Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Trzeba ruszyć to gówno !

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Strzelaj !! Strzelaj !! PODAJ !!Kurna !! Na co czekasz !! - takie słowa od paru minut wykrzykuje Scott...nic w tym takiego dziwnego ponieważ gra właśnie w piłke nożną.

Gracz: hej Scott . Te laski po prawej stronie się na ciebie gapią od początku.

Scott: Ekstra !! Musze się popisać

Gdy tylko podleciała pilka do Jamesona to ten zaczął dryblować, przebiegł pół boiska uderzył na bramke i...gool.. !! Cała drużyna uradowana...

Tymczasem Scott zaczął się patrzeć na 3 piękne dziewczyny siedzące na ławeczkach przy boisku. Pewnie już je molestował w myślach, gdy nagle...

Scott: AAŁ !! Ja pierdole !! Moje fistaszki !! - Jameson zarobił po prostu piłką w klejnoty.

Scott: Kurna !! Z czego ta piłka jest zrobiona !! - W tym momencie Scott momentalnie padł na glebe.

PADŁEŚ !!

POWSTAŃ !!

POWERADE !!!!

Głos: Dobra mamy ten kawałek !! Kamery Stop !!

Aha...no po prostu zapomniałem dodać że nasz bohater był na planie reklamowym napoju Powerade :D w Koszalinie

Operator: Dobra robota Scott. Bóg ci to wynagrodzi w dzieciach.

Scott: YY...no wolałbym jednak pieniądze.

Operator: Ale ty pazerny...

Scott: No hej...w kontrakcie nie było mowy o dzieciach....

Operator: wiem wiem...żartciki sobie robie...heh...co ty taki nie teges

Scott: A daj mi spokój...znaczy forse i spierdalam stąd....hm...albo jeszcze odwiedze wasz kibelek...

James szedł właśnie do WC, gdy już przed samymi drzwiami do męskiego wyskoczył przyjaciel scotta:

Przyjaciel Scotta: O stary, nareszcie cie znalazłem !!

Scott: Dobra momencik.

Przyjaciel Scotta: Nie !! Czekaj. Jedno słówko. Ty...widziałem gdzie teraz następna gala HVW będzie !!

Scott: No gdzie??

Przyjaciel Scotta: Nigdy nie zgadniesz...

Scott: a co...w Kosowie kurwa czy gdzie ??

Przyjaciel Scotta: NIE !! W Łodzi !! Twoim domu !!

Scott: Aha

Przyjaciel Scotta: Nie cieszysz...sie ?? yy...??

Scott: Nie...bo mi stanąłeś w drzwiach do WC a mój rów się rozszerza jak dziura ozonowa !!

Przyjaciel Scotta: A....sory Men...miało być słówko i było.

Scott wszedł do WC....i Momentalnie wyszedł

Przyjaciel Scotta: Wow...to chyba twój rekord życiowy !!

Scott: Byłby...gdybym zdążył jeszcze usiąść na klopie.

Przyjaciel Scotta: O...jeszcze raz sory...

Scott: Dobra nie pierdzielimy tylko lecim sie przebrać, spakować i do Łodzi !!

W POCIĄGU

Przyjaciel Scotta przegląda plan miasta Łodzi.

Przyjaciel Scotta: WOOW !! Ale ta Łódź jest od zajebania !!

Scott: To że nigdy nie byles w Łodzi to nie powód żeby teraz sie ekscytowac tym....Miasto jak Miasto nic takiego

Przyjaciel Scotta: No ale wiesz..ja nigdy nie bylem w takich wielkich miastach.

Scott: No...bo jak 26 lat swojego zycia spędziłes na wsi, potem przeprowadzka do jakis ciulowych miejscowości to tak masz...

Przyjaciel Scotta: Gówno o tym wiesz...życie w takich miejscach jest bardziej rozrywkowe niż ci sie zdaje...

Scott: ok ok...ja tam nie wiem skoro po dwudziestce zapitalalem z zespolem po całej polsce...

Przyjaciel Scotta: No...ale szczęście dla mnie że jak zapiłeś w Bytomiu to najebany doszedłeś do mojej miejscowości.

Scott: ...Dlaczego wtedy jak rano się obudziłem na ulicy stałeś w samych bokserkach nademną??

Przyjaciel Scotta: Na pewno nie waliłem kapucyna patrząc na ciebie........

Scott: Dobra nie chce znać szczegułów. Nasza Stacja wysiadamy !!

W ŁODZI

Scott: Dobra poczekaj tutaj, pierdolni sobie na ławencji, a ja skocze po jakieś żarcie....ty tu przypilnujesz naszych walizeczek.

Scott tylko na 5 minut oddalil się od przyjaciela, gdy wracał to zoabyczł jak zaczepiają go huligani ŁKSu !!

Z daleka było słychac: ZA KIM KURWA JESTEŚ !!

Przyjaciel Scotta: JA SIE NIE ZNAM NIE BIJCIE !! - wypatrzył ze Jameson wyszedł z bary z dwoma hamburgerami i spojrzał wzrokiem litości.

Huligans: Kurwa !! gadaj albo w ryj

Scott widział ze przyjaciel co moment spogląda w jego strone wiec starał się podpowiedzieć

Scott(cichutko): to są żydzi !! powiedz ze za ŁKSem jesteś

Huligans: Więc za kim jesteś ??

Przyjaciel Scotta: ..... ZA ŻYDAMI !!

Wszyscy czyli Przyjaciel Scotta, Huligani i z oddali Scott byli w szoku....Jameson już nawet miał zamiar wyrzucić hamburgery i uspokoić kibiców ale...

Huligans: EE...stary....to piona jesteś z nami.... ŁKS !! ŁKS !! - odeszli od przyjaciela Scotta.

Scott podchodzi do przyjciela: Zapomniałem cie o tym uprzedzić..ale sobie poradzileś...masz farta że oni mózgu nie mają. Coś A'la ty,

Przyjaciel Scotta: Ej..to załapałem akurat....ty powiedz mi czy jest coś w łodzi równie strasznego jak ci kibole ??

Scott: W drodze do hotelu ci wszystko powiem.

W HOTELU

Scott: Dobra...mamy jeszcze 10 godzin do gali. Wiesz co ty sobie w tym czasie pojedź taxóweczką wpierw do Galeri Łodzkiej, do Manufaktury, skikni na górniaczek porób zakupy sobie. A ja sie mentalnie przygotuje do walki z Heavy Metalem w uszach.

Przyjaciel Scotta: Dobra...ale na pewno mi powiedzialeś o wszystkich niebezpieczeństwach w Łodzi ??

Scott: tak tak...i uważaj na tramwaje...

Przyjaciel Scotta: Kurwa...Wieśniakiem nie jestem !!

Scott: ok ok...

No i doszliśmy do tego samego punktu co za każym razem...Scott jest na antenie przed swoją walką:

??Czy Łódź mnie słyszy !!?? Pytam po raz drugi...CZY ŁÓDŹ MNIE SŁYSZY !!?? (okrzyki publiki (bardzo różne))

Taa...przybywam do tego miejsca po paru pięknych latach. Czy to nie jest piękne walczyć spowrotem u siebie w domu ? mmm nie....to jest ochydne....szczególnie kiedy się ma takich rywali...nie no dobra...Izzy Nielsen, Destroyer, Diesel, Unknown...rispekt ludzie....będe walczył z wami jak z każdym lepszym przeciwnikiem....ale do ciebie Curtis....hah...szkoda słów....na Under Pressure 1 wyrzuciłem cię poza ring...Under Pressure 2...moja druzyna zwycięża...Under Pressure 3...no sam pomyśl co tym razem może być...no bo ja jestem Scott Jameson....This is my Heaven & Hell....a ty jesteś Curtis"Leszczu" Woods....i gówno umiesz....

hmm...Jak to się powiada...gówna się nie tyka...ale niestety jeżeli chce z toba wygrać to musze cię tknąć...jest to dla mnie gówniana robota...Lepiej zrozum żeby mi nie wchodzić w droge bo inaczej w niedalekiej przyszłości możemy mieć bliższe spotkanie ze sobą niż kiedykolwiek...panie Woods...Jestem u siebie w domu...więc po moich uderzeniach to publika będzie ze mną...jeżeli ty bedziesz we mnie uderzał...usłyszysz głośne You Suck !! ale ty tego chcesz...bo taka jest prawda o tobie...jesteś niczym....i niczym zostaniesz po tej walce...

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pitbulljames

1

• Fedor124

1

• QuaQ

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Duzo lepiej niz poprzednio, choc jak dla mnie troche za duzo pierdol, ale ogolnie podobalo mi sie bardziej niz RP na UP II.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Taki jego styl.. i postać... wiec trudno żeby Koleś Który grał w kapeli co najmniej Rockowej... widział i przeżył nie jedno mówił teksty typu.. "W mordę jeża" tudzież "Matko Kochana... ale ty dziś w te jakże ładne i fascynujące.. stringi wskoczyłeś"... Wczuł sie w Bohatera i dlatego tyle wulgaryzmów leci... wg mnie Dobrze napisał.. i gratuluje:p

81656381947f89e9dd11bf.jpg