Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwycięstwo będzie moje!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

22-04-08

Jeden z Sopockich domów

Właśnie trwa impreza, na którą zjechali się chyba wszystkie dresy z okolicy. W końcu kamera wyłapuje wysokiego mężczyznę. To Husar.

Jeden z wrestlerów HVW, który na ostatniej gali stoczył walkę o Polish Title. Nie udało mu się wygrać. Nic więc dziwnego, że nie bawi

się jak inni tylko posępnym wzrokiem obserwuje to co dzieje się w okół niego.

Koleś1:Husar! Choć. Twoja walka jest pokazywana.

[...]

Powtórka walki właśnie dobiega końca. Właśnie trwa część, w której patriota dostaje low blow od Scorpa, a zaraz potem chairshota od

Nickiego Damage. Lekko podchmieleni imprezowicze, na widok upadku husara, wybuchają śmiechem.

Koleś1:Ja nie moge, ale z ciebie jest cienias!

Koleś2:No nie, dwóch pedałków mniejszych o głowę rozwalić niemożesz?

Koleś3:Takego słabiaka jak ty, to już...

Husar w końcu nie wytrzymał. Chwycił Koleśia3 i rzucił nim o ścianę. Pozostali dwaj postanowili się wycofać.Koleś3 właśnie wstawał, ale

husar potężnym kopniakem w żebra spowrotem sprowadził go do parteru.

Koleś3:No, teraz taki kozak jesteś, ale z Belgami, to sami musieliśmy się mocować. Trzech naszych miało wstrząs mózgu!

Husar:Zamknij ryj!Jak jesteś taki słaby, że nie możesz sobie poradzić z brukselskimi ćpunami to nie moja wina.

Koleś3:Prawie przegraliśmy!

Husar:To na c**j się pchałeś na tę ustawkę?

Koleś3:NIe rozumiesz?! NIe było cię. Morale poszły w dół o 10 punktów. Bo ty wolisz się lać ze świrami w tych ustawianych "zawodach"!

Na te słowa patriota wściekle zdjął swój opatrunek z czoła, pod którym chował ranę po krześle, którą zrobił mu Damage.

Husar:Myślisz, że ten cios, który otrzymałem jest udawany? Myślisz, że ta rana jest sztuczna?

Następnie Husar powala swojego rozmówcę potężnym lewym prostym. Gdy ten próbuje wstać, otrzymuje dwa kopy w klatkę piersiową oraz jeden w

spuchniętą twarz.

Husar:I co? To też było udawane?!(przez chwilę patriota wpatruje się w obitego mężczyznę...)Pytam się. To było udawane?! Nie

wytrzymałbyś nawet 5-ciu minut w ringu z największymi cieniasami HVW. Więc jeszcze raz. Czy to, co teraz zrobiłem z twoją mordą jest na

niby?

Koleś3:Nie...

W tym momencie w pokoju pojawia się gospodarz i organizator imprezy. Po twarzy można stwierdzić, że nie jest zbyt szczęśliwy z akcji, która

działa sie przed chwilą w pomieszczeniu.

Gospodarz:Wyjazd wszyscy. Sąsiad zadzwonił na psy.

Husar:Który pedał!

Gospodarz:Nie ważne, s*********cie. Wszyscy.

Husar:Słuchaj Glaca. Wiem, że to ten s*****el z Niemiec nas podkablował. Ostrzegałem i ciebie, i tego wąsaego post-hitlerowca z

kraju antypolaków i gównianych piw, że jeśli jeszcze raz podpadnie mi nazista, to jego brudny szwabski ryj, zawiśnie nad moim kominkiem.

Gospodarz:Nie k***a. Nie chcę żadnych problemów związanych z obcokrajowcami. Mam dość tych twoich terrorów w okolicy. Nie po to

umawiamy się na ustawki, żebyś ty łamał niewinne osoby!

Husar:Wiadomości nie oglądasz, czy co?! Wczoraj jakieś młode gnoje z Niemiec podpaliły mieszkanie Polaków. Kilka tygodni wcześniej,

jednemu z naszych rozwalili samochód. Dlaczego ja więc mam siedzieć jak taka szmata, i czekać, aż te ich SS-polizen zrobi wszystko,

aż sprawa ucichnie? Może ten cwel zza płotu, jak wróci do IV Rzeszy, rozpowie pozostałym neonazistą, że jak ktoś jeszcze raz zaatakuje,

zniszczy, lub zdewastuje to, co polskie, to od momentu jak go dorwę, resztę krótkiego życia spędzi mdlejąc z bólu, i błagając o litość,

której na 100% nie doświadczy.

Gospodarz:Dobra Husar, zrobimy tak. Ty dasz jeszcze jedną szansę niemcowi, a ja powiem ci, kto będzie twoimi rywalami na następnej

gali OK?

Husar(z niedowierzaniem):To ty wiedziałeś z kim do cholery będę walczył i mi nie powiedziałeś?!

Gospodarz:Jasne, że bym ci powiedział. No, ale ta informacja może ci się nie spodobać, więc pomyślałem, że jutro, jak będziesz miał

kaca będzie bezpieczniej.

Husar:Tylko mi nie mów, ze nie będe walczył z Damagem i IOOTem.

GOspodarz:No będziesz walczył z Damagem...

Husar (wtrącając się):Połamię mu twarz!

Gospodarz:Ale w drużynie...

Husar (znowu wtrącając się):Ty mówisz k***a poważnie?!

Gospodarz:NIe przerywaj! Będziesz walczył w drużynie z Damagem, przeciwko Venomusowi i Scorpowi.

Husar:Choć jedna dobra wiadomość!Ale...

W tym momencie rozbrzmiewa dźwięk policyjnych syren. Husar wybiega przez okno.

29-04-08

Basen siłownią w Gdyni

Husar właśnie skończył trening. Siedzi na ławcę przed recepcją rozmawiając ze swoim trenerem (tym z RP na UP I):

Husar:Ty, oni tam w Mussolini-landzie naprawili ci tą nogę czy nie?

Trener:Tak jakby. Będę miał jeszcze jedną operację, ale na mniejszą skalę i w Polsce. Ale pomówmy o twojej najbliższej walce. Liczę, że tym

razem pokażesz, że jesteś najlepszy.

Husar:No k***a, nie po to trenowałem te nowe ciosy, aby przegrać z dwoma kutasami, którzy nie doceniają kraju, w jakim żyją.

Trener:Ty, a z kim masz walczyć? Bo nie dane mi było poznać uczestników twojej walki.

Husar:Walczę w Tag Team matchu, czyli...

Trener:Wiem, to walka drużynowa 2 vs 2; Kontynuuj.

Husar:Moim partnerem będzie Nicky Damage. Cwaniaczek, który w czasie walki z Under Pressure II dostawał solidną lekcję wrestlingu.

(trochę głośniej)Człowiek, który wiedział, że w pojedynku jeden na jeden nie ma ze mną szans i zbratał się z ludźmi, którzy w Łodzi będą

go katować tak długo,jak im na to pozwolę. A nie pozwolę wcale. Umiem się uczyć na błędach i wiem już, że w pojedynkę nie pokonam dwóch,

mimo wszystko dobrych rywali.Tak więc Damage, na czas trwania naszego matchu ma immunitet, który zaraz po walce przestanie go obowiązywać,

i nie wykluczone, że mimo zwycięstwa,nie stoczy już żadnej walki, a ból, który sprawia mu kontuzja ręki, będzie niczym w porównaniu z tym,

co spotka resztę jego ciała. Jednak najważniejsze,będzie jego podejście do walki. Jeśli nie będzie mi wchodził w paradę i zajmie się gejem

(po cichu) no bo po co venomus się maluje (teraz już głośno),których w Poznaniu, dzięki bojówce Lecha coraz mniej, będzie OK.A co do

Venomusa, to mogę powiedzeć tylko, że jeśli Damage zawiedzie mnie i dostanie baty od homo-ziemniaka, to dowie się, co oznacza Polish Hug.

Ale mniejsza z nim. Najważniejszy jest IOOT. Ten c**j ma coś, co należy się mi. COŚ,CO NALEŻY SIĘ TYLKO MI. TO COŚ, TO OCZYWIŚCIE PAS

MISTRZA POLSKI. RZECZ, PRZEZ KTÓRĄ NIEMOGĘ SPAĆ. NIEMOGĘ WYBACZYĆ SOBIE, ŻE STRACIŁEM PAS, TYLKODLATEGO, ŻE ZLEKCEWAŻYŁEM POLSKI HONOR,

KTÓREGO BRAKUJE U MOICH RYWALI Z ZESZŁEJ GALI, KTÓRZY NICZYM AUSTRIA, ROSJA I PRUS, RZUCILI SIĘ NA PRAWDZIWGOPOLAKA I POKONUJĄC GO

OSZUSTWEM. A FAKT, ŻE SCORP WYGRAŁ, OZNACZA, ŻE NIE DOŚĆ, ŻE SAM NIE POTRAFIŁ MNIE POKONAĆ SAM, TO JESZCZE OSZUKAŁ SWOICH

WSPRZYMIERZEŃCÓW. OSZUST JEST NA SZCZYCIE, A JA ZAMIAST TRZYMAĆ PAS MISTRZA POLSKI HVW, RATOWAĆ DUPĘ JAKIEMUŚ S******LOWI, KTÓRY ZROBIŁ

MI DZIURĘWE ŁBIE. ZNISZCZĘ IOOTA. (teraz husar zaczyna mówić do kamery mającej na celu kontrolować porządek na basenie.) SŁYSZYSZ KUTASIE?

ZBIJE CIĘ. ZNISZCZE. BĘDZIESZ KWICZAŁ JAK TEN PONAD DWUMETROWY HINDUSKI PIES*, KTÓRY MYŚLAŁ, ŻE SKORO MA ODZNAKĘ KRAWĘŻNIKA, TO WSZYSTKO MU WOLNO.

PEDAŁ NIE WIEDZIAŁ, ŻE Z PRAWDZIWYM POLAKIEM NIE WARTO ZADZIERAĆ. I TY DWUNOGI BRUDASIE, TEŻ SIĘ TEGO NAUCZYSZ. SKOPIĘ CI TĄ TWOJĄ POLSKĄ...

(w tym momencie spluwa, co powoduje zdziwienie na twarzy trenera husara i personelu basenu.) C**J-WIE-JAK ZŁĄ DUPĘ. JAK DZIEŃ PO GALI

OBEJRZYSZ SIĘ W LUSTRZE..., NIE! NIE BĘDZIESZ W STANIE OBEJRZEĆ SIĘ W LUSTRZE, GDYŻ NIC NIE BĘDZIESZ WIDZIAŁ. BĘDZIESZ JAK WOJSKA TURECKIE

KARY MUSTAFY, NA KTÓRE WŁAŚNIE SZARŻUJE POLSKA HUSARIA. BĘDZIESZ STAŁ JAK DEBIL I CZEKAŁ NA NIEUNIKNIONE. CZEKAŁ, AŻ POŁAMIĘ CI SZCZENKĘ.

I NA KONIEC POWIEM TYLKO, ŻE OCHRONA,(machając do kamery) TAK DO WAS MÓWIĘ,(przestaje machać) PRZEKAŻE CI TE MATERIAŁY,

GDYŻ MOŻE DZIĘKI TEMU POJAWISZ SIĘ NA GALI TYLKO PO TO, ABY ODDAĆ MI PAS MISTRZA POLSKI.PAS, KTÓRY PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ STRACISZ

NA RZECZ HUSARA. SŁYSZYSZ!? NA MOJĄ RZECZ. TYLKO OD CIEBIE ZALEŻY, CZY ODBĘDZIE SIĘ TO W SPOSÓB POKOJOWY,CZY ZOSTANIESZ SPARALIŻOWANY DO

TEGO STOPNIA, ŻE NAWET MRUGNĄC NIE BĘDZIESZ MÓGŁ. TO TYLKO I WYŁĄCZNIE TWÓJ WYBÓR. MAM NADZIEJĘ, ŻE ZROZUMIESZ!BO TYM RAZEM, ZWYCIĘSTWO

BĘDZIE MOJE.

Wszystkie opinie mile widziane.

*-Kto zgadnie o kogo chodzi wygra lodówkę :) .

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AGNKP

4

• IOOT_DZIKO

3

• Venomus

1

• Fedor124

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ten Rp troche slabszy od pozostalych, fajne wstawki z Historii, ale za bardzo poszedles w Dresa, a za malo w nacjonaliste, choc RP tak czy siak calkiem dobry.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Co jak co , ale troche wg. mnie dużo (czyt. za dużo tu bluzgów) Troche mimo wszystko rzuca sie to w oczy. Ja bym troche zredukował te bluzgi i wyszło by przyzwoicie.

PS. * Rozumiem Że Great Khaliego pokonałeś ? 8) Czy to tylko moje zdanie że prawdziwych wrestleów nie ujmujemy w Rpach :P

915802072594e34bce782c.jpg

Zgadłeś. A Great Khali, zanim przybył do WWE, był Policjantem.

Chyba nadal nim jest ? :)

Jakiś rok temu, Khali został wyrzucony z policji, za niepojawianie się w pracy.

A gdzie moja lodówka ?

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Czuć klimat :) I wkurwienie Husara :grin: Wg mnie dobre oddanie gimmicku. Minusy RP to dziwne formatowanie tekstu (entery w środku zdania, caps lock).

Jeśli nie będzie mi wchodził w paradę i zajmie się gejem

(po cichu) no bo po co venomus się maluje?

:lol:

16476371734edf391100c30.jpg

A gdzie moja lodówka ?

Już wstawiona do twojej kuchni.

Wczoraj leciało American History X(po polsku Więzień Nienawiści :P ) nie wiem czy oglądałeś, ale jeśli nie polecam: na pewno mase pomysłów do erpa byś tam znalazł.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Biggmac_DBC ma racje American History X i np. jeszcze Fanatyk (ten jest mniej hardcorowy) są dobrymi inspiracjami dla "patrioty" RP mimo, że lekko wulgarny podobał mi się :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Jeśli nie będzie mi wchodził w paradę i zajmie się gejem

(po cichu) no bo po co venomus się maluje?

:lol:

Właśnie wszyscy fani Stinga i Ultimate Warriora szykują się do wkroczenia na bojową ścieżkę :twisted: :twisted:

Dobra erpozka, szykuje się ciekawa i wyrównana walka :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg