Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hahaha, No co chłopak ma radość że się ledwo dostali :D
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
  • Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

26

• rocket

23

• KENTA

14

• Alacer

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ledwo sie dostali z ciezkiej grupy, w ktorej zdobyli 4 punkty. Przegrali tylko z Holenderską lokomotywą, ale nie jest powiedziane, ze jak sie ponownie te druzyny spotkaja, to Holandia zapakuje trzy gole i odesle Wlochów do domu. Historia mistrzostw europy i swiata uczy, ze czasem ci, ktorzy dochodza najdalej rozpoczynaja miernie, by potem ku zdziwieniu wszystkich znalezc sie w finale. POzyjemy zobaczymy. Poki co najladniej graja Holandia, Hiszpania, Portugalia ... Ciekaw jestem, czy ktoras z tych druzyn znajdzie sie wogole w finale.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Moje zdanie sie nie zmieni że Holandia-Horwacja...Bo np.Niemcy pokazują gówno w porównaniu Horwatów tak jak Włochy.A Hiszpania nie jest dla mnie żadnym faworytem dla włoch.A dlaczego?Bo moim skormnym zdaniem oni mieli najlepszy skład w Grupie D i dlatego tak cisneli bo grali z gorszymi :?

A Holendrzy nie byli w gronie Faworytów u innych.a stawili na młodość i im sie to opłaciło tak jak rosja...dużo osób myślało ze ostatnie miejsce a tu widzimy ćwierćfinał :P Ale powiem że najbardziej dupy dali Czesi (ten mecz 2:0 dla Czechów a pozniej 3 gole turcji i po ptakach) :-)

W półfinale spotkają się Portugalczycy wraz z Chorwatami, A drugą parą półfinałową będą Włosi vs Holendrzy. W finale natomiast Chorwacja i Holandia. Michalbdg mam takie samo zdanie jak ty.
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

MOj typ na finał to Niemcy - Włochy. Tak jak napisał Streetovs, historia uczy, że teoretycznie najlepsze drużyny rozkręcają się najwolniej i z tego też powodu, uważam, że Włosi drugi raz spotkają się z Holandią i pokonają pomarańczowych.

• Urządzenie:  Windows

zgodnie z moim oczekiwaniem. Portugalia zagrala z zębem, ale nie starczylo to na NIemcow, ktorzy osiagneli polfinal kosztem faworyzowanej w tym temacie Portugali.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

ehh, cali Niemcy ... nie ważne jak grają inni - Niemcy zawsze będą w finale :(

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

• Urządzenie:  Android

Cristiano Ronaldo ponownie pokazal ze w momencie kiedy jest najbardziej potrzebny druzynie zawodzi :/ - a dzis kolejny ciekawy mecz pewna siebie Chorwacja vs "Kebaby w rezerwowym skladzie" Turcja tutaj ze wzgledu na kartki i kontuzje wskazanie na Chorwacje.

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Turcja przepieprzy 3:1

p.s kto jest rezerwowym bramkarzem u turcji? :twisted:

Chorwacja dzisiaj rozgromi turków, chociaż było by lepiej gdy by to Turkowie znaleźli się w półfinałach. Wczoraj parodia. Portugalia nie utrzymała żadnego poziomu mimo tego, że strzelili 2 razy do bramki Jensa Lehmana . Holandia vs Rosja. No to już tylko formalność, że w dalszej rundzie zobaczymy Holendrów, ale wydaje mi się, że po meczu Rosja vs Szwecja. Są bardzo zmotywowani, ponieważ zobaczyli, że mogą wygrywać z drużynami lepszymi od siebie. W tym meczu może nawet dojść do rzutów karnych :) No i Włochy kontra Hiszpania. Wydaje mi się, że to Hiszpanowie będą dominować na Boisku, ale tylko do 75 min. Do 80 min będzie remis 1:1 i w końcówce meczu Włosi trafią do bramki. :D
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

Myślę że to może być bardzo dobre spotkanie obie drużyny nie lubią owijać w bawełnę i od razu przejdą do ataku . Osobiście stawiam na hhhmmmm sam nie wiem myślę że będzie dogrywka 2 dobrze ułożone zespoły grają mniej więcej na tym samym poziomie (bardzo wysokim) ... jedna postawię na Chorwatów tylko dla tego że wole ich jako naród i uwielbiam ich kibiców jak dla mnie najlepsi w europie 8)
RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

No! Wczorajszy mecz to największa katastrofa dla Chorwacji. Od 1 minuty do 90 nic specjalnego się nie działo, może było kilka akcji, ale to nie były akcje na zdobycie bramki. W pierwszej połowie dogrywki zaczęło się coś dziać bo Turcy zrobili wiele akcji. natomiast druga połowa dogrywki to była 4 minutowa katastrofa dla obu drużyn. W 119 minucie bardzo ładnie oszukał Recbera. Klasnic który uderzył piłkę głową w całkiem inny kąt. 122 min Turcja remisuje na 1:1 po pięknym uderzeniu napastnika Turcji. Moim zdaniem ta bramka nie powinna wpaść, Pletikosa powinien obronić strzał bez problemu. No i rzuty karne. Chorwacja była bardzo nerwowa i dlatego pierwszy, trzeci i czwarty strzał nie trafił do bramki Recbera. Tylko Srna pokonał Recbera. Natomiast Turkowie wykorzystali wszystkie Jedenastki. I to właśnie oni powalczą z Niemcami o wielki finał. Turcja i tak już ma bardzo dobrą sytuacje bo już mają trzecie miejsce. :)

Od 1 minuty do 90 nic specjalnego się nie działo, może było kilka akcji, ale to nie były akcje na zdobycie bramki.

Akurat ogladalem tylko pierwsza polowe, ale.. sytuacja, w której Chorwat pudluje z dwoch metrow i trafia w poprzeczke to nie jest akcja na zdobycie bramki? :twisted:

No tu powinna być bramka, zapomniałem o tej sytuacji, a była najlepsza w meczu :D

ma ktoś namiary na skrót tego meczu do ściągnięcia ? bo nie widziałem :(

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...