeciwnika nie można bagatelizować.

(Johnny Thornpike wyrywa Klaudii Potockiej mikrofon)

Johnny Thornpike: Żadnego szacunku nie będzie…walka będzie jednostronna zmiażdżę przeciwników z pomocą lub bez pomocy Mamoru mam to gdzieś kim oni są…dla mnie są tylko następnym celem na drodze do absolutnej dominacji. Nie ważne jak i z kim po prostu wygram!!

(Klaudia Potocka zabiera mikrofon Johnny’emu Thornpike’owi)

Klaudia Potocka: Johnny znany jesteś z tego, że często wykorzystujesz zamieszanie na ringu i kończysz walkę atakiem za pomocą niedozwolonych przedmiotów…Czy tym razem także możemy się spodziewać nieczystych zagrań??

Johnny Thornpike: Posłuchaj laleczko już raz dziś powiedziałem…dla mnie głównym celem jest wygrana i nie ważne jest to jak to nastąpi ja po prostu chcę, muszę i będę wygrywać więc nie zadawaj mi takich durnych pytań…bo I'm The Icon and it's nothing You can do with It!

Klaudia Potocka: Mamoru znany jesteś ze swej dbałości i poświecenia o zadania które wykonujesz jesteś mistrzem USA w zapasach i bardzo wszechstronnym zawodnikiem…Jednak w poprzednich dwóch walkach nie zaprezentowałeś się zbyt pozytywnie…myślisz, że zrehabilitujesz się tym razem i wygracie??

Mamoru: Klaudio poprzednie dwie walki były przetarciem przed ważnym pojedynkiem z którym będziemy mieć do czynienia na najbliższej gali. Przyznaję przegrałem i obie walki są dla mnie poważnymi porażkami…jednak w sporcie tak jest a zwłaszcza w Wrestling który jest sportem nieprzewidywalnym…moje czyny mówią więcej niż 1000 słów…mistrzostwo USA w Zapasach, sukcesy w karate i BJJ wszystkie te sukcesy nie są dziełem przypadku…to była ciężka praca i tak będzie także w HVW. Fakt jest taki, że po zakończeniu walki dwóch upadnie a dwóch odniesie sukces i głęboko wierze w nasz triumf.

(Johnny Thornpike zabiera mikrofon Mamoru)

Johnny Thornpike: Ja pier… jak Ty pieprzysz i pieprzysz nie ma żadnego problemu w pokonaniu dwóch pajaców którzy nawet nie wiedzą czym jest prawdziwa walka…Na następnej gali wszyscy zobaczą jak The Icon niszczy ciała frajerów swoim Icon Slam!

(Johnny Thornpike krzycząc)

Johnny Thornpike: So Stand Up And Run Away!!

(Klaudia Potocka odchodzi w ciszy z Sali treningowej a obaj wrestlerzy zaczynają trening)

Edytowane przez Ja Myung Agissi

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

3

• JPP

1

• Fedor124

1

• The Icon

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Heh, podobalo mi sie, choc jest kilka bledow.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

jakich :) bo wszystkie sugestie będą dla mnie ważne :)??

Dobre , dobrze wykorzystałeś moją postać mi się bardzo podobało :)

Fajne Rp. Z tego co widzę macie wygraną w kieszeni :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

wszystko sie wyjaśni po III Gali :)